Mobicep vermogen

Hoeveel verdient Mobicep met zijn bedrijven?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Benieuwd naar het vermogen van Mobicep (aka Mohamed Lemhadi)? Op de sociale media kanalen van de 31-jarige motivator uit Breda is te zien dat hij veel geld verdient met zijn bedrijven.

Veel jongeren willen weten hoeveel Mobicep precies verdient met zijn werkzaamheden. Die peperdure auto’s moeten toch ergens van betaald worden.

Op deze pagina vertel ik je alles over de bedrijven en het vermogen van Mobicep. Houd wel rekening dat het om schattingen gaat. Aan het einde zal ik je ook nog vertellen over een goede manier waarmee je zelf passieve inkomsten kunt genereren.

Wat zijn de inkomsten van Mobicep?

Voordat het exacte vermogen van Mobicep kan worden berekend, zullen we eerst moeten kijken wat hij verdient met zijn ondernemingen.

Mohamed is al sinds jong bezig met ondernemen. Hij leende 10.000,- euro van zijn vader om een auto handeltje te starten met een vriend. Samen maakte zij hier een succesvol bedrijf van. Momenteel is Mohamed de eigenaar van My Ocassions.

In 2016 begon Mohamed een YouTube kanaal genaamd Mobicep. In de video’s was te zien hoe hij sportte met andere influencers, YouTubers en bekende Nederlanders. Op deze manier begon zijn bereik op YouTube aanzienlijk te groeien. Op het moment van schrijven heeft Mobicep bijna 100.000 abonnees op YouTube en 520.000 volgers op Instagram.

Door de grote vraag van zijn kijkers naar voedingssupplementen lanceerde Mobicep een onderneming genaamd MB Nutrition. Via de webshop ‘biceppapa.nl’ verkoopt hij dan ook allerlei voedingssupplementen. Een pot preworkout kost ongeveer 33,- euro, weightgainer 43,- euro en eiwitshakes 30,- euro. Mobicep verdient hiermee naar schatting honderdduizenden euro’s per maand en dus enkele miljoen per jaar. Er zijn twee fysieke MB Nutrion stores, namelijk in Breda en Amsterdam. Kickboks legende Badr Hari is zelfs ambassadeur.

Later is Mobicep een eigen kledinglijn begonnen, genaamd Donza. Zowel jongeren als ouderen kunnen unieke trainingspakken, bodywarmers en andere kledingstukken van het merk kopen. Onlangs is Don de Jong ambassadeur geworden van Donza.

Ook is zijn halal kipfilet te kopen in de Jumbo.

Wat is het totale vermogen van Mobicep?

Als we kijken naar de inkomstenbronnen en de bezittingen van Mobicep, zoals panden en gouden Lamborghini’s schat ik zijn totale vermogen tussen de vijf en tien miljoen euro. Bij elkaar zijn de auto’s alleen al meer dan 1.500.000,- euro waard. Echter gaan er geruchten rond dat hij enkele auto’s least. Zijn huis is ongeveer 800.000,- euro waard.

Houd er week rekening mee dat ik enkel schattingen heb gedaan. Niemand weet hoeveel Mobicep daadwerkelijk verdient en hoeveel zijn totale vermogen bedraagt. Het is in ieder geval een feit dat hij enorm veel geld verdient.

Hoe kun je net zoveel geld verdienen als Mobicep?

Ik vind het mooie van Mobicep dat hij jongeren aanmoedigt ook te beginnen met ondernemen. Hij zegt dat als hij het kan, jij het ook kan en jij nog veel meer kan bereiken dan hem.

Op het moment van schrijven ben ik 21 jaar oud, heb ik geen diploma en verdien ik duizenden euro’s per maand op internet. Ik ben hier nog niet zolang mee bezig. Echter verdienen veel jonge gasten hiermee tienduizenden tot zelfs honderdduizenden euro’s per maand.

Ik raad je dan ook aan om eens de introductievideo over mijn ideale verdienmodel te bekijken. Op deze manier kan het zeker lukken een hoog vermogen te vergaren als dat Mobicep heeft.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *