Joey Bravo vermogen

Hoeveel verdient Joey Bravo écht met ondernemen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Hoewel iedereen hem Joey Bravo noemt, is zijn echte naam Karwan Talei.

Je zult Joey Bravo waarschijnlijk kennen van zijn bedrijf Astos, YouTube video’s of Lamborghini’s. Veel mensen zijn dan ook benieuwd naar het exacte vermogen van Joey Bravo.

Gezien de ongeveer 850.000 volgers op Instagram heeft Joey Bravo ongetwijfeld een flink vermogen vergaard. Ook heeft hij een YouTube kanaal met honderdduizenden volgers waar op dit moment amper content op wordt geplaatst. De inactiviteit op YouTube geeft aan dat Joey Bravo YouTube niet nodig heeft en het dus goed voor elkaar heeft.

Blijf verder lezen om alles te ontdekken over het vermogen van Joey Bravo. Onthoud hierbij dat Joey Bravo alleen zelf weet wat hij precies verdient. Door nu bedragen te noemen die niet kloppen, lopen ik en Joey Bravo een risico.

Wie is Joey Bravo?

Op het moment van spreken is Joey Bravo aka Karwan Talei 25 jaar oud. Hij werd geboren in Almere. Joey Bravo heeft een diploma filiaalmanager op zak, maar gaat hier in de toekomst zeker niets mee doen.

De bekendheid van Joey Bravo begon rond 2016. Hij trad namelijk toe tot de zogenaamde “AWR Squad”. Samen met Armoo, Snapking, Kwaaivines en Famke Louise maakten zij YouTube video’s. Deze video’s gingen viraal, waarna de video’s door miljoenen mensen werden bekeken.

Nadat bleek dat de video’s in scène waren gezet, kreeg Joey Bravo veel haat over zich heen. Mensen gingen hem echter al snel weer waarderen en vonden hem toch wel aardig en toffe content creëren. Het waren voornamelijk vlogs over zijn luxueuze leven die veel werden bekeken. Ook bracht hij muziek nummers uit, zoals Abu Dabhi, Actie Reactie en Loev Niet die elk miljoenen views kregen.

Tegenwoordig houdt Joey Bravo zich uitsluitend bezig met positiviteit. Waarschijnlijk heeft Joey Bravo een gigantisch vermogen vergaard, omdat hij zich zich elke dag bezighoudt met de dingen die hij leuk vindt.

Hoewel de carrière van Joey Bravo geen optimale start had, denk ik dat hij geen spijt heeft van zijn verleden. Dankzij de prank video’s uit het verleden is hij immers bekend geworden. Als dit niet had gebeurd, dan had zijn leven er nu waarschijnlijk iets anders uitgezien.

Wat doet Joey Bravo tegenwoordig?

Om te kunnen bepalen wat het inkomen en vermogen zijn van Joey Bravo zullen we moeten uitvinden wat hij tegenwoordig doet.

Sinds jaren is er geen nieuwe muziek meer verschenen op het YouTube kanaal van Joey Bravo. Hoewel op het Instagram account van Joey Bravo staat dat hij een artiest is, denk ik dat hij tegenwoordig niet meer kan worden gezien als artiest.

Momenteel is Joey Bravo oprichter en CEO van het merk Astos. Op Astos.nl worden zowel horloges als zonnebrillen verkocht. Er zijn zelfs een aantal fysieke winkels waarin Astos producten worden verkocht, waaronder Pinar Gold Juwelier in Eindhoven. Astos producten worden wereldwijd verkocht.

Bovendien verdient Joey Bravo misschien geld aan betaalde promoties in Instagram story’s, maar ik houd zijn Instagram zelf niet in de gaten.

Tegenwoordig kan Joey Bravo dan ook meer worden gezien als ondernemer en influencer.

Joey Bravo gaat veel om met gasten zoals Chahid Charrak en MoBicep die beiden een enorm vermogen hebben vergaard. Volgens Joey Bravo kan je veel bereiken door goede en succesvolle mensen om je heen te hebben.

Hoeveel geld verdient Joey Bravo?

Wat veel mensen niet weten is dat Joey Bravo op 14 of 15-jarige leeftijd al 20.000 euro verdiende met het spelletje Runescape. Hier kon je destijds namelijk op “gokken”.

Op 18-jarige leeftijd verdiende Joey Bravo 100.000 euro met YouTube. Dit is een simpele rekensom. Je verdiende destijds namelijk met 1 miljoen views ongeveer 1000 a 2000 euro. Met 100 miljoen views heb je dus ongeveer een ton verdiend.

In het verleden heeft Joey Bravo bijvoorbeeld mee gedaan aan Boxing Influencers waaraan hij geld heeft verdiend. Het bedrag is onbekend, maar ik denk dat het gaat om een bedrag van enkele duizenden euro’s. Dit stelt natuurlijk niets voor voor Joey Bravo. Tevens heeft hij zijn muziek video’s niet gemaakt voor het geld, maar gewoon omdat hij het leuk vond.

Ook heeft Joey Bravo een tijdje samengewerkt met de bekende dropshipper Joshua Kaats. Samen organiseerden zij de Rijkdom Formule training. Hierin lieten zij zien hoe Joey Bravo zonder ervaring duizenden euro’s verdiende met dropshipping (E-Commerce). Dit houdt in dat je bijvoorbeeld een website opzet, hierop producten aanbiedt en klanten krijgt via Facebook Ads. Gezien de duizenden aanmeldingen voor het Rijkdom Formule training webinar hebben Joey Bravo en Joshua Kaats hier misschien wel tienduizenden euro’s mee verdiend op één avond.

Het Instagram account Astos heeft alleen al meer dan 300.000 volgers. Het goedkoopste horloge kost 109 euro en het duurste horloge kost 190 euro. Zowel dames als heren kunnen terecht bij Astos voor een zonnebril. De goedkoopste bril kost 94 euro en de duurste bril kost 139 euro. Regelmatig komen video’s voorbij in de Instagram story’s van Joey Bravo waarin enorme aantallen orders te zien zijn. Ongetwijfeld hebben ontzettend veel mensen een bestelling geplaatst, en heeft Joey Bravo hier een groot deel van zijn vermogen aan te danken.

In een interview met Joey Bravo werd eens gevraagd hoeveel geld hij precies heeft verdiend met het verkopen van zijn brillen. Hier wilde hij geen antwoord op geven en deze rekensom had hij nooit gemaakt.

Voor een promotie op Instagram vraagt Joey Bravo waarschijnlijk tussen de 500 en 1000 euro, maar dit is natuurlijk afhankelijk van veel zaken.

Wat is het vermogen van Joey Bravo?

Zoals je hebt kunnen lezen heeft Joey Bravo ontzettend veel dingen ondernomen om geld te verdienen. Tot op heden houdt Joey Bravo zich bezig met goede dingen en blijft zijn vermogen stijgen, in een behoorlijk tempo.

Als we kijken naar de huidige onderneming van Joey Bravo en zijn overige inkomsten (uit het verleden), denk ik dat Joey Bravo een vermogen heeft vergaard van enkele miljoenen. Dit kan echter mogelijk totaal niet in verhouding staan met de werkelijkheid.

Waar besteed Joey Bravo zijn geld aan uit?

Uiteraard heeft Joey Bravo genoeg geld om uit te geven.

Joey Bravo houdt erg van luxe. Regelmatig is hij te vinden in Dubai en andere mooie plekken op de wereld.

Ook houdt Joey Bravo bijvoorbeeld van dure auto’s. Zijn eerste auto was een BMW M5. In het verleden kocht hij vele auto’s.

Enkele maanden geleden kocht Joey Bravo nog een Lamborghini Urus van ongeveer 350.000 euro. Dit betekent dat hij op 25-jarige leeftijd al zijn droomauto heeft kunnen kopen.

Joey Bravo onderhoudt zijn familie, naasten en vrienden goed. Dit is zijn prioriteit. Daarna denkt Joey Bravo aan zichzelf.

In de toekomst blijft Joey Bravo investeren. Het was bijvoorbeeld een doel van hem een kledingwinkel met alle merken te openen in de Dubai Mall in Dubai. Dit gaat uiteraard een grote investering zijn.

Hoe kun jij meer vermogen vergaren dan Joey Bravo?

Gebleken is dat Joey Bravo ontzettend veel geld heeft verdiend met verschillende projecten. Joey Bravo is dan ook iemand die doelen stelt en hier keihard voor werkt. Wat mij betreft is Joey Bravo zijn vermogen en succes hem van harte gegund.

Ik raad jou aan te stoppen met het kijken naar het vermogen van anderen. Focus op je eigen succes. Simpelweg heb je er niets aan om te kijken naar successen van anderen als je hier vervolgens zelf niets mee doet.

Affiliate marketing is het nieuwe #1 verdienmodel waarmee jonge gasten (tieners) honderdduizenden euro’s per maand verdienen. Simpelweg promoot je producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Hierdoor zijn de opstartkosten vrijwel 0. Je kunt affiliate marketing bijvoorbeeld toepassen op een simpel Instagram account, een eigen website of betaalde social media advertenties.

Door met affiliate marketing te beginnen kan je hetzelfde vermogen als Joey Bravo vergaren, en zelfs nog veel meer geld verdienen.

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierop wordt verteld hoe je op het internet minimaal zo’n 250,- euro per dag kunt verdienen!

Ja, ik wil ook veel geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *