Geld verdienen met Onlyfans

Tips om zoveel mogelijk geld te verdienen met Onlyfans!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
geld verdienen met onlyfans

Tegenwoordig worden mensen steeds creatiever in het bedenken van manieren om geld te verdienen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de pandemie. Het lijkt me dat jij het ook niet verkeerd vindt om geld te verdienen en tegelijkertijd gewoon thuis te kunnen zijn.

Een manier om op het internet geld te verdienen is met Onlyfans.com. Met dit nieuwe social media platform kun je de interactie aangaan met mensen die naar je opkijken. Het verschil met normale social media kanalen is dat ‘volgers’ of ‘fans’ een maandelijks bedrag betalen, zodat ze je profiel kunnen bezoeken. Van deze vergoeding gaat 20% naar Onlyfans en mag je 80% in je eigen portemonnee steken.

Een andere speciale factor van Onlyfans is dat je pikante foto’s en video’s mag plaatsen. Het is dan ook een populair platform onder volwassenen. Andere sociale media kanalen zullen het account direct verwijderen als iemand een naaktfoto plaatst. Mocht je interesse hebben in deze spannende manier om geld te verdienen, kun je jezelf aanmelden bij Onlyfans.com of de app downloaden.

In dit artikel zal ik je meer vertellen over hoe je geld verdient met Onlyfans. Houd er rekening mee dat je minimaal 18 jaar moet zijn om met Onlyfans te beginnen.

Hoe begin je met Onlyfans?

Om geld te kunnen verdienen met Onlyfans zal je eerst enkele stappen moeten nemen.

Ten eerste zal je natuurlijk aan account moeten aanmaken. Ga simpelweg naar Onlyfans.com en maak een nieuw account aan. Dit kan bijvoorbeeld met je Twitter of Google account. Je kunt ook gewoon je e-mailadres gebruiken en een nieuw wachtwoord verzinnen.

Na het aanmaken van je Onlyfans account, kun je naar de profielinstellingen gaan. Hier kun je een profielfoto en omslagfoto toevoegen, zodat je profiel aantrekkelijker wordt. Op deze plekken mogen echter nog geen afbeeldingen worden toegevoegd die naaktheid bevatten.

Ook kun je een eigen gebruikersnaam, weergavenaam, website-URL en locatie kiezen. Zorg voor unieke namen. Er mogen namelijk geen accounts zijn met dezelfde gebruikers- of weergavenamen.

Om het geld dat je verdient met Onlyfans uit te keren, dien je ook een bankrekening toe te voegen. Onder het kopje ‘displaynaam’ vind je het gedeelte ‘abonnementskosten’. Klik vervolgens op de optie ‘bankrekening toevoegen’. Je kunt hier je persoonlijke gegevens toevoegen en een identiteitsbewijs uploaden. Tevens kun je hier een prijs instellen, die je fans maandelijks moeten betalen.

Na het instellen van je profiel kun je content gaan posten. Denk bij populaire content op Onlyfans bijvoorbeeld aan de niches: sport, gezondheid, mode, huidverzorging, reizen, voeding, gamen en inhoud voor volwassenen. Zorg in ieder geval dat de beelden van goede kwaliteit zijn.

Hoe verdien je geld met Onlyfans?

Het is niet nodig een grote following te hebben als je geld wilt verdienen met Onlyfans. Uiteraard kun je wel sneller en meer geld verdienen als je een groot bereik hebt.

Na het instellen van je maandelijkse tarief is het een kwestie van zoveel mogelijk volgers krijgen op je account. Dit kun je bijvoorbeeld doen door je account actief te promoten op andere social media kanalen.

Je kunt op de volgende manieren geld verdienen met Onlyfans:

  • Wederkerende inkomsten door maandelijkse abonnementen
  • Betaald krijgen per weergave van een foto of video
  • Persoonlijke aanvragen in berichten accepteren
  • Volgers die fooi geven
  • Eigen (digitale) producten verkopen
  • Tijdens livestreams kunnen volgers ook geld aan je geven

Wees niet bang om fooi te vragen aan je fans, mits je interessante content van hoge kwaliteit plaatst!

Hoe krijg je veel volgers op Onlyfans?

Om zoveel mogelijk geld te verdienen met Onlyfans is het dus belangrijk dat je veel volgers gaat krijgen. Er zijn verschillende manieren om meer volgers te krijgen en meer geld te verdienen.

Je kunt bijvoorbeeld een berichtje plaatsen op je bestaande social media kanalen. Vraag simpelweg of mensen interesse hebben je op Onlyfans te volgen. Eventueel kun je ook tegen betaling op een grote social media pagina worden gepromoot, wat weer nieuwe volgers kan opleveren.

Een andere manier is het plaatsen van hashtags onder je berichten. Op deze manier krijg je namelijk nieuwe volgers die interesse hebben in de hashtags die je hebt geplaatst.

Zorg dat je blijft communiceren met je fans. Ze betalen je immers een maandelijks bedrag. Onlyfans biedt verschillende mogelijkheden in contact te komen met je volgers. Je kunt bijvoorbeeld een poll maken, spraakberichten opnemen, verhalen toevoegen en berichten uitwisselen.

Zoals bij de meeste manieren om geld te verdienen op internet is consistentie belangrijk als je succesvol wilt worden. Zorg dus dat je consistent blijft in het plaatsen van nieuwe content op je account. Eventueel kun je ook vooraf content maken en inplannen, zodat het automatisch op je account wordt geplaatst. Op deze manier geef je je volgers vertrouwen en zullen ze lid blijven.

Hoeveel geld kun je verdienen met Onlyfans?

Je kunt aardig wat geld verdienen met Onlyfans. Populaire influencers op Onlyfans verdienen tienduizenden tot zelfs honderdduizenden euro’s per maand. Sommige mensen zijn nog maar enkele weken bezig en verdienen al tienduizenden euro’s.

Om je een voorbeeld te geven: als je 20,- euro per maand vraagt en 20% commissie moet afstaan, zal je 125 volgers moeten hebben om 2000,- euro per maand te verdienen. Daarbij komen nog eens de extra verdienmodellen op Onlyfans, zoals fooi.

Wat je exact gaat verdienen, is vrij lastig te zeggen. Je mag namelijk zelf bepalen hoeveel geld je fans betalen voor het maandelijkse lidmaatschap. Het is in ieder geval belangrijk dat je het interessant houdt voor je volgers. Zo kun je namelijk blijven genieten van de wederkerende inkomsten.

Vaak verdienen personen met naakte of uitdagende foto’s meer dan beautyvloggers op Onlyfans.

Veel influencers en bekendheden maken gebruik van Onlyfans. Het is voor hun namelijk eenvoudig volgers over te halen lid te worden van hun Onlyfans pagina. Ze hebben immers al een grote aanhang opgebouwd in het verleden.

Een betere manier om geld te verdienen dan Onlyfans

Op internet zijn genoeg betere manieren te vinden om geld te verdienen dan Onlyfans.

Ik raad je dan ook niet aan om te beginnen met Onlyfans. Volgers kunnen namelijk gewoon printscreens nemen van je intieme foto’s en deze vervolgens op het internet plaatsen. Als dit eenmaal rond gaat, is het bijna onmogelijk het van het internet af te halen. De maandelijkse lidmaatschappen en afgeschermde omgevingen bieden dus geen garantie voor dit risico.

Je zou kunnen overwegen geld te verdienen met chatten en webcammen. Je hoeft dan alleen te chatten of kunt een maskertje opzetten als je toch de webcam wilt aanzetten. Een andere goede manier om geld te verdienen is affiliate marketing. Je promoot dan producten van anderen in ruil voor een deel van de winst.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *