Royalistiq vermogen

Hoeveel verdient Roy met YouTube en ondernemen?

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

De echte naam van Royalistiq is Roy Beszelsen. Veel mensen kennen Roy als een van de grootste Gaming YouTubers van de Benelux. Roy begon dan ook in 2014 met het dagelijks uploaden van video’s waarin hij games speelt en zichzelf filmt.

Elke dag om 15:30 verschijnt een nieuwe video op het YouTube kanaal ‘Royalistiq’. In de video’s zijn de game en het gezicht van Roy te zien. Vaak speelt hij Fortnite of GTA V.

Aangezien de 23-jarige Roy een enorm bereik heeft opgebouwd op social media is het logisch dat hij hier een leuk centje mee verdient. Op deze pagina vertel ik je meer over het vermogen van Royalistiq en wat hij verdient met zijn YouTube kanaal, samenwerkingen en ondernemingen. Houd er rekening mee dat ik schattingen maak en de informatie niet bevestigt is door Royalistiq.

De Automatische Machine die 250 euro per dag oplevert via het internet

Bekijk de gratis introductie video en start zelf met geld verdienen

Ik wil geld verdienen!

Hoeveel verdient Royalistic?

Om het vermogen van Royalistic te kunnen bepalen, zullen we eerst naar de maandelijkse en jaarlijkse verdiensten van Roy moeten kijken. Hierna kunnen we namelijk een schatting maken van zijn vermogen.

Roy verdient veel geld met gamen, maar hij heeft ook andere inkomstenbronnen. Zie hieronder alvast de inkomstenbronnen van Royalistic en hoeveel geld hij hiermee verdient.

Inkomsten uit YouTube advertenties

De eerste inkomstenbron van Royalistiq is Google AdSense. Door advertenties in te stellen rondom de YouTube video’s verdient hij geld per view.

Op het moment van schrijven heeft het YouTube kanaal Royalistiq 872.000 abonnees en 439.489.639 weergaven. Gemiddeld gezien krijgt Roy 100.000 tot 200.000 views per video. Als YouTuber verdien je ongeveer 1,- euro per 1000 views. Dit betekent dat hij ongeveer 150,- euro per dag en 4500,- euro per maand verdient aan YouTube advertenties. Het exacte bedrag kan zelfs nog hoger liggen, omdat sommige YouTubers meer dan 1,- euro per 1000 views verdienen. Ook bereiken de video’s soms honderdduizenden mensen.

Sponsors

Naast de YouTube advertenties rondom de video’s zijn er ook bedrijven die in de video’s willen adverteren. Zij laten Royalistiq dan iets vertellen of een product, zoals een game testen. Uiteraard krijgt Roy hier een flinke vergoeding voor. Voor een eenmalige deal met een sponsor kan hij makkelijk 5000,- euro verdienen.

De exacte opbrengst is bijvoorbeeld afhankelijk van de promotietijd. Zo kan Roy meer verdienen met een langere gesponsorde video waarin hij een specifieke game speelt, dan met een video waarin hij aan het einde een korte promotie doet. Roy gaat echter alleen een samenwerking aan als hij het gesponsorde product of een game daadwerkelijk goed vindt.

Royalistiq is ook actief op Instagram, Twitter, TikTok, Discord en Facebook. Ik verwacht dat hij op deze kanalen ook samenwerkingen aangaat met bedrijven om nog meer geld te verdienen.

De Automatische Machine die 250 euro per dag oplevert via het internet

Bekijk de gratis introductie video en start zelf met geld verdienen

Ik wil geld verdienen!

Donaties

Een ander deel van het vergaarde vermogen van Royalistiq komt uit donaties. Tijdens een livestream hebben kijkers de mogelijkheid geld te doneren. Naar eigen zeggen heeft Roy een keer 12.000,- euro verdient aan donaties in ongeveer drie uur tijd. Tijdens de livestream waren gemiddeld 5000 mensen aan het kijken.

Eigen webshop en producten

Royalistiq heeft een eigen onderneming, namelijk een uitgebreide webshop. Je kunt via de webshop veel fanartikelen kopen, zoals: sokken, hoodies, t-shirts, petten, popsockets, tassen, waterflessen, mokken, schoolspullen, boeken, zonnebrillen en armbandjes. Om je een beeld te geven van het geld dat Roy hiermee verdient, een hoodie kost je 39.99,- euro en een t-shirt 24.99,- euro. Ook verkoopt Roy een eigen boek genaamd ‘Van Roy naar Royalistiq’ voor een bedrag van 14.99,- euro. Je kunt het boek ook kopen via Bol.com. Jaarlijks verdient Roy toch duizenden tot dienduizenden euro’s dankzij zijn webshop en eigen artikelen.

Eigen drankje

In september 2020 verscheen er een post op Instagram waarin Roy aangaf dat hij samen met zijn broer Danny Beszelsen een onderneming heeft gestart. Het drankje ‘focusdrink’ zou het ultieme drankje zijn om te gamen, sporten of leren. Het bevordert namelijk je focus en concentratie. Ook is het een gezond drankje zonder cafeïne. Goede vriend Don de Jong (met meer dan 1 miljoen YouTube abonnees) is ambassadeur van Focus Drink.

Momenteel worden de smaken ‘Focus Boost Mango-Limoen’ en de ‘Focus Boost Orginial’ verkocht. De drankjes worden sinds 19 april 2021 verkocht in alle Jumbo’s in Nederland en België, alle slijterijen van Dirk III in Nederland en de webshop focusdrink.nl. Het drankje heeft een adviesprijs van 1.39,- euro per flesje met 33cl. Naar verwachting zal het drankje goed verkopen, aangezien de mannen een flink bereik en trouwe fanbase hebben.

Wat is het vermogen van Royalistiq? (en hoe jij ook geld verdient)

Ik schat het vermogen van gamer en influencer Royalistic op minimaal 500.000,- euro.

Het vermogen van Royalistiq is dus in ieder geval aanzienlijk. Hoewel we het exacte bedrag niet kennen, zien we op social media dat hij geniet van zijn geld. Zo heeft hij een Rolex, Audi R8 V10 en een prachtig penthouse in Nieuw-Vennep. Het succes heeft Roy gerealiseerd zonder een schooldiploma.

Ik verwacht dat het vermogen van Royalistiq enorm gaat groeien de komende tijd. Hij is namelijk nog jong en flink bezig met ondernemen. Zijn drankje ligt pas net in de winkel en hij zal hier ongetwijfeld veel geld mee verdienen.

Als jij hetzelfde vermogen als Roy wilt vergaren, raad ik je aan om ook actief te worden op social media. Het mooie is dat je niet zoveel volgers als Roy nodig hebt om geld te verdienen. Je kunt namelijk met een bijzonder verdienmodel beginnen. Via de onderstaande knop kun je er meer over lezen.

Veel succes!

affiliate marketing revolutie cursus

Bezoek eens de pagina van de Affiliate Marketing Revolutie. Hierin wordt verteld hoe jij zo’n 250 euro per dag kunt verdienen dankzij het internet

Ik wil ook geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *