Jacko Meijaard review en ervaringen

Mijn ervaringen na 3 jaren samen te werken met Jacko Meijaard

Gemiddelde leestijd: 28 minuten
mm
Jacko Meijaard review en ervaringen

Wat zijn de reviews en ervaringen met Jacko Meijaard? Naar deze vraag wordt talloze keren gezocht in Google. Schijnbaar willen veel mensen dus meer weten over de persoon Jacko Meijaard.

Ook willen sommigen mensen weten of Jacko Meijaard wel betrouwbaar en geen oplichter is. Dat kan ik begrijpen, want de uitingen van Jacko kunnen bij veel personen argwaan opwekken. Duizenden tot tienduizenden euro’s per dag verdienen is immers niet bepaald iets alledaags.

Als jij wil weten wat de ervaringen zijn met Jacko Meijaard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ken Jacko Meijaard namelijk al zo’n 6 jaar. Daarnaast ben ik sinds 3 jaar begonnen met één van zijn cursussen, namelijk de Affiliate Marketing Revolutie. Daarna heb ik zelfs mogen toetreden tot zijn 10K Club.

Op deze pagina vind je het échte verhaal van Jacko Meijaard. Daarnaast kun je hier ontdekken wat ik heb bereikt dankzij Jacko Meijaard, oftewel mijn review. Ik ga er in ieder geval alles aan doen jou een zo compleet mogelijk beeld te geven bij Jacko, zijn werkzaamheden cursussen en resultaten.

Ontdek het #1 verdienmodel op internet voor passief inkomen

Hoe Jacko en zijn klanten dag en nacht hoge passieve inkomsten verdienen en hoe jij dit ook kunt realiseren

Ja! Ik wil makkelijk & veel geld verdienen!

Wie is Jacko Meijaard?

Voordat ik je ga vertellen wat mijn persoonlijke ervaringen en ervaringen van anderen zijn met Jacko Meijaard zal ik je eerst iets meer vertellen over Jacko in het algemeen en zijn achtergrond verhaal.

Op het moment van schrijven is Jacko Meijaard 31 jaar oud. Jacko is geboren en opgegroeid in Zeeland. Om precies te zijn in het plaatsje Yerseke. Jacko woont nog steeds in Yerseke, het bevalt hem daar dus erg goed. Waarschijnlijk komt dat door de rust die er heerst en de mooie omgeving. Zo zie ik Jacko Meijaard regelmatig genieten aan het strand.

Jacko Meijaard aan het strans in Yerseke
Jacko Meijaard komt graag op het strand van Yerseke, bijvoorbeeld voor een ochtend work-out of te lunchen in een restaurant

Vroeger was Jacko Meijaard een typische student. Toen hij op de basisschool zat, kreeg hij de cito toets en scoorde hij het niveau HAVO. Op de HAVO had Jacko het negatieve record van 36 minpunten gehaald. Dat was nog nooit bij iemand voorgekomen op die school. Hierdoor zakte Jacko naar het VMBO. Zelfs hier kreeg hij het voor elkaar in de gevarenzone terecht te komen met de kans nog verder te zakken. Er is echter op tijd aan de bel getrokken door zijn ouders. Jacko moest gaan leren en haalde zijn VMBO.

Na het behalen van zijn VMBO diploma is Jacko naar het MBO in Middelburg gegaan. Hier heeft Jacko nooit écht iets gedaan of veel gestudeerd. Het was dan ook relatief makkelijk voor hem. Na het behalen van zijn MBO diploma is Jacko naar Hogeschool Utrecht gegaan om de opleiding HBO journalistiek te volgen. Jacko zat op kamers en was weer in de fase dat hij niet wilde leren. Hij was continu aan het feesten.

Het leek dus niet geheel rozengeur en maneschijn te zijn voor Jacko. Gelukkig ging de knop om en dacht hij bij zichzelf: “je moet nu echt iets gaan doen, iets ontwikkelen en geld gaan verdienen, want zo kan het niet meer langer verder”. Door deze omgegooide mindset heeft Jacko succes bereikt en behoorlijk wat geld verdient op internet.

Jacko weet ook dat als hij zou blijven afwachten en feesten, hij nooit was geweest waar hij nu staat. De mindset van Jacko verandert sinds het omslagpunt eigenlijk elk jaar. Dat bedoel ik in positieve zin. Jacko wil namelijk blijven leren, zichzelf blijven verbeteren op alle vlakken, en open blijven staan dat hij niet perfect is en alles al weet.

Veel mensen vragen zich af waar Jacko Meijaard woont. Om de privacy te beschermen van de bewoners van het oude huis van Jacko Meijaard zal ik deze foto niet met je delen. Wel zie je op de onderstaande foto het huis in Yerseke waar Jacko nu woont. Zoals je kunt zien is het een gigantisch en luxueus huis. Jacko heeft zelfs hertjes en er zit een stuk grond bij van ruim 2 hectare.

Jacko Meijaard luchtfoto van huis
Een luchtfoto van Jacko Meijaard zijn gigantische huis en optrek
Hertjes van Jacko Meijaard
Jacko Meijaard heeft zelfs hertjes

Is Jacko Meijaard een oplichter?

Logischerwijs is het internet een geweldige plek voor oplichters, omdat je op eenvoudige wijze en anoniem geld kunt jatten van anderen. In de loop der jaren is er dan ook een vervelend stigma ontwikkeld rondom geld verdienen op het internet.

Door het stigma en de aanzienlijke inkomsten van Jacko denken veel mensen dat Jacko Meijaard ook een internet oplichter is. Ik kan je echter verzekeren dat Jacko Meijaard geen oplichter is. Jacko is een heel vriendelijke kerel die het beste met jou voor heeft.

Jacko Meijaard is geen oplichter om de volgende redenen:

 • Zijn bedrijfsgegevens zijn eenvoudig te vinden op zijn website Internet Succes Gids
 • Zijn bedrijf staat ingeschreven op zijn eigen adres, namelijk Grintweg 70 in Yerseke
 • Zijn mailadres is altijd bereikbaar, zodat je in contact kunt komen en blijven
 • Zijn cursus “de Affiliate Marketing Revolutie” heeft een 30 dagen geld terug garantie, zonder moeilijke vragen of andere hoofdpijn
 • Zijn cursus “de Affiliate Marketing Revolutie” heeft al bijna 15.000 leden
 • Zijn verdienmodel “affiliate marketing” is volgens de Nederlandse wet volledig legaal (zolang eerlijk wordt toegepast), zelfs de grootste kranten en webshops gebruiken het verdienmodel om meer inkomsten te genereren

Je kunt waarschijnlijk zelf ook wel bedenken dat een oplichter dit allemaal heel anders zal aanpakken.

Je kunt gerust zijn, Jacko Meijaard is geen oplichter en de ervaringen met hem zijn veelal positief.

Ontdek het #1 verdienmodel op internet voor passief inkomen

Hoe Jacko en zijn klanten dag en nacht hoge passieve inkomsten verdienen en hoe jij dit ook kunt realiseren

Ja! Ik wil makkelijk & veel geld verdienen!

Waar houdt Jacko Meijaard zich allemaal mee bezig?

Goed, je weet nu al iets meer over Jacko Meijaard en we zijn bijna aangekomen bij mijn persoonlijke Jacko Meijaard review. Voordat je hierachter gaat komen, ga ik je eerst iets meer vertellen over de werkzaamheden van Jacko. Veel mensen vragen zich immers af hoe hij aan zoveel geld komt.

Toen Jacko in zijn 18e levensjaar besloot dat zijn leven er anders uit moest komen te zien, ging hij op Google zoeken naar manieren om online geld te verdienen. Zo kwam hij terecht bij het verdienmodel affiliate marketing. Dit houdt in dat je producten promoot in ruil voor commissies.

Gasten op internet forums lagen aan het strand terwijl zij op de automatische piloot geld verdienden. Dat zag Jacko natuurlijk ook wel zitten.

Na drie maanden werken aan zijn eerste affiliate marketing website in de telecom niche verdiende Jacko zijn eerste commissie van €30. Hoewel hij in de Albert Heijn meer geld had kunnen verdienen, zag hij dat het wel degelijk mogelijk was geld te verdienen op internet en dat het simpelweg een kwestie was van opschalen om meer te verdienen.

Momenteel is het voor mij bekend dat Jacko Meijaard geld verdient met de volgende zaken:

 • Het toepassen van affiliate marketing. Zo verdient hij geld met ongeveer 20 mega, autoriteit affiliate marketing websites.
 • Het verkopen van eigen cursussen en coaching programma’s, namelijk: de “Affiliate Marketing Revolutie”, “10K P/M Mindset”, “10K Club” en de “100K Club”. Deze kosten respectievelijk €47, €78 en €2000. Van de 100K Club weet ik de kosten niet, maar ik denk dat dit zo’n €10.000 of €20.000 zal zijn.
 • Het verkopen van een eigen fysiek boek genaamd de Laptop Lifestyle. Dit boek kan worden besteld voor vrijwel alleen de verzendkosten.
 • Het verkopen van een eigen website builder systeem genaamd Marketheme, in samenwerking met Léon Gotjé. Met dit systeem kunnen affiliates en bedrijven een succesvolle en winstgevende website opbouwen.
 • Het beheren van een content agency genaamd Contentmate. Hier kunnen bedrijven en affiliates terecht om bijvoorbeeld teksten te laten schrijven, backlinks te laten verzamelen en Google zoekwoordenonderzoek uit te besteden.
 • Het runnen van een eigen crypto exchange genaamd Bitocol, in samenwerking met personen waarvan ik de namen niet ken. Hier is voor een flink kapitaal in geïnvesteerd. Bitocol is een groot en ambitieus project wat al ontzettend hard gaat voordat ze live gaan. De private sale van hun eigen token is dan ook al volledig uitverkocht.
 • Leuk om te weten is dat Jacko Meijaard zelf ook één van de eerste crypto affiliate was. In een video uit de 10K Club liet hij eens zien dat hij ongeveer €100.000 aan crypto bezit, puur door verkregen commissies. In verhouding stelt dit bedrag eigenlijk niets voor met zijn overige inkomsten uit affiliate campagnes.

Zoals je kunt zien, heeft Jacko Meijaard al aardig wat inkomstenbronnen opgebouwd. Het totale vergaarde vermogen van Jacko Meijaard vind je via de link.

Jacko Meijaard en Léon Gotjé review
Jacko Meijaard en Léon Gotjé (oprichters Marketheme)

Al mijn websites die ik beheer, draaien op het Marketheme. De website die je thans bekijkt (thuis-inkomsten) draait dus ook op het Marketheme van Jacko Meijaard en Léon Gotjé.

Jacko Meijaard boek ervaringen
Het eerste fysieke boek van Jacko Meijaard “De Laptop Lifestyle”

Mijn review over de cursussen van Jacko Meijaard

Ik heb zelf ook toegang tot alle cursussen van Jacko Meijaard, behalve de “100K Club”. Hier hoop ik in de toekomst natuurlijk ook toegang toe te krijgen. Aangezien ik wel al zijn andere cursussen heb aangeschaft, kan ik je hier wel mijn eerlijke persoonlijke review en ervaringen over delen.

Dit artikel gaat vooral over mijn Jacko Meijaard review. Daarom zal ik hieronder eerst kort opsommen wat mijn ervaringen zijn met zijn cursussen en daarna met Jacko Meijaard zelf.

 • Affiliate Marketing Revolutie: In “de Affiliate Marketing Revolutie” ga je stap-voor-stap leren een succesvolle affiliate website op te zetten die passieve inkomsten op kan leveren. Zowel voor beginnende als gevorderde affiliate marketeers kan het volgen van de praktische cursus een goede keuze zijn.
 • 10K P/M Mindset: “De 10K Mindset” training geeft je toegang tot een online leeromgeving bestaande uit vele audiobestanden. Het is Jacko Meijaard zijn doel dat jij je mentale, emotionele, fysieke en financiële bestemming in eigen handen kunt nemen. Aangezien Jacko een voorbeeld is van de persoon die ik wil worden en je mindset belangrijk is voor het behalen van succes heb ik deze audiobestanden meerdere malen beluisterd. Super waardevol en mijn leven is er enorm op vooruit gegaan.
 • 10K Club: “De 10K Club” bestaat uit meerdere onderdelen. Eén daarvan is persoonlijk contact met Jacko om zo snel mogelijk naar een passief inkomen van 10K per maand te gaan. Ook krijg je toegang tot exclusieve waardevolle video’s, zoals affiliate marketing hacks en technieken die snel meer commissies kunnen opleveren. Bovendien worden er zelfs fysieke ledenborrels georganiseerd. Dankzij de modules en coaching kon ik mijn affiliate business binnen ongeveer anderhalve maand laten groeien van €500 naar €2000 per maand.
 • De Laptop Lifestyle: “De Laptop Lifestyle” is het eerste fysieke boek van Jacko Meijaard. Je gaat hierin leren hoe je affiliate marketing succesvol kunt toepassen. Er worden enorm veel voorbeelden gegeven van behaalde successen door Jacko waar je heel veel inspiratie uit kunt halen.

Bekijk hier mijn complete “Affiliate Marketing Revolutie review” en bestel hier het fysieke boek “De Laptop Lifestyle” voor alleen maar de verzendkosten. Wel raad ik je aan dit artikel verder te lezen. Klik dus gewoon op de links en open de tabbladen alvast, zodat je het straks kunt bekijken.

Behaalde vrijheid dankzij Jacko Meijaard
Vrijheid dankzij Jacko Meijaard
Jacko Meijaard in restaurant met laptop
Eén van de voordelen van de laptop lifestyle

Ontdek het #1 verdienmodel op internet voor passief inkomen

Hoe Jacko en zijn klanten dag en nacht hoge passieve inkomsten verdienen en hoe jij dit ook kunt realiseren

Ja! Ik wil makkelijk & veel geld verdienen!

Mijn review en ervaringen met Jacko Meijaard zelf

Mijn Jacko Meijaard review is erg positief. Het zegt eigenlijk genoeg dat ik door Jacko mijn affiliate business in anderhalve maand bijna vier keer heb kunnen verdubbelen. Dit zegt ook direct wat over de kennis die Jacko in huis heeft. Hij is immers al sinds zijn 18e levensjaar bezig met affiliate marketing en dat betekent dat hij nu al 13 jaar ervaring heeft.

Bij de aanschaf van de Affiliate Marketing Revolutie hoort lifetime persoonlijke support. Je krijgt dus het persoonlijke e-mailadres van Jacko en kunt dus op deze manier al je vragen stellen, zodat je weet dat je op de goede weg blijft en niet vast zult komen te zitten.

Eerlijk gezegd gaat Jacko nog een stapje verder qua coaching wanneer je de investering doet in de 10K Club. Zijn antwoorden op mails zijn dan nog uitgebreider en Jacko neemt veel tijd om mee te kijken naar de dingen die je aan het doen bent, mits jij dat wil natuurlijk. Ik kreeg zelfs een keer een mail binnen of het nog wel goed ging zonder dat ik Jacko had gemaild.

Jacko heeft mij bijvoorbeeld waardevolle tips over het inzetten van Google AdWords, waardoor ik nu al maanden een goedlopende campagne heb lopen die passief honderden euro’s per maand oplevert. Een andere vrij eenvoudige tip die mij meer inkomsten heeft laten genereren is het kijken naar de kleuren die het beste bij de branche van je affiliate website.

Jacko Meijaard mail contact review
Mijn mail contact met Jacko Meijaard (71 mails)

Het is simpelweg veel te veel werk en niet eerlijk om hier alle tips te gaan benoemen die ik tijdens het persoonlijk contact heb ontvangen van Jacko.

Via de 10K Club kun je zelfs telefonisch in contact komen met Jacko Meijaard. Hier heb ik dan ook zeker gebruik van gemaakt.

In het telefoongesprek met Jacko van enkele maanden geleden gaf hij bijvoorbeeld als tips om te gaan focussen op de website die nu het meeste geld oplevert, YouTube in te gaan zetten en affiliate links toe te voegen in mijn eigen e-book. Vooral die laatste 2 tips zorgden ervoor dat er direct meer inkomsten binnenkwamen.

Jacko Meijaard call ervaringen
Mijn telefonische afspraak met Jacko Meijaard om te sparren over de business (10K Club mogelijkheid)

Inmiddels verdien ik veel meer dan €2000 euro per maand en mijn inkomsten blijven alsmaar stijgen.

Ontdek het #1 verdienmodel op internet voor passief inkomen

Hoe Jacko en zijn klanten dag en nacht hoge passieve inkomsten verdienen en hoe jij dit ook kunt realiseren

Ja! Ik wil makkelijk & veel geld verdienen!

Ervaringen met Jacko Meijaard van anderen (niet alleen maar positief)

Om je een zo compleet mogelijke review over Jacko Meijaard te geven, zal ik hieronder enkele kleine ervaringen met Jacko Meijaard delen van anderen.

Andermans Jacko Meijaard review
Succes van cursist dankzij Jacko Meijaard
Jacko Meijaard review van Stan
Jacko Meijaard review van Stan

Besef even dat dagelijks dit soort resultaten worden gedeeld. Er zijn zelfs gasten die hun baas hebben kunnen ontslaan en miljoenen hebben verdiend door Jacko.

Natuurlijk zijn er ook personen aan de slag gegaan met één van de cursussen van Jacko Meijaard die uiteindelijk slechte ervaringen hadden. Op Trustpilot zie ik bijvoorbeeld slechts één review van iemand die ontevreden was. Deze persoon heeft echter zelf toegeven er niet veel mee bezig te zijn geweest en de stappen van Jacko niet te hebben opgevolgd.

Bovendien denken veel mensen dat geld verdienen via het internet, zonder technische kennis en ervaring te mooi is om waar te zijn. Dat kan misschien kloppen als je er sceptisch naar kijkt. Maar voor mij en vele andere is het de realiteit. Hierdoor verdienen wij duizenden euro’s per maand, bijna volledig passief en zijn we volledig vrij dankzij het internet.

Ontdek het #1 verdienmodel op internet voor passief inkomen

Hoe Jacko en zijn klanten dag en nacht hoge passieve inkomsten verdienen en hoe jij dit ook kunt realiseren

Ja! Ik wil makkelijk & veel geld verdienen!

Podcast en interview met Jacko Meijaard

Zoals je weet, volg ik Jacko Meijaard al een tijde, en heb dan ook al enorm veel van zijn podcasts en interviews bekeken en beluisterd. Een interview waar Jacko erg open is, is die met Bas Urlings.

Hoewel het interview enkele jaren geleden is opgenomen en Jacko inmiddels dus nog veel meer is gegroeid qua persoon en inkomen kun je wel zien dat hij een erg vriendelijke gast is. Daarnaast kan het interview waardevol zijn om te beluisteren als je nog twijfelt of de ervaringen met Jacko wel écht zijn.

Ook zie je hieronder een podcast van Jacko Meijaard die ik erg waardevol vond, en zeker de moeite waard is om te beluisteren.

Moet jij met Jacko Meijaard in zee gaan?

Als je deze Jacko Meijaard review nog steeds aan het lezen bent, dan ben je waarschijnlijk positief en begin je langzamerhand te geloven dat Jacko Meijaard daadwerkelijk de kennis heeft je te helpen bij het opzetten van je eerste eigen, succesvolle online business.

Naar mijn mening kan het een hele goede keuze zijn om met Jacko Meijaard in zee te gaan. Hierbij maakt het eigenlijk niet uit of je met zijn Affiliate Marketing Revolutie of 10K Club aan de slag gaat, want je kunt er hoe dan ook succes mee behalen.

Natuurlijk komt succes niet vanzelf, maar dat vertelt Jacko er ook zeker bij. Ook moet je natuurlijk niet verwachten dat Jacko alles voor jou gaat doen. Je zult zelf de stappen van Jacko moeten opvolgen. Te vaak ziet Jacko mensen falen, doordat zijn cursisten toch willen zoeken naar een omweg in plaats van gewoon te doen wat heeft gewerkt en nog steeds werkt voor Jacko.

Wat kies jij liever?

Zelf gaan bouwen vanaf nul, er ontzettend veel tijd in stoppen, zonder dat je zeker weet of het überhaupt iets gaat opleveren of op een legale manier iemand anders zijn business gebruiken?

Jacko Meijaard review + conclusie & ultieme tip

Mijn Jacko Meijaard review is de meeste uitgebreide review geworden op het internet, maar hopelijk kun je hier wat mee en heb je nu een beter beeld gekregen bij de persoon achter de grote successen. Je weet bijvoorbeeld nu dat Jacko eigenlijk een vrij normaal en hartstikke vriendelijk persoon is. Je zult hem bijvoorbeeld nooit horen schelden of boos zien worden om haatreacties.

Dankzij Jacko Meijaard heb ik net als hem succes kunnen behalen op het internet. Natuurlijk had ik vroeger ook wel mijn twijfels. Ik had mijn eerste affiliate website dan ook opgezet zonder met één van zijn cursussen aan de slag te gaan. Dit was echter ook terug te zien aan de te investeren tijd en lagere inkomsten. Pas toen ik aan de slag was gegaan met de Affiliate Marketing Revolutie ging ik het spelletje begrijpen en leren hoe je bijvoorbeeld veel bezoekers naar je website kunt krijgen en hoe je affiliate producten het beste kunt promoten.

Mocht jij na het lezen van deze Jacko Meijaard review zelf ook aan de slag willen gaan, dan wil ik je nog even als laatste tip meegeven eerst te beginnen met de Affiliate Marketing Revolutie. Dit is namelijk zijn goedkoopste, maar uitgebreide cursus. Je krijgt er zelfs levenslange persoonlijke support bij. Zo kun je dus rustig kijken of het iets voor je is.

Eventueel kun je mijn blogartikel “Affiliate Marketing Revolutie kopen” raadplegen om te zien wat je allemaal gaat krijgen van Jacko Meijaard.

Ik wens je heel veel succes en rijkdom toe!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Hieronder zie je nog eens voor de laatste keer mijn Jacko Meijaard review die ik een lange tijd geleden heb geplaatst op Trustpilot.

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Beoordeling door Bas,

17 feb 2022
5

Naar mijn mening is Jacko een expert op het gebied van affiliate marketing en alles wat daar bij komt kijken. Zijn inkomsten uit affiliate campagnes spreken voor zich. Daarnaast zijn mijn eigen resultaten verdubbeld dankzij de tips/coaching.

Misschien was je hier naar op zoek?

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *