Milan Knol vermogen

Beste schatting inkomsten

Gemiddelde leestijd: 5 minuten
mm

Kort geleden schreef ik een artikel over het vermogen van Enzo Knol. Echter, zijn oudere broer Milan Knol is ook zeer succesvol in de YouTube wereld. Het vermogen van Milan Knol is dan ook gigantisch.

Op het moment van spreken is Milan Knol 30 jaar oud. In het verleden heeft hij al meerdere YouTube kanalen gehad. Denk aan DitIsMilan en DagelijksHaaDee. Momenteel heet zijn YouTube kanaal letterlijk “Milan Knol”.

Naast YouTube heeft Milan Knol nog meer assets waar hij vermogen mee opbouwt. In dit artikel zullen we de assets en inkomstenbronnen van Milan Knol onder de loep nemen en een schatting maken van zijn verdiensten en totale vermogen.

Inkomsten van Milan Knol

Het aanzienlijke vermogen van Milan Knol is voortgekomen uit verschillende zaken, namelijk:

  • YouTube: Momenteel heeft het YouTube kanaal van Milan Knol 1.300.000 abonnees en gezamenlijk hebben zijn video’s 831.939.674 weergaven gehad. Een YouTuber verdient ongeveer 1 euro per 1000 views. Dit kan in werkelijkheid zelfs nog hoger liggen. Echter, ervan uitgaand dat Milan 1 euro per 1000 views verdient, komt dit neer op een bedrag van ongeveer 830.000,- euro aan vergaarde YouTube inkomsten.
  • Merchandise: Milan Knol heeft een website, namelijk www.knoller.nl. Maandelijks tikken alleen al ongeveer 10.000 mensen zijn naam in Google. De kans is dan groot dat deze personen op zijn website terecht komen. Ook wordt er nog eens zo’n 200 keer per maand gezocht in Google naar “Milan Knol shop”. Naar verwachting doet zijn shop het dan ook erg goed. Milan Knol verkoopt hoodies voor ongeveer 35,- euro en t-shirts voor ongeveer 20,- euro.
  • Sponsordeals: Naast YouTube heeft Milan Knol ook andere social media accounts. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, Reddit, Discord, Twitch en Twitter. Op Instagram heeft Milan bijvoorbeeld meer dan 1.000.000 miljoen volgers. Hierop is ook te zien dat hij regelmatig sponsordeals krijgt aangeboden. Zo mag hij luxueuze, dure auto’s testen. Naar waarschijnlijkheid zal hij nog veel meer van dit soort (betaalde) deals aannemen om zijn vermogen te vergroten. Immers, Milan Knol heeft gewoon een ontzettend grote aanhang en is ook regelmatig te zien in de shows van andere YouTubers, zoals de mannen van StukTV.

Buitenom de zojuist genoemde inkomstenbronnen heeft Milan Knol meer manieren om geld te verdienen. Zo verdient hij bijvoorbeeld geld aan donaties. In 2021 zijn er meerdere keren donaties geweest van honderden euro’s en één persoon heeft zelfs meer dan 1000,- euro gedoneerd. Aangezien je ook met cryptogeld kunt doneren, zal het vermogen van Milan Knol wellicht ook voor een gedeelte uit crypto bestaan.

Bezittingen van Milan Knol

Milan Knol heeft een huis in Soesterberg. Dit huis heeft waarschijnlijk een waarde van tussen de 500.000 en 1.000.000,- euro. Grappig om te weten is dat Enzo Knol hier kort geleden ook een huis heeft gekocht en de broers nu dus vrijwel naast elkaar wonen.

Daarnaast heeft Milan Knol een mooie Volkswagen, namelijk een Touareg V6 met een R-Line pakket. Nieuw kost deze auto ongeveer 90.000,- euro.

Totale vermogen van Milan Knol & mijn tip voor jou

Als we kijken naar alle inkomstenbronnen, assets en bezittingen van Milan Knol dan schat ik zijn totale vermogen op ongeveer 1.250.000,- euro. Aangezien zijn sociale media kanalen blijven doorgroeien, en het allemaal steeds harder gaat, zal zijn vermogen binnen de kortste keren verdubbelen. De kans is groot dat Milan Knol meer met zijn geld gaat doen, en bijvoorbeeld gaat investeren in nieuwe assets.

Mocht jij hetzelfde vermogen als Milan Knol willen vergaren, dan kun je eens het verhaal van Jacko Meijaard bekijken. Je gaat dan leren hoe je zelf minimaal 10K per maand kunt verdienen in een korte tijd. Gewoon eenvoudig, legaal, vanuit huis, op het internet en zonder grote investeringen te hoeven doen! Dit verdienmodel kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor je eigen YouTube kanaal.

Ga jij het vermogen van Milan Knol achterna? Pak direct je kans!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *