Met wat voor bedrijf kan je veel geld verdienen?

7 voorbeelden van winstgevende bedrijven die je kunt opzetten!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
met wat voor bedrijf kan je veel geld verdienen

Met wat voor bedrijf kan je veel geld verdienen? Naar deze term wordt maandelijks honderden keren gezocht in Google. Er zijn dan ook veel mensen die willen weten wat voor soort bedrijf veel geld oplevert.

Waarschijnlijk ben jij ook op zoek gegaan naar een businessmodel of informatie over het opzetten van een winstgevend bedrijf. Het is dan maar goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Ik ga namelijk enkele voorbeelden geven van bedrijven waar je maandelijks veel geld mee kunt verdienen.

Waarom zal je een bedrijf opstarten?

Aangezien jij op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je een bedrijf wil opstarten en hier veel geld mee wil verdienen. Door een eigen bedrijf op te zetten, kun je maandelijks veel meer geld verdienen dan bij een baas te werken. Bij een werkgever zit je namelijk vast aan een vast uurloon.

Om hoge inkomsten te creëren met een eigen bedrijf zal je moeten kiezen voor een schaalbaar businessmodel. Er zijn zoveel mensen met een eigen bedrijf die erg weinig geld verdienen, terwijl ze daar keihard voor moeten werken. Zij hebben simpelweg het verkeerde businessmodel gekozen.

Aan het einde vertel ik dan ook nog even over een manier om steeds meer geld te verdienen, zonder daar meer voor te hoeven werken. De opstartkosten hiervoor zijn ook erg laag. Het is dus voor iedereen toegankelijk!

Met wat voor soort bedrijf kan je veel geld verdienen?

Hieronder geef ik een aantal antwoorden op de vraag: met wat voor bedrijf kan je veel geld verdienen? Bekijk zelf maar even wat het beste bij jou en jouw huidige situatie past.

#1: Een slijterij opzetten

De eerste optie is om een eigen slijterij op te zetten. In Nederland en de rest van de wereld is een enorme vraag naar alcoholische dranken, zoals bier, wijn en whisky. Waar veel vraag is, valt geld te verdienen. Je kunt dan ook een slijterij opstarten en speciale bieren en dranken verkopen. Door jezelf te specialiseren in dranken en hier je passie van te maken, kun je erg veel geld verdienen. Het voordeel van een slijterij is dat er enorme winsten te behalen vallen op het inkopen en verkopen van alcoholische dranken.

#2: Drone verhuur bedrijf

Een goede manier om veel geld te verdienen met een eigen bedrijf is door drones te verhuren. De vraag naar drones wordt immers alsmaar groter. Hierdoor zijn er ook veel kansen om geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld een aantal drones kopen van ongeveer 1000,- euro per stuk. Vervolgens ga je een website maken en krijg je klanten op je website die hebben gezocht naar een term zoals “drone huren”. Jouw verdiensten zijn bijvoorbeeld 50,- euro per dag per gehuurde drone. Met het geld dat je verdient, kun je meer drones kopen en investeren in marketingactiviteiten. Zo kun je blijven opschalen tot je een succesvolle winstgevende business hebt.

drone verhuur bedrijf
Veel geld verdienen met een drone verhuur bedrijf

#3: Een webshop opstarten

Tegenwoordig is het erg makkelijk een website of webshop te maken. Er zijn veel programma’s waarmee je letterlijk binnen enkele minuten je webshop online hebt staan. Je kunt van alles gaan inkopen bij leveranciers uit Nederland of China. Het voordeel van Nederlandse leveranciers is dat de levertijd een stuk korter is voor de consument. De ingekochte producten kun je met hoge marge verkopen in je webshop. De klanten op je webshop komen bijvoorbeeld via Google, social media (advertenties) en andere grote platformen.

#4: Investeer in crypto

Hoewel dit geen antwoord is op de vraag met wat voor soort bedrijf je veel geld kan verdienen, omdat je als investeerder in crypto in principe geen eigen bedrijf hebt, is het wel een eenvoudige manier om hoge inkomsten te vergaren. Het enige wat je hoeft te doen is eenmalig cryptomunten kopen. Vervolgens kunnen de koersen omhoog gaan, zodat je geld verdient. Ook krijg je veel hogere rente over je cryptogeld dan bij de normale bank door middel van staking. Ik verwacht dat cryptomunten de komende jaren nog erg hard zullen blijven stijgen. Het mooie is dat je al kunt investeren in crypto met enkele euro’s. Lees het artikel ‘welke crypto gaat stijgen‘ voor meer informatie over investeringen in crypto.

#5: Een sportschool openen

Is sporten een passie van je of wil je gewoon veel geld verdienen, dan kan het openen van een eigen sportschool een goed idee zijn. Je kunt een loods op een industrieterrein huren voor zo’n 2000,- euro per maand. De kosten voor de fitness apparatuur bedragen in totaal zo’n 50.000,- euro. Om leden te werven kun je een merk bouwen, plaatselijk adverteren en flyers in brievenbussen stoppen. Voor een lidmaatschap vraag je 50,- euro per maand. Met 200 leden verdien je dus al een vast bedrag van 10.000,- euro per maand. Uiteindelijk kun je naar de next level gaan en er een fitness franchise van maken.

Veel geld verdienen met een sportschool bedrijf
Veel geld verdienen met een eigen sportschool

#6: Trouwfotografie

Een andere branche waarin je veel geld kan verdienen is trouwfotografie. Je kunt een eigen bedrijf opzetten door professionele fotografie spullen te kopen. Houd er rekening mee dat dit je enkele duizenden euro’s gaat kosten. Vervolgens is het van belang om professionele foto’s te leren maken. Dit kan bijvoorbeeld door cursussen te volgen. Hierna kun je alvast enkele fotoshoots houden met vrienden en familie. De beste foto’s plaats je op je website en social media kanalen. Om geld te verdienen in de trouwfotografie ga je simpelweg trouwerijen fotograferen. Hier kan je makkelijk 1000,- euro voor vangen. Reken maar uit wat je verdient als je dit meerdere keren per week doet.

#7: Eenvoudig een affiliate marketing business opzetten

De beste optie om veel geld te verdienen met een eigen bedrijf is door een affiliate marketing business op te zetten. Als affiliate marketeer promoot je producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Je kunt letterlijk elk product dat je maar kunt bedenken, promoten als affiliate. Kies dus een product uit, maak hier een website over, krijg gratis bezoekers via Google en verdien geld voor elke klik die leidt tot een verkoop. Zo makkelijk is het opzetten van een bedrijf waar je veel geld mee verdient!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *