Geld verdienen met opties

Beleggersgids voor handel in opties!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen met opties

Steeds meer mensen willen geld verdienen met opties. Het is immers een goede manier om een online inkomstenbron op te zetten. Gezien de huidige financiële markt zijn er ook genoeg kansen ontstaan om geld te verdienen.

Zoals je waarschijnlijk weet kan het verhandelen van aandelen een riskante investering zijn. Daarom kun je overwegen geld te verdienen met opties. Je kunt dan je risico afdekken en de kans op verlies beschermen.

In dit artikel ga ik je dan ook alles vertellen over de handel in opties. Je zult onder andere ontdekken wat opties zijn en hoe je ze kunt gebruiken om meer geld te verdienen.

Wat zijn opties?

Opties zijn derivaten van onder andere aandelen, obligaties, cryptovaluta’s, ETF´s en beleggingsfondsen. Een optie is eigenlijk het recht om bijvoorbeeld een aandeel of obligatie te kopen. Het kan worden gezien als een soort van contract waarmee je financiële producten kunt kopen tegen specifieke koersen. Opties worden wel eens met futures verward, het verschil is dat je bij opties niet verplicht hoeft te kopen of verkopen.

Als je geld wilt verdienen met opties dien je te weten wat de verschillende opties zijn, namelijk callopties, putopties en binaire opties. Feitelijk betekent een calloptie dat je iets kunt kopen en met een putoptie iets kunt verkopen tegen een specifieke koers. In het geval van een binaire optie ga je zelf aangeven wat een prijs gaat doen en als je dit goed voorspelt, dan verdien je geld. De werking is dus afhankelijk van het financiële product waarin je handelt. In alle gevallen zal er een contract zijn opgesteld met een specifieke einddatum. Hiervoor dien je de optie te kopen of verkopen. Als je dus een optie hebt gekocht, duurt het een tijdje voordat die optie verloopt. Vervolgens kun je je geld zijn verloren, anders zal je vóór de deadline de calloptie of putoptie moeten uitoefenen.

Opties zijn populair om extra geld te verdienen en risico´s van het handelen op de beurs te minimaliseren.

Waarom geld verdienen met opties?

Met opties kun je veel doen. Handelaren kunnen bijvoorbeeld hun beleggingen in de gaten houden. Opties dienen dan als bescherming. Ook kun je er geld mee verdienen. Bovendien kun je een hefboom gebruiken om hogere winsten te realiseren. Opties kunnen in ieder geval vele malen sneller geld opleveren dan aandelen.

Veel handelen maken slim gebruik van opties door hun risico’s af te dekken voor het geval de aandelenmarkt gaat zakken. Anderen willen juist voorspellen of een bepaalde koers omhoog of omlaag gaat. Dit is mogelijk doordat opties veel prijsgeven over de markt in de optieketen.

Je hoeft slechts een klein beetje geld te investeren in een optie. Hiermee kun je al investeren in opties van aandelen, obligaties beleggingsfondsen en meer. Het is dus ook mogelijk om geld te verdienen als de koers daalt. Je weet van tevoren dus al dat je het meeste kunt verliezen van de waarde van de optie. Deze is overigens vaak maar een fractie van de werkelijke prijs van het financiële product.

Wat is een optieketen?

In een optieketen vind je een handig overzicht met informatie die je kunt gebruiken als je geld gaat verdienen met opties. Houd er rekening mee dat je niet voor alle aandelen opties kunt kopen. Wel vind je er handige informatie om meer geld te verdienen met beleggen. Mocht je bijvoorbeeld optiediagrammen begrijpen, dan kun je de huidige markt analyseren en de toekomst voorspellen.

Vaak zijn recente optieketens te vinden op financiële websites die ook de aandelenkoersen weergeven. Kijk bijvoorbeeld eens op The Wall Stret Journal Online of Nederlandse online handelssites. Vervolgens zoek je op het platform naar het aandeel waarvan je de optie wilt kopen, hier zie je vaak ook een link staan naar relevante optieketens. In de optieketens vind je alle call- en putsecties van de aandelen en de prijs binnen een specifiek tijdbestek.

Kijk ook eens in de optieketens naar de premies, fluctuaties en kolommen voor openstaande rendemente en volumes.

Opties met een hefboomwerking

Je weet nu een beetje wat opties zijn en hoe je optieketens kunt gebruiken om onderzoek te doen.

Er zijn verschillende strategieën om geld te verdienen met opties. Als je risico’s wil inperken, kun je kiezen voor de hedging tactiek. Je gaat dan een positie nemen op een andere optie voordat de prijs keldert. Op deze manier kunnen beleggers tegen de koers inspelen wanneer de waarde van hun aandelen zakken. Zij hebben dan dus twee investeringen. Als de ene zakt, moet de ander het tegenovergestelde doen, en dus stijgen.

De hedging strategie is interessant als de kosten opwegen tegen het risico. Gezien de kosten gebruiken sommigen deze strategie niet. Het is dan ook vooral populair onder handelaren die profiteren van koersschommelingen op de korte en middellange termijn.

Hoe kun je meer geld verdienen met opties?

Opties kun je gewoon kopen en verkopen via online platformen. Je kunt de opties dus gewoon toevoegen aan je huidige portefeuille op je vertrouwde handelsplatform.

Het is in ieder geval verstandig een betrouwbaar handelsplatform te gebruiken. Eventueel zou je kunnen kiezen voor een specifiek platform voor opties. Hier heb je vaak de beste klantenservice en laagste transactiekosten.

Handelen in opties is misschien anders dan aandelen, maar je kunt er net zoveel over leren. Aangezien je de risico’s wil beperken en zoveel mogelijk rendement wil behandelen, raad ik je dan ook zeker aan goede tools te gebruiken en voldoende kennis op te doen.

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag gaan met de handleiding “geld verdienen met opties” van Harm van Wijk. Dit omvat alles wat je moet weten over beleggen in opties. Je leert over de beste strategieën om zoveel mogelijk geld te verdienen met opties.

Ook zijn er genoeg online platformen te vinden waar je informatie kunt vergaren. Je kunt bijvoorbeeld YouTube video’s bekijken of podcasts beluisteren van ervaren handelaren over hun investeringen. Het is immers best moeilijk veel technische kennis op te doen. Daarom kun je het beste wat hulp gebruiken van mensen die al weten hoe het werkt en wat winstgevende manieren zijn.

Geld verdienen met opties review

Harm van Wijk is al meer dan 30 jaar actief aan het beleggen op de beurs en verdient hier zijn fulltime inkomen mee. Hij deelt waardevolle informatie over geld verdienen met opties in zijn e-book. Denk bijvoorbeeld aan meerdere strategieën, praktische voorbeelden, het schrijven van opties om extra rendement te behalen, informatie over de marktwerking en nog veel meer.

Als jij geld wilt verdienen, maar weinig risico wilt lopen, dan kun je zeker overwegen aan de slag te gaan met “geld verdienen met opties“. De informatie die je krijgt kun je snel toepassen om zelf geld te gaan verdienen.

De cursus kost slechts 47,- euro en als de strategieën niet werken, krijg je het volledige bedrag terug. Als we kijken naar andere beleggerstrainingen kost dit echt bijna geen geld. De vele positieve reviews laten in ieder geval zien dat er al veel mensen geld verdienen met opties dankzij de strategieën van Harm. Mijn persoonlijke review is ook positief en ik ben zeker van plan de komende jaren te blijven profiteren van rendement uit opties. Ik krijgt immers sms’jes en e-mails zodra Harm denkt dat het slim is een optie te kopen of verkopen.

Conclusie

Gezien de vele mogelijkheden om geld te verdienen met opties kan het een beetje lastig lijken. Als je eenmaal begrijpt hoe het werkt, is het zeker een goede manier om geld te verdienen. Met de beste handelsstrategieën kun je winst maken met je derivaten. Door hierbij gebruik te maken van optieketens kun je het beste een beslissing en heb je de meeste kans om geld te verdienen met opties.

Krijg winstgevende technieken waardoor je portefeuille winst gaat maken

Met de juiste strategieën kan werkelijk iedereen succesvol worden in het verhandelen van opties!

Bekijk hier het .PDF bestand

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *