Voel jij je opgelicht door Jacko Meijaard?

Fancy, ninja technieken en omgekeerde psychologie shit: Hoeveel mensen voelen zich opgelicht door Jacko Meijaard?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Persoon voelt zich opgelicht door Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een cursusverkoper en raadt mensen aan ook geld te verdienen op het internet met zijn verdienmodel. En dan met name het verdienen van passieve inkomsten als affiliate marketeer.

“Hoe Ik Met 1-2 uur ‘werk’ per dag minimaal 10K per maand verdien”

Jacko Meijaard

Een sprookje, zou je denken. Veel mensen zoeken dan ook in Google naar “Jacko Meijaard opgelicht“.

Aangezien ik enkele jaren actief ben in de wereld van online ondernemen, heb ik de naam Jacko Meijaard vaak voorbij zien komen. Soms waren de woorden positief, maar soms ook negatief.

Voel jij jezelf opgelicht door Jacko Meijaard? Dan raad ik je aan eens goed na te denken of je daadwerkelijk bent opgelicht voordat je besluit een melding te maken en aangifte te doen bij de politie.

Aangifte indienen mag dan ook alleen als je daadwerkelijk bent opgelicht. Anders loop jij het risico in de problemen te komen, omdat je bijvoorbeeld een valse aangifte hebt gedaan.

In deze blog ga ik de business van Jacko Meijaard, zijn cursus en zijn verdienmodel tot op de bodem toelichten. Lees dus verder om erachter te komen of Jacko Meijaard echt een oplichter is of dat personen zich enkel opgelicht voelen.

Misschien voel jij jezelf opgelicht, maar is dat in de werkelijkheid niet het geval. Je kunt dan ook het beste even contact opnemen met Internet Succes Gids om je verhaal te delen.

Wat zijn de bedrijfsgegevens van Jacko Meijaard?

De meeste oplichters onthullen niet waar zij wonen of verblijven. Eén van de manieren om te controleren of er sprake is van oplichting is dan ook het checken van de bedrijfsgegevens van Jacko Meijaard.

Als we kijken op de hoofdelijke website van Jacko, Internet Succes Gids.nl, dan kunnen we achterhalen dat één van zijn bedrijven “Meijaard Media” heet.

Als we Meijaard Media opzoeken in het handelsregister van de KvK (Kamer van Koophandel), dan zien we de volgende bekende gegevens:

KvK nummer5762778
RechtsvormEenmanszaak
Vestigingsnummer000027051099
HandelsnamenMeijaard Media, Internet Succes Gids.nl
BezoekadresGrintweg 70, 4401NG Yerseke
Emailadresjacko@meijaardmedia.nl
Omschrijving activiteitenWebdesign. Het ontwikkelen, produceren en uitgeven van standaardsoftware.
ActiviteitenSBI-code 6201 – Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software
Werkzame personen1 fulltime werkzame personen, 0 parttime werkzame personen
Startdatum vestiging03-04-2013
NaamJacobus Meijaard
FunctieEigenaar
Bedrijfsgegevens Meijaard Media

Is Jacko Meijaard een echte naam of pseudoniem?

Zoals je waarschijnlijk weet, biedt Jacko Meijaard meerdere cursussen aan over geld verdienen met affiliate marketing. De bekendste videocursus heet “de Affiliate Marketing Revolutie”.

Het internet is natuurlijk dé plek voor oplichters om hun slaatje te slaan. Je kunt namelijk volledig anoniem ter werk gaan.

Veel criminelen die oplichten via het internet doen dit natuurlijk niet onder hun eigen naam en adres. Zij gebruiken hiervoor een pseudoniem of schuilnaam.

Aangezien je bij de Kamer van Koophandel échte gegevens moet invullen op een fysieke locatie, kan worden bevestigd dat Jacko Meijaard een echte naam is.

Een oplichter zal dit soort zaken vast en zeker anders aanpakken.

Super fancy, ninja technieken en omgekeerde psychologie shit

De grootste reden waarom sommige mensen zich opgelicht voelen door Jacko Meijaard is het gebruiken van bepaalde marketing technieken.

Denk bijvoorbeeld aan aftellers om nog snel je korting te claimen en screenshots met aanzienlijke inkomsten. Ook promoten veel mensen Jacko Meijaard, omdat zij hier geld mee kunnen verdienen. Jacko heeft natuurlijk zelf weinig invloed op wat anderen zeggen over zijn cursussen en wat je hiermee kunt verdienen.

Het ding is dat marketing misleidend kan overkomen, terwijl dit vaak niet onder oplichting of misleiding valt. Jacko laat enkel zijn eigen successen, en successen van klanten zien. Daarbij kan gebruikt worden gemaakt van neuromarketing. Hierdoor kunnen mensen een onbewuste keuze maken met een bepaald deel van hun brein.

Voor veel mensen lijkt geld verdienen op internet een sprookje. Zij denken dat je alleen “rijk” kunt worden door een piloot of arts te worden. Daar kun je inderdaad bijvoorbeeld 100K per jaar mee verdienen.

Wij leven echter in een tijd dat er meer mogelijk is dan werkzaam zijn voor een werkgever. Het huidige schoolsysteem wordt zelfs door veel rijke mensen gehaat. Bedenk bijvoorbeeld maar eens dat men op school voor alle vakken een voldoende moet halen.

In het echte leven kun je echter voor één vak een 10 halen en de rest een 1, en daar toch rijk mee worden. Waarom zal een wiskunde docent alles moeten weten over aardrijkskunde en knutselen? Doorgaans worden specialisten in één vak meer gewaardeerd.

Is Jacko Meijaard écht een oplichter?

Sommige mensen denken dat Jacko Meijaard een oplichter is. Dit zie ik zelf ook weleens voorbijkomen.

Jacko Meijaard wordt af en toe oplichter genoemd om de volgende drie redenen:

  1. Soms worden marketing technieken gebruikt om meer klanten te krijgen
  2. Soms duurt het lang voordat iemand zijn of haar geld terug krijgt na het aangeven, gebruik te willen maken van de geld terug garantie
  3. Som halen mensen niet de resultaten die zij voor ogen hadden

Deze punten kan ik allemaal weerleggen:

  1. Zonder marketing technieken kun je weinig klanten krijgen
  2. Jacko krijgt elke dag honderden mails, waardoor er soms iets mis kan gaan met de support. Plaats dan even een berichtje op het ISG forum of stuur nog een mailtje, zodat Jacko hiervan op de hoogte is. Iedereen krijgt altijd zijn of haar geld weer terug.
  3. Jacko geeft niemand een garantie op succes. Hij geeft zelf aan niet te geloven in “Get-Rich-Quick” programma’s. Waar Jacko wel in gelooft is hard en slim werken, waarde toevoegen en andere helpen. Helaas heeft Jacko geen grote invloed op de actie die jij zelf onderneemt en jouw doorzettingsvermogen.

Ook wil ik even vermelden dat affiliate marketing volgens de Nederlandse wet legaal is. Natuurlijk moet het wel op een eerlijke manier worden toegepast. Tevens is Jacko altijd bereikbaar per mail of het forum. Hij geeft zelfs een geld terug garantie op het lage bedrag van 47 euro. Hierdoor loop je geen enkel risico op een miskoop. Bovendien heeft Jacko Meijaard onder andere een interview gehad met het AD.

Hoeveel mensen voelen zich opgelicht door Jacko Meijaard?

Op het moment van spreken zijn er meer dan 25.000 mensen begonnen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Het aantal opgelichte personen door Jacko Meijaard

Waarschijnlijk heb je weleens in de media voorbij zien komen dat aangifte doen van oplichting weinig zin heeft in sommige gevallen.

Vaak wordt er pas actie ondernomen wanneer de zaak groot genoeg is voor de politie. Natuurlijk krijgen zij ontzettend veel meldingen binnen van oplichting en zijn er meer misdrijven die moeten worden opgelost.

De kans is groot dat de politie in ieder geval in actie komt wanneer er 50 tot 100+ meldingen zijn gemaakt van oplichting tegen een persoon.

Aangezien momenteel meer dan 25.000 actief zijn in de community van Jacko voelen de meeste mensen zich niet opgelicht door Jacko. Anders was de website van Jacko allang uit de lucht gehaald.

Ben ik opgelicht door Jacko Meijaard?

Zoals je nu waarschijnlijk weet, is Jacko Meijaard geen échte oplichter.

Jacko is juist een persoon die je wil laten zien wat er hedendaags mogelijk is. Hierbij vermeld Jacko eerlijk dat de meeste mensen zullen falen, omdat het soms lang kan duren voordat je veel geld gaat verdienen. Simpelweg houden de meeste mensen dat niet vol.

99% van de mensen zijn “schapen”. 1% gaat rechts waar de rest links gaat. Zij kunnen succes behalen.

Ik heb zelf alle cursussen van Jacko Meijaard aangeschaft. Denk aan de Affiliate Marketing Revolutie, de 10K Mindset en de 10K Club. Daarnaast draaien vrijwel al mijn websites op zijn website systeem genaamd Marketheme.

Bekijk hier mijn ervaringen met Jacko Meijaard.

Ik kan je dus met alle zekerheid zeggen dat Jacko Meijaard geen oplichter is.

Moet jij in zee gaan met Jacko Meijaard?

Goed, Jacko Meijaard is dus voor 100% geen oplichter.

Elke goeroe die we afgelopen jaren voorbij hebben zien komen, is uitgemaakt voor oplichter. Denk aan Jia Ruan, Joshua Kaats en Boyd Hoek.

De mensen die Jacko Meijaard een oplichter noemen, voelen zich enkel opgelicht of denken nog te klein.

Ik raad je dan ook aan wel degelijk aan de slag te gaan met de Affiliate Marketing Revolutie.

Ben jij iemand die (ondertussen) weet dat het lot in je eigen handen ligt, en wil je veel geld verdienen met affiliate marketing? Dan geef ik je nu de gelegenheid om de beste keuze te maken die je ooit hebt gemaakt.

Je wordt niet opgelicht door Jacko Meijaard, en kunt altijd binnen 30 dagen je geld terug vragen als het toch niet is wat je ervan had verwacht.

Klik hier om de introductie video te bekijken en te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie >>

Succes!

Wees voorzichtig met zomaar iemand ‘oplichter’ noemen. Probeer onderling een oplossing te vinden, voordat je zomaar iets roept.

2 reacties op “Voel jij je opgelicht door Jacko Meijaard?

    1. Waarom roep je zomaar dat wij oplichters zijn? Weet je wel wat oplichting betekent? Ik heb meer dan 100K verdiend met affiliate marketing. Ook dankzij Jacko. Het is dus logisch dat ik hem promoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *