6 manieren om geld te verdienen tijdens de zwangerschap

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Geld verdienen tijdens de zwangerschap

De meeste zwangere vrouwen nemen zwangerschapsverlof en werken liever niet in deze periode. Dit kan te maken hebben met medische problemen, beroepen die te veel vragen tijdens de zwangerschap of gewoon even rust willen nemen voordat de baby wordt geboren.

Voor de vrouwen die geld willen verdienen tijdens de zwangerschap zijn er genoeg mogelijkheden. Het fijne is dat je niet per se de hele dag hoeft te werken en stress hoeft te hebben.

Op het internet worden veel laagdrempelige baantjes en methodes aangeboden, zodat je gewoon vanaf de bank of vanuit je slaapkamer geld kunt verdienen.

In dit artikel zal ik de verschillende manieren vertellen om geld te verdienen als je zwanger bent. Je kunt zelf beslissen welke manier het beste bij jouw situatie, passies en kundigheden past.

Hoe kun je geld verdienen tijdens de zwangerschap?

Hieronder zal ik je enkele voorbeelden geven van manieren om geld te verdienen tijdens de zwangerschap. Het zijn geweldige manieren om op laagdrempelige wijze geld te verdienen, zodat je jezelf niet te druk hoeft te maken.

Het verkopen van oude kleding

De eerste manier om geld te verdienen is het verkopen van oude kleding. Als je zwanger bent en je huis aan het voorbereiden bent op de komst van je baby, kan het een goed moment zijn om eens je oude kasten te ordenen. De kans is groot dat je dan kledingstukken tegenkomt, die je eigenlijk nooit meer aantrekt of niet meer past. Dit biedt een kans om wat geld te verdienen. Het kopen en verkopen van tweedehands kleding is namelijk erg populair.

De oude kleding kun je makkelijk online verkopen. Meld je bijvoorbeeld aan bij Marktplaats.nl. Je hoeft dan enkel wat aantrekkelijke foto’s te maken van de kledingstukken en een prijs in te stellen. Vervolgens zal je berichten ontvangen van potentiele klanten die interesse hebben de artikelen op te halen of te laten verzenden.

Het opzetten van een blog

Het opzetten van een blog is een andere goede manier om geld te verdienen tijdens de zwangerschap. Het fijne hiervan is dat je zelf mag bepalen hoeveel en wanneer je er mee bezig gaat. Een website of blog kan alle onderwerpen hebben die je maar kunt bedenken. Je zou bijvoorbeeld een blog kunnen opzetten die gericht is op de zwangerschap.

Begin dus een blog over een bepaald onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld een blog beginnen over de zwangerschap, het opvoeden van kinderen, het verzorgen van de huid of reviews over huishoudelijke producten. Het kan echt van alles zijn, maar kies dus slechts één onderwerp uit, waar je affiniteit mee hebt. Op deze manier weet Google beter waar je website over gaat en zullen je artikelen sneller worden opgenomen in de zoekresultaten, waardoor je ook sneller geld kunt verdienen met je site.

Het maken van een blog is tegenwoordig erg eenvoudig. Je kunt bijvoorbeeld een systeem zoals WordPress of Marketheme gebruiken. Met dergelijke systemen hoef je alleen maar blokken te plaatsen om een professionele, goed uitziende website te maken. Als je de blog hebt opgezet, is het een kwestie van content publiceren. Dit zijn bijvoorbeeld teksten die te maken hebben met het onderwerp van je blog. Door het schrijven van teksten, ga je op gratis wijze relevante bezoekers via Google krijgen.

Een goede manier om geld te verdienen met je blog is het toepassen van affiliate marketing. Je promoot dan producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Voor elke niche zijn er tal van affiliate producten en diensten te vinden. Via het partnerprogramma van Bol.com kun je bijvoorbeeld miljoenen producten vinden om te promoten.

Het schrijven van teksten als freelancer

Als je er tegen opziet een blog te maken, ook al is het nog zo eenvoudig, kun je ook teksten voor anderen gaan schrijven. Op deze manier kun je ook gewoon op flexibele wijze geld verdienen als je zwanger bent. Je mag namelijk zelf bepalen wanneer je er mee bezig gaat, zolang je maar de deadline van een opdracht haalt.

Voor je eigen blog mag je zelf het onderwerp en de deelonderwerpen uitkiezen om over te schrijven. Als freelance tekstschrijver ga je echter teksten schrijven over specifieke onderwerpen. Het voordeel is wel dat je dus zelf niet hoeft na te denken waar je over kunt schrijven.

Op websites zoals Textbroker, Fiverr en Sitedeals kun je snel aan de slag als tekstschrijver. Bij het aanmaken van je profiel is het van belang deze aantrekkelijk te maken. Potentiele klanten zullen dan namelijk sneller interesse in je krijgen. In het geval van Textbroker kun je echter zelf de opdrachten aannemen en is dit dus minder van belang.

Persoonlijk vind ik het interessanter zelf een blog op te zetten en teksten te schrijven voor jezelf. Je hebt dan namelijk niet te maken met bepaalde verwachtingen van klanten. Ook schrijf je als tekstschrijver eenmalig een tekst voor iemand anders, terwijl een eigen geschreven tekst voor je blog de rest van je leven in Google staat en je er dus ook nog na je zwangerschap inkomsten uit kunt halen.

Het verhuren van je auto

Als je een auto hebt, maar zwanger bent, zal je waarschijnlijk minder vaak de auto nodig hebben. Het verhuren van je auto is dan ook een goede manier om geld te verdienen.

Verschillende platformen in Nederland bieden je de mogelijkheid een huurder voor je auto te vinden. Je mag zelf bepalen hoeveel geld een huurder moet betalen en welke data zij de auto mogen huren. Het is al mogelijk je auto te verhuren voor één dag. De prijs die je kunt vragen is bijvoorbeeld afhankelijk van het model en het merk van je auto. Denk ook aan hoeveel kilometers er wordt gereden met je auto.

Het verhuren van je auto kan een goede manier zijn om inkomsten te verdienen als je zwanger bent. Je kunt het geld bijvoorbeeld gebruiken voor het huishouden of de maandelijkse kosten van de auto.

Het invullen van enquêtes

Het invullen van enquêtes is een makkelijke manier om via het internet geld te verdienen. Marketeers van bedrijven zijn dan ook op zoek naar meningen van consumenten. Met deze gegevens kunnen zij hun producten en marketingactiviteiten verbeteren.

Er zijn genoeg betrouwbare websites te vinden waar je enquêtes kunt invullen voor geld. Denk bijvoorbeeld aan Opinieland.nl en Globaltestmarket.com. Op deze platformen krijg je dagelijks nieuwe enquêtes om in te vullen.

Het is goed om te beseffen dat dit geen methode is om rijk te worden. Je verdient vaak maar 1,- euro voor een enquête waar je tien minuten mee bezig bent. Echter kan het een goede manier zijn tijd te doden, of geld te verdienen en ondertussen Netflix te kijken.

Het worden van een transcribent

Als je een transcribent bent, krijg je audiobestanden toegestuurd die je moet verwerken naar tekstbestanden. Het kan gaan om verschillende audiobestanden. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken, lezingen, interviews en juridische of medische procedures. Als je snel kunt typen en thuis zit omdat je zwanger bent, kan dit een goede bron van inkomen zijn. Aangezien je de audiofragmenten goed moet kunnen horen, kun je deze werkzaamheden alleen uitvoeren wanneer het stil is in huis.

Het voordeel van deze methode is dat je direct aan de slag kunt. Je hoeft namelijk geen instapkosten te betalen om te beginnen met het transcriberen van audiobestanden. Er zijn verschillende platformen waar je aan de slag kunt. Je zou ook kunnen zoeken naar een bedrijf dat nog een transcribent zoekt. Simpelweg vertel je dat je momenteel alleen thuis kunt werken, omdat je zwanger bent.

Conclusie over geld verdienen als je zwanger bent

Tijdens de zwangerschap kun je gewoon geld blijven verdienen, mits je jezelf goed voelt en voor je baby kunt zorgen. Zelfs als je besluit thuis te blijven wegens de zwangerschap, kun je met één of meerdere manieren aan de slag gaan om geld te verdienen.

Het opzetten van een blog is by far de beste manier om geld te verdienen als je zwanger bent. Op deze manier kun je namelijk bouwen aan een passieve inkomstenstroom. Misschien hoef je in de toekomst niet eens meer te werken als je een succesvolle blog opzet, zodat je er altijd voor je kindje kunt zijn.

Maak het jezelf niet te moeilijk en bekijk eens de introductievideo over dit ideale verdienmodel. Je zult dan leren hoe je op eenvoudige wijze een zeer succesvolle blog kunt opzetten!

Vergeet echter niet van je kleintje te genieten in de uren dat hij of zij wakker is, tijd doorbrengen met je pasgeborene is geweldig!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *