Goed betaalde banen in het buitenland

Overweeg deze banen!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Goed betaald werk buitenland

Vraag je jezelf af wat goed betaalde banen in het buitenland zijn? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je gaat namelijk voorbeelden krijgen van goed betaalde banen die je in het buitenland kunt uitvoeren.

Mensen kunnen op zoek zijn naar werk in het buitenland om verschillende redenen. Zij willen bijvoorbeeld genieten van de zon, er een jaartje tussenuit of misschien zelfs emigreren.

Soms beginnen mensen te werken in het buitenland, waarna ze pas laat erachter komen dat de regels anders zijn en ze de taal niet goed beheersen. Gezien de voor- en nadelen van goed betaalde banen in het buitenland is het verstandig om vooraf voldoende kennis op te doen. Je zekerheid in Nederland opzeggen doe je immers niet zomaar.

Om naar het buitenland te gaan en te overleven heb je wat geld nodig. Op deze pagina vertel ik je meer over de best betaalde banen in het buitenland en waar je rekening mee moet houden.

Wat zijn goed betaalde banen in het buitenland?

Logischerwijs zijn er verschillende goed betaalde banen in het buitenland te vinden. Afhankelijk van het land en jouw ervaring kun je veel geld verdienen met een normale baan. In sommige landen is de baankans hoog en wordt de huisvesting voor je geregeld. Zo vertrekken jonge gasten na hun opleiding naar Dubai of een ander land om enkele jaren te profiteren van een hoog salaris.

Je kunt in het buitenland rondvragen en aankloppen bij lokale bedrijven met de vraag of ze een tijdelijk baantje voor je hebben waarmee je direct kunt starten. Ook kun je op het internet zoeken naar internationale vacatures.

Enkele voorbeelden van banen in het buitenland zijn:

  • Een restaurant helpen in de bediening.
  • Een lokale boer helpen met zijn oogst.
  • Een autoverhuur bedrijf helpen met boekingen van Nederlandse toeristen en (zakelijke) lokale klanten.
  • Een webshop eigenaar helpen met sociale media, e-mails beantwoorden enz.
  • Een B2B bedrijf helpen door contact te onderhouden met Nederlandse klanten.
  • Een houder van een kampeerterrein helpen met allerlei klusjes.
  • Een evenementenbureau helpen met het plannen en organiseren van festivals en evenementen (soms moet je meerdere talen spreken).
  • Een reisbureau helpen met het vervoeren en rondleiden van toeristen.
  • Tijdelijk helpen op een boorplatform of in de mijnbouw.

De meeste van de bovengenoemde banen zullen doorgaans niet zoveel geld opleveren. Misschien is het rondkomen van een standaard salaris geen probleem voor jou.

Als we kijken naar de best betaalde banen zal je werkervaring en een specifieke (hoge) diploma nodig hebben. Daarnaast verwachtten de meeste bedrijven dat je fulltime voor ze komt werken.

Om voorgoed naar het buitenland te vertrekken, moet je veel dingen regelen. Houd er ook rekening mee dat je als immigrant niet altijd een vaste baan kunt vinden of direct een uitkering kunt krijgen.

Gelukkig is er ook een manier om zelf te bepalen hoeveel geld je verdient in het buitenland. In mijn beleving kan iedereen beginnen met deze verdienmethode. Er worden namelijk geen hoge eisen gesteld. Hieronder vertel ik je er meer over.

Zet een internet business op en vertrek naar het buitenland

Door een zelfstandige te worden, wordt het opeens veel aantrekkelijker om naar het buitenland te gaan. Ik raad je dan ook aan om in Nederland te beginnen met het opzetten van je business, geld te sparen en dan pas naar het buitenland te vertrekken.

Online zijn er genoeg manieren om een goed inkomen te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan sociale media, copywriting, SEO en andere vormen van content marketing. Je kunt dan al snel naar 75,- euro per uur toewerken. Op deze manier kun je zeker meer geld verdienen in vergelijking met reguliere banen in het buitenland.

Een tijdje geleden ben ik zelf ook begonnen met een manier om online geld te verdienen. Dankzij mijn methode kan ik regelmatig naar de mooiste plekken in het buitenland gaan en ondertussen geld verdienen. Je ziet steeds meer jonge gasten die succesvol worden met hun eigen bedrijf en in Bali wonen. Ook is het bijvoorbeeld goedkoop en populair onder jonge ondernemers om een huis aan het strand te hebben in Thailand.

De goed betaalde methode om in het buitenland te kunnen werken is affiliate marketing. Je gaat dan producten en diensten van anderen promoten in ruil voor een deel van de winst. Dit is een ideaal verdienmodel om vanuit het buitenland te doen, omdat je geen eigen producten hoeft te hebben, geen producten hoeft op te sturen naar de koper en geen klantensupport hoeft te doen. Jij hebt alleen een laptop nodig om met deze ‘baan’ te beginnen.

Dankzij deze goed betaalde baan ga jij zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel je werkt. Je kunt dus zelf beslissen of je vanuit thuis of in het buitenland gaat werken. Ook zorg je zelf voor je inkomsten. Het mooie is dat je kunt blijven opschalen en duizenden of zelfs honderdduizenden euro’s per maand kunt verdienen met mijn methode.

Heb je een bedrijf als ZZP’er en verhuis je naar het buitenland? Dan moet je je bedrijf afmelden bij de KvK. Als activiteiten in Nederland blijven doorgaan kun je wel kiezen om je bedrijf in het handelsregister te laten staan.

Hoe werkt mijn goed betaalde baan?

De bedoeling is dus dat je producten gaat promoten in ruil voor commissie. Alle producten die je kunt bedenken, kun je gaan promoten als affiliate. Zo telt het Bol.com affiliate programma alleen al 30 miljoen artikelen. Daarnaast zijn er talloze andere affiliate netwerken en partnerprogramma’s.

Na het uitkiezen van een product of niche waarmee je enige ‘feeling’ hebt, kies je een kanaal uit om te gebruiken voor de promotie. Denk bijvoorbeeld aan een website, Instagram account, Facebook pagina, YouTube kanaal of advertenties.

Ik raad je aan om te beginnen met het opzetten van een website. Je kunt namelijk ook nog in de toekomst sociale media accounts aanmaken voor je site. Op de website ga je artikelen plaatsen over de niche en het product dat je promoot. Door het plaatsen van artikelen ga je op gratis wijze bezoekers krijgen via Google.

Een website kan passieve inkomsten opleveren. Je geschreven artikelen blijven namelijk 24/7 bereikbaar in Google en een gedeelte van de websitebezoekers gaat het affiliate product kopen dat je promoot. Geld verdienen terwijl je niet zelf aan het werkt, is dus mogelijk. Tevens krijg je veel meer tijd om te genieten en het land te bezichtigen dan wanneer je voor een goed betaalde baan in het buitenland zal kiezen.

Wil jij ook op reis gaan en ondertussen je bankrekening laten groeien? Begin dan met de goed betaalde methode affiliate marketing. Terwijl jij als affiliate marketeer misschien wel duizend of tweeduizend euro op één dag verdient, zien andere toeristen hun banksaldo dalen.

Goed betaalde banen in het buitenland: starten

Je weet nu dat goed betaalde banen in het buitenland moeilijk te vinden zijn. Gelukkig kun je met mijn methode beginnen en op een toegankelijke manier geld verdienen terwijl je op reis bent.

Mijn verdienmodel is erg lucratief en je kunt blijven opschalen. Hierdoor kun je na een tijdje alle taken in je business uitbesteden. Je hoeft dan niet meer zelf teksten te schrijven en op je site te plaatsen of advertenties te runnen. Simpelweg huur je mensen in en ga je zelf toffe dingen doen in het buitenland.

Jacko Meijaard is ook een affiliate marketeer en is hier erg succesvol mee geworden. Hij verdient momenteel meer dan honderdduizend euro per maand. Als jij zelf een winstgevende affiliate business wilt opzetten, raad ik je aan om naar de website van Jacko te gaan.

Je krijgt namelijk toegang tot een complete videotraining over het verdienmodel. Hij laat exact zien hoe hij zijn internet business heeft opgezet, en hoe hij dus in het buitenland geld kan verdienen.

Je hoeft niet technisch te zijn om hetzelfde te starten.

Klik op de onderstaande knop om direct te beginnen, of kies jij voor een van de normale goed betaalde banen in het buitenland?

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie?

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *