Geld verdienen met Snapchat

De #5 beste manieren om geld te verdienen met Snapchat!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
geld verdienen met snapchat

Geld verdienen met Snapchat kan vrij snel en makkelijk gaan. Het is een kwestie van content plaatsen en een bereik opbouwen om geld te verdienen op dit social media platform.

Er zijn veel jongeren rijk geworden door dagelijks foto’s te plaatsen op Snapchat. Waarschijnlijk wil jij ook leren hoe je geld kunt verdienen met Snapchat. Je bent tenslotte op deze pagina terecht gekomen.

In dit artikel ga ik je alles vertellen wat je moet weten om geld te verdienen met Snapchat. Je gaat ontdekken wat de beste verdien methodes zijn en hoe je hier vandaag nog mee kan beginnen.

Wat is Snapchat?

Sinds 2011 is Snapchat te downloaden als app in de App Store en Google PlayStore. Je herkent de app aan de gele achtergrond met een wit spookje op de voorgrond. Op Snapchat krijg je de mogelijkheid foto’s te maken, content te delen en een netwerk op te bouwen.

Simpelweg download je de app, geef je je e-mailadres of telefoonnummer op om een account aan te maken, waarna je al kunt starten met content delen. Snapchat kan zowel privé als zakelijk worden gebruikt. Ik ga er nu echter even vanuit dat je geld wil verdienen met Snapchat en zal dus alleen de financiële kant van Snapchat belichten.

Het is de bedoeling een gericht of zo groot mogelijk bereik op te bouwen op Snapchat. Vervolgens kun je bijvoorbeeld geld verdienen door producten en diensten te gaan aanbevelen in de foto’s en video’s. Met de handige ingebouwde tools van Snapchat kun je heel eenvoudig foto’s bewerken die de aandacht trekken en sales opleveren.

Tevens kun je op Snapchat met anderen connecten. Snapchat biedt namelijk de mogelijkheid in contact te komen met gebruikers van over de hele wereld. Je kunt dus zowel op nationaal als internationaal niveau geld verdienen met Snapchat.

Aangezien er zoveel mensen bereiken te zijn op Snapchat kun je er veel geld mee verdienen.

Is geld verdienen met Snapchat mogelijk?

Zoals ik al vaker heb aangegeven op mijn website kan het zeer interessant zijn geld te verdienen met social media. Snapchat is een voorbeeld van een marketing kanaal die je erg goed kunt gebruiken om meer mensen te bereiken en geld te verdienen.

Je mag zelf weten wie jouw doelgroep wordt en welke methode je gaat toepassen om geld te verdienen met Snapchat. Echter dien je wel doorzettingsvermogen te hebben om succesvol te worden. Je moet namelijk eerst een bereik opbouwen waarna je pas geld kan verdienen. Ook is het handig om te weten hoe je het direct slim aanpakt, zodat je niet onnodig lang hoeft te aanklooien.

Om te beginnen ga je bedenken wat het onderwerp van je Snapchat account gaat zijn. Dit kan bijvoorbeeld een hobby van je zijn of iets waar je veel verstand van hebt. Vervolgens is het een kwestie van coole content blijven maken en consistent posten, zodat steeds meer mensen je gaan volgen. Aan je volgers kun je geld verdienen door een verdienmodel toe te passen.

Om veel geld te verdienen met Snapchat is het belangrijk uniek te zijn. Zorg dus dat mensen bij jou terug willen komen, omdat jij ergens in uitblinkt.

Hoe kan je geld verdienen met Snapchat?

Ik gaf net aan dat geld verdienen met Snapchat een relatief makkelijke en snelle manier is om geld te verdienen. Dit ligt er natuurlijk wel een beetje aan wat voor verdienmodel je gaat toepassen.

Eigenlijk verdienen de meeste mensen geld met Snapchat door samen te werken met product eigenaren, producen te promoten in ruil voor commissie en het verkopen van eigen gemaakte of ingekochte producten.

#1: Samenwerken met product eigenaren

De eerste manier om geld te verdienen met Snapchat is door samen te werken met de eigenaren van producten. Als jij namelijk een groot bereik hebt opgebouwd op Snapchat kan het voor bedrijven interessant zijn hun producten onder de aandacht te brengen onder jouw volgers.

Ik zie bijvoorbeeld regelmatig influencers die opeens een drankje of zak chips van een bepaald merk promoten. Dankzij de samenwerkingen op Snapchat kunnen zij gratis producten krijgen en duizenden euro’s verdienen per deal. Het nadeel is wel dat dit eenmalige inkomsten zijn. Om een stabieler inkomen op te bouwen kun je eens kijken naar het volgende verdienmodel voor Snapchat.

#2: Producten promoten in ruil voor commissie

Een andere goede manier om geld te verdienen met Snapchat is het toepassen van affiliate marketing. Dit betekent dat je producten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst. Je gaat dus een affiliate linkje plaatsen in je Snapchat bericht. Zodra mensen hier op klikken en het product kopen, verdien je geld. Je kunt bijvoorbeeld ook betaald krijgen per aanmelding of per klik. Bovendien kun je wederkerende commissies krijgen, zodat je een stijgend en stabiel inkomen gaat verdienen met Snapchat.

Aangezien je met affiliate marketing alle producten die je maar kunt bedenken, kunt promoten, kun je een zeer gericht productaanbod doen. Met weinig volgers op Snapchat kun je dus al geld verdienen.

#3: Eigen producten verkopen

Hoewel ik aanraad eerst met affiliate marketing te beginnen, zodat je laagdrempelig producten kunt uittesten, kan het later interessant zijn eigen producten te gaan verkopen en alles in eigen beheer te doen.

Je kunt dan ook het meeste geld verdienen op Snapchat door zelf een product te hebben en deze te verkopen. Op deze manier krijg je namelijk de hoogst mogelijke marge.

#4: Snapchat advertenties maken

Met Snapchat kun je adverteren om meer mensen te bereiken en dus meer geld te verdienen. Dit kan interessant zijn, omdat er zowel jongeren als ouderen actief zijn op Snap. Je zou bijvoorbeeld affiliate marketing producten, eigen producten of je website kunnen promoten op Snapchat. De advertenties stel je in op basis van leeftijd, interesses en acties, zodat de kans groot wordt dat je geld verdient.

Je kunt bijvoorbeeld een Snap ad maken van 10 seconden en een swipe-up plaatsen. Mensen kunnen dus het scherm naar boven vegen om naar de opgegeven link te gaan. De Snap ads worden weergegeven tussen de ‘Stories’. Ook kun je zogeheten GeoFilters gebruiken. Dit zijn filters die Snapchat gebruikers aan hun foto’s kunnen toevoegen. Door bijvoorbeeld een GPS-locatie in te stellen, zorg je ervoor dat alleen de mensen in een bepaald gebied de filter kunnen gebruiken.

#5: Snapchat accounts van bedrijven onderhouden

Als laatste kun je geld verdienen met Snapchat door een dienst te leveren. Je kunt namelijk overwegen de Snapchat accounts van van één of meerdere bedrijven te onderhouden. Het wordt dan de bedoeling content te maken en te plaatsen op de Snapchat accounts van anderen. Ook dien je bijvoorbeeld advertentiesets te moeten aanmaken.

Als jij een beetje handig bent met Snapchat, het maken van content en het instellen van advertenties kun je op deze manier erg veel geld verdienen, vooral als je inspanningen daadwerkelijk geld opleveren in het laatje van de bedrijfseigenaar.

Hoe verdien je veel geld met Snapchat?

Je weet nu op welke manieren je geld kunt verdienen met Snapchat. Je kunt zelf een keuze uit maken uit de besproken verdienmodellen. Zelf pas ik affiliate marketing toe, omdat het zo laagdrempelig is en je snel kunt opschalen.

Ik heb nog een aantal tips voor je om zoveel mogelijk geld te verdienen met de verdienmodellen voor Snapchat:

  • Maak coole content. Zorg dat mensen aandacht hebben voor jouw beeldmaterialen. Dit kan worden bereikt door opvallende en unieke beelden te maken die in de gedachtes blijven van je volgers. Gebruik bijvoorbeeld een gratis programma als Canva.com. Leg hierbij de focus op het merkverhaal in plaats van het product zelf. Op deze manier blijven de volgers in je netwerk en zullen zij ook weer nieuwe volgers aanbrengen.
  • Kies een thema. Het hebben van een eigen thema of stijl kan ervoor zorgen dat je herkenbaar bent voor jouw doelgroep. Ook geeft het een bepaalde rust voor je volgers. Zij weten dan namelijk wat ze kunnen verwachten van je account.
  • Promoot je Snapchat op andere platformen. Door een linkje te plaatsen naar je Snap op je YouTube kanaal, Instagram pagina, Facebook pagina en website kun je een groter bereik krijgen op Snapchat. Het voordeel is dat je je klanten dan op meerdere platformen kunt bereiken.
  • Neem een coole gebruikersnaam. Wanneer je een pakkende gebruikersnaam hebt, zullen mensen eerder de neiging hebben je te volgen. Je gebruikersnaam kun je bijvoorbeeld ook plaatsen op je visitekaartjes en flyers.
  • Maak gebruik van hashtags. Om meer mensen te bereiken op Snapchat kun je hashtags onder je foto’s en video’s toevoegen. Wanneer mensen nu de hashtag zoeken op Snapchat is er een kans dat jouw content naar boven komt.
  • Wees er elke dag mee bezig. Om succesvol te worden met Snapchat is het belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt. Je zult namelijk een bereik moeten opbouwen om er geld mee te verdienen. Aan het begin zal je simpelweg meer moeten testen om te kijken wat wel en niet werkt. Naarmate je kennis op gaat doen, zal je merken dat alles steeds makkelijker gaat.
  • Connect met anderen. Naast de mogelijkheid om te adverteren op Snapchat zelf is er ook een andere manier om meer bereik en volgers te krijgen. Je kunt namelijk contact opnemen met andere Snapchatters die een groot bereik hebben. Je kunt ze tegen betaling laten doorlinken naar jouw account of de bezoekers rechtstreeks laten doorsturen naar een betaalpagina waar ze je producten kunnen kopen.
  • Blijf analyseren. Door te testen, analyseren en optimaliseren kun je geld besparen en blijven groeien. Op deze manier kun je namelijk ontdekken wat wel en wat niet werkt. Uiteraard wil je natuurlijk alleen geld en tijd investeren in de zaken die wel werken.

Begin vandaag nog zelf met geld verdienen!

Naast dat je Snapchat kunt gebruiken om in contact te blijven met je vrienden en familie, kun je er dus ook gebruik van maken om een inkomen te verdienen. Zoals je nu weet zijn er namelijk verschillende manieren om geld te verdienen met Snapchat.

Door het toepassen van mijn tips kan je erg veel geld verdienen met Snapchat. Het is echter belangrijk om er elke dag mee bezig te blijven en niet te snel op te geven. Dit is eigenlijk het belangrijkste aspect om succes te behalen bij alles in het leven. Simpelweg kost het tijd om een leuk inkomen te verdienen op Snapchat.

Als jij geld wil verdienen met Snapchat kun je het beste met affiliate marketing aan de slag gaan. Dit verdienmodel biedt de meeste potentie op korte termijn succesvol te worden. Naast Snapchat kun je dit verdienmodel ook toepassen op andere kanalen die nog beter werken.

Om je kennis te laten maken met het ideale verdienmodel heeft Jacko Meijaard een speciale video voor je opgenomen. Hierin ga je van A tot Z leren hoe je zelf geld kan verdienen op internet met bijvoorbeeld een website of Snapchat.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *