Geld winnen met vaardigheidsspelletjes

Hoe leuk is het als je geldprijzen kan winnen met het spelen van vaardigheidsspelletjes, maar natuurlijk wel eerst gratis oefenen

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld winnen met vaardigheidsspelletjes

Online spelletjes spelen is voor veel mensen een leuke bezigheid. Even ontspannen met een simpele game op een smartphone of juist je brein stimuleren met denk games. Dat je er ook geld mee kan winnen, is voor veel mensen minder bekend.

Er zijn echter mensen die inmiddels meer dan 100.000 euro hebben gewonnen met het spelen van spelletjes. Hiermee doelen wij zeker niet op online casino games waar vooral geluk een rol speelt.

Waar wij wel op doelen: het spelen van vaardigheidsspelletjes (ook wel bekend als skill-based games). Het gaat hierbij totaal niet om geluk, maar enkel om vaardigheid. Denk hierbij aan logisch inzicht, snelheid, vooruit kunnen denken, e.d. 

Per spel zal de benodigde vaardigheid kunnen verschillen, maar je kan het sowieso trainen door gewoon te gaan oefenen. Van gegarandeerd erg veel geld winnen zal geen sprake zijn, echter een paar honderd euro per maand winnen is zeker mogelijk.

EazeGames

Online zijn enkele betrouwbare platforms te vinden die je de mogelijkheid bieden om geldprijzen te winnen door het spelen van vaardigheidsspellen. EazeGames is daar één van en gelijk ook een aanrader. Zij bieden een mooie verzameling aan van skill-based games die onbeperkt gratis te spelen zijn. Je kan dus zonder geld te hoeven storten kennismaken met het spelaanbod en zo erachter kunnen komen welke spelletjes je leuk vindt en waar je goed in bent.

Online gamen doe je simpelweg op je desktop/laptop of smartphone/tablet. Per spel zal je kunnen rekenen op een gebruiksvriendelijke manier van spelen. Natuurlijk is er ook een Nederlandstalige speluitleg te vinden. In de gratis speelmodus neem je het ook altijd op tegen echte mensen en dat is een mooie voorbereiding voor als je voor echte geldprijzen wil gaan gamen.

Om voor echte geldprijzen te kunnen spelen, is een registratie vereist. Dit is mogelijk voor spelers vanaf 18 jaar. De aanmeldvereisten stellen verder niet veel voor en dat komt omdat de vaardigheidsspellen niet onder de kansspelwetgeving vallen. Geld stort je eenvoudig, veilig en snel met iDeal. Bij een eerste storting kan je een 100% bonus verwachten tot maximaal 30 euro.

Gamen voor geldprijzen

Met een inzet vanaf 1,20 euro is het mogelijk om te gamen voor geldprijzen. Je neemt het dan op tegen echte mensen in een onderlinge competitie. De te winnen geldprijs is bij de bescheiden inzet niet hoog te noemen, namelijk 2.00 euro. Je kan er echter ook voor kiezen om met een hogere inzet te gaan gamen.

Deelnemen aan toernooien is ook een mogelijkheid. Je hebt dan te maken met totaal 8 spelers waarbij de top 3 spelers een prijs winnen. Daarnaast worden er regelmatig competities gehouden en dan speel je voor een deel van de prijzenpot die erg hoog kan oplopen.

Onderlinge wedstrijden, competities of toernooien, het gaat altijd zo eerlijk als mogelijk. Je eigen vaardigheid is het belangrijkste om te kunnen winnen. EazeGames zorgt daarnaast dat spelers met een gelijkwaardig vaardigheidsniveau aan elkaar gekoppeld worden. Dit is met ruim 1,2 miljoen spelers uit diverse Europese landen ook niet zo’n probleem om te kunnen doen.

De spelletjes

Het spelaanbod waar je bij EazeGames op kan rekenen is niet enorm groot, maar wel divers en vooral erg leuk. Een aantal zijn niet totaal nieuw te noemen, maar vergis je niet. Het gaat altijd om vaardigheid. Zo zal je tegenstander altijd te maken krijgen met precies dezelfde uitgangspositie van een speelronde en bijvoorbeeld volgorde van de komende getallen, ballen, enz. Er is hierdoor nooit sprake van een situatie dat de ene speler een voordeel kan hebben t.o.v. de andere speler.

Enkele voorbeelden van de spelletjes:

  • Bubble Shooter: Je hebt 110 seconden de tijd om zoveel mogelijk bubbels te schieten. Deze speel je weg door 3 of meer van dezelfde kleur te krijgen. Je kan de te schieten bal van kleur doen veranderen. Extra punten win je door speciale bubbels weg te spelen en al helemaal om ze allemaal weg te spelen. Bubble Shooter is één van de meest populaire spelletjes bij EazeGames.
  • Sollitaire Skil Based: Ook wel bekend als Patience, maar dan in een versie waarmee je je tegenstander kan verslaan met je vaardigheid. Je tegenstander krijgt namelijk precies dezelfde kaarten gedeeld. Verdiep je zeker even in de puntentelling om slim te kunnen spelen.
  • Airport Bingo: Bingo spelen op een manier die je waarschijnlijk nog niet kent. Geen unieke bingokaart per speler, maar ieder dezelfde. Ook de vallende ballen zijn gelijk. Het gaat om de snelheid van afstrepen om te kunnen winnen en om slim gebruik van de te activeren power-ups.

Natuurlijk zijn er meer dan bovenstaand. Wat dacht je van spelletjes als Free Kick Shooter, Archery World Tour en Bowling Champion. Bij deze is het belangrijk om eerst vaardig te worden in de speelwijze. Hoe geef je een bowlingbal of voetbal bijvoorbeeld effect mee? En met boogschieten is het handig om te merken wat de winkracht en windrichting doet.

Logisch inzicht is al helemaal nodig bij spelletjes als Sudoku en Block Puzzle. De laatstgenoemde is een soort Tetris, maar dan meer als puzzel. Je kan namelijk erg veel punten winnen als je in één keer vele rijen tegelijk wegspeelt. Is hoofdrekenen je sterke kant? Probeer dan zeker een spel als 21 Treasure uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *