Geld verdienen als tiener

Wat is de beste manier om geld te verdienen als een tiener?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Geld verdienen als tiener

Hoewel je als een tiener nog veel moet leren over de manieren om geld te verdienen en andere geldzaken, kun je wel degelijk veel geld gaan verdienen als tiener. Geld verdienen is dus gewoon mogelijk op een jonge leeftijd.

Wat je wel moet meten als je geld wilt verdienen als tiener is dat je altijd om toestemming moet vragen aan je ouders. In sommige gevallen zal je zelfs een bewijs van toestemming moeten laten zien om te kunnen beginnen met geld verdienen.

Op deze pagina vertel ik je meer over de beste manier(en) om geld te verdienen als tiener.

Tiener zijn en geld verdienen

Aangezien je op elke leeftijd de mogelijkheid hebt om geld te verdienen, kun je hier gewoon mee beginnen wanneer je zelf wilt. Ik raad je dan ook zeker aan geld te verdienen als een tiener.

Het voordeel wanneer je op jonge leeftijd geld verdient, is dat je veel kennis vergaard ten opzichte van je leeftijdsgenoten. Je gaat namelijk beter met geld leren omgaan en word ook al zelfstandiger door zelf voor je inkomsten te zorgen.

Ook kun je beginnen met een verdienmodel en hier later veel profijt van hebben. Je kunt bijvoorbeeld geld opsparen, maar ook door blijven bouwen en een hele succesvolle business hebben als je volwassen wordt. De dingen die je nu doet, kun je dan zien als online vastgoed.

Een ander voordeel van tiener zijn en zelf geld verdienen, is dat je meer geld kunt verdienen dan andere tieners. De meeste ouders raden hun kind namelijk aan een simpele baan te nemen waar zij een vast bedrag per uur ontvangen.

Helaas weten niet veel ouders wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is dankzij het internet. Hierdoor geloven zij niet in online verdienmodellen en moeten hun tieners verplicht een saaie baan nemen met een laag salaris.

Hoe verdienen de meeste tieners geld?

Als je denkt aan tieners die geld verdienen, zie je waarschijnlijk voor je hoe tieners langs de deuren gaan om klusjes te doen voor geld. Vaak gaan iets oudere jongeren solliciteren bij de supermarkt voor een baantje als vakkenvuller of achter de kassa.

Er is natuurlijk niks mis met de gebruikelijke manieren om geld te verdienen, mits je dit leuk vindt. De realiteit is echter dat veel tieners keihard moeten werken en daar veel te weinig geld voor krijgen. De meeste tieners vinden het dan ook niet leuk om te werken. Ze moeten immers al vijf dagen per week naar school, en dus ook nog eens doordeweekse avonden en het weekend aan het werk.

Een zeer klein gedeelte van de tieners pakt het anders aan en gaan zorgen voor hun eigen inkomsten. Zij weten simpelweg dat er meer mogelijk is dan 200,- euro per maand verdienen.

Supermarkteigenaren zijn blij met tieners die weinig salaris krijgen. Zij worden er vaak weer uitgegooid als ze achttien zijn geworden, en dus te duur zijn geworden.

Hoe verdien je veel geld als een tiener?

Als tiener kun je veel meer geld verdienen met mijn simpele methode.

De methode affiliate marketing gebruikte ik zelf ook om geld te verdienen als een tiener. Kortweg betekent het dat je producten en diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst.

Als affiliate promoot je dus enkel de producten en hoef je zelf verder niks te regelen. Vervelende zaken zoals klantensupport, verzendingen en voorraad worden geregeld door de producteigenaren.

Bij de meeste affiliate netwerken en programma’s kun je jezelf aanmelden als een tiener. Als je jonger bent dan 16 jaar zal je vaak wel toestemming van je ouders moeten aantonen. Ik raad dan ook aan om eerst zelf onderzoek te doen en een plan te maken. Daarna kun je je ouders gaan overtuigen voor toestemming.

Het verdienmodel toepassen in de praktijk

Het toepassen van mijn methode kan op allerlei manieren.

Als eerste dien je een affiliate product uit te kiezen dat je tof lijkt om te promoten. Kies dus bijvoorbeeld een product uit dat je zelf ook hebt of waarmee jezelf affiniteit hebt. Hierdoor wordt het leuker om er mee bezig te gaan. Simpelweg gebruik je je unieke affiliate linkje bij het promoten, zodat het netwerk weet dat een verkoop via jou tot stand is gekomen.

Vervolgens kun je het product gaan promoten op Instagram, Facebook, YouTube en alle andere social media platformen. Dit hoef je niet onder je eigen naam te doen, maar kun je speciale pagina’s voor aanmaken.

Als tiener had ik een Instagram account met ongeveer 40.000 volgers. Toen ik ging zoeken naar manieren om hier geld mee te verdienen, kwam ik ook bij affiliate marketing terecht. Vervolgens ging ik een enquête panel promoten. Ik kreeg 2 euro betaald voor elke persoon die zich aanmeldde via mijn affiliate linkje. Op deze manier had ik in de eerste dag al meer dan honderd euro verdiend.

Toen ik zag dat het werkte, besloot ik steeds meer Instagram en social media accounts aan te maken. Het waren allemaal niche accounts die gericht waren op de promotie van een soort product.

Bovendien heb ik mijn eerste succesvolle affiliate website opgezet als een tiener.

Een website bouwen als tiener

Ik zie je nu denken, maar hoe kan ik dan zelf een website bouwen en daar geld mee verdienen?

Gelukkig is het heel makkelijk een website te bouwen. Dit kan écht iedereen. Er zijn namelijk programma’s waarmee je een eigen website kunt opzetten. Je kunt bijvoorbeeld een WordPress website maken. Nog simpeler is om gebruik te maken van een dienst zoals Wix.com. Hiermee heb je binnen een uurtje je eerste website in elkaar gezet en online staan.

Na het opzetten van je website dien je er geld mee te verdienen. Dit kan als volgt. Je gaat artikelen schrijven over zoektermen waar veel naar wordt gezocht in Google. De artikelen ga je optimaliseren voor Google. Op deze manier kom je gratis bovenaan te staan in Google, en ga je dus bezoekers krijgen op je site die op zoek zijn naar bepaalde termen. In het artikel ga je een relevant affiliate linkje plaatsen.

Het voordeel van je website is dat deze elke dag en vierentwintig uur per dag toegankelijk is in Google. Er kunnen dus dag en nacht bezoekers op je site komen en jij kunt dus ook op elk moment nieuwe affiliate commissies scoren. Niet veel tieners, maar ook niet veel volwassenen kunnen zeggen dat zij geld verdienen terwijl zij slapen. Pak dus je kans.

Ga zelf geld verdienen als een tiener

In dit artikel heb ik verteld waarom ik aanraad geld te verdienen als een tiener. Je kunt er namelijk veel van leren en in de toekomst profijt van hebben.

Ook heb ik je verteld hoe je geld kunt verdienen, namelijk door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Daarbij heb je een aantal goede manieren gekregen om de producten te promoten. Denk bijvoorbeeld aan een Instagram pagina, Facebook groep of een eigen website.

Als jij succesvol wilt worden met affiliate marketing als een tiener, dan raad ik je aan om te beginnen met de Affiiate Marketing Revolutie. Hiermee krijg je toegang tot video’s waarin je van begin tot eind leert hoe je zelf een succesvolle affiliate business opzet.

Via de knop hieronder kun je direct zelf aan de slag gaan.

De training heeft mij ontzettend geholpen bij het geld verdienen als een tiener.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *