Het vermogen van Jan Roos en Dennis Schouten

Hoeveel geld verdienen Jan Roos en Dennis Schouten?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm
Vermogen van Jan Roos en Dennis Schouten

Elke woensdag om 18:00 verschijnt een nieuwe uitzending van het programma “Roddelpraat”. De kans is dan ook groot dat je het YouTube kanaal van Jan Roos en Dennis Schouten weleens voorbij hebt zien komen of er iets over hebt gehoord.

Hoewel op het moment van spreken het YouTube kanaal “Roddelpraat” bijna 200.000 abonnees aantikt en de video’s door honderdduizenden mensen worden bekeken, betekent dit niet perse dat Jan Roos en Dennis Schouten hier een aanzienlijk vermogen mee vergaren. Zo werd hun kanaal enkele maanden geleden nog uitgesloten voor het weergeven van advertenties en moesten Jan Roos en Dennis Schouten dus op zoek naar alternatieve manieren om aan geld te komen.

In deze blog vertel ik je wat er bekend is over het vermogen van Jan Roos en Dennis Schouten. Helaas mag ik geen grote schattingen maken, omdat cijfers mogelijk flink kunnen afwijken van de werkelijkheid en beide heren hierdoor een risico kunnen lopen.

Wil je veel geld verdienen in plaats van te kijken naar successen van anderen, waar je toch niets aan gaat hebben? Begin direct met geld verdienen op internet door met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan!

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Wie zijn Jan Roos en Dennis Schouten?

Voordat ik meer ga vertellen over het huidige vermogen en de salarissen van Jan Roos en Dennis Schouten, zal ik je eerst iets meer vertellen over hun werkzaamheden uit het verleden.

We weten van de 44-jarige Jan Roos dat hij in 2007 in loondienst was als columnist en redacteur voor BNR nieuwsradio. Daarna ging hij aan de slag bij PowNed. Ook heeft Jan Roos een poosje gewerkt voor GeenStijl. In 2017 werd Jan Roos partijleider van de partij VNL (Voor Nederland). Eén van de standpunten van deze partij was het hanteren van lagere belastingen.

De 26-jarige Dennis Schouten heeft een mbo-diploma “filiaalmanager” op zak. Na een tijdje de hbo-opleiding “media, informatie en communicatie” te volgen, stopte hij met deze opleiding en besloot voorlopig geld te verdienen als een werknemer.

Waarschijnlijk ken je Dennis Schouten wel van zijn eerdere werkzaamheden bij de publieke omroep PowNed. Dennis Schouten heeft dan ook enkele jaren interviews afgelegd en verslag gedaan voor PowNed. De video’s met Dennis Schouten hebben miljoenen views gegenereerd. Er bestaat ook een kans dat je Dennis Schouten kent van NieuwNieuws, Veronica Inside, Expeditie Robonsin en andere programma’s.

Het maken van video’s voor Roddelpraat heeft Dennis Schouten uiteindelijk zijn baan gekost bij Veronica Inside. Hij moest namelijk een keuze maken tussen Veronica Inside en Roddelpraat, en besloot dus verder te gaan met zijn eigen programma. Persoonlijk vind ik dit een goede keuze, want waarom zou je voor anderen werken, afhankelijk blijven en je creatieve geest laten verpletteren als je ook zelfstandig en volledig jezelf kunt zijn.

Huidige werkzaamheden van Jan Roos en Dennis Schouten

Op 14 september in 2020 werd het YouTube kanaal, genaamd “Roddelpraat” aangemaakt. Roddelpraat was oorspronkelijk een hobbyproject van Dennis Schouten. Wat veel mensen ook niet weten is dat Roddelpraat begon met Dennis Schouten, Jan Roos en Mark Baanders. Even later vertrok Mark Baanders en bleven Dennis Schouten en Jan Roos over.

Het programma Roddelpraat wordt logischerwijs niet door iedereen gewaardeerd. Beide heren kunnen nogal grof zijn en hebben een andere kijk op de wereld dan veel anderen.

Sinds enkele maanden kunnen Jan Roos en Dennis Schouten geen advertenties meer plaatsen rondom de video’s van Roddelpraat, omdat YouTube het kanaal volledig heeft uitgesloten voor advertentiemogelijkheden. Hierdoor is hun vermogen waarschijnlijk lager uitgevallen.

Ondanks dat de kosten hoog en de inkomsten laag waren, besloten Jan Roos en Dennis Schouten toch door te gaan en vol in te zetten op donaties. In de uitzendingen vragen Jan Roos en Dennis Schouten hun kijkers dan ook om een eenmalige of terugkerende donatie te doen via roddelpraat.backme.org, zodat zij het programma kunnen blijven maken en zelf maandelijks kunnen blijven rondkomen. Het voordeel van donaties is dat hier volgens mij geen belasting over hoeft te worden betaald, en zij de bedragen uit donaties dan dus volledig zouden kunnen toevoegen aan hun vermogen.

Ook bieden Jan Roos en Dennis Schouten hun kijkers voor een klein maandelijks bedrag van 5,- euro extra uitzendingen aan, die vaak te grof zijn om op YouTube uit te kunnen zenden.

Een andere manier waarop Jan Roos en Dennis Schouten geld verdienen met Roddelpraat is een eigen webshop. Er worden enkele producten aangeboden in de Roddelpraat webshop, zoals t-shirts, hoodies, mutsen, handschoenen en ballonnen. Even voor jouw beeld, een t-shirt van Roddelpraat kost ongeveer 25,- euro en een hoodie 40,- euro.

Tevens verdienen Jan Roos en Dennis Schouten geld aan betaalde adverteerders op het Roddelpraat YouTube en Instagram kanaal. De laatste tijd wordt er eigenlijk maar één bedrijf gepromoot in de uitzendingen. Dennis Schouten geeft dan ook aan dat bedrijven veel te lage biedingen doen. Dit geeft wel aan dat Dennis Schouten en Jan Roos ondanks het niet hebben van een vast salaris, niet hopeloos op zoek zijn naar geld.

Waarschijnlijk verdienen Jan Roos en Dennis Schouten beide enkele duizenden euro’s per maand met Roddelpraat, maar dit kan ook een veel hoger of lager bedrag zijn.

Het zit niet altijd mee voor Jan Roos en Dennis Schouten. Hierdoor stijgen hun vermogens waarschijnlijk langzamer. Dit werd ook duidelijk toen Roddelpraat werd uitgesloten voor de kans op een Televizier-Ring.

Jan Roos heeft een eigen YouTube kanaal genaamd “Jan Roos”, waarop hij dagelijks review-video’s plaatst. Op dit YouTube kanaal staan de advertenties wel aan. Als we uitgaan van een gemiddelde van 30.000 views per video, dan verdient Jan Roos waarschijnlijk tussen de 25 en 40,- euro per video en maandelijks enkele honderden euro’s. Als YouTuber verdien je namelijk ongeveer 1,- euro per 1000 weergaven. Een klein extra geldbedrag dus om op te tellen bij het vermogen van Jan Roos.

Dennis geeft aan met zijn management bezig te zijn omtrent een biografie over hem. Dit kan mogelijk een zet zijn om meer geld te verdienen.

Hoeveel bedraagt het vermogen van Jan Roos en Dennis Schouten?

Jan Roos en Dennis Schouten hebben hoogstwaarschijnlijk geen gigantische vermogens vergaard met Roddelpraat en hun werkzaamheden uit het verleden.

In het verleden gaf Dennis Schouten eens aan meer te verdienen bij PowNed dan met Roddelpraat. Hij verdiende bij PowNed namelijk een salaris van 5600,- euro per maand. Echter, zijn huidige inkomsten zouden in ieder geval hoog genoeg zijn noodzakelijke zaken te kunnen bekostigen. Ook wordt op internet beweerd dat Jan Roos eens meer dan 40.000,- euro betaald kreeg voor een campagne tegen de strenge aanpak van de tabaksindustrie.

Het is voor mij niet bekend geworden of Jan Roos en Dennis Schouten naast Roddelpraat veel meer doen om geld te verdienen. Ik kan me echter voorstellen dat er al veel tijd zit in het maken van Roddelpraat en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Jan Roos en Dennis Schouten maken de afleveringen in ieder geval met veel plezier en genieten van hun vrijheid die ze waarschijnlijk minder hadden bij hun werkgevers uit het verleden.

Hoe groot hun vermogens ook zijn, waarschijnlijk kunnen Jan Roos en Dennis Schouten prima rondkomen. Beide heren wonen bijvoorbeeld in een prima huis. Zo betaalt Jan Roos ongeveer 1250,- euro per maand aan huur om te wonen in het centrum. Momenteel rijdt Dennis Schouten rond in een Porsche, die hij samen met zijn vader heeft gekocht. Jan Roos reed vroeger in een verlengde BMW 3-serie en de geruchten luiden dat deze is vervangen voor een Range Rover.

Via de onderstaande knop kun je zelf geld leren te verdienen op het internet. Jij kunt met het juiste verdienmodel meer geld verdienen dan Jan Roos en Dennis Schouten bij elkaar. Gewoon door een automatische machine voor passief inkomen te activeren. Dit leer je van A tot Z in “de Affiliate Marketing Revolutie“.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

2 reacties op “Het vermogen van Jan Roos en Dennis Schouten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *