Hoe verdien je snel geld als kind?

Hoe je écht snel geld kan verdienen als kind!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
hoe verdien je snel geld als kind

Hoe verdien je snel geld als kind? Dit is iets wat veel kinderen zich afvragen.

Als je op internet gaat zoeken, kom je voornamelijk onzin methodes tegen. De meeste kinderen weten wel dat zij een krantenwijk kunnen nemen. Echter is dat zeker geen manier om snel geld te verdienen als kind. Je moet immers lang en hard werken voor erg weinig geld.

Ik kan dan ook goed begrijpen dat je jezelf nu afvraagt hoe je dan wel snel geld kan verdienen als kind. Zelf verdien ik ook al geld sinds dat ik een kind ben. Daarom zal ik je in dit artikel een overzicht geven van de beste manieren om geld te verdienen voor kinderen.

Hoe verdien je niet snel geld als kind?

Afhankelijk van je leeftijd heb je best wat mogelijkheden om snel geld te verdienen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je momenteel 12 of 15 jaar bent. Als 12-jarige kun je bijvoorbeeld klusjes gaan doen voor geld en als 15-jarige kun je bijvoorbeeld online geld verdienen met enquêtes. Eigenlijk bestaan er duizenden klusjes en online verdienmodellen.

Jonge kinderen kunnen ook gewoon beginnen met online geld verdienen. Het enige nadeel is dat je soms toestemming van je ouders nodig hebt. De kans is groot dat je ouders het online geld verdienen afkeuren, omdat ze er geen verstand van hebben en denken dat hard werken voor weinig bij een baas de enige mogelijkheid is in het leven. Ze willen namelijk zekerheid voor hun kinderen.

Als jij je ouders weet te overtuigen van een online verdien methode, dan kun je gewoon aan de slag. Het voordeel is dat je hiermee veel meer geld kunt verdienen dan bijvoorbeeld een simpele krantenwijk of baantje in de supermarkt. Dit zijn dan ook voorbeelden van hoe je niet snel geld kan verdienen als kind.

Hoe verdien je wel snel geld als kind?

Er zijn meerdere antwoorden op de vraag hoe je snel geld kan verdienen als kind.

Natuurlijk kan ik een hele lijst op gaan noemen met manieren om geld te verdienen, zoals lege flessen wegbrengen, onkruid wieden en auto’s wassen. Echter ga ik dit niet doen, omdat het vervelende manieren zijn en je er niet snel geld mee kunt verdienen.

Je kunt bijvoorbeeld wel kiezen om te gaan oppassen. Als kind zijnde kun je hier best lekker mee verdienen als je een goed oppasadres vindt. Ook kun je zelfs tijdens het oppassen, bezig gaan met een betere manier om geld te verdienen.

Hieronder zal ik je mijn beste twee ideeën geven van manieren om snel geld te verdienen als kind. Houd er rekening mee dat je wel met je ouders dient te overleggen voordat je ergens aan begint.

Snel geld verdienen als kind met producten verhandelen

Mijn eerste antwoord op de vraag hoe je snel geld verdient als kind is door producten te gaan verhandelen. Handel is namelijk een eenvoudige manier om snel en veel geld te verdienen. Sinds ik een kind ben, verdien ik al geld op Marktplaats.nl met handel. Het voordeel is dan ook dat Marktplaats geen minimale leeftijd hanteert voor het registreren.

Om hiermee te beginnen kun je eerst eens kijken wat je thuis nog hebt liggen om direct te verkopen. Zo kun je dezelfde dag nog producten aanbieden en deze kunnen ook gelijk worden opgehaald of worden verzonden via de post. Dat geld is behoorlijk snel verdiend toch?

Ga ook eens vragen aan je ouders en familieleden of zij nog spullen hebben die jij mag verkopen. Je kunt ook aanbieden de opbrengst door tweeën te doen. Zo krijg je een win-win situatie, wordt de kans groter dat ze akkoord gaan en kan je best snel geld verdienen.

Als je een beetje doorhebt hoe Marktplaats werkt en hoe je goede advertenties kunt maken, dan kun je overwegen met een handeltje te starten. Het product waarmee ik zelf veel geld heb verdien als kind is de Pokémon kaart. Toen ik mijn kamer ging opruimen en oude spullen op Markplaats ging verkopen, kwam ik er bij toeval achter dat dit een winstgevende markt is.

Als jij momenteel snel geld wil verdienen met handel als kind, maar nog geen goede producten weet, dan kun je overwegen geld te verdienen met Pokémon kaarten. Er is namelijk nog steeds snel veel geld in deze markt te verdienen. Zonder te overdrijven verdiende ik hier duizenden euro’s per maand mee op zeer jonge leeftijd. De vraag en aanbod op Marktplaats is nog steeds erg groot. Echter ben ik er zelf mee gestopt, omdat ik nu geld verdien met een nog snellere manier. De methode waarmee ik als kind en tot op heden mijn geld verdien, licht ik hieronder toe.

Affiliate marketing toepassen als kind

Het beste antwoord op de vraag “hoe verdien je snel geld als kind” is affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten van anderen promoot in ruil voor commissie. Je krijgt dus geld betaald als je een product promoot, iemand op je affiliate linkje klikt en het product koopt.

Snel geld verdienen met affiliate marketing is ook mogelijk als je een kind bent. Er zijn genoeg jochies van 13 en 14 jaar die hier duizenden euro’s per maand mee verdienen.

Je kunt alle producten die je kunt bedenken of zelf gebruikt, promoten als affiliate. Het aanbod van affiliate producten is namelijk onbeperkt. Na het uitkiezen van een product om te promoten, kun je een kanaal uitkiezen waarop je gaat promoten. Dit kan bijvoorbeeld sociale media of een website zijn. Denk bij een social media kanaal aan Instagram, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest en Tiktok.

Mochten je ouders niet akkoord gaan dat je snel geld wil verdienen als kind met affiliate marketing, raad ik je aan om sowieso te beginnen met een social media kanaal en website. Dit kost je toch niks. Als je dan meerderjarig bent en zelf keuzes mag maken, heb je in ieder geval al een groot bereik zodra je direct kunt beginnen met affiliate marketing. Ook kun je bijvoorbeeld als je 16 jaar bent gebruikmaken van Euroclix. Je krijgt dan 2,- euro voor elk nieuw lid die je aanbrengt. Echter is affiliate marketing een stuk lucratiever.

Snel geld verdienen als kind heeft ook voordelen voor later

Zoals ik je vertelde verdien ik zelf ook al geld sinds ik een kind ben op verschillende manieren. Achteraf gezien is dit erg voordelig geweest. Ik heb bijvoorbeeld op mijn 16e direct een scooter aangeschaft en op 18-jarige leeftijd mijn rijbewijs gehaald en een auto gekocht. Dit had erg veel moeite gekost als ik niet snel geld verdiende als kind en gewoon in een supermarkt zou werken.

Naast dat de kwaliteit van je leven een stuk omhoog gaat door het geld wat je verdient, heeft snel geld verdienen als kind ook veel andere voordelen. Door bijvoorbeeld een website op te zetten en te bloggen, ben je eigenlijk passief vastgoed aan het opbouwen. De artikelen die je maakt als kind en plaatst op je website, kunnen namelijk over tien of twintig jaar, en als je dus volwassen bent nog steeds geld voor je opleveren.

Als jij nu snel begint met geld verdienen als kind kun je het straks permitteren om niet voor een werkgever te werken. Aangezien jij op zoek bent naar manieren hoe je snel geld verdient, lijkt me dan ook dat je later niet voor iemand anders wil werken.

Ik weet nog wel dat ik zelf op school zat en er een jongen was die altijd onderuit gezakt zat in de klas met een jogginsbroek aan. De docenten zeiden dat van de hele klas deze leerling het minst succesvol zou worden. Hij luisterde namelijk nooit en was altijd aan het chillen. Tuurlijk zou deze jongen nooit succesvol kunnen worden met een normale baan. Het is namelijk niet zijn ding om naar anderen te luisteren en domweg orders op te volgen. Hij beslist liever zelf. Nu is hij een model voor de duurste merken en verdient hij bakken met geld op zijn eigen manier.

Hoe verdien je snel geld als kind: direct aan de slag!

Ik hoop dat je uit dit artikel “hoe verdien je snel geld als kind” motivatie en actiepunten hebt gehaald. Het belangrijkste is dan ook de tips nu zelf toe te passen in de praktijk. Alleen door het zelf te doen kun je daadwerkelijk snel geld verdienen als kind.

Om je op weg te helpen heeft Jacko Meijaard een complete videotraining voor je gemaakt. Hierin ga je stap-voor-stap leren hoe je zelf veel geld verdiend met affiliate marketing. Ook krijg je toegang tot het forum waar je in contact kan komen met andere kinderen die met hetzelfde bezig zijn.

De stappen die je in de video’s ziet kun je gewoon 1 op 1 overnemen om zelf snel geld te verdienen.

Via de onderstaande knop ga je direct naar de video’s!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *