Gratis advertentietegoed

Krijg meer dan €1.500,- gratis advertentietegoed om je bedrijf mee te laten groeien

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
gratis advertentietegoed

Gratis advertentietegoed kan erg handig zijn om uit te vinden hoe het adverteren op sociale media platformen werkt en je eerste sales te realiseren. Waarschijnlijk ben jij momenteel ook op zoek naar gratis advertentietegoed. Het is dan goed dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ik ga namelijk vertellen hoe je gratis kunt adverteren, via welke platformen en hoeveel gratis geld je kunt krijgen.

Misschien twijfelde je nog een bedrijf op te zetten, omdat je weinig tot geen geld hebt om te investeren in je marketingbudget. Echter kan je dus gewoon met gratis advertentietegoed beginnen. Ik zal onder andere de mogelijkheden op Google, Facebook en Snapchat toelichten.

Door gratis advertentietegoeden te besteden, kun je testen welk platformen de beste resultaten opleveren. Vervolgens kun je het verdiende geld herinvesteren en de advertenties opschalen.

In totaal kun je voor meer dan 1500,- euro aan gratis advertentietegoed ontvangen met alle platformen. Bijna niemand in Nederland maakt hier gebruik van.

Waarom zijn social media advertenties interessant?

Naast het gebruiken van gratis advertentietegoed is betaald adverteren in het algemeen ook een goede keuze. Adverteren kost je namelijk geen geld als je het goed doet en het geld oplevert. Stel dat je bijvoorbeeld 1,- euro in een advertentie stopt en hier 2,- euro voor terug krijgt. Hoe vaak zou je dit trucje dan willen herhalen?

Ook is adverteren op social media een goede manier om super snel geld te verdienen met je business. Als je organisch bereik wilt opbouwen met een Facebook pagina of gratis wilt scoren in de Google zoekmachine met je website ben je veel langer bezig. Door te adverteren kun je letterlijk vandaag nog met enkele klikken je business activeren beginnen met geld verdienen.

Claim je gratis advertentietegoed op deze platformen

Hieronder laat ik je zien welke mogelijkheden er zijn om gratis advertentietegoed te bemachtigen. Houd er wel rekening mee dat de acties en codes kunnen veranderen.

Social media platformen willen uiteraard zoveel mogelijk adverteerders. Om je te lokken bieden ze veelal gratis advertentietegoed aan. Profiteer hiervan en bereik direct honderden of zelfs tienduizenden potentiele klanten!

Gratis Microsoft advertentietegoed (€100)

Je kunt gratis adverteren in de zoekmachine van Bing, wat intussen onderdeel is geworden van Microsoft. Op het moment van schrijven kun je 100,- euro advertentietegoed krijgen, als je nieuw bent met adverteren op Bing. Simpelweg maak je een account aan, vul je je e-mailadres in en krijg je een mail van Bing toegestuurd met de couponcode. Let er wel op dat je 25,- euro aan advertenties moet uitbesteden om het gratis advertentietegoed te kunnen activeren. Dit lijkt me een aantrekkelijke deal, omdat Bing het alternatief is voor Google advertenties. Je kunt met een Bing advertentie dan ook meer personen bereiken dan met een Google advertentie. Simpelweg omdat de kosten op Bing lager zijn.

Gratis Google advertentietegoed (€75)

Als je een nieuw Google advertentie-account aanmaakt, krijg je een tegoedbon van 75,- euro. De bijbehorende code kun je eenvoudig invullen op de website via de instellingenpagina. Aangezien Google één van de grootste zoekmachines ter wereld is, kan het een interessante marketingactiviteit worden voor je bedrijf. Echter zijn er veel personen die gebruik maken van Google Adwords, wat het een platform met hoge concurrentie maakt. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de markt waar je in actief bent en de zoekwoorden waar je op wilt scoren.

Pro tip: Heb je al een Google Ads account, maar wil je meer gratis advertentietegoed? Koop dan een couponcode voor 5,- euro op Fiverr. Overigens kun je ook 5,- euro gratis Fiverr tegoed krijgen, zodat je de 75,- euro gratis kunt claimen.

Gratis Yahoo advertentietegoed (€100)

Wil je adverteren in de zoekmachines? Dan kun je ook overwegen te adverteren in Yahoo. Je zult je dan moeten aanmelden bij het advertentieplatform van het Microsoft-zoeknetwerk. Door te beginnen met Yahoo adverteren krijg je 100,- euro aan advertentietegoed. Meld je aan op hun platform. Vervolgens krijg je een mailtje toegestuurd met een unieke promotiecode. Houd er rekening mee dat je 25,- euro moet uitgeven om het advertentietegoed te ontvangen. Ook zou je 50,- euro gratis kunnen ontvangen met de code “Yahooads”.

Gratis Facebook advertentietegoed (€15)

In het algemeen kun je helaas geen gratis Facebook advertentietegoed ontvangen. Op het internet wordt veelal beweerd dat je op Facebook ook gratis advertentietegoed kunt krijgen, maar dit is niet waar. In sommige gevallen kun je wel een tegoedbon van maximaal 15,- euro ontvangen om mee te adverteren. Enkele jaren geleden maakte ik dit zelf ook mee. Hedendaags komt dit echter nog nauwelijks voor. Ik lees wel dat je de Facebook blueprint training zou moeten volgen om een gratis couponcode te ontvangen. Als je geen budget hebt om te adverteren op Facebook, zal je dus aan de slag moeten met andere platformen die ik in dit artikel bespreek.

Gratis Snapchat advertentietegoed (€375)

Mocht je budget hebben, dan kun je 350,- euro in Snapchat advertenties investeren. Het voordeel hiervan is dat je er 375,- euro voor terug krijgt. Deze actie geldt alleen voor nieuwe adverteerders. Om het gratis advertentietegoed te ontvangen, zal je 350,- euro moeten uitgeven in de eerste 30 dagen nadat je je account hebt aangemaakt.

Gratis TikTok advertentietegoed

TikTok biedt wel advertentiemogelijkheden, maar helaas geen gratis advertentietegoed.

Gratis Amazon advertentietegoed (€50)

Voorheen bood Amazon gratis advertentietegoed aan ter waarde van 50,- euro. Momenteel zijn er helaas geen lopende acties. Je kunt Amazon wel in de gaten houden, mochten er in de toekomst nieuwe advertentietegoeden worden gegeven of verloot ben je op de hoogte.

Gratis Apple advertentietegoed (€100)

Na het instellen van je Appe Search Ads-account krijg je 100,- euro om te adverteren. De tegoedbon voor Apple Search Ads kun je alleen ontvangen als je een nieuw account hebt en één app in de App Store hebt staan.

Gratis Twitter advertentietegoed (€50)

Op Twitter kun je alleen gratis adverteren als je bij een select groepje adverteerders hoort. Je dient deel te nemen aan een proef advertentie programma van Twitter en een creditcard of betaalpas in te stellen om in aanmerking te komen. In de bevestigingsmail vind je de coupon die je kunt invullen op de instellingenpagina bij het kopje ‘couponcode toevoegen’. Je verdient hiermee 50,- euro om te besteden aan Twitter advertenties.

Gratis Pinterest advertentietegoed

Het social media platform Pinterest biedt momenteel geen mogelijkheden om gratis te adverteren. Overigens realiseer ik wel hoge opbrengsten uit advertenties op Pinterest. In Nederland adverteert nog bijna niemand op dit platform.

Gratis LinkedIn advertentietegoed (€100)

Op de website van Linkedin staat op de pagina van de promoties dat je 100,- euro advertentietegoed kunt ontvangen om je eerste advertenties aan te maken. LinkedIn is een zakelijk platform waar je veel leads kunt genereren en verkeer naar je website kunt doorsturen. Vul je e-mailadres in op de promotiepagina om de speciale advertentievoucher te ontvangen. In sommige gevallen geeft LinkedIn zomaar gratis advertentietegoed weg. Ook kun je een berichtje sturen naar de helpdesk en vragen om advertentiegoed, omdat je nieuw bent en weinig budget hebt. Dit geldt overigens voor alle genoemde platformen.

Gratis advertentietegoed op overige platformen (+ €750)

Er zijn nog meer social media platformen waar je gratis advertentietegoed kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Marktplaats, waar je 50,- euro tegoed kunt claimen. Zo zijn er nog talloze platformen waar je terecht kunt. Op deze manier kun je minimaal 750,- euro aan gratis tegoed krijgen.

Waar kun je meer dan €1.500,- euro gratis advertentietegoed voor gebruiken?

Het geclaimde gratis advertentietegoed kun je gebruiken om je business te laten groeien.

Heb je nog geen goed verdienmodel gevonden? Dan raad ik je aan te beginnen met affiliate marketing. Dankzij deze verdien methode verdien ik zelf ook mijn volledige maandelijkse salaris. Als affiliate materkeer ga je producten en diensten promoten in ruil voor een deel van de winst. Aangezien je zelf geen producten hoeft te hebben of hoeft te verzenden, kost dit je geen geld.

Jacko Meijaard wil je graag op weg helpen ook succesvol te worden met affiliate marketing. In korte tijd heeft hij grote dingen bereikt, zoals miljoenen winst, een vette Rolex en kan hij verre reizen maken. Gebruik je advertentietegoed om je eerste sales te realiseren en Jacko achterna te gaan! De trucs om gratis advertentietegoed te krijgen, heb ik overigens ook van hem geleerd. Als je dit tot de bodem wilt uitvinden, raad ik je aan via de onderstaande knop naar zijn website te gaan.

Investeer je gratis advertentietegoed

Begin met affiliate marketing, gebruik je advertentietegoed en verdien vandaag nog je eerste inkomsten!

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *