Jacko Meijaard, wat is zijn vermogen?

Wat verdient Jacko met affiliate marketing en zijn eigen cursussen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Jacko Meijaard vermogen

Jacko Meijaard vermogen? Hoeveel verdient Jacko Meijaard per dag? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele vragen die ik dagelijks voorbij zie komen op het internet.

Waarschijnlijk heb je weleens een artikel gelezen of een interview beluisterd over de 30-jarige Jacko Meijaard uit Zeeland. Jacko is dé Nederlandse expert op het gebied van affiliate marketing. Dit is een verdienmodel waarbij je producten promoot in ruil voor commissies. Wegens zijn succes is Jacko anderen gaan helpen ook succesvol te worden met affiliate marketing.

In dit artikel ga ik je meer vertellen over het vermogen van Jacko Meijaard. Je komt er dus achter of hij écht zoveel geld verdiend met affiliate marketing.

Hoe vergaarde Jacko Meijaard zijn vermogen?

Voordat ik ga vertellen wat het totale vermogen van Jacko Meijaard is, zal ik je kort vertellen waar hij zich allemaal mee bezig houdt. Het berekenen van zijn totale vermogen is immers makkelijker als we weten welke inkomstenbronnen Jacko heeft en hoeveel geld deze bronnen hem opleveren.

Op 19-jarige leeftijd begon Jacko in Utrecht met de opleiding journalistiek. De leraren zeiden aan het begin al dat de meesten van hen nooit een baan zouden krijgen in deze branche. Dit zette Jacko aan het denken, waardoor hij op internet ging zoeken naar manieren om zelf geld te verdienen. Op deze manier kwam hij erachter hoe jonge gasten op tropische eilanden van hun gigantische vermogen aan het genieten waren, namelijk dankzij affiliate marketing, een verdienmodel waar je volledig passieve inkomsten mee kunt genereren. Tijdens de schoollessen begon Jacko dan ook zijn eerste affiliate marketing website.

Jacko is binnen één jaar succesvol geworden met affiliate marketing. Zo kocht hij al gauw zijn eerste BMW en stopte hij met de opleiding. Na enkele jaren verdiende Jacko al 7500,- euro per maand, waarvan hij best lekker kon leven. Later besloot hij zich te gaan richten op wederkerende affiliate commissies, zodat hij elke maand nog meer geld kon overhouden om toe te voegen aan zijn vermogen.

Na jaren bezig te zijn met affiliate marketing begon Jacko een eigen educatie business, namelijk Internet Succes Gids.nl. Dit is een online platform waarop affiliate marketeers met elkaar in contact kunnen komen en met de methode van Jacko aan de slag kunnen gaan. Ook heeft Jacko een eigen content bureau. Dit geeft mensen de mogelijkheid hun hele affiliate marketing website uit te besteden of losse stukken content te kopen. Bovendien vergaart Jacko veel wederkerende inkomsten met het website systeem Marketheme.

Gratis training door Jacko Meijaard

Hoe Jacko en zijn klanten een passief inkomen van gemiddeld 10.000,- euro per maand verdienen met één uurtje per dag (geen investeringen nodig)

Reserveer nu jouw plek!

Wat leveren de inkomstenbronnen Jacko op?

Jacko Meijaard heeft verschillende inkomstenbronnen. Het grootste deel van zijn vermogen komt uit het promoten van affiliate marketing producten. Op dit moment heeft hij dan ook zo’n 25 affiliate marketing websites. Dit zijn websites in allerlei soorten niches. Jacko hoeft immers geen verstand te hebben van de onderwerpen, omdat hij het schrijven van webteksten volledig heeft uitbesteed.

Een ander deel van het vermogen van Jacko komt van eigen producten. Op het moment van schrijven telt de Affiliate Marketing Revolutie 12.359 leden. Een klant betaalt 47,- euro om toegang te krijgen tot deze videotraining. Ook verkoopt Jacko een mindset training t.w.v. 67,- euro en een fysiek boek “De laptop Lifestyle” van enkele euro’s. Met het websitesysteem Marketheme verdient hij 67,- euro per maand per website. Bovendien kun je een coachingtraject aangaan. Hier ontvangt Jacko 2000,- euro per klant voor.

Het is bekend dat Jacko eens 100.000,- euro heeft verdient binnen 24 uur. Op normale dagen schat ik dat hij minimaal 10.000,- euro verdient. Besef wel dat een deel van zijn inkomsten moet worden uitgegeven aan de BTW, inkomstenbelasting, advertenties, systemen, freelancers en partners.

Op Instagram deelt Jacko regelmatig wat hij op één dag verdient. Op de foto’s is te zien dat hij elke dag duizenden euro’s verdient met slechts één affiliate netwerk, genaamd PayPro. Naast PayPro komen er dus echter nog veel meer inkomsten binnen uit andere affiliate netwerken.

Jacko is vermogend op Insta
De inkomsten van Jacko Meijaard

Bovendien is een deel van Jacko’s vermogen geïnvesteerd in cryptocurrencies. Hij is dan ook al jaren geleden begonnen met investeren. Daarnaast promoot Jacko meerdere crypto brokers, waardoor hij affiliate commissies in bijvoorbeeld Bitcoin verdient. Dagelijks verdient hij gemiddeld rond de 200,- en 300,- euro aan crypto commissies. In totaal heeft Jacko ongeveer 100.000,- euro van zijn vermogen zitten in crypto.

Jacko Meijaard vermogen in crypto

Wat is het totale vermogen van Jacko Meijaard?

Nu we weten welke inkomstenbronnen Jacko Meijaard heeft en wat deze hem ongeveer opleveren, kan worden geconcludeerd dat Jacko een aanzienlijk vermogen heeft vergaard.

Het totale vermogen van Jacko schat ik op 2.500.000,- euro. Echter weet alleen Jacko en zijn boekhouder wat de exacte hoogte van zijn totale vermogen is.

Naar verwachting zal het vermogen van Jacko alsmaar groter worden. Hij past namelijk een passieve affiliate marketing methode toe, waardoor hij volop kan blijven profiteren van een sneeuwbaleffect. Zijn passieve inkomsten stijgen dan ook elke maand.

Waar geeft Jacko zijn geld aan uit?

Jacko Meijaard is flink aan het genieten van zijn vermogen. Zo zie ik hem regelmatig op social media delen dat hij aan het strand zit, uitgebreid aan het dineren is en in mooie auto’s zit. Jacko houdt van de automerken BMW en Range Rover. In de nabije toekomst wilt Jacko een Lamborghini Urus aanschaffen. Dit is een auto met een prijskaartje van meer dan 250.000,- euro.

Begin dit jaar is Jacko verhuisd en is dus een deel van zijn vermogen in een huis gestoken. Op de onderstaande foto zie je zijn huis. Er zit een dubbele inpandige garage in, ruim 2 hectare aan grond bij en hij heeft zelfs hertjes. De geschatte waarde van de woning van Jacko Meijaard is € 1.395.000.

Jacko Meijaard vermogen in huis

Hoe Jacko Meijaard jou persoonlijk kan helpen vermogend te worden

Het mooie is dat Jacko Meijaard anderen graag helpt ook een groot vermogen met affilate marketing op te bouwen.

Ik ben al jaren bezig met het toepassen van de strategieën uit de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Dit jaar ben ik zelfs lid geworden van zijn selecte coaching groep “de 10K club”, omdat ik zoveel vertrouwen in Jacko heb.

Als jij ook flink vermogend wilt worden, net zoals wij dat hebben bereikt, raad ik je aan via de onderstaande knop naar de website van Jacko te gaan. In de introductievideo ga je exact leren hoe het Jacko is gelukt succesvol te worden en hoe jij hetzelfde kunt bereiken.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *