Harm van Wijk, wat is zijn vermogen?

Wat verdient Harm met zijn beleggingen en cursussen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Harm van Wijk vermogen

Harm van Wijk vermogen? Hoeveel verdient Harm van Wijk met zijn investeringen en educatie business? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vragen waar mensen mee zitten.

Misschien ken je Harm van Wijk al van een interview met Eenvandaag, BNR nieuwsradio, Radio 1, Radio 2, RTL Business Class of Finance Television. Hij is dan ook regelmatig te gast bij programma’s om zijn verhaal te delen en tips te geven om ook succesvol te worden met beleggen.

Op deze pagina vertel ik je alles over het vermogen van Harm van Wijk. Hoe is zijn vermogen opgebouwd, verdient hij zelf ook veel geld met beleggen en hoeveel bedraagt zijn totale vermogen?

Wat doet Harm van Wijk?

Voordat ik je ga vertellen wat het vermogen van Harm van Wijk is, zal ik je kort iets meer vertellen over de achtergrond van Harm.

Voordat Harm ging ondernemen, heeft hij voor verschillende bedrijven gewerkt. Met de kennis die hij had opgedaan tijdens zijn studie en interesse voor beleggen ging hij aan de slag bij bedrijven om belegginssites te maken. Dit deed hij bijvoorbeeld voor de SNS bank. Ook heeft hij een baan in de verkoop en marketing gehad bij BinckBank.

Sinds 30 jaar is Harm zelfstandig en fulltime bezig met het helpen van mensen die succesvol willen worden met beleggen in aandelen, opties en crypto. Vroeger deed hij dit door mensen fysiek te coachen in zaaltjes. Tegenwoordig biedt Harm online videotrainingen en coachingtrajecten aan. Het vermogen van Harm is enorm gegroeid door zich te gaan richten op alle mogelijkheden die het internet ons biedt. Op deze manier kon hij veel makkelijker opschalen dan personen per groep te helpen.

Zijn hoofdplatform en community heet Beleggen.com.

Gratis training door Harm van Wijk

Hoe Harm en zijn klanten gemiddeld 20,6% rendement per jaar behalen in minder dan 5 minuten per week door het managen van risico (ook met kleine portefeuilles)

Reserveer nu jouw plek!

Hoe heeft Harm van Wijk zijn vermogen opgebouwd?

Harm van Wijk heeft verschillende inkomstenbronnen die ervoor zorgen dat zijn vermogen blijft stijgen.

Hieronder zal ik een aantal van zijn inkomstenbronnen voor je opsommen:

  • Online videotrainingen: Harm biedt verschillende cursussen aan. Denk aan X10 met crypto t.w.v. 997,- euro, de Trading Navigator methode t.w.v. 997,- euro en In 10 stappen succesvol beleggen t.w.v. 37.60,- euro. Aan deze prijzen is te zien dat hij hier een flink deel van zijn vermogen aan heeft te danken.
  • Fysiek boek: Een andere inkomstenbron van Harm is zijn fysieke boek in 10 stappen succesvol beleggen t.w.v. 17.50,- euro. Dit boek heeft hem dan ook veel naamsbekendheid en omzet opgeleverd.
  • Software: Met de software producten van Harm kunnen de koersen worden voorspeld. De systemen reageren op wat de massa en de economie doet.
  • Coaching: Het meeste geld verdient Harm, zodra iemand met zijn persoonlijke coachingtraject aan de slag gaat. Dit kost dan ook duizenden euro’s.
  • Events: Ook organiseert Harm evenementen. Door corona is dit echter een tijdje niet gelukt. Wat veel mensen niet weten, is dat een event in de meeste gevallen vrij weinig geld oplevert. Deze inkomstenbron zal dus niet direct voor meer vermogen zorgen. Echter kan zijn vermogen wel indirect stijgen. Mensen krijgen namelijk meer vertrouwen in de expertise van Harm door de evenementen.
  • Overige zaken: Een ander deel van zijn vermogen komt uit inkomsten door het kopen en verkopen van bedrijven. Zo kocht hij het bedrijf Canpoy Growth Corp. Dit bedrijf verkocht hij voor vijf keer zoveel geld. Ook heeft hij de Nederlandse uitgever Wolters Kluwer opgekocht. Dit leverde hem een dubbelde positie op in de markt.

Houd er rekening mee dat een deel van de inkomsten van Harm moet worden afgestaan aan de Belastingdienst, de marketingafdeling en partners.

Harm en zijn betalende klanten halen jaarlijks een rendement van ongeveer 15%. In de afgelopen jaren werden er zelfs winsten behaalt van over de 100%.

Wat is het totale vermogen van Harm van Wijk?

Uiteraard heeft Harm van Wijk een aanzienlijk deel van zijn vermogen opgebouwd door te beleggen. Hij deelt immers de trades die hij zelf maakt in zijn community.

Als we alle inkomstenbronnen bij elkaar optellen, schat ik het vermogen van Harm van Wijk op ongeveer 1.500.000,- euro. Houd er rekening mee dat dit een schatting is. Er staan immers geen cijfers of informatie online. Echter is Harm vrijwel zeker miljonair.

Aangezien het doel van Harm is zoveel mogelijk mensen te helpen met beleggen, continu met nieuwe projecten komt en steeds meer mensen willen starten met beleggen, verwacht ik dat zijn vermogen nog flink zal groeien.

In de onderstaande video vertelt Harm hoe hij eens 90% van zijn vermogen is verloren.

In de Master Moves podcast zei Harm dat het zijn doel is 1.000.000,- euro omzet te behalen met één marketing funnel. Hij krijgt dan namelijk een tastbaar certificaat om aan de muur te hangen. Zijn volgende doel is 10.000.000,- euro omzet te behalen met één funnel. Dit zijn dan ook nog extra inkomsten buiten de eigen investeringen in beleggingen om.

Hoe word je net zo vermogend als Harm van Wijk?

Je begrijpt nu waarschijnlijk wel dat Harm van Wijk een expert is in beleggen en hiermee een flink vermogen heeft opgebouwd. Zijn grootste inkomstenbronnen zijn beleggingen, cursussen en coaching.

Het riante vermogen van Harm van Wijk is hem wat mij betreft van harte gegund. Hij heeft er hard voor gewerkt, nachten voor overgeslagen en inmiddels duizenden mensen geholpen ook te beginnen met beleggen, waarvan het grootste gedeelte nu een mooi passief inkomen verdient.

Als je net zo vermogend als Harm van Wijk wilt worden, raad ik je aan gebruik te maken van dezelfde systemen en strategieën als Harm zelf gebruikt. Je kunt het allemaal wel zelf gaan uitzoeken, echter is de kans vele malen groter dat je succesvol gaat worden met bewezen strategieën die zeker werken. Harm zit dan ook al 30 jaar in dit wereldje en heeft bewezen dat zijn methodes werken.

Persoonlijk heb ik erg veel gehad aan zijn gratis training. Hierin wordt exact onthuld hoe zijn vermogen is opgebouwd door te beginnen met investeren in aandelen en crypto en hoe jij ook kunt beginnen.

Wil jij de gratis training van Harm van Wijk volgen?

Ja! Laat me zien!

Het kan jou zeker lukken hetzelfde vermogen als Harm van Wijk te vergaren!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *