Geld verdienen in quarantaine

6 tips om geld te verdienen in quarantaine (+ bonus tip)!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen in quarantaine

De laatste weken zien we plotseling weer een flinke stijging van het aantal coronabesmettingen. Het gevolg is dat veel mensen in quarantaine moeten.

Ook worden er steeds meer maatregels opgesteld om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. De regels kunnen gevolgen hebben voor werknemers. Zij kunnen bijvoorbeeld opeens hun baan kwijtraken.

Het fijne van thuis moeten blijven, is dat je gewoon geld kunt blijven verdienen. Op deze pagina vertel ik je dan ook over een aantal goede manieren om geld te verdienen in quarantaine.

Manieren om geld te verdienen in quarantaine

Zit je momenteel in quarantaine, maar voel je je wel fit en gezond? Dan kun je overwegen geld te verdienen in quarantaine. Dankzij het internet zijn er namelijk een hoop mogelijkheden om geld te verdienen.

Lees verder om te ontdekken hoe je geld verdient in quarantaine.

Tip #1: Vragenlijsten invullen

De eerste manier om geld te verdienen in quarantaine is door online enquêtes in te vullen. Door mee te doen aan marktonderzoek ga je vragenlijsten invullen en je mening geven. De vragenlijsten kunnen allerlei soorten onderwerpen omvatten, van bekende tv reclames, je huisdieren tot je favoriete chips. Het invullen van enquêtes is geen methode om miljonair te worden, maar zo’n 3,- of 5,- euro per uur is zeker mogelijk. Dit kan redelijk interessant zijn voor mensen die wat bij willen verdienen in quarantaine. Je kunt zelfs Netflix aanzetten als je bezig bent.

Tip #2: Neem je abonnementen onder de loep

Als je in quarantaine bent, kan dat een goed moment zijn eens je lopende abonnementen te controleren. Misschien zijn er goedkopere aanbieders te vinden dan je huidige abonnement. Denk bijvoorbeeld aan gas, verzekeringen en telefoon abonnementen die je kunt controleren. Met behulp van vergelijkingswebsites kun je eenvoudig de beste deals vinden.

Tip #3: Teksten schrijven

Een andere goede manier om inkomsten te verdienen tijdens quarantaine is het schrijven van webteksten. Op websites, zoals Texbroker, kun je jezelf gratis aanmelden om teksten te schrijven voor geld. Op Textbroker kun je bijvoorbeeld 16,- euro per uur verdienen als het je lukt om 2000 woorden te typen. Dit is zelfs nog het tarief voor beginners en je mag dan ook spelfouten maken. Mensen en bedrijven zijn altijd op zoek naar blogs, essays of zakelijke teksten over allerlei onderwerpen. Speel hier op in en wordt een online tekstschrijver.

Tip #4: Oude spullen verkopen

Tijdens de zelfisolatie kun je ook eens kijken naar welke spullen je allemaal nog hebt liggen, maar niet meer gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan de kelder, zolder en kledingkasten waar je vast nog veel oude spullen hebt liggen. Op Marktplaats.nl kun je de spullen goed verkopen. Op deze manier kan je dezelfde dag nog geld verdienen in quarantaine.

Tip #5: Wordt online docent

Door het coronavirus mogen veel kinderen niet naar school. Jij kunt helpen en geld verdienen door jezelf aan te bieden als online docent. Eenvoudigweg gebruik je je laptop en webcam om kinderen les te geven. Bedenk zelf bij welk onderwerp jouw expertise ligt. Je kunt bijvoorbeeld veel geld verdienen als Engels docent. Hiervoor dien je wel een korte training te volgen, maar veel platforms betalen vervolgens 12,- euro per uur. Het fijne is dat je zelf mag bepalen wanneer je lesgeeft, zodat je zelf kunt beslissen welke tijdstippen passen bij je dagelijkse schema.

Tip #6: Bekijk je uitgaven

Als je in quarantaine zit en niet naar je werk hoeft, kun je eens beginnen aan de klusjes die je normaal uitstelt. Het controleren van je uitgaven zal daar één van moeten zijn. Bekijk bijvoorbeeld hoeveel geld je maandelijks kwijt bent aan huur, vaste lasten, eten, vrije tijd en vervoer. Door je bankafschriften te controleren, kun je erachter komen of je misschien te veel geld uitgeeft en dit in de toekomst anders kunt aanpakken.

Mijn favoriete manier om geld te verdienen in quarantaine

De bovenstaande manieren kunnen goed werken om geld te verdienen in quarantaine. Het enige nadeel van deze methodes is dat het geen manieren zijn om passieve inkomsten te verdienen. Je zult namelijk moeten blijven werken om meer geld te kunnen blijven verdienen.

Mijn favoriete manier om geld te verdienen in quarantaine wordt affiliate marketing genoemd. Hierbij promoot je producten van anderen in ruil voor commissies. Je kunt allerlei soorten producten promoten op allerlei soorten kanalen.

Je kunt bijvoorbeeld een website opzetten over een onderwerp waar je affiniteit mee hebt en hier artikelen op plaatsen. Vervolgens kun je in de artikelen de affiliate marketing producten aanprijzen.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een complete training voor je opgezet. Hierin leer je van A tot Z hoe je succesvol wordt met affiliate marketing. Via de onderstaande knop kun je direct beginnen en zelf aan de slag tijdens je quarantaine.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *