Marketheme review

Over Marketheme & ervaringen met mijn 3 Marketheme websites

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
Marketheme review

Je moet dit artikel echt even lezen als je op zoek bent naar een Marketheme review. Ik heb namelijk zelf 3 Marketheme websites en ga vandaag mijn eerlijke ervaringen met je delen.

Als jij wilt weten hoe een Marketheme website er ongeveer uit kan komen te zien, dan kan je gewoon de website bezoeken die je op dit moment bekijkt.

Blijf verder lezen om meer te weten te komen over Marketheme, het design, de functies en de resultaten van mijn eigen Marketheme websites.

Is Marketheme betrouwbaar?

Marketheme versie 1.0 werd gelanceerd in 2017. Marketheme is de laatste jaren enorm gegroeid. Inmiddels is ook Marketheme 2.0 gelanceerd.

Marketheme is een thema welke draait op WordPress. Met Marketheme kan je op eenvoudige wijze zelf een website maken zonder dat je op de hoogte hoeft te zijn van lastige codes om een website te programmeren. Je kunt Marketheme zien als een kant-en-klaar “drag and drop” website systeem.

Veel affiliates gebruiken Marketheme, maar ook ondernemers met eigen producten of diensten kunnen een zeer professionele website bouwen die klanten aantrekt. Naast het meedoen aan affiliate campagnes verkoop ik zelf ook eigen producten op mijn Marketheme sites.

Zoals je kunt zien, is mijn website ook gemaakt met Marketheme. Aangezien ik betaal voor de dienst en deze netjes geleverd krijg, is Marketheme volledig betrouwbaar. Tevens staan de KvK gegevens netjes vermeld op de website van Marketheme.

Rondleiding door Marketheme 2.0

Zijn oprichters Léon Gotjé en Jacko Meijaard betrouwbaar?

Marketheme is ontwikkeld door webdeveloper Léon Gotjé.

Eigenlijk is Marketheme een samenwerking tussen Léon Gotjé van Elementmedia en Jacko Meijaard van InternetSuccesGids.

Aangezien Jacko duizenden euro’s op het internet verdiende, wilde hij anderen leren hoe zij dit ook kunnen bereiken. Jacko Meijaard zet namelijk websites op en promoot hier producten op van anderen in ruil voor commissies.

Jacko Meijaard wilde een eigen thema ontwikkelen die voldeed aan zijn persoonlijke eisen om hoog te scoren in Google en veel commissies te scoren. Léon Gotjé deed in het verleden al eens klusjes als programmeur voor Jacko Meijaard. Ze kwamen voor het eerst met elkaar in contact via Sitedeals.nl. Later besloten zij dus écht in zee te gaan en samen Marketheme te ontwikkelen.

Marketheme ontwikkelaar Léon Gotjé
Marketheme ontwikkelaars Léon Gotjé en Jacko Meijaard

Beide heren zijn betrouwbaar. Je kunt Léon Gotjé vinden op social media en bereiken per mail. Hetzelfde geldt voor Jacko Meijaard. Ze gebruiken gewoon hun eigen namen op het internet en fora in plaats van schuilnamen te gebruiken.

In het artikel “Jacko Meijaard review” ga ik uitgebreid in op mijn ervaringen met affiliate marketing coach Jacko Meijaard.

Ervaringen na 3 websites (review)

Vier jaar geleden begon ik met het toepassen van affiliate marketing op websites.

Mijn eerste website bouwde ik met Jouwweb. Dit bleek achteraf geen goede keuze te zijn geweest. Wel heb ik hiervan geleerd dat je beter direct voor kwaliteit kunt gaan.

Website 1 heb ik enkele jaren later alsnog overgezet naar Marketheme. Léon Gotjé heeft mij hier uitgebreid bij geholpen. De overgang is zonder website time out of andere problemen gerealiseerd. Het mooie was dat Google mijn website direct meer ging waarderen, en ik mijn bezoekers via Google vrijwel direct zag toenemen. Ook steeg mijn conversie aanzienlijk en bleven mensen vele malen langer hangen op mijn website.

Een andere website die ik maakte met Marketheme ontvangt binnen twee jaar al maandelijks ongeveer 50.000 gratis bezoekers via Google. Hier heb ik niet eens veel tijd ingestoken. Dit laat de kracht zien van Marketheme voor SEO.

Mijn Marketheme website review
1.9K gratis bezoekers op één dag via Google met Marketheme

Op zoek naar een Marketheme website voorbeeld? Bekijk dan de website waar je je thans op bevindt. Thuis-Inkomsten.nl is één van mijn Marketheme websites. Je bent natuurlijk vrij om te kiezen voor een andere website structuur, kleurgebruik etc.

Een ander goed punt van Marketheme vind ik de aangeboden specifieke blokken die je niet krijgt bij andere standaard WordPress thema’s. Denk aan de volgende functies die mijn websites next level hebben laten gaan:

 • inhoudsopgaves
 • pop-ups
 • landingspagina’s
 • bedankt pagina’s
 • integraties met e-mailsoftware
 • quotes
 • (evergreen) aftellers
 • boekenplanken
 • receptenlijstjes
 • notificatie blokken
 • review sterrenbeoordelingen
 • auteursinformatie
 • call to action blokken

Andere personen die dergelijke functies willen gebruiken om rijke content te creëren op hun website gebruiken daar vaak plugins voor die hun website helaas vervuilen en vertragen.

Inmiddels heb ik zelfs een derde Marketheme website opgezet die in enkele maanden al een aanzienlijk maandelijks bedrag oplevert.

Naar aanleiding van mijn review kan je dus wel begrijpen dat ik houd van Marketheme en dit systeem blijf gebruiken in de toekomst.

Marketheme updates

Het mooie van Marketheme is dat het thema continu wordt geüpdatet. Bij Marketheme wordt bijvoorbeeld ingespeeld op de nieuwste trends, technieken en Google Core updates.

Léon Gotjé ontvangt regelmatig e-mails van klanten waarin suggesties worden gedaan om Marketheme uit te breiden. Ikzelf heb ook enkele suggesties doorgegeven aan Léon Gotjé. Veel van deze zaken heeft hij daadwerkelijk opgepakt en uitgerold. De sticky CTA is een voorbeeld.

Marketheme updates
Een tip van mij voor Marketheme die is uitgevoerd (Sticky CTA)

Binnenkort wordt bijvoorbeeld een grote Marketheme update uitgerold. Het grootste doel van deze update is het creëren van de mogelijkheid producten te vergelijken op je Marketheme website op een toegankelijke manier. Zowel Google als scannende website bezoekers houden van overzichten, waardoor je conversie omhoog kan schieten dankzij deze update.

Affiliates die veel geld verdienen, weten dat zoektermen met een koopintentie het meest winstgevend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een artikel over “het beste WordPress thema”. In dit geval kan je met de nieuwe Marketheme update dus overzichtelijk weergeven welke WordPress thema’s en aanbieders er zijn.

De prijzen en aanbiedingen worden zelfs elke avond om 00:00 automatisch geüpdatet. Een must-have voor affiliates die veel kansen geeft.

Uitgebreide Marketheme functies
Eenvoudig producten vergelijken met Marketheme

Marketheme voor- en nadelen

Voordelen

 • Snelle, Nederlandse, meedenkende support, vaak al binnen enkele uren een reactie

 • Een kant-en-klare website, waarmee je snel kunt beginnen geld te verdienen

 • Handige templates, zoals een landingspagina om te implementeren op je eigen site

 • De code van Marketheme is clean, geen overbodige codes

 • De website wordt razendsnel geladen, soms is er helemaal geen laadtijd merkbaar

 • Clean en conversiegericht design

 • Ontwikkeld door ondernemers die weten wat werkt

 • Staan open voor ideeën die vaak worden uitgevoerd

 • Vrijwel nooit website time-outs

 • Hosting en back-ups inbegrepen

 • Maandelijks of jaarlijks opzegbaar

 • Automatisch geschikt voor mobiele bezoekers, hier hoef je dus niets voor te doen

 • Marketheme community om met andere gebruikers te sparren over je website

Nadelen

 • De maandelijkse kosten bedragen 67,- of 27,- euro

 • Geen mogelijkheid om een eigen e-mailadres aan te maken binnen Marketheme

 • Niet mogelijk om affiliate worden van Marketheme

 • Geen proefperiode

“Met Marketheme heb ik in enkele minuten een super converterende website, en hoef ik me nooit zorgen te maken om de techniek”

Jacko Meijaard

Is Marketheme het geld waard?

Marketheme kost maandelijks 67 euro. Je tweede, derde, vierde en vijfde website kosten maandelijks 27 euro. Je bent dus voordeliger uit door meerdere websites te bouwen met Marketheme. Eventueel kan je ook een jaarabonnement afsluiten, zodat je één maand minder hoeft te betalen.

Persoonlijk raad ik je aan te beginnen met één Marketheme website. Op deze manier kan je kijken of het wel iets voor je is. Naarmate je geld begint te verdienen met je eerste Marketheme site kan je natuurlijk oneindig nieuwe sites blijven opzetten.

Aangezien Marketheme is geoptimaliseerd voor Google, een clean design heeft en conversiegerichte functionaliteiten heeft, vind ik Marketheme de volledige investering het meer dan waard.

Tot slot wordt alles uit handen genomen voor je. Denk aan lastige programmeertaal, beveiliging en hosting. Jij kunt dus focussen op wat er echt toe doet, namelijk zoveel mogelijk geld verdienen met je website.

Review conclusie: heb je Marketheme nodig?

De meningen zijn verdeeld over de vraag of je het WordPress thema Marketheme nodig hebt.

Wanneer je het geld hebt, dan zal ik voor Marketheme gaan. Veel mensen blijven langdurig aanklooien door zelf iets te bouwen of aan de slag te gaan met goedkopere alternatieven.

Met Marketheme kunnen websites worden gebouwd die daadwerkelijk geld opleveren. Een winstgevende affiliate website bouwen was nog nooit zo makkelijk. De kleine investering van 67 of 27 euro per maand kan je er makkelijk uithalen als we kijken naar de hedendaagse kansen voor marketeers.

Als jij snel op een toegankelijke manier een website wilt opzetten, kies dan voor Marketheme. Het is een alles in 1 oplossing.

Om met Marketheme te beginnen, kan je het beste eerst even de Affiliate Marketing Revolutie bekijken. In de video’s wordt uitgelegd hoe je een winstgevende Marketheme website opzet en hoe je de functionaliteiten het beste kunt gebruiken om zoveel mogelijk geld te verdienen.

In deze review heb ik je enkele van mijn resultaten laten zien. Vandaag de dag kan ik leven van mijn Marketheme sites en ik gun jou hetzelfde.

Direct toegang tot je Marketheme site?

Meld je aan voor de Affiliate Marketing Revolutie en maak een vliegende start!

Direct met Marketheme beginnen
Marketheme
Marketheme

Beoordeling door Bas,

23 jun 2022
4

Mijn Marketheme review is erg positief. Het betreft een thema met mogelijkheden om zaken aan te passen naar eigen wens. Je kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke kleuren je wilt gebruiken en hoe je de pagina’s opdeelt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je jezelf niet kunt onderscheiden van andere Marketheme gebruikers. Bezoekers vinden een clean en bekend thema zelfs juist betrouwbaarder overkomen. De bezoekersaantallen, conversiepercentages en opbrengsten van mijn 3 Marketheme websites spreken eigenlijk voor zich. Mijn Marketheme review krijgt 4 van de 5 sterren.

Heb je nog vragen na het lezen van mijn Marketheme review? Laat dan een reactie achter onderaan dit artikel.

Natuurlijk kan je ook altijd even contact opnemen met de ontwikkelaars Léon Gotjé en Jacko Meijaard zelf.

Misschien was je hier naar op zoek?

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *