Met welke baan word je rijk?

De beste banen om rijk te worden op een rijtje!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
met welke baan word je rijk

Ik krijg regelmatig dezelfde vraag van mensen en die vraag luidt: “met welke baan word je rijk?”. Mijn antwoord? Dat ligt er maar net aan wat rijk zijn voor jou betekent.

Er zijn natuurlijk wel banen waar je een redelijk salaris mee kunt verdienen. Echter is het de vraag of je het leuk vindt lang te studeren en die werkzaamheden uit te voeren. Ook moet het wel een heel bijzondere baan zijn als je maandelijks meer dan tienduizend euro wil verdienen.

Toch ga ik je op deze pagina vertellen met welke baan je rijk kan worden. Ook zal ik je vertellen over een aantal betere manieren. Met die banen is het mogelijk echt rijk te worden, omdat je niet te maken hebt met een plafond op je inkomen. Je kunt dus zelfs honderden duizenden euro’s verdienen. Dat is pas echt rijk zijn.

Met welke normale baan word je rijk?

Natuurlijk kun je jezelf al rijk voelen als je veel vrienden en liefde in je leven hebt en jij en de mensen om je heen gezond zijn. Echter ga ik het nu hebben over financiële rijkdom en de best betaalde banen. Je hebt immers geld nodig om de kwaliteit van je leven te verhogen.

Als we kijken naar de normale banen zijn de mogelijkheden om rijk te worden vrij klein. Misschien voel jij jezelf rijk als je 5000 euro per maand verdient. Besef wel dat je voor dit bedrag al veel moeite moet doen. Misschien moet je eerst jaren studeren, jaren voor een laag salaris werken om vervolgens pas 5000 euro te verdienen. Banen rond dit salaris zijn: product marketeer, systeembeheerder, psycholoog, tandarts en sales manager. Met een MBO diploma kan je vaak alleen dit salaris verdienen na jaren werkervaring. Dit is dan ook gelijk het plafond voor MBO’ers. Met een normale baan word je dus zeker niet rijk als MBO’er.

Als je besluit zes tot tien jaar te studeren kun je slechts een beetje rijk worden met een normale baan. Het is dan namelijk mogelijk uiteindelijk rond de 10.000 euro te verdienen. Voorbeelden van banen rond dit salaris zijn: kaakchirurg, notaris, bankdirecteur, HR-manager en piloot. Met een baan als cardioloog kun je het meest rijk worden. Dit salaris kan namelijk oplopen tot meer dan 10.000 euro per maand.

Het is dus vrijwel onmogelijk rijk te worden met een baan bij een werkgever. Om echt rijk te worden, zal je zelf iets moeten opzetten. Hierdoor word je vaak niet meer afhankelijk van een diploma, werkgever of plafond op je inkomen.

Banen waar je echt rijk mee wordt

Er zijn genoeg betere banen waarmee je een stuk meer geld kunt verdienen. Het verschil is dat je nu niet je baas rijk gaat maken, maar jezelf. Het is namelijk de bedoeling zelf iets op te zetten. Dit is de enige manier om echt rijk te worden, complete vrijheid te krijgen en veel geld te verdienen.

Als je rijk wil worden, raad ik je aan een bedrijf op te zetten dat te maken heeft met je passie. Vaak zal je een idee moeten hebben, of een vernieuwing moeten bedenken voor een bestaand product of dienst.

Mocht je momenteel nog geen idee hebben wat een goede business zou kunnen zijn, kun je eens denken aan de volgende banen waar je rijk mee kan worden:

  • Online programma’s
  • Affiliate marketing
  • Handeldrijven
  • Content agency

Hieronder zal ik de banen bespreken waarmee je daadwerkelijk rijk kan worden.

Online programma

De eerste baan waar je rijk mee wordt is het maken en verkopen van online programma’s of trainingen. Het voordeel van een online programma is dat je deze eenmalig hoeft te maken en deze vervolgens verkocht kan blijven worden.

Je kunt bijvoorbeeld een maandelijkse vergoeding vragen aan de leden. Je hoeft dan alleen maar op te schalen om rijk te worden en een vast salaris te hebben. Het verkopen van online programma’s is dan ook een perfecte manier om rijk te worden.

Simpelweg kun je een online programma maken over iets waar je goed in bent.

Affiliate marketing

Een andere baan waar je rijk mee wordt is affiliate marketing. Dit betekent dat je andermans producten promoot in ruil voor een deel van de winst. De voordelen van dit verdienmodel zijn bijvoorbeeld dat je zelf geen klantensupport hoeft te doen en zelf geen product hoeft te hebben.

De mogelijkheden voor affiliates zijn vandaag de dag enorm. Er zijn honderden miljoenen soorten producten en diensten te promoten. Op deze manier kun je dus iets uitkiezen wat dicht ligt bij je passie.

Na het uitkiezen van een product ga je beginnen met promoten. Hiervoor kun je allerlei online marketing strategieën gebruiken. Om te beginnen kun je bijvoorbeeld sociale media en een website aanmaken. De artikelen op de website hoef je ook eenmalig te publiceren waarna je er dag en nacht inkomsten uit kunt halen. Later kun je ook besluiten betaald te adverteren. Dit is ook weer een schaalbare manier. Je wil rijk worden toch? Dan zal je immers een schaalbare methode met onbeperkte potentie moeten kiezen.

Handeldrijven

Handeldrijven is erg makkelijk en je kunt er erg rijk mee worden. Het moeilijkste is het vinden van een product dat je kunt doorverkopen. Er zijn echter verschillende trucjes winstgevende producten te vinden. Je kunt bijvoorbeeld de bestsellers bekijken op Nederlandse en Amerikaanse platformen.

Zodra je een winstgevend product of markt hebt gevonden, hoef je enkel de producten in te kopen en te verkopen. Bij het inkoopproces kun je gebruik maken van AliExpress of Alibaba om producten goedkoop in te kopen. Bij het verkopen kun je gebruik maken van een webshop, Marktplaats, Facebook marketplace, Etsy en andere platformen.

Een slimme manier om producten te verhandelen is dropshipping. Geld verdienen met dropsipping houdt in dat je producten verkoopt zonder deze zelf op voorraad te hebben. Dit kan door afspraken te maken met een leverancier. Ook kun je Bol.com gebruiken om producten aan te bieden. Geld verdienen met Bol.com houdt in dat je goedkope producten uit China gaat sturen naar een warenhuis van Bol.com en deze worden verkocht op hun bestaande platform. Er zijn dan ook miljoenen potentiele klanten die de webshop van Bol.com gebruiken.

Content agency

Het starten van een content agency kan ook een interessante baan zijn waar je rijk mee kunt worden. Simpelweg ga je bedrijven benaderen om diensten te leveren. Deze diensten kunnen van alles zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de websites, het schrijven van blogs, het uitvoeren van de online marketing, het bijhouden van de social media kanalen en het maken en optimaliseren van advertenties.

Met een eigen content agency kan je best rijk worden. Vooral wanneer je kunt aantonen dat het werk wat je levert, bedrijven meer geld oplevert, zullen de klanten bij je terug komen.

Denk bij een baan als eigen content agency aan een bedrag van 100 euro per geschreven artikel, 500 euro per maand voor het bijhouden van social media en 1000 euro per maand voor het maken en instellen van advertenties. Zo makkelijk kan het zijn om rijk te worden.

Met welke baan word je rijk? Start vandaag nog!

Je hebt nu meerdere antwoorden gekregen op de vraag “met welke baan word je rijk?”. Als je niet weet met welke baan je moet beginnen, raad ik je affiliate marketing aan. Dit is namelijk erg laagdrempelig. Je hoeft bijvoorbeeld niet gelijk een bedrijf in te schrijven bij de kamer van koophandel en hoeft geen risico te lopen voor het inkopen van spullen. Ook zijn er zoveel producten om te promoten, waardoor je zeker iets kunt gaan doen met je passie.

Jij bent op deze pagina terecht gekomen, omdat je rijk wil worden. Daarom raad ik je aan vandaag nog te beginnen met het opbouwen van een passief inkomen met affiliate marketing. Als je hier een beetje mee bezig gaat en geld begint te verdienen, kun je ook weer opschalen om steeds rijker te worden en zelf steeds minder te hoeven werken.

De persoon die mij heeft geïntroduceerd aan deze baan, Jacko Meijaard, wil jou ook graag introduceren aan deze bijzondere baan. Tijdens de video zal hij je alles vertellen over deze baan en hoe je er zelf actie mee kan gaan ondernemen.

Klik hieronder om je nog snel aan te melden en word rijk met deze baan!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *