Geld verdienen met sms

Sms'jes versturen, ontvangen en beantwoorden voor geld!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
geld verdienen met sms

Het verdienen van hogere maandelijkse inkomsten kan veel gunstige voordelen hebben voor je leven. Je levensstandaard kan worden verhoogt en je maandelijkse rekeningen kunnen zonder stress worden betaalt. Je kunt op verschillende manieren extra geld verdienen vanuit huis. Dankzij de opkomst van moderne telefoons en het internet zijn er dan ook veel mogelijkheden ontstaan.

Geld verdienen met je telefoon is op verschillende manieren mogelijk. Naast contact onderhouden met je vrienden en het bekijken van video’s kun je dus ook geld verdienen met je toestel. Je kunt bijvoorbeeld sms’jes versturen, beantwoorden en ontvangen. Sommige personen verdienen hun volledige inkomen met het ontvangen en beantwoorden van berichten.

Geld verdienen met sms klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is dus echt mogelijk. In dit artikel ga ik alle manieren toelichten om geld te verdienen met sms.

Is het mogelijk geld te verdienen met sms?

Geld verdienen met sms kan op verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld zelfs sms’jes versturen of sms’jes ontvangen in ruil voor geld.

Veel mensen vragen zich af hoe het mogelijk is betaald te krijgen voor sms. Dit komt puur door de gigantische marketingbudgets van bedrijven. Bedrijven richten zich dan ook steeds meer op het bellen van potentiële klanten en sms-marketing. Dit betekent dat zij reclame willen maken voor hun producten en diensten door een sms te verzenden. Bij elke sms verschijnt een melding op je telefoon, het is dus een zeer krachtig marketingcommunicatie-instrument. Bedrijven geven dan ook miljoen euro’s uit aan marketing om hun omzet te verhogen. Naast de zichtbaarheid op social media platformen willen bedrijven immers op zoveel mogelijk kanalen zichtbaar zijn voor potentiële klanten.

Bedrijven hebben officieel toestemming nodig van de (potentiële) klant om een sms te mogen verzenden. Bedrijven die aan sms-marketing doen, staan dan ook vaak aangemeld op grote platformen met grote aantallen telefoonnummers waarvan de toestemming is verkregen. Jij kunt ook lid worden van een dergelijk platform, waardoor je sms’jes gaat ontvangen en een paar cent verdient per ontvangen bericht. Vaak verdien je nog meer als je op de link klikt in het sms’je of zelfs de deal aangaat. Naast deze methode, zijn er betere manieren om geld te verdienen met sms, waarover ik je zo meer vertel.

Hoe kun je betaalde sms’jes ontvangen?

Geld verdienen met sms’jes is makkelijk om mee te beginnen. Er zijn namelijk erg veel bedrijven en diensten die je de mogelijkheid bieden betaald te krijgen voor het ontvangen van sms’jes. Wees echter voorzichtig bij het uitkiezen van een dienst waarmee je aan de slag wilt. In deze markt zijn namelijk ook veel fraudeurs en oplichters actief.

Bij betrouwbare websites en apps kun je jezelf registreren in enkele minuten. Na het registreren en inloggen op het platform, zal je enkele vragen moeten beantwoorden. Dit kunnen vragen zijn over in welke producten, diensten en categorieën je het meest interesse hebt. Ook mag je kiezen hoeveel sms’jes je wilt ontvangen per dag en of je deze overdag of in de nacht wilt ontvangen. Zodra je dit hebt ingesteld, moet je je mobiele telefoonnummer en je e-mailadres bevestigen. Hierna kun je al sms’jes ontvangen en geld verdienen.

Via welke platformen kun je geld verdienen met sms’jes ontvangen en beantwoorden?

Er zijn verschillende websites en apps waar je terecht kunt om geld te verdienen met sms-en. Aangezien je vrij weinig geld krijgt per bericht, kan het lonend zijn je aan te melden bij meerdere platformen, zodat je meerdere sms’jes ontvangt en dus meer geld verdient. Houd er rekening mee dat je soms niet in euro’s, maar in cadeaubonnen krijgt uitbetaald.

Enkele platformen waar je jezelf gratis kunt aanmelden zijn: 1Q, MCmoney en SMSprofit. Per sms verdien je ongeveer 0,01 tot 0,06 cent.

Zijn er meer manieren om geld te verdienen met sms-en?

Naast het ontvangen van sms’jes kun je meer doen met sms-en om geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld leden aanbrengen op het platform waarop je sms’jes ontvangt. Vaak bieden dergelijke platformen namelijk een aanbrengvergoeding aan voor elk nieuw lid dat je aanbrengt. Je kunt dus sms’jes versturen naar je vrienden, collega’s en familie om te vragen of ze ook interesse hebben om geld te verdienen met sms’jes. Ook kun je een bericht plaatsen op Facebook, Instagram en Twitter om maar wat te noemen. Op deze manier hoef je bijna niets te doen om geld te verdienen met sms. Een andere manier om producten en diensten te promoten in ruil voor geld heet affiliate marketing. Met dit verdienmodel kun je alle producten die je maar kunt bedenken promoten. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld sms-bundels en telefoons te promoten. Dit zou je bijvoorbeeld kunnen doen op een website of social media platform.

Ook kun je een opt-in formulier plaatsen op je website. Op deze manier kun je telefoonnummers gaan verzamelen van potentiele klanten. Vervolgens kun je gaan opvolgen via sms berichten en dus proberen je producten, diensten of affiliate marketing producten te verkopen. Dit zou je ook voor andere bedrijven kunnen doen. Je wordt dan een werknemer die zich met sms-marketing bezig gaat houden.

Als laatste kun je overwegen te chatten voor geld. Er zijn namelijk platformen waar je betaald krijgt om te chatten met vreemden. Per ontvangen bericht kun je tot wel 5 cent verdienen. Veel mannen en vrouwen verdienen hiermee hun volledige maandelijkse salaris. Dit is dan ook de meest lucratieve manier om geld te verdienen met sms’jes sturen, ontvangen en beantwoorden. Op de pagina ‘geld verdienen met chatten‘ vertel ik je over het beste betaalde chat platform van Nederland.

Conclusie

Na het lezen van dit artikel weet je dat geld verdienen misschien wel makkelijker is dan je van te voren dacht. De kans is groot dat je de hele dag al aan het sms-en bent, waarom dan niet betaald krijgen voor wat sms’jes? Zorg wel dat je onderzoek doet voordat je jezelf op een website of app registreert. Als het betrouwbaar is, kun je gewoon de app downloaden en sms’jes ontvangen in ruil voor geld. Vaak kun je het verdiende geld overmaken naar je PayPal-rekening of krijg je een cadeaubon. Verwacht in ieder geval niet dat je heel veel geld gaat verdienen via sms-en.

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *