Hoeveel verdient Qucee?

Over inkomen, vermogen en schulden van Qucee

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Qucee kan worden gezien als levensgenieten en succesvol influencer. Hij is erg geliefd bij zowel jongeren als ouderen. Veel mensen kunnen dan ook lachen om zijn grappen of houden van zijn muziek. Qucee noemt zichzelf fulltime entertainer.

Met op het moment van spreken 743.000 abonnees is Qucee één van de grootste Nederlandse YouTubers. Bij een hoog aantal abonnees hoort uiteraard ook een flink inkomen. Daarnaast houdt Qucee zich bezig met meer zaken die geld opleveren. “Hoeveel verdient Qucee?” is dan ook een veel gehoorde vraag.

Blijf verder lezen om alles te ontdekken over de schulden, het inkomen en het vermogen van Qucee. Je zult er bijvoorbeeld achter komen op welke manieren Qucee momenteel zijn inkomsten vergaard, en hoeveel dit hem oplevert. Natuurlijk weet Qucee alleen zelf de exacte bedragen.

Wie is Qucee?

De echte naam van Qucee is Quentin Correia. De meeste mensen zullen Qucee kennen als YouTuber. In 2011 starre hij zijn persoonlijke YouTube kanaal.

De gigantische bekendheid verkreeg Qucee dankzij het YouTube kanaal “Supergaande”. Samen met Nesim Najih lieten zij dit kanaal in korte tijd door het dak gaan. De straatinterviews sloegen aan en honderdduizenden mensen bekeken de video’s.

Ook kunnen mensen Qucee kennen van zijn muziek. Met liedjes zoals “Trots”, “Alles Omhoog” en “Kippenvel” heeft hij honderdduizenden tot wel miljoenen views gepakt.

Misschien leuk om te weten is dat Qucee vroeger te maken heeft gehad met hoge schulden. De tijd voor zijn succes en hoge inkomen heeft hij dus helaas ook de andere kant leren kennen. Door spullen te kopen op afbetaling samen met zijn vrouw Steffie kwamen zij terecht in geldnood. Zijn schulden bedroegen ongeveer 20.000 euro. Logischerwijs is dat niet fijn, vooral niet als je een kleintje hebt.

Hoeveel geld verdient Qucee?

Hoeveel geld heb jij op je rekening? Deze vraag zullen Qucee fans vast herkennen, omdat Qucee deze vraag vaak heeft gesteld bij Supergaande. Vandaag draaien we de rollen om en proberen we uit te zoeken hoeveel geld Qucee zelf verdient.

Om te weten wat Qucee in totaal maandelijks verdient, zetten we hieronder eerst zijn werkzaamheden met schattingen van de verdiensten op een rijtje.

  • YouTube: Aangezien Qucee voornamelijk bekend staat als YouTuber kan dit worden gezien als één van zijn belangrijkste inkomstenstromen. Als we kijken naar zijn abonnees, video’s en aantal maandelijkse weergaven verdient Qucee naar schatting tussen de 2000 en 5000,- euro per maand met zijn persoonlijke YouTube kanaal. Met Supergaande wordt naar schatting 2500,- euro per maand verdient, maar dit inkomen wordt verdeeld en is dus niet alleen van Qucee. Bovendien heeft Qucee een game kanaal genaamd “Qucee 2” waarmee hij naar schatting 2000,- euro per maand verdiend.
  • Twitch: Qucee gebruikt Twitch sinds korte tijd om games te streamen, zoals Grand Theft Auto V. Dit trekt veel aandacht. Qucee is zelfs nummer 1 Twitch streamer van Nederland en staat 589ste op de wereld rang lijst. Naar schatting verdient hij hier wederom duizenden euro’s per maand mee.
  • Spotify: Op de Spotify kanalen van Qucee en Supergaande zijn meerdere liedjes geüpload. Het is bekend dat een Spotify artiest ongeveer 0,004 cent verdiend per stream. Als we kijken naar het aantal streams, dan heeft Qucee waarschijnlijk meer dan een ton verdiend met Spotify.
  • Social media: Bovendien heeft Qucee social media accounts. Denk aan Instagram en TikTok waar hij een enorm bereik op heeft vergaard. Uiteraard trekt dit bedrijven aan die willen adverteren op zijn kanalen. Dergelijke deals met bedrijven kunnen oplopen tot wel tienduizenden euro’s.

Het is mij niet bekend geworden hoeveel Qucee investeert in zaken, zoals vastgoed, aandelen, crypto, NFT’s. Volgens mij heeft hij wel wat geld gestoken in crypto. Op Instagram plaatste hij namelijk #hodl.

Conclusie: hoeveel is het inkomen en vermogen van Qucee?

Als we de verdiensten van Qucee op een rijtje zetten, dan verdient hij naar schatting ongeveer 15.000,- euro per maand en bedraagt zijn vermogen enkele tonnen. Deze bedragen kunnen in werkelijkheid natuurlijk hoger of lager liggen. De vraag hoeveel Qucee precies verdient, kan je het beste aan hem zelf vragen.

Eén ding is zeker. Qucee verdient met werkzaamheden als entertainer genoeg geld om van rond te komen en hoeft niet meer wakker te liggen over schulden.

Het succes is hem wat mij betreft van harte gegund. Qucee is in korte tijd uit de grond gekomen en naar de top gegaan.

Ook zijn vrouw en 3 kinderen zullen ongetwijfeld mogen meegenieten van Qucee zijn geld.

Qucee is een big spender. In zijn vlogs is te zien dat hij graag geld uitgeeft aan zijn kinderen. Hoewel Steffie gewoon in de Jumbo werkt, is dat natuurlijk niet nodig met grootverdiener Qucee als man.

Het mooie is dat de top oneindig is. Er zit dus geen plafond op het inkomen van Qucee. In de toekomst zal het inkomen en vermogen van Qucee blijven groeien. Het mooiste van alles is dat Qucee plezier heeft in zijn werkzaamheden. Om veel geld te verdienen, is het immers belangrijk dat je jezelf bezighoudt met dingen die je leuk vindt.

Om meer te weten over de afgelegde weg naar succes van Qucee, kan je het beste even de onderstaande video bekijken. In deze aflevering van “Geld moet rollen” deelt Qucee zijn verhaal. Ik denk dat het leuk is om te bekijken en dat je er veel van gaat leren.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *