Geld verdienen in de zomer

8 manieren om geld te verdienen in de zomervakantie

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
geld verdienen in de zomer

Geld verdienen in de zomer kan lastig zijn als je voor een baas wilt werken. De meeste werkgevers vinden het namelijk niet interessant een student aan te nemen die slechts twee of drie maanden kan werken.

Toch blijven er genoeg mogelijkheden over als je geld wilt verdienen tijdens de zomer. Als je iets creatiever nadenkt, kun je op tal van manieren geld verdienen.

In dit artikel ga ik je vertellen over 8 goede manieren om geld te verdienen in de zomer.

Hoe kun je geld verdienen in de zomer?

De meeste studenten die in de zomer geld willen verdienen, gaan op zoek naar vakantiewerk. In de plaatselijke kranten staan altijd wel wat vakantiewerk vacatures open. Denk bijvoorbeeld aan het bezorgen van kranten en het sorteren van producten.

Er zitten verschillende nadelen aan normale vakantiebaantjes. Vaak verdien je er bijna niks mee, terwijl je vervelende klusjes moet doen en erg hard moet werken.

Hieronder ga ik je dan ook over betere manieren vertellen waarmee je zelf geld kunt verdienen in de zomer.

1. Zoek je oude spullen uit en verkoop ze

In de zomer heb je waarschijnlijk genoeg tijd over om je oude spullen uit te zoeken. Kijk bijvoorbeeld eens op zolder, in de kelder en in kasten wat je allemaal nog hebt liggen, maar eigenlijk niet meer gebruikt. Het is zonder om die spullen en artikelen te laten liggen als je er geld voor kunt krijgen en anderen blij mee kunt maken.

Als je hebt uitgezocht welke spullen je wilt verkopen, kun je advertenties gaan plaatsen op Marktplaats, eBay en Facebook Marketplace. Dit zijn uitstekende platformen om snel je spullen kwijt te raken.

Ga met deze methode aan de slag om dezelfde dag nog honderden euro’s te verdienen.

2. Word een reisbegeleider

Een andere manier om geld te verdienen in de zomer is het worden van een reisbegeleider of kampbegeleider. Besef dat je er vrij weinig inkomsten mee kunt genereren, maar het is wel een voorbeeld van leuk werk.

Bij dit type werk krijg je vaak de vakantie vergoed en is het de bedoeling een groep toeristen rond te leiden tijdens hun vakantie.

Kan je goed surfen? Dan kun je overwegen je aan te melden bij een surfkamp en andere studenten een leuke tijd te bezorgen. Hoewel je er waarschijnlijk niks mee verdient, is het wel een creatieve manier om op zomervakantie te gaan.

zomer geld reisbegeleider
Reisbegeleider

3. Ga eten bezorgen

Onder studenten is het bezorgen van eten een populaire manier om geld te verdienen in de zomer. Je kunt gewoon je fiets, scooter of auto gebruiken. Je hoeft namelijk geen mensen te vervoeren.

Kijk eens op Thuisbezorgd.nl welke restaurants in jouw buurt bezorgen. Vervolgens kun je langs de restaurants gaan en vragen of ze nog een nieuwe bezorger zoeken. Er is een grote kans dat je ergens terecht kunt.

Met het bezorgen van eten verdien je vaak een tientje per uur. Het wordt leuker als je fooitjes krijgt, dit mag je namelijk vaak zelf houden.

4. Begin met oppaswerk

Blijf je thuis in je zomervakantie? Dan kun je oppaswerk gaan doen. Dit is een goed voorbeeld van een methode waarmee je vrij hoge inkomsten kunt verdienen. Ook kun je gewoon weer stoppen na de zomervakantie.

Ga bijvoorbeeld eerst een rondvragen bij je vrienden, familie en buren of ze nog iemand nodig hebben voor oppaswerk. Als je op deze manier geen oppasadres vindt, dan kun je jezelf ook aanmelden bij speciale websites. Verschillende websites bieden je de mogelijkheid een geschikt oppasadres te vinden. Het mooie is dat je zelf het tarief mag bepalen. 10,- of 15,- uur per uur zijn vrij gebruikelijke bedragen voor een oppasser.

5. Word een verzorger van huisdieren

Het voeren en uitlaten van huisdieren kan een geweldige manier zijn om geld te verdienen in de zomer, vooral als je van dieren houdt.

Er zullen vast en zeker mensen in jouw omgeving zijn die hun honden willen laten uitlaten. Sommigen eigenaren hebben een druk schema, waardoor ze het niet altijd redden zelf hun huisdieren te verzorgen.

Om te beginnen kun je langs gaan bij vrienden en buren. Ook zijn er online diensten waar je terecht kunt voor werk om honden uit te laten en het voeren van huisdieren. Bovendien kun je advertenties plaatsen in lokale kranten en flyers in brievenbussen stoppen.

Je begrijpt wel dat je niet zoveel geld kunt verdienen als je één keer per dag langs een kat gaat om eten en drinken te geven. Echter kun je een leuk zakcentje verdienen als je een groot aantal contacten hebt om honden uit te laten en huisdieren te voeren.

huisdieren verzorgen in zomer
Huisdieren verzorgen

6. Start een zomerse verhuisservice

Heb je zomervakantie samen met één of meerdere vrienden? Dan kunnen jullie wellicht samen een verhuisservice starten. Dit is een goede manier om extra geld te verdienen tijdens de zomer.

Ga op websites en platformen actief promoten dat jullie een verhuisservice hebben. Op deze manier zullen mensen jullie zomerse verhuisservice gaan vinden en contact opnemen. Vervolgens kun je zelf onderhandelen over het tarief. Onthoud wel dat je waarschijnlijk een busje moet huren, benzine moet betalen en veel tijd kunt kwijt zijn voor een klant.

7. Verkoop zelfgemaakte groenten en fout

Als je een tuin hebt, kun je in de zomer verschillende groenten en fruit kweken. Het groente en fruit kun je bijvoorbeeld op een krukje leggen en verkopen.

De kosten voor de zaadjes zijn nihil. Het laten groeien van de producten kan lang duren, maar de opbrengst is het zeker waard. Eventueel zou je ook de zaadjes kunnen doorverkopen. De kopers kunnen dan zelf groenten en fruit in hun tuinen kweken.

8. Gebruik het internet om geld te verdienen

De laatste en beste manier om geld te verdienen in de zomer is het inzetten van het internet.

Met de methodes die ik hiervoor heb besproken, kun je wel wat geld verdienen, maar je zult er zeker niet rijk mee worden. Het voordeel van verdien methodes op het internet is dat je dan ook veel sneller kunt opschalen.

Een goede manier om het internet te gebruiken inkomsten te verdienen is affiliate marketing. Dit betekent dat je producten van anderen gaat promoten in ruil voor een deel van de winst. Je hoeft dus zelf geen producten te hebben of te maken, geen producten op de post te doen en ook geen klantensupport te regelen. Het enige wat jij gaat doen is zoveel mogelijk mensen op je affiliate links laten drukken. Elke keer dat iemand iets koopt via jouw link ontvang je geld.

Conclusie

Ik heb je over de 8 beste manieren verteld om geld te verdienen in de zomer. Je kunt zelf beslissen wat het beste bij jouw situatie en passie past.

Als je niet weet waarmee je moet beginnen, raad ik je aan met affiliate marketing aan de slag te gaan. Dit is by far de beste manier om geld te verdienen in de zomer. Daarnaast kun je er ook geld mee verdienen als de zomer voorbij is. Met affiliate marekting ga je namelijk bouwen aan een solide business waarvan de inkomsten elke maand groter worden, zonder dat je er meer voor hoeft te doen.

Via de onderstaande knop ga je naar de introductievideo en kun je direct zelf beginnen met geld verdienen in de zomer!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *