Geld verdienen met sexting

Zo begin je met betaalde sexting!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
geld verdienen met sexting

Sexting is afkomstig van het Engelse woord texting. Eigenlijk wordt met sexting dus bedoelt dat je erotische berichten verzendt. In deze markt valt erg veel geld te verdienen. Echter is deze verdien methode alleen interessant voor mannen en vrouwen die het leuk vinden om zich bezig te houden met sexting.

Geld verdienen met sexting is al jaren vreselijk populair. Vele mannen en vrouwen hebben hun baan kunnen opzeggen en leven nu volledig van chatten, webcammen en het verkopen van seksueel getine foto’s of video’s. Om zelf te beginnen met sexting heb je alleen een telefoon of een computer met een werkende internetverbinding nodig. Ook dien je minimaal 18 jaar oud te zijn.

Waarom kun je geld verdienen met sexting?

Veel mensen beginnen met sexting uit verveling of voor de lol. Desondanks kan het erg lucratief zijn, omdat de markt erg groot is.

De dienst sexting wordt meestal uitgevoerd door vrouwen. Heteroseksuele mannen kunnen willen graag in contact komen om met hun te flirten en aan sexting te doen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mannen gebruik maken van dergelijke diensten. Sommige personen hebben bijvoorbeeld een erg druk werkleven, waardoor ze niet hun behoeftes kunnen vervullen in het echte leven. Er zijn nog meer redenen te bedenken, namelijk:

  • Sommigen mannen zijn niet goed in het versieren van vrouwen. Het kan dan makkelijker zijn virtueel contact te hebben.
  • Sommigen mannen hebben rare fantasieën die ze niet willen delen met vrouwen in het echte leven.
  • Sommigen mannen vinden het fijn te betalen voor sexting, omdat ze de vrouwen nooit in het echt zullen zien en dus anoniem kunnen blijven.
  • Sommigen mannen willen uit het niets wat plezier. Betaalde sexting is dan de snelste keuze.
  • Sommigen mannen willen gewoon een praatje maken of een persoonlijke connectie aangaan, omdat ze het sociale contact missen in het echte leven.

Sexting is een vorm van sekswerk, maar het is in bijna alle landen legaal. De enige vereiste is dat beide partijen volwassen zijn en niet gedwongen mogen worden. Als je echter geld wilt verdienen met naaktfoto’s en andere expliciete beelden, moet je wel zelf onderzoek doen naar wet- en regelgeving.

Het kan handig zijn als je comfortabel bent met het voeren van stoute gesprekken, open staat voor nieuwe dingen op seksueel gebied en goed bent in het opbouwen van een band. Klanten zullen dan betrokken blijven. Echter mag je altijd zelf bepalen hoe ver je mee gaat in de behoeftes van een klant. Aangezien mannen gewoon eindeloos online pornografie kunnen bekijken, zijn ze dan ook vaak op zoek naar een persoonlijke connectie door middel van sexting.

Op welke website kun je geld verdienen met sexting?

Als je geld wilt verdienen met sexting en een beetje op Google gaat zoeken, kom je er al snel achter dat er honderden websites zijn waar je jezelf kunt aanmelden.

Ik raad je aan te beginnen op het betrouwbare Clubislive.nl. Dit is namelijk het grootste online platform op het gebied van sexting in Nederland. Je kunt er chatten, bellen en webcammen voor geld. Het fijne is dat je zelf je uren mag bepalen en het verdiende geld 3 keer per maand rechtstreeks naar je eigen bankrekening kunt versturen.

Je kunt op Clubislive 18 cent per bezoeker per cam minuut en 18 cent per ontvangen bericht verdienen. Als je bijvoorbeeld aan het cammen bent en er 10 mensen meekijken, verdien je dus 1,80,- euro per minuut. Eventueel kun je ook fooi ontvangen en 1-op-1 gesprekken voeren met klanten om nog meer geld te verdienen.

Andere sites om geld te verdienen met sexting

Naast Clubislive.nl zijn er nog meer platformen waarmee je geld kunt verdienen met sexting. Je zou bijvoorbeeld kunnen overwegen je aan te melden bij een specifiek bedrijf voor telefoon sexting. Hiervoor krijg je ongeveer 50 cent per minuut.

Je kunt ook afhankelijk worden. Je zult dan zelf je klanten moeten regelen, door bijvoorbeeld sexy foto’s te plaatsen op social media. Vrouwen worden overspoeld met DM’s wanneer zij een pikante foto plaatsen. Er zijn vrouwen die betalingen regelen via PayPal, Premium Snapchat-accounts aanbieden of het social media platform Onlyfans gebruiken.

De vrouwen die het meeste geld verdienen met sexting, hebben hier een bedrijf voor opgericht. Zij pakken het dan ook professioneel aan. Ze maken een website, gebruiken hun eigen naam en plaatsen elke dag nieuwe content op socia media. Ook hebben zij een betalingsportaal of een bedrijf die de betalingen regelt.

Het is allemaal een beetje afhankelijk van jouw doelen en voorkeuren. Sommigen vrouwen willen zichzelf alleen anoniem op de webcam vertonen, door bijvoorbeeld een maskertje op te zetten. Anderen willen alleen berichten verzenden of juist naaktfoto’s verkopen. Natuurlijk kun je meer geld verdienen door live webcamwerk te doen dan enkel berichten te verzenden. Ook kun je meer geld verdienen als je hier fulltime mee bezig gaat in plaats van enkel de avonden en weekenden aan sexting te doen.

Mijn mening over geld verdienen met sexting

Sexting kan zeker iets zijn waar je veel geld mee kunt verdienen. Eventueel kun je ook gewoon naast je baan beginnen om wat extra geld te verdienen met chatten en webcammen.

Hoewel de tarieven voor sexting hoog liggen, raad ik je aan een website op te starten en hierop affiliate marketing toe te passen. Als jij veel interesse hebt in seks kun je hier een affiliate website over opzetten. Met dit verdienmodel hoef je niet je tijd in te ruilen voor geld zoals bij sexting. Met een affiliate website kun je namelijk een volledig passief inkomen verdienen. Websites zijn immers 24/7 online en toegankelijk voor miljarden smartphones over de hele wereld. Je kunt hier dus nog veel meer geld mee verdienen dan sexting.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *