Geld verdienen met sieraden

Sieraden maken, inkopen, dropshippen en nog veel meer!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
geld verdienen met sieraden

Wil je geld verdienen met sieraden? Aangezien elke dag tientallen miljoenen mensen sieraden kopen, kan het een goede kans zijn om geld te verdienen.

Het kan bijvoorbeeld interessant zijn geld te verdienen met het maken van sieraden, het inkopen en verkopen van sieraden en het promoten van sieraden merken. Dit is slechts een greep uit de enorme lijst met mogelijkheden om een eigen business te starten die te maken heeft met sieraden.

In dit artikel vertel ik je alles over de manieren om geld te verdienen met sieraden. Ook vertel ik je waar je de producten kunt verkopen, hoe je dit slim aanpakt en welk verdienmodel ikzelf zal kiezen als sieraden mijn hobby zou zijn.

Is het interessant om geld te verdienen met sieraden?

Om geld te verdienen met sieraden zal je natuurlijk enige moeite moeten doen. Dit geldt voor bijna alles in het leven wat je tot een succes wilt maken. Echter heeft het instappen in de sieradenbranche een aantal voordelen.

Ten eerste zijn mensen bereid veel geld te betalen voor sieraden. Winstmarges van 75% zijn niet ongebruikelijk. Dit komt, omdat veel mensen het moeilijk vinden de echte waarde van een sieraad te schatten en dus eigenlijk al snel teveel betalen. De waarde van een ketting inschatten is immers moeilijker dan van een bepaald model televisie. Er kan dan alleen een schatting worden gemaakt van de waarde van het gebruikte steen, maar veel mensen hebben hier geen kennis van. Om veel geld te verdienen met sieraden zal je er dus voor moeten zorgen dat de klant je sieraden mooi vindt.

Naast de grootte van de markt en de hoge winstmarges die je kunt behalen zijn er nog veel meer voordelen te bedenken. Denk bijvoorbeeld aan de eindeloze mogelijkheden om geld te verdienen met sieraden en het eenvoudig verzenden van kleine sieraden. Denk ook aan het grote aanbod van verschillende sieraden, materialen en opties en het verdienen van meer geld door maatwerk aan te bieden.

Bovendien kunnen sieraden zowel online als fysiek goed worden verkocht.

Hoe kun je geld verdienen met sieraden?

Eigenlijk zijn er talloze manieren om geld te verdienen met sieraden. Ik zal hieronder een overzicht maken van de populairste manieren van geld verdienen met sieraden, waarin je zelf de keuze kunt gaan maken waar je voor wilt gaan. Het maken van de juiste keuze hierin kan veel verschil voor je gaan maken, daarom zal ik je aan het einde vertellen over mijn favoriete methode om een passief inkomen te verdienen met sieraden.

Laten we eerst kijken welke manieren er allemaal zijn om geld te verdienen met sieraden.

Eigenlijk kun je op de volgende manieren komen aan sieraden en deze verkopen:

  • Zelf sieraden maken. De eerste manier om geld te verdienen met sieraden is door ze zelf te maken. Als het jouw passie is om sieraden te maken, dan kun je dit gewoon zelf blijven doen en er geld mee verdienen. Je zult simpelweg materialen moeten kopen, de sieraden maken en te koop aanbieden voor een goede prijs.
  • Sieraden inkopen. Makkelijker is om de sieraden te inkopen en te verkopen. Je kunt de sieraden bijvoorbeeld in partijvorm inkopen uit China en per stuk en voor meer geld aanbieden op de Nederlandse markt. Het voordeel is dat je nu geen tijd kwijt bent aan het zelf maken van sieraden en makkelijker kunt opschalen. Je kunt je dan ook volledig richten op het aanprijzen van de sieraden, zodat je zoveel mogelijk klanten gaat krijgen.
  • Sieraden dropshippen. Als je niet het risico wilt lopen dat je zelfgemaakte of ingekochte sieraden niet goed verkopen, kun je overwegen om te gaan dropshippen. Op deze manier ga je namelijk zelf geen sieraden op voorraad houden. Simpelweg verkoop je een sieraad en laat je het product rechtstreeks verzenden door een leverancier. Leveranciers voor sieraden kun je bijvoorbeeld vinden op AliExpress, Alibaba en Printful.
  • Sieraden promoten. De methode waarbij je helemaal geen risico loopt is affiliate marketing. Het betekent dat je sieraden gaat promoten en voor elke verkoop een deel van de winst krijgt. Je hoeft dus alleen maar mensen op je affiliate linkje te laten drukken en de sieraden te laten kopen waarna je al geld verdient. Je hoeft verder zelf niets te doen in het verkoopproces. Dit is dan ook de laagdrempeligste manier om geld te verdienen met sieraden.
geld verdienen met sieraden maken
Geld verdienen door zelf sieraden te maken

Via welke platformen verkoop je de sieraden?

Tegenwoordig is het vooral interessant sieraden online te verkopen. Je kunt online namelijk veel meer mensen bereiken dan in een fysieke winkel. Daarnaast is de kans klein dat je momenteel genoeg geld hebt een pand te huren of te kopen, hier een grote voorraad voor in te kopen en dus een echte juwelierszaak te openen.

Zoals ik heb toegelicht zijn er verschillende manieren om geld te verdienen met sieraden. Het is per methode een beetje verschillend hoe je de sieraden het beste kunt verkopen.

Zelfgemaakte sieraden kun je het beste verkopen op platformen zoals Marktplaats.nl, Etsy, Amazon, eBay en Facebook Marketplace. Ook kun je bijvoorbeeld een Instagram pagina, Facebook pagina en Pinterest profiel aanmaken. Op deze manier ga je meer bekendheid creëren, een band creëren met je potentiele klanten en wordt de kans dus groter dat mensen vaker sieraden bij je willen kopen.

Je kunt ook overwegen een eigen webshop te maken. Het maken van een webshop kan vooral interessant zijn als je sieraden inkoopt of sieraden gaat dropshippen. Met een e-commerce website builder, zoals Jouwweb, Shopify of WooCommerce staat je eigen webwinkel binnen enkele minuten online. Je hebt namelijk geen lastige codeerkennis nodig. Bij de webshop instellingen kun je zelf de voorraad bijhouden en het in orde maken van nieuwe bestellingen laten automatiseren. Bezoekers op je webshop kun je bijvoorbeeld krijgen door te adverteren op Facebook en Instagram naar een doelgroep die interesse heeft in sieraden.

Als je geld wilt verdienen met sieraden door met affiliate marketing aan de slag te gaan, raad ik je aan een website of webshop op te bouwen. Ik gebruik deze methode zelf ook om een passief inkomen te verdienen. Simpelweg ga je een website starten over alles wat met sieraden te maken heeft. Je kunt zelfs een complete affiliate webshop bouwen. Door artikelen en blogs op je website te plaatsen en deze te optimaliseren, krijg je gratis bezoekers via Google op je site. Een deel gaat op je affiliate links klikken en sieraden kopen waardoor je geld verdient.

Hoe verdien je veel geld met sieraden?

Om veel geld te verdienen met sieraden is het in ieder geval belangrijk dat je de sieraden op de juiste manier aanbiedt.

Zorg er bijvoorbeeld voor dat je goede omschrijvingen van de sieraden maakt waarin mensen worden overtuigd de producten te kopen. Maak ook hoogwaardige productfoto’s. Kijk bijvoorbeeld hoe andere grote webshops het aanpakken. Vaak gebruiken zij meerdere foto’s en uit verschillende hoeken. Foto’s horen in ieder geval goed verlicht, scherp en rustig te zijn. Een andere factor is de prijs. Zorg dat je duidelijk bent over de prijs en niet te laag gaat zitten. Als je eventueel maatwerk doet, dan kun je vooraf een offerte sturen.

Voor je website raad ik aan de sieraden in categorieën te verdelen. Dit geeft rust aan de potentiele klant. Kies bijvoorbeeld voor de categorieën: parelkettingen, armbanden, verlovingsringen, oorbellen etc., of verdeel de sieraden per metaaltype of gelegenheid.

Zorg ook dat de uitstraling van je website past bij de sieraden die je verkoopt. Als je dure sieraden verkoopt hoort hier een rustig, maar geavanceerd website systeem bij. Als je echter handgemaakte sieraden wilt verkopen, kan een simpeler systeem ook goed werken. Mensen zullen eerder geneigd zijn te kopen als populaire betaalmethodes zoals iDeal, creditkaart en PayPal worden aangeboden.

Bovendien raad ik je aan elke dag er mee bezig te gaan. Eventueel kun je wel social media posts vooraf inplannen. Op deze manier krijg je steeds meer klanten en leads die interesse hebben in sieraden. Het kan dan ook slim zijn een mailinglijst op te bouwen en regelmatig e-mails te verzenden met kortingscodes, productaanbevelingen en nieuwe sieraden.

Begin vandaag nog zelf met geld verdienen!

In dit artikel heb ik je kort meegenomen in de manieren om geld te verdienen met sieraden. Je weet nu in ieder geval wat er mogelijk is en dat er veel geld in deze niche te verdienen valt.

Als jij geld wilt verdienen met sieraden is affiliate marketing by far de beste optie. Hiermee kun je namelijk een volledig passief inkomen creëren, waardoor je steeds meer geld gaat verdienen zonder er meer tijd in te hoeven steken.

Via de onderstaande knop leer je hoe je vandaag nog geld kunt verdienen door sieraden te promoten!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *