Vandaag nog geld op je bankrekening

Mijn #3 snelste manieren ONTHULD!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
vandaag nog geld op je bankrekening

Aangezien je op deze pagina terecht bent gekomen, is de kans groot dat je vandaag nog geld op je bankrekening nodig hebt.

Ik ga je dan ook vertellen over een aantal methodes die ikzelf ook gebruik om vandaag nog geld op mijn rekening te krijgen. Deze manieren kun jij ook gaan toepassen.

Het is wel goed om te weten dat je niet zomaar geld op je rekening krijgt. Je zult enige actie moeten ondernemen om dezelfde dag nog geld te verdienen. Helaas gaat niemand uit het niets geld aan je geven. Het gaat ook niet lukken met één druk op de knop, tenzij je besluit een lening af te sluiten of een bezoek te brengen aan het casino, maar daar ga ik nu even niet van uit.

Waar ik je wel over wil vertellen zijn methodes om snel geld te verdienen. Als je hier langer mee bezig gaat, kun je zelfs tonnen of miljoenen vergaren en financieel onafhankelijk worden.

Waarom wil je vandaag nog geld op je rekening?

Allereerst is het goed om te weten wat de reden is dat je vandaag nog geld op je bankrekening wil zien verschijnen.

Vermoedelijk heb je momenteel een lege bankrekening en heb je ergens geld voor nodig. Misschien moet je de huur betalen of wil je graag een bepaald product kopen.

Begrijp wel dat dit aangeeft dat je op een verkeerde manier met je geld omgaat. Wanneer jij namelijk gezonde financiële beslissingen maakt, heb je altijd genoeg geld op je rekening, in ieder geval genoeg om later dan vandaag nog geld op je rekening te kunnen krijgen. Mensen die wel op een verstandige manier met hun geld omgaan, zorgen dat zij elke maand genoeg geld hebben om de rekeningen te kunnen betalen. Ook hebben zij geld opzij gezet voor onverwachte uitgaven.

Het is dus van belang kennis te hebben over financiën. Mocht jij nooit genoeg geld hebben en dus veel financiële zorgen hebben, kan dit veel stress opleveren en zal je uiteindelijk steeds dieper in de problemen komen.

Zorg daarom dat je in de toekomst de juiste beslissingen maakt met het geld dat je op je bankrekening gaat krijgen via mijn methodes.

Hoe krijg je meer financiële intelligentie?

Door het verkrijgen van voldoende financiële kennis ga je voorkomen dat je later opnieuw in de problemen komt en vandaag nog geld op je rekening nodig hebt.

Financiële intelligentie kun je bijvoorbeeld krijgen door het lezen van boeken. Een boek dat ik aanraad is Rijke pa arme pa. Hierin worden allerlei tips gegeven om verstandig met geld om te gaan. Een belangrijk aspect uit het boek is dat je geld moet investeren in passieve inkomstenbronnen in plaats van het uit te geven aan onnodige dingen. Dankzij een passieve inkomstenbron krijg je dan ook zekerheid dat je voldoende geld op je bankrekening hebt. Zodra je maandelijks voldoende geld ‘op de automatische piloot’ ontvangt, kun je de minder noodzakelijke uitgaven bekostigen zonder zorgen.

Een vuistregel die ik zelf gebruik om goed met mijn geld om te gaan is dat ik pas iets koop wanneer ik het tien keer kan kopen. Wil je een Gucci T-shirt kopen van 400,- euro? Koop deze dan dus pas als je 4000,- euro op je rekening hebt staan. Wil je een Lamborghini van 300.000,- euro kopen? Wacht dan tot je 3.000.000,- euro op je rekening hebt staan. Wanneer jij niet de mogelijkheid hebt iets tien keer te kopen, koop het dan niet.

Het is wellicht lastig om lange termijn denken voor je, maar hiermee voorkom je wel opnieuw plotseling geld op je rekening nodig te hebben.

Het verdienmodel om snel inkomsten te creëren

Nu je iets beter weet hoe je verstandig kunt omgaan met het geld dat je gaat verdienen met mijn verdienmodel, is het tijd om te vertellen met welk verdienmodel je daadwerkelijk vandaag nog geld op je rekening kunt zien verschijnen.

De verdien methode die ik hiervoor aanraad is affiliate marketing. Dit betekent dat je producten en diensten van anderen promoot in ruil voor een gedeelte van de winst. Je hoeft dus geen klantensupport te doen of producten op de post te doen. Het wordt alleen jouw taak een product succesvol te promoten.

Het aanbod aan affiliate producten is enorm. Bedenk maar eens dat je via het Bol.com partnerprogramma alleen al de keuze hebt uit miljoenen producten om te promoten in ruil voor commissies.

Als jij vandaag nog mensen weet te verleiden om producten te kopen via jouw affiliate linkje, verdien je direct een percentage van de verkoopprijs. Het verdiende geld kun je dan direct laten uitbetalen naar je bankrekening. In de meeste gevallen staat het dan dezelfde dag nog op je rekening.

Vandaag nog geld op je bankrekening met affiliate marketing

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af hoe je dan vandaag nog geld op je rekening kunt krijgen door met affiliate marketing aan de gang te gaan. Ten eerste kun je je eigen bereik benaderen. Bedenk bijvoorbeeld wie je een e-mail, WhatsApp bericht of Facebook bericht kunt sturen met een interessant aanbod. Ook kun je openbare berichten op social media gaan publiceren en daarin je affiliate linkje plaatsen.

Misschien vind jij het geen fijn idee je eigen vrienden en familie lastig te vallen met affiliate producten. Daarom zal ik een aantal manieren beschrijven die je vandaag nog kunt toepassen.

#1: Instagram inzetten voor affiliate marketing

De eerste methode om vandaag nog geld op je rekening te krijgen is door affiliate marketing toe te passen op Instagram. Regelmatig krijg ik berichten van personen die het zijn gelukt in de eerste dag 50,- of zelfs honderden euro’s te verdienen als affiliate.

Hoe jij dit ook kunt bereiken? Maak een Instagram account aan, plaats enkele berichten over het product dat je promoot en ga mensen uit je doelgroep liken en volgen. Zij ontvangen dan een melding en klikken op het affiliate linkje, zodat je geld verdient.

Hieronder zie je een WhatsApp gesprek met één van mijn blije klanten. Deze persoon benaderde mij en vertelde vandaag nog geld op zijn rekening nodig te hebben. Als je kijkt naar de tijdstippen, zie je hoe snel het internet (in dit geval Instagram) voor jou kan gaan werken.

geld op rekening van klant
De eerste commissie van 27,- euro
vandaag nog commissie ontvangen
De tweede commissie volgde vrij snel

#2: Facebook inzetten voor affiliate marketing

Een andere manier om op korte termijn geld te verdienen is door Facebook in te zetten. Je kunt namelijk je affiliate linkje verspreiden in relevante Facebook groepen.

Kies simpelweg een product uit en plaats het affiliate linkje in zoveel mogelijk relevante Facebook groepen. De mensen uit de groepen zien dan allemaal jouw aanbod. De kans is groot dat een gedeelte besluit het product te kopen.

#3: Twitter inzetten voor affiliate marketing

Een methode om relevante mensen uit je doelgroep te vinden is door Twitter in te zetten. Ook op dit platform kun je namelijk handige onbekende trucjes gebruiken om snel geld te verdienen.

Maak een twitter account aan en vul deze aan met informatie over je product. Hierna kun je de zoekbalk gebruiken om mensen te vinden die wellicht naar jouw product op zoek zijn. Promoot je een boek met recepten om af te vallen of gezonder te eten? Tik dan bijvoorbeeld op de Twitter zoekbalk in ‘ik wil afvallen’, ‘afvallen lukt niet’, ‘wat zal ik vandaag eten’ en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je kunt reageren op de tweets en natuurlijk je affiliate linkje promoten.

Vandaag geld op je bankrekening? Bekijk dit ook!

Hierboven heb ik een aantal manieren besproken om vandaag nog geld op je bankrekening te krijgen. Hierbij ben ik even ervan uitgegaan dat je momenteel weinig tot geen geld op je rekening hebt. Je hebt immers vandaag meer geld nodig.

Echter, de beste manier om affiliate marketing toe te passen is het opzetten van een website. Je krijgt dan een constante stroom aan gerichte bezoekers via Google, en dus een vast passief inkomen. Het opzetten en beheren van een site kost je slechts enkele euro’s per maand.

Dankzij websites zijn vele affiliates miljonair geworden. Het mooie is dat dit voor iedereen mogelijk is. Je hebt namelijk geen technische kennis, commercieel inzicht, groot team of grote investeringen nodig.

Ik leef zelf volledig van het internet, en dan met name van affiliate marketing. Ik raad je dan ook aan om er ook mee te beginnen.

Via de onderstaande knop ga je naar de videotraining over affiliate marketing. Je leert bijvoorbeeld hoe je simpel een winstgevende website opzet en van welk affiliate netwerk ikzelf gebruik maak. De voordelen van het affiliate netwerk zijn dat de commissies erg hoog zijn (tot wel 80% van de verkoopprijs) en je vandaag nog het verdiende geld naar je bankrekening kunt laten storten.

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij meer informatie over de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko Meijaard een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen.

Ja! Ik wil meer informatie!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *