Thuiswerken met inpakwerk

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Thuiswerken met inpakwerk

Thuiswerken met inpakwerk is razend populair. De populariteit van deze vorm van thuiswerken heeft zich vooral gevormd door de eenvoud van het werk. Je hoeft bijvoorbeeld geen diploma te hebben om te kunnen beginnen en kunt gewoon vanuit huis werken op de tijden dat het jou uitkomt. Ook hoef je geen grote investeringen te doen als inpakker.

In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over thuiswerken door inpakwerk te doen. Ik zal je eerlijk vertellen over de voor-en nadelen en hoe je direct kunt beginnen met betrouwbaar inpakwerk. Daarna ga ik een interessant alternatief toelichten. Ik ben zelf namelijk geen voorstander van inpakwerk, maar hierover later meer.

Wat is thuiswerken met inpakwerk?

Als je op zoek bent naar manieren om thuis geld te verdienen, kun je overwegen je aan te melden voor inpakwerk. Zoals de naam al aangeeft, wordt het jouw taak om spullen in te pakken. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden als inpakker:

 • Enveloppen vullen en dichtmaken.
 • Post sorteren en dicht sealen.
 • Balpennen monteren en in dozen stoppen.
 • Producten stickeren en in dozen stoppen.
 • Potloden verpakken in dozen.
 • Klein speelgoed in doosjes verpakken.
 • Bloemen in dozen stoppen en dichtmaken.
 • Kerstpakketten vullen en inpakken.
 • Snoepjes in verpakkingen stoppen.
 • Denk ook aan theedoosjes, noten en telefoonhoesjes die moeten worden ingepakt.

Je kunt dus voor allerlei aanbieders werkzaam worden als inpakker. Denk bijvoorbeeld aan een snoepfabrikant, reclame distributeur, speelgoed fabrikant, bloemen kweker of een groothandel.

Eventueel kun je familie en vrienden inschakelen om samen het inpakwerk te doen. Het wordt dan in ieder geval wat gezelliger. Ook mag je helemaal zelf bepalen of je het werk in de ochtend of nacht doet, mits het klaar is om weer opgehaald te worden op het vooraf afgesproken tijdstip.

Kun je veel verdienen met inpakken en thuiswerken?

Inpakken is simpel werk en er zijn veel mensen die ermee willen beginnen. Je bent als inpakker dus makkelijk vervangbaar. Opdrachtgevers kunnen het dan ook permitteren om een laag loon te geven voor het inpakwerk.

Je krijgt meestal geld betaald per het aantal producten dat je hebt ingepakt. Het kan dus voordelig zijn als je een sneller werker bent. Ga echter het werk niet afraffelen. Je hebt dan kans dat de opdrachtgever je direct ontslaat en je ook niet meer terecht kunt bij andere opdrachtgevers.

In het geval van een uurloon kun je denken aan een tientje per uur voor het inpakwerk.

Hoe kun je beginnen met thuiswerk inpakken?

Je kunt beginnen met thuiswerk inpakken zonder diploma en op elke leeftijd. Op het internet komen er regelmatig advertenties voorbij van bedrijven die banen aanbieden.

Aangezien thuiswerken door middel van producten in te pakken erg populair, maar schaarst is, spelen bedrijven hier op een slechte manier op in. Ze willen namelijk dat je geld betaald om de nodige contactgegevens te krijgen of op een wachtlijst te worden geplaatst alvorens je kunt beginnen met inpakwerk. Echter, in de meeste gevallen hebben die bedrijven helemaal geen beschikbare thuiswerk vacatures. Je herkent dergelijke ‘scammy’ aanbieders aan de grote beloningen die worden genoemd. Verwacht dus niet dat je 2500,- euro per maand gaat verdienen met inpakken.

Als jij wilt beginnen met inpakwerk raad ik je aan om je gratis aan te melden bij thuiswerkcentrales in jouw regio. Inpakwerk wordt aangeboden in vrijwel alle provincies in Nederland. Plaatselijke inpakkers zijn ook handiger voor de opdrachtgevers. Ze hoeven dan niet ver te rijden om het inpakwerk af te leveren. Ook kun je op vacaturesites en Google zoeken naar openstaande vacatures voor thuiswerk inpakwerk.

Heb je een betrouwbare aanbieder gevonden? Meld je dan zo snel mogelijk aan. De vacatures zullen namelijk snel verdwijnen door de vele potentiele kandidaten. Zorg ook dat je duidelijke afspraken maakt met de opdrachtgever over het loon.

Zodra je een opdrachtgever hebt gevonden, zullen er afspraken blijven worden gemaakt over de data waarop het inpakwerk klaar moet zijn.

Is dit een goede manier om geld te verdienen?

Persoonlijk ben ik geen fan van thuiswerk inpakken en geld verdienen met productiewerk. Hoewel het een makkelijke manier is om inkomsten te creëren, ga je super weinig geld verdienen. Als inpakker verdien je het minimumloon voor werk wat je totaal niet leuk vindt.

Denk je dat je het leuk vindt om uren en dagen hetzelfde werk te doen? Mij lijkt niet dat je er op zit te wachten om hele dagen dom werk uit te voeren zoals potloden inpakken.

Houd ook rekening met overige zaken. Zo is het handig om voldoende opslagruimte te hebben. Anders zit je 24/7 tussen het inpakwerk, en moet de opdrachtgever vaker de spullen die moeten worden ingepakt langsbrengen. In sommige gevallen kun je zelfs geen inpakwerk doen. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van grote objecten die je niet kwijt kunt in je flat. Bovendien komt er veel ander gedoe kijken bij inpakwerk wat je zelf moet regelen. Sommige opdrachtgevers willen bijvoorbeeld dat je zelf de spullen die moeten worden ingepakt komt ophalen. Ook dien je belasting af te dragen. Meestal worden inpakkers gezien als ondernemers en dien je dus zelf belastingzaken te regelen. Om minder belasting te betalen, kun je jezelf aanmelden bij de KvK. Dit kost je 50,- euro.

Gelukkig zijn er veel betere manieren om thuis geld te verdienen dan inpakwerk. Hieronder vertel ik je er meer over.

Alternatief voor inpakwerk

Hierboven is duidelijk geworden dat er eigenlijk meer nadelen dan voordelen hangen aan thuiswerken met inpakwerk. Ik raad je dan ook af om te beginnen met inpakwerk.

Veel beter is om geld te verdienen door met affiliate marketing aan de slag te gaan. Sinds enkele jaren ben ik ook bezig met dit verdienmodel. Nu verdien ik ongeveer 10.000,- euro per maand terwijl ik daar niet voor hoef te werken. Het mooie van het verdienmodel is dan ook dat je steeds meer geld gaat verdienen zonder daarvoor steeds meer te hoeven werken.

Affiliate marketing is simpelweg dat je producten en diensten van anderen promoot in ruil voor commissies. Denk bijvoorbeeld aan het affiliate programma van Bol.com met tientallen miljoenen producten om te promoten.

Het is de bedoeling om je affiliate linkje te verspreiden op het internet. Als iemand op het linkje klikt en het product koopt, ontvang je commissie.

Een goede manier om affiliate marketing toe te passen is het maken van een website en hiermee te scoren in Google. Je krijgt dan een vaste stroom aan bezoekers op je site.

Iedereen kan beginnen met thuiswerken op deze manier

Affiliate marketing is ideaal. Je kunt vandaag nog aan de slag en je eerste inkomsten verdienen. Je hebt namelijk geen diploma of investering nodig. Wat je wel nodig hebt is een computer die is verbonden met het internet.

Deze vorm van thuiswerken is voor iedereen toegankelijk, en je kunt gewoon thuiswerken op je bank of aan de keukentafel.

Jacko Meijaard is de autoriteit op het gebied van affiliate marketing. Hij heeft een complete videotraining gemaakt waarin je stap voor stap gaat ontdekken hoe je zelf een passief inkomen kunt creëren als affiliate. Ik raad je dan ook aan om zijn website te bezoeken.

Ik weet zeker dat dit veel beter voor je kan gaan werken dan thuiswerken met inpakwerk!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko Meijaard een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen.

Ja! Ik wil meer informatie!

Misschien was je hier naar op zoek?

Één reactie op “Thuiswerken met inpakwerk

 1. Hoi ben juliëtte en ben geïnteresseerd om een van de thuis werk te doen, wat zijn de stappen en
  Hebben jullie ieds voor mij. Als thuiswerk
  Zal vooruit gang kijken
  Groetjes j. Singh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *