Madelon Vos vermogen

Wat verdient Madelon Vos met haar cursussen, cryptomunten en andere investeringen?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Ben jij ook benieuwd naar het vermogen van Madelon Vos?

Madelon Vos is één van de succesvolste jonge ondernemers en investeerders van Nederland. Misschien ken je Madelon al van een interview met RTLZ, DAY1 de Telegraaf, Trouw of BNR nieuwsradio.

Aangezien Madelon Vos steeds vaker in programma’s haar verhaal komt doen, kan ik me voorstellen dat je benieuwd bent naar haar totale vermogen en maandelijkse inkomen.

In dit artikel ga ik vertellen hoe Madelon Vos haar totale vermogen heeft opgebouwd, door bezig te zijn met investeren, crypto en educatie cursussen.

Wellicht is het interessant voor je om ook een vermogen zoals dat van Madelon Vos te gaan opbouwen. Aan het einde van het artikel heb ik dan ook nog een exclusief aanbod voor je.

Wie is Madelon Vos?

Voordat ik de inkomstenbronnen en het vermogen van Madelon Vos ga bespreken, zal ik je even kort iets meer vertellen over wie Madelon Vos nou eigenlijk is.

De 25-jarige Madelon Vos is al sinds jonge leeftijd bezig met geldzaken. Haar vader leerde dat het geld wat je verdient, kunt herinvesteren om een passieve inkomstenbron op te zetten. Op deze manier laat je geld voor je werken in plaats van andersom.

Het doel van Madelon Vos is een rijk leven te leiden. Dit is haar aardig gelukt. Ze geeft echter aan dat het niet alleen maar om geld draait in het leven. Ondanks dat ze een mooie BMW 7-serie rijdt, geeft ze niet om materialistische dingen. Het streven naar succes en bezig zijn met Bitcoin vindt ze veel leuker.

De vader van Madelon gaf als tip dat zij kon beleggen in obligaties en aandelen. Echter ontdekte Madelon de Bitcoin. Dit vond ze een interessantere investering, waarna ze besloot te investeren in verschillende cyrpto’s. Dit ging niet zonder slag of stoot. Rond 2013 waren er namelijk nog geen cursussen of goede informatieve bronnen te vinden over het investeren in crypto en geld verdienen in het algemeen.

Madelon heeft keihard gewerkt om een flink vermogen op te bouwen met investeren. Ze was dan ook een daytrader en dag en nacht bezig met de koersen van cryptomunten. Ze voorspelde de koersen door technische analyses. Het werd haar fulltime werk en hobby.

Aangezien Madelon zich eenzaam begon te voelen door constant alleen te zijn en achter de computer te zitten, besloot zij zich te gaan focussen op investeringen voor de lange termijn. Dit is een goede zet geweest.

Hoe is het vermogen van Madelon Vos opgebouwd?

Als we het vermogen van Madelon Vos willen berekenen, zullen we moeten bekijken welke inkomstenbronnen Madelon heeft. Haar vermogen is dan ook opgebouwd door inkomsten uit verschillende zaken.

Hieronder zal ik de inkomstenbronnen van Madelon bespreken en vertellen hoeveel zij hier ongeveer mee verdient.

Inkomsten uit crypto

Madelon koopt cryptomunten voor zowel de lange als korte termijn. Ze heeft dan ook een hoeveelheid Bitcoin. Men weet helaas niet hoeveel Bitcoins en Altcoins zij precies bezit. Ze gaf in een interview aan dat ze haar Bitcoin eigenlijk nooit wilt verkopen, omdat ze zoveel vertrouwen heeft in de koers. Madelon verwacht zelfs dat Bitcoin de euro gaat overnemen in de toekomst, omdat de banken momenteel teveel macht hebben.

Ook verdient Madelon geld met daytraden. Ze koopt dan crypto in en verkoopt deze vrij snel, zodra de koers een mooie stijging heeft doorgemaakt.

Het is onbekend hoeveel Madelon exact verdient met handelen in crypto en zij wil dit ook niet delen. De koersen stijgen en dalen namelijk elke dag. Echter, er valt in ieder geval genoeg geld te verdienen met het daytraden van crypto. Daarnaast kunnen de langetermijn investeringen dus ook nog worden toegevoegd aan haar vermogen.

Inkomsten uit overige investeringen

Naast het investeren in crypto, vergaard Madelon Vos een deel van haar vermogen met overige investeringen. Denk hierbij aan investeringen in aandelen, edelmetalen en vastgoed. Ze geeft aan dat het verstandig is je geld te spreiden over verschillende investeringen. Mocht de koers van Bitcoin omlaag gaan, kan je namelijk terugvallen op inkomsten uit andere investeringen.

Inkomsten uit YouTube

Op het moment van schrijven heeft het YouTube kanaal van Madelon Vos meer dan 65.000 abonnees, meer dan 200 video’s en meer dan 3.600.000 views. Op het YouTube kanaal deelt ze veel informatie over investeren, analyses, economische zaken en verwachtingen van crypto koersen.

Aangezien er reclames onder de YouTube video’s worden weergegeven, verdient Madelon een deel van haar vermogen met Google Adsense. Dit is niet heel veel geld. Ze krijgt ongeveer 30.000 views per video. Per weergave verdient een YouTuber standaard ongeveer één cent. Om nog meer geld te verdienen, besloot zij een educatie business te starten. YouTube kan immers uitstekend worden gebruikt voor het aanprijzen van eigen producten.

Inkomsten uit de educatie business

Aangezien Madelon Vos flink vermogend is geworden, besloot zij anderen te gaan helpen hetzelfde te bereiken. Ze heeft dan ook een eigen educatie business opgezet. Deze bestaat uit een community, videotrainingen en gratis cursussen. De lesmaterialen zijn allemaal gericht op het traden en vinden van winstgevende crypto. Ook delen Madelon en andere experts in de community de trades die zij dagelijks maken.

Het is niet gek dat Madelon eigen trainingen heeft opgezet. In haar verleden heeft ze namelijk al les gegeven in het maken van technische analyses op de Hogeschool van Amsterdam. Uiteraard is haar vermogen flink gegroeid door te stoppen met dit werk. Online kan zij namelijk veel makkelijker opschalen dan als docent.

De cursussen en abonnementen zijn in ieder geval al duizenden keren verkocht. Als we kijken naar de huidige prijzen van de “Bitcoin & cryptocurrencies basis” t.w.v. 124.95 euro, “Traden met behulp van technische analyse” t.w.v. 249.95 euro, “Crypto en trading academy” t.w.v. 374.90 en haar “Money Talks” community t.w.v. 25 euro per maand heeft zij enkele miljoenen kunnen toevoegen aan haar vermogen dankzij de educatie business. Madelon is wel geld kwijt aan reclamekosten, klantenservice, leeromgevingen en de Belastingdienst.

Wat is het totale vermogen van Madelon Vos?

Onthoud hierbij dat Madelon Vos enkel zelf weet wat haar totale vermogen is. Ze houdt dit dan ook liever privé. Echter kan er wel een schatting worden gemaakt van haar vermogen en inkomen.

Als we kijken naar de inkomstenbronnen van Madelon, schat ik dat haar vermogen aanzienlijk is. Ze heeft bijvoorbeeld al meer dan 25.000 cursisten en meer dan 2000 leden.

Het riante vermogen van Madelon Vos is haar wat mij betreft van harte gegund. Ze is tot op heden immers zeven dagen per week bezig met het maken van content over crypto. Ook helpt ze anderen financieel intelligenter te worden en geld voor hun te laten werken.

Is Madelon Vos al Bitcoin miljonair?

In een interview met het platform DAY1 werd gevraagd of Madelon Vos al Bitcoin miljonair is. Ze lachte hierom, maar wilde dit niet vertellen. Echter is Madelon vroeg in Bitcoin gestapt, heeft ze meerdere Bitcoins en bestaat een aanzienlijk deel van haar vermogen uit Bitcoins. Ik denk dus dat zij wel degelijk een crypto miljonair is.

Voor Madelon is het echter belangrijker dat ze bezig is met de dingen die ze leuk vindt en haar energie geven. Ze houdt er gewoon van om bezig te blijven met Bitcoin. Voor haar is dit pas echt een rijk leven.

Laat Madelon Vos je helpen ook vermogend te worden

In dit artikel over het geschatte vermogen van Madelon Vos is duidelijk naar voren gekomen dat zij een rijk leven leidt.

Ik kan me voorstellen dat je hetzelfde wilt bereiken als Madelon Vos. Dat is goed mogelijk! Je kunt namelijk aan de slag gaan met één van de gratis of betaalde cursussen van Madelon Vos. Je gaat dan meer leren over cryptomunten, kunt dezelfde trades gaan maken en kunt in contact komen met gelijkgestemden. Door “thuisinkomsten10” in te vullen bij het afrekenen, krijg je ook nog eens een unieke korting van 10% en een extra bonus! Let wel op, want deze actie geldt alleen voor bezoekers die vanaf mijn website komen.

Wil jij ook zo vermogend als Madelon Vos worden? Laat het weten in de reacties!

Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *