Tonny Loorbach, wat is zijn vermogen?

Hoe vergaarde Tonny zijn vermogen en is hij multimiljonair?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Tonny Loorbach vermogen

Het antwoord op de vraag hoeveel vermogen Tonny Loorbach heeft, is iets wat veel mensen wel willen weten. Waarschijnlijk wil je weten wat zijn vermogen is, omdat je ook twijfelt een internet business op te starten.

De 34-jarige Tonny Loorbach is een expert op het gebied van online marketing. Het grootste bedrijf van Tonny is de IMU, de Internet Marketing Universiteit.

Velen vragen zich af hoeveel Tonny verdient met al zijn bedrijven en marketingactiviteiten. Aangezien hij 8 bedrijven heeft, beschikt hij uiteraard over een flink vermogen. Op deze pagina vertel ik je alles over de inkomsten en het vermogen van Tonny.

Wat doet Tonny Loorbach voor zijn vermogen?

Tonny Loorbarch begon te leren over marketing tijdens het volgen van zijn opleiding commerciƫle economie. Inmiddels is Tonny ruim veertien jaar bezig met online marketing. Zijn gigantische vermogen is dan ook groot en deels vergaard dankzij marketing.

Tonny begon bij internet ondernemer Eelco de Boer stage te lopen in het bedrijf winst.nl. Hier heeft hij veel kennis opgedaan rondom online marketing en SEO. De dingen die Tonny leerde, is hij vervolgens voor zichzelf gaan uitvoeren, thuis aan de keukentafel.

Het eerste opgerichte bedrijf door Tonny is de IMU. Dit bedrijf richtte hij op in 2010 samen met Eelco de Boer. Dankzij hun kennis is de website imu.nl in korte tijd enorm gaan groeien. Inmiddels krijgt deze website honderdduizenden bezoekers per maand.

Toen de IMU bleef groeien, had Tonny meer en betere software nodig. In plaats van bestaande software te gebruiken, heeft hij zelf meerdere bedrijven opgezet. In die tijd werd het internet minder gebruikt en bestond bepaalde software nog niet in Nederland. Natuurlijk wist Tonny ook dat het lanceren van software zou kunnen bijdragen aan zijn vermogen.

Om nog meer geld te verdienen en op te schalen besloot Tonny personeel aan te nemen. Momenteel heeft hij tientallen personeelsleden in dienst. Ze werken vanuit een chique kantoor in Utrecht ter waarde van ongeveer 1.000.000,- euro.

Tonny is naar eigen zeggen vermogend geworden door consistentie op zowel business als persoonlijk gebied. Door kleine stapjes te maken, kun je op lange termijn exponentieel groeien.

Tonny Loorbach wil jou helpen vermogen op te bouwen!

Een belachelijk compleet en no-nonsense stappenplan voor meer bezoekers, leads, klanten, fans en ambassadeurs via het internet. Hiermee kan iedereen, vanuit het niets, een succesvolle online business starten en een vrije ondernemer worden. (geen investeringen nodig)

Ja! Ik wil meer informatie!

De inkomstenbronnen van Tonny Loorbach

Het vermogen van Tonny Loorbach is voortgevloeid uit verschillende inkomstenbronnen.

Tonny is eigenaar of mede-eigenaar van de volgende 8 bedrijven:

  • IMU BV: Educatie, evenementen, 1-op-1 coaching en uitbesteding van alles op het gebied van online marketing.
  • Phoenix BV: Systeem om websites te maken.
  • Huddle BV: Systeem om een ledenomgeving/forum te maken.
  • Plug & Pay BV: Betaalsysteem en affiliate netwerk.
  • SalesPassie BV: Uitbesteden van sales.
  • Traffic Leaders BV: Uitbesteden van marketing en website activiteiten.
  • Loorbach Investeringen: FinanciĆ«le en marketing-technische hulp bij het opzetten of laten groeien van je bedrijf.
  • Loorbach Foundation: Richt zich op het helpen van ondernemers in gebieden met veel armoede.

De prijzen van de producten en diensten van Tonny verschillen van enkele tientjes tot duizenden euro’s.

Naast de bedrijven doet Tonny nog meer om meer vermogen te vergaren. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van meerdere fysieke boeken, zoals de bestsellers ‘Doelgerichte SEO’ en ‘de Online Marketing Tornado’. Deze boeken zijn al duizenden keren verkocht. Ook houd Tonny zich bezig met podcasts. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Marketing Praat’ podcast met Martijn van Tongeren. Denk ook aan de ‘psychologie voor succes’ podcast met Albert Sonnevelt, een persoon die meerdere ondernemers uit de Quote500 heeft gecoacht. Bovendien helpt Tonny zijn broer met de marketing van zijn bedrijf dat gericht is op boekhouding.

Vermogen van Tonny, Martijn en Albert
Links Tonny Loorbach, in het midden Albert Sonnevelt en rechts Martijn van Tongeren

Wat is het vermogen van Tonny Loorbach?

Het exacte vermogen van Tonny Loorbach is onbekend. Er zijn dan ook geen openbare gegevens over te vinden en hij geeft het zelf ook niet prijs.

Wel wordt gedacht dat Tonny miljoenen euro’s omzet heeft gegenereerd met zijn bedrijven en multimiljonair is. Ik schat zijn vermogen tussen de 5.000.000,- en 10.000.000,- euro. Dit is vrij logisch als je meerdere winstgevende bedrijven hebt en daarnaast nog eens investeert in lucratieve projecten.

Het slimme van Tonny’s business is dat hij veel van zijn producten verkoopt in de vorm van abonnementen. Bedenk maar eens dat duizenden mensen gebruik maken van de abonnementen, waarvan sommigen 197,- euro per maand kosten. Op deze manier is Tonny elke maand verzekerd van inkomsten.

In de Marketing Praat podcast is bekend gemaakt dat de IMU vorige maand alleen al 1.100.000,- euro omzet heeft gerealiseerd. Een deel van deze omzet moet echter worden afgestaan aan de marketingafdeling, Belastingdienst en partners. Zo is Martijn van Tongeren mede-eigenaar van IMU en de bijbehorende software. Gerhard Loorbach is mede-eigenaar van de investeringsmaatschappij.

Hoe kan Tonny jou helpen vermogend te worden?

Tonny Loorbach kan jou op meerdere manieren helpen net zo vermogend te worden.

Door het hebben van een goed idee en het maken van een goed plan kan je hulp en een financiering krijgen van Tonny. Je zult dan wel aandelen moeten afstaan aan Tonny en zijn broer.

Echter worden alle programma’s, software en kennis van Tonny aangeboden op de website van de IMU en kun je dus gebruiken om zelf vermogen te vergaren. Je mag zelf bepalen of je hier zelf mee aan de slag gaat of alle werkzaamheden uitbesteed aan het team van Tonny.

In ieder geval raad ik je aan de Online Marketing Tornado van Tonny aan te schaffen. Dit is een zeer complete online marketing gids, zodat jij snel zelf kunt beginnen met een succesvolle business en hetzelfde vermogen als Tonny Loorbach kunt vergaren!

Het boek van Tonny Loorbach

Wil jij de bestseller van Tonny “De Online Marketing Tornado”?

De meeste complete online marketing gids voor een ideale online business!

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *