Kwebbelkop vermogen

De inkomsten en het vermogen van Jordi van den Bussche

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Aangezien Kwebbelkop een enorm bereik heeft opgebouwd op YouTube en andere sociale media platformen, kan het niet anders dat hij een flink vermogen heeft vergaard.

In dit artikel ga ik toelichten wat Kwebbelkop verdient en hoeveel zijn vermogen bedraagt.

Houd er rekening mee dat de cijfers op deze pagina schattingen zijn. Er zijn namelijk geen officiële inkomsten naar buiten gebracht. Wel kunnen we uit de openbare statistieken opmaken wat het vermogen van Kwebbelkop ongeveer is.

Activeer de automatische machine die 250,- euro per dag oplevert via internet

Gratis introductievideo over hoe jij zelf kunt beginnen met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

Wie is Kwebbelkop?

De echte naam van Kwebbelkop is Jordi van den Bussche. De 26-jarige Jordi staat bekend om zijn internationale YouTube kanaal sinds 2008. Elke dag verschijnt om exact hetzelfde tijdstip een nieuwe video op zijn YouTube kanaal. Jordi vindt het leuk om gekke video’s te maken en te hangen met zijn vrienden. Ook houdt hij ervan om te gamen en deze ervaringen te delen met zijn fanbase.

Kwebbelkop werkt samen met een heel team van specialisten en creatievelingen om de beste content te maken.

Inmiddels heeft Kwebbelkop maar liefst 14.6000.000 abonnees op YouTube, 1.100.000 volgers op Instagram, 2.300.000 volgers op TikTok en 400.000 volgers op Twitter bereikt.

In de afgelopen 30 dagen hebben zijn YouTube video’s 54,756,896 weergaven opgeleverd. In totaal zijn de video’s 6.378.033.187 bekeken. Bij deze gigantische aantallen hoort uiteraard een riant salaris. Hieronder vertel ik je meer over de verdiensten en het vermogen van Kwebbelkop.

Wat verdient Kwebbelkop?

Het inkomen van Kwebbelkop kan worden onderverdeeld in verschillende inkomstenbronnen. Er zijn namelijk verschillende activiteiten waar hij geld mee verdient.

Als eerste verdient Jordi geld door reclames op te nemen in zijn YouTube video’s. Per 1000 weergaven verdien je ongeveer 1,- euro. Een video van Kwebbelkop levert gemiddeld gezien 1.000.000 views op. Dit betekent dat hij ongeveer 1000,- euro per video aan advertentie inkomsten verdient, en maandelijks dus 30.000,- euro verdient. In totaal heeft Kwebbelkop al meer dan 6.000.000,- euro verdient aan YouTube reclamespotjes.

Een andere manier die Jordi gebruikt om geld te verdienen aan zijn video’s is het promoten van producten en diensten van anderen. Bedrijven zijn bereid veel geld te betalen om hun producten te laten promoten door een invloedrijk en bekend persoon als Kwebbelkop. Hoeveel hij hiermee verdient is niet bekend. Als we kijken naar de genoemde bedragen van andere YouTubers kan Kwebbelkop makkelijk tienduizenden euro’s betaald krijgen voor een eenmalige promotieactiviteit.

Ook krijgt Kwebbelkop veel aanbiedingen van sponsors. Bedrijven vragen hem dan bijvoorbeeld een bepaald kledingstuk te dragen voor een maandelijkse vergoeding. Momenteel wordt hij gesponsord door Elgato, een webshop in elektronica. Deze sponsordeals kunnen tevens tienduizenden euro’s per maand opleveren.

Leuke overige bijverdiensten van Kwebbelkop zijn het doen van optredens en het verkopen van zijn eigen merchandise. Zo worden er t-shirts verkocht met het logo van zijn YouTube kanaal.

Kwebbelkop verdient naar schatting minstens 150.000,- euro per maand en 2.5000.000,- euro per jaar.

Het vermogen van Kwebbelkop

Nu we weten wat Kwebbelkop ongeveer verdient, kan er een schatting worden gemaakt van het complete vermogen van Kwebbelkop.

Als we kijken naar zijn inkomsten en uitgaven zal het vermogen van Kwebbelkop ongeveer 10.000.000,- euro bedragen. Houd er nogmaals rekening mee dat dit enkel een schatting is.

Bij het geschatte vermogen zijn overigens zijn dure bolides, penthouse van 5.000.000,- euro, kantoor en andere vastgoedpanden meegerekend.

Wil jij net zoveel geld verdienen?

In dit artikel is naar voren gekomen dat Kwebbelkop veel geld verdient met zijn enorme sociale media platformen. Ondanks dat de daadwerkelijke cijfers onbekend zijn, is Kwebbelkop ongetwijfeld een miljonair.

Wat mij betreft is het vermogen van Kwebbelkop hem van harte gegund. Hij is elke dag druk met het maken van nieuwe video’s en het meedoen aan overige acties. Hier maakt hij dagelijks veel mensen blij mee.

Het ding is dat jij net zoveel geld kunt gaan verdienen als Kwebbelkop. Hiervoor raad ik je aan om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Dit houdt in dat je producten en/of diensten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Het promoten kun je doen via websites, blogs, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube en alle andere kanalen op het internet.

Onthoud dat Kwebbelkop zelf ook ooit is begonnen vanaf 0. Iedereen dient ergens een start te maken om een groot inkomen en vermogen te realiseren.

Bedenk eens wat er kan gebeuren als je vandaag nog start. Over een jaar kan jij dan makkelijk een fulltime inkomen verdienen, gewoon vanaf je laptop en overal ter wereld.

Het is voor iedereen mogelijk een hoog passief inkomen te creëren als affiliate met de juiste kennis. Hieronder kun je een duidelijke video bekijken over het verdienmodel. Zo verdien jij straks meer geld dan Kwebbelkop en andere YouTuber’s.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is een van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko Meijaard een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen.

Ja! Ik wil meer informatie!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *