Het vermogen van Vasco Rouw

Wat is het vermogen van zakenman, investeerder en belegger Vasco Rouw?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
Vasco Rouw vermogen

De kans is groot dat je weleens iets hebt gehoord of gelezen over Vasco Rouw, want hij komt regelmatig voorbij op het internet. Vasco Rouw is een succesvolle belegger en vastgoedinvesteerder. Ook is Vasco eigenaar van The Millionaires Club, waar hij al duizenden mensen mee heeft geïnspireerd. Gezien zijn successen zijn veel mensen benieuwd naar het totale vermogen van Vasco Rouw.

Het succes van Vasco Rouw is begonnen bij zijn eigen gamebedrijf. Sinds jonge leeftijd ontwikkelde hij dan ook al games. Zo was Vasco Rouw misschien wel één van de eerste personen die een text-based (tekst gebaseerde) game ontwikkelde. Toen Vasco Rouw ongeveer veertien of vijftien jaar oud was, werd één van zijn games gespeeld door honderdduizenden mensen. Hiermee verdiende hij op zeer jonge leeftijd al zo’n 3000,- tot 5000,- euro per maand. Niet heel gek dus dat Vasco op zijn vijftiende al stopte met school.

Maar wat is dan het huidige geschatte vermogen van Vasco Rouw? Dat en meer vind je op deze pagina. Uiteraard weet Vasco Rouw alleen zelf hoeveel zijn exacte totale vermogen bedraagt, maar hij heeft er wel zelf veel over prijsgegeven.

Kik op de onderstaande knop om direct de gratis introductievideo te bekijken. In de video wordt verteld over het verdienmodel waarmee ik nu al duizenden euro’s per maand verdien. Het is een ideaal verdienmodel als je op zoek bent naar een manier om passief inkomen te generen en net zo’n groot vermogen als Vasco Rouw wil vergaren!

Activeer de automatische machine die 250,- euro per dag oplevert via internet

Gratis introductievideo over hoe jij zelf kunt beginnen met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

De manieren waarop Vasco Rouw geld verdient

Vasco Rouw heeft veel zakelijke dingen ondernomen. Als we kijken naar de game-industrie heeft hij bijvoorbeeld een text-based game, online bingo, mobiele game en een platform voor skill gaming ontwikkeld. Hoewel niet alles succesvol is geworden, vindt Vasco het leuk om nieuwe dingen te proberen.

Het is voor mij niet duidelijk geworden hoeveel panden Vasco Rouw momenteel in zijn bezit heeft. In het verleden had hij naar eigen zeggen 110 panden waaruit hij maandelijks huurinkomsten verdiende. Afhankelijk van de staat van het pand werd deze opgeknapt of direct te huur aangeboden. Bij vastgoed kun je ook verdienen aan de waardegroei van panden, waar Vasco ook van heeft geprofiteerd. De ouders van Vasco hadden al vastgoed. Dit heeft hem uiteraard geholpen de juiste kennis te krijgen en zelf te investeren in vastgoed.

Het vastgoed van Vasco Rouw wordt beheerd door een extern bedrijf. Het beheerbedrijf zorgt er bijvoorbeeld voor dat er huurders in de panden terecht komen en klachten netjes worden afgehandeld. Het onderhouden van het vastgoed bedrijf kost Vasco dan ook waarschijnlijk slechts één uurtje per maand en de meeste tijd gaat uit naar het vinden van winstgevende panden.

Een andere manier waarop Vasco Rouw vermogen vergaard heeft is met The Millionaires Club (TMC). Dit is een cursus en platform waar mensen worden geholpen bij het behalen van grote financiële successen. In de cursus wordt bijvoorbeeld verteld over doelstellingen, associaties met geld, strategieën voor beleggingen, aankopen van vastgoed, beleggen in aandelen en beginnen met crypto. Er worden zelfs events georganiseerd. Vasco Rouw en Boef zijn beide eigenaar van The MIllionaires Club. Per lid verdienen zij 47 tot 97 euro per maand. Er is ook een gratis lidmaatschap.

Bovendien is het bekend dat Vasco Rouw geld verdient door te beleggen in aandelen.

Bekijk ook eens het artikel: het vermogen van Boef.

Wat is het huidige vermogen van Vasco Rouw?

Op het moment van spreken is er een video verschenen waarin Vasco Rouw zelf aangeeft over een vermogen te beschikken van 12 of 13 miljoen euro. Het vermogen is waarschijnlijk vergaard in een tijdbestek van ongeveer tien jaar.

Stel dat je 12 miljoen euro jaarlijks tegen 8% rendement laat renderen, dan hoef je eigenlijk niet veel meer te doen. Je zult dan namelijk jaarlijks ongeveer 1 miljoen euro kunnen bijschrijven aan je vermogen.

Het toekomstige vermogen van Vasco Rouw

Het levensdoel van Vasco Rouw was een vermogen te vergaren van 100 miljoen euro. Niet perse om het geld, maar om de persoon die je daarvoor moet worden. Daarnaast kan dit een mooi bedrag zijn voor zijn kinderen om de business voort te kunnen zetten en zonder financiële zorgen te kunnen leven.

Enkele jaren geleden benoemde Vasco het doel van 100 miljoen euro, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat dit doel niet meer kan worden bijgesteld. Toen hij het doel vertelde aan een krant, had hij dan ook pas net zijn eerste circa 1 miljoen euro vergaard. Inmiddels zijn we meer dan 10 miljoen verder.

Wellicht gaat Vasco in de toekomst weer games ontwikkelen. Mogelijk gaat één game iets te maken hebben met de Miljonairsclub. Denk bijvoorbeeld aan een game over beleggen, of een soort van Pokémon Go, maar dan met vastgoed. Zo kunnen mensen op een speelse wijze leren hoe ze kunnen investeren om meer vermogen te vergaren. Uiteraard kan een game er ook voor zorgen dat er nog meer mensen toetreden in de Miljonairsclub. Dit lijkt mij een goede manier voor Vasco om zijn vermogen verder te laten stijgen.

Vasco Rouw lacht veel en hij lijkt me een zeer enthousiast en vriendelijk persoon. Ik denk dat hij anderen oprecht wil helpen hetzelfde vermogen te vergaren met zijn Miljonairsclub. Dit zul je zelf ook merken als je naar het interview luistert van Vasco Rouw in de “Meer Succes Podcast” van Rébien.

Hoe vergaar je hetzelfde vermogen als Vasco Rouw?

Tot slot kun je via onderstaande knop de introductievideo bekijken over de Affiliate Marketing Revolutie. In deze video wordt onthuld hoe Jacko Meijaard zo’n 10 duizend euro per maand draait met een uurtje per dag “werk”. Inmiddels is dit zelfs al een inkomen van meer dan honderdduizend euro per maand.

Mocht je hetzelfde grote vermogen als Vasco Rouw willen vergaren, dan is dit misschien iets interessants voor je.

Activeer de automatische machine die 250,- euro per dag oplevert via internet

Gratis introductievideo over hoe jij zelf kunt beginnen met affiliate marketing

Ja! Ik wil ook geld verdienen!

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *