Patrick Suiker, is hij een betrouwbare expert?

Wie is Patrick Suiker en is hij te vertrouwen?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
Patrick Suiker

Patrick Suiker, je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen op het internet. De laatste tijd trekt hij namelijk flink de aandacht met zijn expertise over crypto.

Aangezien crypto steeds populairder begon te worden, zag Patrick kansen geld te verdienen met educatie over crypto. Zijn bedrijf “Alles Over Crypto” is er dan ook op gericht zoveel mogelijk Nederlanders en Belgen te helpen succesvol te worden met investeren in crypto. Volgens Patrick zouden cyrptocurrency’s en de blockchaintechnologie een groot onderdeel van de toekomst worden.

Maar wie is Patrick Suiker nou eigenlijk? Is hij wel helemaal betrouwbaar? Vergaard hij zelf ook vermogen dankzij het verhandelen van crypto of verdient hij alleen geld aan zijn trainingen? In dit artikel vertel ik je alles over Patrick Suiker en zijn werkzaamheden!

Wie is Patrick Suiker?

De 29-jarige Patrick Suiker is al sinds jonge leeftijd bezig met ondernemen. Zo heeft hij meerdere lucratieve handeltjes opgestart. Denk bijvoorbeeld aan in- en verkoop van bloemen, meubels, computers, parfums en festivaltickets. Door zijn interesse voor ondernemen besloot Patrick een master entrepreneurship (ondernemerschap) te volgen aan de universiteit in Amsterdam. De opleiding heeft hij succesvol afgerond. Patrick heeft enkele baantjes in de sales gehad bij YoungCapital, Flynck en Enactus.

Patrick begon zich tijdens zijn studie in 2013 te verdiepen in crypto. De eerste investering deed hij in Litecoin. Sindsdien is hij fulltime bezig met crypto. Hij heeft kunnen profiteren van de enorme koersstijging die Bitcoin enkele jaren geleden heeft doorgemaakt.

Wegens de combinatie van interesse in crypto en ondernemen begon Patrick samen met twee vrienden, Derek en Robin Westra, het platform AllesOverCrypto.nl. Het project is opgezet zonder een serieus plan, maar is inmiddels het crypto platform met het meeste aantal leden van Nederland. Maandelijks bezoeken honderdduizenden mensen het platform.

Patrick Suiker publiceert informatie, nieuws en producten. Deze content heeft allemaal te maken met crypto. Denk aan crypto exchanges, minen, ICO’s en traden. Bezoekers krijgen de mogelijkheid informatieve artikelen te lezen, waardevolle video’s te bekijken en stap-voor-stap trainingen te volgen. Het is dan ook het doel van Patrick nieuwe investeerders op weg te helpen en ervaren traders kansrijke cryptomunten toe te lichten.

Gratis online Bitcoin Training

Na deze gratis training van 1,5 uur:

  • Heb jij je eerste crypto gekocht voor 1 euro!
  • Weet je met welke strategie je geld gaat verdienen!
  • Begrijp je precies hoe Bitcoin en crypto werken!
  • Weet je welke sleeping giant wij hebben ontdekt!
  • Snap je hoe je de beste cryptomunten vindt!
Ja! Zet mij op de gastenlijst!

Is Patrick Suiker volledig betrouwbaar?

Soms denken mensen denken dat Patrick Suiker niet te vertrouwen is. Ik kan je echter met zekerheid vertellen dat Patrick gewoon te vertrouwen is. Hij heeft immers zijn eigen naam verbonden aan het platform en maakt dus geen gebruik van een schuilnaam, zoals veel eigenaren van andere crypto platformen wel doen. Zelf krijg ik vrijwel altijd binnen enkele uren een reactie als ik een mail stuur naar Patrick. Je kunt de KvK gegevens nagaan door zijn KvK nummer ‘70563357’ of bedrijfsnaam ‘AllesOverCrypto’ op te zoeken in het handelsregister.

Toch zijn velen nog een beetje bang om zelf te beginnen met crypto. Zij geloven niet dat je een beetje geld investeert, vrijwel niets hoeft te doen en op het juiste moment kunt uitcashen voor een mooie winst. Het is echter zelfs mogelijk cryptomunten de rest van je leven te houden.

Patrick Suiker, de community en zijn team zijn dus zeker betrouwbaar. De manier waarop Patrick investeert in crypto is ook volledig betrouwbaar. Ik raad je aan de stappen van Patrick te volgen als je zelf crypto wilt kopen. Dan zal je immers geen geld verliezen of opgelicht worden door met de verkeerde partijen in zee te gaan.

Wie is Patrick Suiker

Het vermogen van Patrick Suiker

Patrick Suiker heeft een flink vermogen vergaard dankzij verschillende inkomstenbronnen. Ten eerste heeft hij geld verdient als zelfstandige handelaar en enkele baantjes. Daarna begon hij zijn verdiende geld te beleggen in crypto. Een groot deel van zijn vermogen bestaat dan ook uit crypto. Bovendien is Patrick mede-eigenaar van de educatie business waarin de ´Crypto Masterclass´, het ´Crypto Portfolio´ en de ´Crypto Signals´ worden verkocht. Deze cursussen worden door duizenden mensen gekocht. Het zijn zelfs allemaal bestsellers op het netwerk van PayPro.

De inkomstenbronnen hebben Patrick een flink vermogen opgeleverd. Zijn vermogen wordt geschat op veel geld. Echter, alleen Patrick zelf weet wat hij exact verdient. Het is wel bekend dat hij ooit 10.000,- euro in één uur heeft verdient met crypto en 50.000,- euro is verloren na een hack.

Wat kan Patrick Suiker voor jou betekenen?

In de content van Patrick komt duidelijk naar voren wat de potentie is van cryptogeld. Bedenk maar eens dat je met één druk op de knop geld kunt overmaken naar de andere kant van de wereld, geen bankaccount nodig hebt en de transactiekosten nihil zijn. Crypto kan dus voor veel doelgroepen interessant zijn. Men verwacht zelfs over enkele jaren in winkels te kunnen betalen met crypto. Crypto kan dus het toekomstige digitale geld worden.

Nu je weet wat de potentie van crypto is, wie Patrick Suiker is en dat hij betrouwbaar is, wil je misschien hulp van Patrick bij het investeren in crypto. Dat is goed mogelijk en zeker aan te raden. Hij biedt namelijk gratis en betaalde cursussen aan. Denk aan de Crypto Masterclass en het Crypto Portfolio. Ook staan er genoeg gratis video’s en blogs online op de website en het YouTube kanaal.

Patrick kan je dus op meerdere manieren helpen bij het investeren in één of meerdere cryptomunten. De kennis is geschikt voor jonge, oude, beginnende en ervaren crypto investeerders. Ook heb je geen groot portfolio nodig!

Ben je benieuwd hoe Patrick jou kan helpen? Lees dan verder.

De Crypto Masterclass

De eerste manier waarop Patrick Suiker je kan helpen is met de Crypto Masterclass. In deze training wordt alle vergaarde kennis over crypto van Patrick en zijn partners gedeeld. Zij zijn al jaren actief zijn in deze markt. Jij kunt voorkomen dezelfde fouten te maken als hun, omdat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden, maar direct aan de hand wordt meegenomen om geld te verdienen met crypto. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je interessante crypto vindt, cryptomunten inkoopt en deze weer op het juiste moment verkoopt. Volgens Patrick kun je het meeste geld verdienen door in te kopen voor een lage koers en op het allerhoogste punt te verkopen. Als je langer vasthoudt, heb je namelijk de kans dat de koers daalt en de winst dus zakt.

Het Crypto Portfolio

Ik ben zelf erg fan van het Crypto Portfolio van Patrick Suiker. De Crypto Masterclass is voornamelijk gericht op de Bitcoin en bekendste Altcoins. Echter, het Crypto Portfolio is gericht op opkomende cryptomunten die nog kunnen worden gekocht voor een lage koers. Dit betekent dat je investering exponentieel kan gaan groeien. Patrick noemt deze munten ook wel cryptoparels. Zo heb ik dankzij Patrick een investering gedaan in NEO. Deze koers ging in het verleden van 1,- naar 200,- euro. Er zijn zelfs aanbevelingen geweest voor koersen van munten die meer dan 2000 en 3000 keer over de kop zijn gegaan. Een investering van 100,- euro kan je dus 200.000,- of zelfs 300.000,- euro opleveren. Hedendaags worden er nog steeds nieuwe cryptomunten toegevoegd. Ook zijn bepaalde koersen van munten enorm gezakt, waardoor je makkelijk tientallen keren je geld kan verdubbelen door nu te investeren, voordat de prijs weer omhoog gaat. In het Crypto Portfolio krijg je een compleet overzicht met cryptoparels en hoe je deze kunt kopen bij de verschillende exchanges. Wanneer Patrick en zijn team nieuwe kansen zien, krijg je automatisch toegang tot de updates.

Crypto Signals

Als je exact wilt weten wanneer je het beste bepaalde cryptomunten kunt inkopen en verkopen, kun je beginnen met de Crypto Signals training van Patrick Suiker. Via signalen krijg je te weten welke stop en loss hoogtes je kunt instellen. Er worden aanbevelingen gedaan voor zowel de korte- als de langetermijn. De aanbevelingen voor trades en langetermijn investeringen worden gedaan door experts en trandwatchers. Tevens krijg je de mogelijkheid livestreams en marktanalyses te volgen, zodat je niet zelf uren lang onderzoek hoeft te doen. Het fijne is dat je altijd feedback kunt vragen, omdat je in persoonlijk contact komt met professionele traders. Crypto Signals is het goedkoopste product van Patrick Suiker, maar je kunt er enorm waardevolle informatie uithalen!

Profiteer van de expertise van Patrick Suiker

Je weet nu wie Patrick Suiker is. Waarschijnlijk wil je nu ook beginnen met cryptocurrencies met hulp van Patrick. Het kan immers een manier zijn veel geld te verdienen zonder dat je er per se veel moeite voor hoeft te doen.

Via de onderstaande links kun je beginnen met de betaalde of gratis trainingen van Patrick. Onthoud dat je een niet-goed-geld-terug garantie krijgt, waardoor je in ieder geval geen miskoop kunt doen. Via de onderstaande buttons kun je met één of meerdere van de cursussen beginnen.

Laat het in de reacties weten als je nog vragen hebt over Patrick Suiker, zijn werkzaamheden of crypto in het algemeen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Één reactie op “Patrick Suiker, is hij een betrouwbare expert?

  1. Hey patrick,

    Wij willen graag beginnen met bitcoin prime? Is dit een goed idee? Waar kunnen we ons aan verwachten? Betrouwbaarheid?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *