Miljonair worden in 10 jaar

Het kan veel sneller!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
miljonair worden in 10 jaar

Miljonair zijn kan veel voordelen hebben in het leven. Het kan bijvoorbeeld voordelig zijn op mentaal, emotioneel, fysiek en financieel gebied.

Gezien de vele voordelen van miljonairschap willen veel mensen dit bereiken. Miljonair worden in 10 jaar is dan ook zeker goed mogelijk. Het kan zelfs nog veel sneller als je de juiste stappen gaat zetten.

Logischerwijs kun je niet zomaar een miljonair worden. Het is belangrijk dat je écht actie gaat ondernemen in plaats van blijft uitstellen en dromen.

Naast een hoog inkomen kan zuinig leven in combinatie met investeren helpen sneller je doel te bereiken.

In principe is het vrij makkelijk om binnen enkele jaren of tien jaar een vermogen van 1.000.000,- euro of meer te vergaren. De meesten zullen dit echter nooit bereiken, omdat ze geen actie ondernemen.

In deze blog ga je leren waarom het voor jou goed mogelijk is miljonair te worden en hoe je dit binnen 10 jaar kunt bereiken aan de hand van een aantal strategieën.

Is miljonair worden in 10 jaar realistisch?

Wat zal het voor jou betekenen als je over 10 jaar een miljonair bent? Waarschijnlijk zullen verschillende aspecten in je leven er beter uitzien. Je zult bijvoorbeeld meer tijd kunnen doorbrengen met je kinderen en relaties, geld kunnen uitgeven aan gezonde voeding voor een betere gezondheid en luxe artikelen kunnen kopen om meer plezier te ervaren.

Veel mensen denken dat miljonair worden mogelijk is door bij een bedrijf te werken. Werken voor een werkgever is juist een ontzettend moeilijke manier om miljonair te worden. De hoogte van je inkomen zal namelijk afhankelijk zijn van een baas. Je moet dan ook niet denken dat je een miljonair kunt worden door te doen wat de massa doet.

Het is in ieder geval goed mogelijk om in 10 jaar miljonair of multimiljonair te worden door de juiste acties te ondernemen. Deze kans kun je bijvoorbeeld vergroten door zuinig te leven. Veel mensen met een hoog inkomen zijn sneller geneigd meer geld uit te geven, omdat ze het zich kunnen veroorloven. Om miljonair te worden dien je zoveel mogelijk geld te verdienen en daar zo weinig mogelijk van uit te geven aan zaken die je niet helpen bij het realiseren van je doelen. Daarnaast kan het helpen je verdiende geld te investeren, zodat je rendement kunt behalen. Vervolgens kun je rendement op rendement gaan verdienen.

Stel dat je bijvoorbeeld een inkomen hebt van 60.000,- euro per jaar en daarvan 5.000,- euro opspaart. Iemand anders verdient bijvoorbeeld jaarlijks 40.000,- euro en investeert elke maand 750,- euro. Logischerwijs zal deze persoon sneller rijkdom opbouwen.

Een hoog inkomen gaat dus alleen helpen bij het worden van een miljonair in 10 jaar als je goed kunt omgaan met geld.

Verdien methodes om miljonair te worden in 10 jaar

De kans is groot dat jij momenteel slechts een inkomen hebt van rond de 2000,- euro of zelfs nog veel minder. Daarom ga ik je vertellen over een aantal manieren om miljonair te worden die geschikt zijn voor mensen met een hoog of juist laag salaris.

1. Een hoge functie krijgen binnen een bedrijf

De eerste manier om miljonair te worden in 10 jaar is door een hoge functie te krijgen binnen een bedrijf.

Er zijn genoeg bedrijven waar je jezelf omhoog kunt werken om een riant salaris te verdienen. Het is bijvoorbeeld niet gek om een inkomen van 10.000,- euro of 20.000,- euro per maand te verdienen binnen een bedrijf.

Zorg dat je waarde levert voor een bedrijf om je jezelf omhoog te werken. Je doel moet zijn om een functie te krijgen binnen het management. Ook kun je als doel stellen aandelen te krijgen binnen een kleiner bedrijf.

2. Een eigen bedrijf starten

Een hoge functie krijgen binnen een bedrijf is zeker een manier om rijkdom te vergaren. Het kan echter nog slimmer zijn om een eigen bedrijf te starten. Je hoeft dan namelijk niet te wachten op de momenten dat je salaris misschien omhoog gaat. Veel werkgevers willen enkel zichzelf rijker maken in plaats van hun werknemers. Jij wilt miljonair worden in 10 jaar, dan kan ik je niet aanraden om je alleen maar te focussen op “normaal werk”.

Het kan dan ook verstandiger zijn om een eigen bedrijf te starten dan werkzaam te zijn in andermans bedrijf.

Idealiter wil je een bedrijf opstarten in een branche waarin je iets nieuws hebt uitgevonden. Je bent dan namelijk de enige in de wereld die het verkoopt.

Je kunt bijvoorbeeld ook een bestaand concept eigen maken en dit bedrijf groot maken.

Bovendien kun je bijvoorbeeld een dropshipping of affiliate marketing bedrijf opstarten. Dit zijn laagdrempelige manieren om op korte termijn tonnen per maand te gaan verdienen. Er zijn genoeg gasten die binnen één of twee jaar al miljonair zijn geworden dankzij hun eigen bedrijf. Je hoeft echt niet 10 jaar te wachten op miljonairschap.

3. Met dropshipping beginnen

Jonge gasten van nog geen 18 jaar verdienen al aanzienlijke bedragen met dropshipping. Dit is dan ook één van de verdienmodellen die de laatste jaren enorm populair is geworden door guru’s zoals Joshua Kaats.

Dankzij dropshipping kun je makkelijk binnen 10 jaar miljonair worden. Je kunt namelijk snel een hoog inkomen vergaren en oneindig blijven opschalen.

Om te beginnen met dropshipping zal je een bedrijf moeten opstarten via de Kamer van Koophandel. Je gaat namelijk producten verkopen. Bij dropshipping is het echter de bedoeling dat je producten gaat verkopen, zonder deze zelf op voorraad te hebben. Je laat de producten dan ook rechtstreeks verzenden naar een consument door een leverancier waarmee je een deal hebt gesloten.

De producten kun je bijvoorbeeld dropshippen door een webshop op te zetten. Vervolgens ga je mensen lokken naar je producten door te adverteren op Facebook en in Google. Wanneer een advertentie winstgevend is, wordt het een kwestie van opschalen. Je hoeft dan enkel meer geld te steken in de advertenties waarna meer mensen de advertenties zullen zien. Uiteindelijk kun je zoveel webshops opstarten als dat je zelf wilt.

4. Producten verkopen op Bol.com en andere verkoopplatformen

Een andere guru die al duizenden mensen een aanzienlijk inkomen heeft laten vergaren is Jia Ruan. Hij heeft het “platform verkopen” groot gemaakt in Nederland. Dit houdt in dat je producten verkoopt op een groot platform zoals Bol.com of Amazon.

Het voordeel van verkopen op platformen is dat mensen bekend zijn met het platform. Wanneer iemand iets wilt kopen, kijken zij als eerste op hun favoriete platform. Je hoeft dus zelf geen klanten te vinden via advertenties of andere kanalen.

Het enige wat jij moet gaan doen is winstgevende producten vinden die je kunt verkopen op Bol.com. Dit kun je bijvoorbeeld doen door trends in het buitenland in de gaten te houden. Vaak waaien de trends over naar Nederland. Dit is slechts één van de vele manieren om winstgevende producten te vinden.

5. In crypto en aandelen traden en investeren

Wanneer je uitgaat van een investeringsrendement van 10% en 5000,- euro per maand investeert, ben je binnen 10 jaar miljonair.

Door in aandelen en crypto te investeren met hogere risico’s kun je veel sneller je doel bereiken. Soms schieten de koersen van cryptomunten in één dag met 400% omhoog. Het is immers erg moeilijk om elke maand 5000,- euro opzij te zetten. Dit is vaak alleen mogelijk voor stellen die beide een hoog inkomen hebben.

De meeste mensen investeren hun geld in ETF’s. Dit is een veilige investering, omdat er meerdere bedrijven onder vallen. Toch is het belangrijk om te weten als je miljonair wilt worden, dat investeringen soms zo veilig zijn dat er eigenlijk bijna geen geld uit te halen valt.

Lees mijn X10 met crypto review om je investering dit jaar nog 1000% te laten stijgen. Mocht je bijvoorbeeld dit jaar starten met een bedrag van 1000,- euro, en dit bedrag jaarlijks met 1000% laten stijgen, dan ben je dus binnen 3 jaar een miljonair. Dit kun je dus al bereiken door slechts een risico te nemen van 1000,- euro.

6. Info business starten

Een andere interessante manier om binnen 10 jaar een miljonair te worden is het opzetten van een info business. Als je hiermee serieus aan de slag gaat, dan kan je ook al binnen enkele jaren je doel behalen in plaats van 10 jaar.

Met een info business bedoel ik dat je een bedrijf opzet waarin je een informatie product gaat verkopen. Het kan bijvoorbeeld een idee zijn om een online cursus te gaan verkopen over iets waarin jij goed bent, zoals online marketing, gitaar spelen of koken. Aangezien je een cursus eenmalig hoeft te maken, en onbeperkt kunt verkopen op het internet zonder fysieke producten te hoeven leveren is dit enorm schaalbaar. Simpelweg wordt alles geregeld door een systeem wat je eenmalig bouwt.

Stel dat jij je cursus verkoopt tegen een prijs van 297,- euro en 10 verkopen per dag weet te realiseren. Je bent dan binnen 1 jaar een miljonair in plaats van 10 jaar. Dit is makkelijk te realiseren door te adverteren. Echter, je kunt ook een prijs van 29,- euro aan een e-book koppelen. Als je dan 10 sales per dag doet, ben je binnen 10 jaar een miljonair. In het geval van een prijs van 59,- euro ben je binnen 5 jaar miljonair. Als je een online cursus opzet voor een prijs van 997,- euro hoef je in totaal maar 1000 verkopen te realiseren om miljonair te worden. Dit aantal verkopen realiseren kan binnen enkele maanden.

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om snel miljonair te worden met een info business. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan werken met upsells, extra coaching mogelijkheden of abonnementen.

7. Affiliate marketing business starten

Mijn doel is om binnen enkele jaren miljonair te zijn. Over 10 jaar wil ik een multimiljonair zijn in plaats van een miljonair. Ik weet namelijk in welke tijd we leven en wat er momenteel allemaal mogelijk is.

Persoonlijk houd ik mij bezig met affiliate marketing. Bij dit verdienmodel promoot je producten van anderen in ruil voor een deel van de winst. Dit betekent dat je geen producten hoeft te verzenden, geen eigen producten hoeft te hebben en ook geen klantensupport hoeft te regelen. Ideaal dus als je snel wilt opschalen om over 10 jaar miljonair te zijn.

Als affiliate kun je alle producten promoten die je maar kunt bedenken. Ook kun je alle platformen op het internet gebruiken om producten te promoten. Denk bijvoorbeeld aan websites, blogs, webshops, Instagram, Facebook, Google, advertenties, funnels en e-mails. De kansen zijn eindeloos.

Het geld wat ik verdien met mijn affiliate marketing business investeer ik ook weer in andere zaken, zoals crypto en aandelen.

Miljonair worden in 10 jaar is makkelijk

Na het lezen van deze tekst weet je dat het mogelijk is in 10 jaar een miljonair te worden. Het belangrijkste om te beseffen is dat je actie moet ondernemen. Je moet ergens beginnen en niet opgeven, ook al is het soms moeilijk en sta je er momenteel nog helemaal alleen voor.

Maak dus een keuze uit één van de zeven verdienmodellen en ga gewoon aan de slag. Je kunt beter vandaag beginnen dan morgen.

Ga je aan het begin ook niet druk maken om kleine dingen, zoals design of spelfouten. Mensen die jou adviseren te letten op je spelling baseren dit op hun eigen overtuigingen en hebben zelf niet eens een business.

Persoonlijk raad ik je aan te beginnen met affiliate marketing. Je hebt namelijk geen groot budget nodig om hiermee te beginnen. De enige kosten die je hoeft te maken zijn voor het eventueel opstarten van een website. Dit zijn enkele tientjes per jaar. Je kunt natuurlijk ook affiliate marketing toepassen op social media en geen kosten maken. Het voordeel van een website is echter dat je passieve inkomsten zult vergaren. Dit bekent dat je inkomsten blijft verdienen zonder dat je er zelf voor hoeft te werken. De bezoekers blijven namelijk op de automatische piloot binnenkomen op je website.

Geld wat je verdient met je business kun je weer opnieuw investeren in je business. Op deze manier kun je blijven opschalen en een steeds hoger inkomen vergaren. Waarom zal je nu elke maand 500,- euro gaan sparen, als je dit kunt investeren en er vervolgens elke maand 1000,- euro voor terugkrijgt?

Via de onderstaande knop ga je naar de introductievideo over affiliate marketing. Als jij serieus bent en over 10 jaar of sneller miljonair wilt zijn, dan is dit de beste keuze die je kunt maken.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *