Jacko Meijaard websites

9 affiliate marketing marketing websites van Jacko (uit het verleden)

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Jacko Meijaard websites

Ken jij Jacko Meijaard al? Dan weet je vast wel dat hij een cursus aanbiedt waarmee je kunt leren succesvol te worden op het internet door met het verdienmodel affiliate marketing aan de slag te gaan.

De strategie van Jacko Meijaard is gericht op het bouwen van websites, deze hoog te laten ranken in de zoekresultaten van Google en hier vervolgens dag en nacht geld mee te verdienen dankzij affiliate marketing. Dit kan natuurlijk erg interessant zijn en ik ben hier zelf ook al een tijdje mee bezig om passieve inkomsten te vergaren.

Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe zo’n affiliate marketing website er nou uitziet. Ook wil je waarschijnlijk weten welke websites Jacko Meijaard zelf beheert. Als je zijn websites hebt gezien, dan begrijp je namelijk precies hoe zijn methode werkt, en of dit misschien ook iets leuks voor jou kan zijn om passieve inkomsten mee te generen. Op deze pagina ga je dan ook 9 verschillende voorbeeld websites vinden van Jacko Meijaard zelf.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Hoeveel websites heeft Jacko Meijaard?

Op het moment van spreken bestaat het online vastgoed imperium van Jacko Meijaard waarschijnlijk uit zo’n 20 tot 30 actieve websites. Aannemelijk heeft Jacko nog tal van domeinnamen in zijn bezit waar in de toekomst mogelijk nog meer projecten uit kunnen rollen.

Enkele jaren geleden had Jacko Meijaard nog meer dan 100 websites. Hij dacht namelijk dat als één website vijfhonderd euro per maand opleverde en je 100 van zulk soort sites online gooit, door het stapelen je inkomsten aanzienlijk kunnen strijden.

Natuurlijk werkt de stapelstrategie nog steeds, maar momenteel is het echter Jacko zijn doel autoriteitswebsites op te bouwen. Hiermee bedoelt hij dat een website in de ogen van bezoekers een merk of autoriteit moet zijn.

Een groot deel van de websites van Jacko Meijaard uit het verleden zijn verkocht. Jacko maakt zelfs websites aan om hier jaren aan te bouwen en later te verkopen met grote winsten.

Aangezien Jacko Meijaard nu dus minder, maar juist grotere websites wil beheren, maakt hij bijvoorbeeld ook YouTube video’s om meer autoriteit uit te stralen.

Op de meeste websites past Jacko Meijaard het verdienmodel affiliate marketing toe. Dit verdienmodel leert Jacko dus ook anderen in zijn Affiliate Marketing Revolutie en veel van zijn mensen behalen er grote successen mee.

Welke websites heeft Jacko Meijaard momenteel?

De kans is groot dat je InternetSuccesGids.nl al kent. Dit is namelijk momenteel de bekendste website van Jacko Meijaard.

Na het opbouwen van meerdere succesvolle affiliate websites besloot Jacko dan ook om de ISG community te gaan bouwen. Dit kwam enigszins door de eenzaamheid als online ondernemer. Jacko zat immers altijd in zijn eentje te werken op zijn zolderkamer. Door de oprichting van Internet Succes Gids kon hij in contact komen met gelijkgestemden en tegelijkertijd zijn website imperium uitbreiden.

Wat veel mensen niet weten, is dat InternetSuccesGids.nl ook deels een affiliate marketing website is. Hier worden namelijk wel degelijk ook via affiliate links bezoekers doorgestuurd naar bijvoorbeeld crypto brokers, PayPro producten en Plug & Play producten. Zelfs in het ledengedeelte van de Affiliate Marketing Revolutie is bijvoorbeeld een affiliate link te zien, die leidt naar Enormail. Dit is dus een affiliate marketing promotie voor bepaalde emailmarketing software.

Aangezien vrijwel iedereen wel op de hoogte is van InternetSuccesGids.nl ben je waarschijnlijk nieuwsgierig naar de andere affiliate marketing websites van Jacko Meijaard. Sommigen mensen denken zelfs dat hij enkel geld verdient met het verkopen van cursussen en coaching trajecten in plaats van affiliate marketing. Ik kan je alvast verklappen dat dat zeker niet het geval is.

Helaas wil Jacko Meijaard websites waar hij momenteel actief mee bezig is niet prijsgeven. Dit deed hij in het verleden wel, waarna mensen de websites probeerden te hacken. Ook zullen veel mensen in dezelfde niches stappen en de teksten van Jacko gaan kopiëren, en dat zijn natuurlijk allemaal dingen die je niet wil hebben. Dit heeft hem dan ook doen besluiten de websites niet meer te delen aan het grote publiek.

In de 10K Club vind je wel een gedeelte genaamd “Casestudies” waar Jacko huidige projecten deelt met een select groepje mensen. Hoewel ik ook lid ben van de 10K Club ga en mag ik je hierover niets prijsgeven helaas.

Neem een kijkje op de 8 affiliate marketing websites van Jacko Meijaard (uit het verleden)

Ondanks hierboven staat dat het niet bekend is welke websites Jacko Meijaard beheert, ga ik je zeker niet teleurstellen! Ik ben namelijk op speurwerk uitgegaan en heb toch een aantal voorbeelden van Jacko’s sites voor je kunnen vinden.

In de onderstaande video’s vertelt Jacko Meijaard dan ook over zijn eigen websites uit het verleden. Door deze websites te bekijken, ga je zeker een goed beeld krijgen bij het verdienmodel en design.

Navigeer via de knoppen onder de afbeeldingen naar de video’s met uitleg.

Voorbeeld website 4
Voorbeeld website 5

Voorbeeld websites 6 en 7 die Jacko ooit gebruikte als voorbeeld en nog bestaan zijn: Geldkanon.nl en Klusronde.nl.

Voorbeeld websites 8 en 9 uit het verre verleden van Jacko die nog bestaan zijn: Fredsbouwtekeningenreview.nl en Strakkebuikbijbelreview.nl.

Hoeveel geld leveren de websites Jacko op en hoe ga jij hem achterna?

Op deze pagina heb je alle websites van Jacko Meijaard uit het verleden kunnen zien, die ik voor je heb kunnen vinden.

Jacko Meijaard verdient logischerwijs enorme bedragen met zijn websites. Zo verdiende hij ooit eens 100.000 euro in één dag. Ik denk dat zijn salaris per dag ongeveer op 10.000 euro ligt, maar dit kun je natuurlijk beter aan de beste man zelf vragen. Daarnaast schreef ik onlangs een uitgebreid artikel “het vermogen van Jacko Meijaard” welke zeker interessant en inspirerend kan zijn om te lezen.

Na het zien van de video’s over alle websites van Jacko Meijaard weet je hoe eenvoudig het is hier zelf mee aan de slag te gaan en inkomsten mee te genereren. Hoewel het enkele maanden kan duren veel geld te verdienen met de strategie van Jacko kun je zeer hoge passieve inkomsten gaan verdienen. Er zit immers helemaal geen plafond op je inkomsten en je kunt zoveel websites blijven aanmaken als dat je zelf wil.

In de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko ga je ontdekken hoe je zelf een winstgevende affiliate website kunt opzetten, precies aan de hand van de manieren die Jacko momenteel ook gebruikt voor zijn websites. Als jij Jacko Meijaard achterna wil gaan, dan is dit je kans om je eerste website op te zetten. Ga dus snel aan de slag via de onderstaande knop!

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *