Rico Verhoeven vermogen

De inkomsten en het vermogen van Rico Verhoeven

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

Ben je benieuwd naar het vermogen van Rico Verhoeven? Hoeveel hij verdient met kickbokswedstrijden en zijn overige werkzaamheden?

Je bent niet alleen! Er wordt maandelijks duizenden keren gezocht in Google door mensen die willen weten hoeveel geld Rico Verhoeven verdient.

Hieronder zal ik je alles vertellen over het vermogen en inkomen van de 32-jarige Rico Verhoeven.

Onthoud wel dat er schattingen worden gemaakt. Het gaat hier dus niet om officiële cijfers.

Wat heeft Rico Verhoeven bereikt?

Voordat ik ga vertellen wat het vermogen van Rico Verhoeven is, zal ik je iets meer vertellen over wat hij allemaal doet.

De meeste mensen zullen Rico kennen van zijn kickbokswedstrijden bij Glory. Sinds 2014 is hij de #1 kickbokser van de wereld in de gewichtsklasse zwaargewicht. Tot op heden heeft hij de wereldtitel weten te behouden.

Rico is eigenaar van het bedrijf Rico’s Business B.V. Tevens heeft hij een app laten ontwikkelen, namelijk ‘The Winners Workout’.

Andere inkomstenbronnen van Rico zijn het spelen in reclamefilmpjes en het zijn van een ambassadeur van Jaguar.

Bovendien heeft Rico een passie voor acteren. Het is dan ook zijn droom om een succesvolle acteur te worden. Dat lukt hem aardig. Zo heeft hij al meerdere hoofdrollen te pakken in populaire (Netflix) series en films.

Hoeveel verdient Rico met zijn werkzaamheden?

Aangezien Rico Verhoeven de grootste kickbokser is van de wereld, kan het niet anders dat hij hier veel geld mee verdient. Op het niveau van Rico kun je een half miljoen euro verdienen per wedstrijd. Voor een knock-out kun je extra geld verdienen, zo’n 50.000,- euro. Het winnen van een gala, wanneer Rico dus meerdere gevechten op een avond wint, levert hem ook veel geld op.

Rico krijgt geen maandloon, en moet maanden trainen voor één gevecht zonder betaald te krijgen. Het bedrag na de overwinning compenseert dit dus echter.

Bovendien verdient Rico geld dankzij sponsors, zoals Matrix Fitness en Land Rover. Dit zal ongetwijfeld een mooi bedrag opleveren.

Het vermogen van Rico Verhoeven

Als we kijken naar oude cijfers van de KvK, de inkomsten uit het kickboksen en overige werkzaamheden als zakenman schat ik het vermogen van Rico Verhoeven op ongeveer 4.500.000,- euro.

Aangezien de prijzengelden van het kickboksen steeds hoger worden, kan Rico zijn vermogen nog flink laten groeien.

Waar geeft Rico zijn geld aan uit?

Uiteraard geniet Rico van zijn geld. Zo heeft hij meerdere bolides gereden. Denk aan een Range Rover en een Porsche Panamera. Momenteel rijdt hij in een McLaren 720s van meer dan 300.000,- euro . Ook heeft hij meerdere motoren, waaronder de Ducati Diavel en GSX-R1000.

Onlangs zijn Rico Verhoeven en zijn vriendin uit elkaar gegaan. Hun huis in Halsteren heeft een overwaarde van 300.000,- euro. Rico zal zijn ex moeten uitkopen om hier te kunnen blijven wonen.

Wil jij net zoveel vermogen vergaren als Rico Verhoeven?

Het mooie is dat jij ook veel geld kunt verdienen. Dit kan op een makkelijkere manier dan door te kickboksen. Het is dus zeker mogelijk om hetzelfde vermogen als Rico Verhoeven te vergaren.

Ik raad je aan hieronder de video van Jacko te bekijken. Hij legt je precies uit hoe het verdienmodel “affiliate marketing” werkt. Je kunt bijvoorbeeld een Instagram account aanmaken of een website opzetten en hier flink geld mee verdienen.

Je hebt geen bijzonderheden of veel geld nodig om te beginnen. Iedereen kan het!

Wil jij net zoveel vermogen vergaren als Rico Verhoeven? Begin dan nu.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko Meijaard een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen.

Ja! Ik wil meer informatie!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *