Veelbelovende crypto in 2021

Deze 14 veelbelovende cryptomunten moet je zeker in de gaten houden!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
Veelbelovende crypto in 2021

Voor welke cryptomunten kun je het beste gaan in 2021? Welke crypto is veelbelovend voor de toekomst en wat is het verschil tussen de cryptocurrencies?

De laatste maanden zijn de cryptokoersen flink aan het stijgen. Ook worden de voordelen van investeren steeds bekender bij de massa. Steeds meer mensen starten dan ook met het verhandelen van crypto.

Probeer jij voor te blijven op het gebied van crypto, dan zoek je uiteraard naar veelbelovende crypto in 2021. In dit artikel leg ik je alles uit en vertel ik je welke crypto’s er het beste uit zien voor 2021. Lees dus verder om mijn complete overzicht ‘veelbelovende crypto’s’ met onderbouwing te ontdekken.

Wat zijn veelbelovende crypto’s in 2021?

Voordat ik je ga vertellen wat de veelbelovende cyrptomunten in 2021 zijn, moet je weten dat ik geen financieel adviseur en geen crypto expert ben. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de trades en investeringen die je gaat maken.

Ik investeer zelf ook in crypto. Om het risico op een groot verlies te verkleinen verspreid ik mijn investeringsbudget over verschillende cryptomunten. Ik hoop dat hiervan een aantal munten in 2021 tien keer of meer in waarde zullen stijgen.

De onderstaande 14 munten heb ik opgenomen in mijn portfolio. Er wordt door velen gedacht dat deze crypto’s in 2021 een enorme stijging zullen doormaken.

Persoonlijk denk ik ook dat de komende jaren nog veel gaat gebeuren in de wereld van crypto en de koersen verder zullen stijgen. Aangezien de waardes van bepaalde crypto’s nog relatief laag staan, is er nog genoeg kans om rijk te worden met crypto.

1. Bitcoin (BTC)

De Bitcoin is al geruime tijd in opmars, maar lijkt dit jaar weer helemaal terug te zijn. De waarde van de crypto is behoorlijk toegenomen, alhoewel de Bitcoin een poosje wat minder ging is het nu helemaal terug van weg geweest. De Bitcoin heeft nu alle mogelijkheden om deze crisis de baas te blijven.

De huidige van waarde van Bitcoin is 48022,- euro. Experts verwachten dat de prijs in 2021 naar 200.000,- of zelfs 500.000,- euro stijgt. Je kunt dus misschien van een 1000% prijsstijging profiteren in 2021.

2. Ethereum (ETH)

Voor de crypto Ethereum lijkt 2021 een mooi jaar te worden. Aan het einde van dit jaar verwacht deze crypto hun lancering van de upgrade, genaamd ETH 2.0.

Door de upgrade wordt Ethereum sneller en veiliger. Nog een extra reden om ethers te kunnen sparen, van deze crypto heb je minimaal 32 ethers nodig, hierdoor kun jij mee bepalen binnen het netwerk en kun je verdienen aan de transactiekosten.

Deze veelbelovende crypto is in 2021 al 400% gestegen en experts verwachten een veel grotere stijging voor 2021 en de toekomst.

3. Zcash (ZEC)

Deze crypto heeft als hoofddoel privacy en komt overeen met de technologieën van de Bitcoin.

Ergens in 2020 had Zcash te maken met een halvering. Dit wil zeggen dat er iedere tien minuten de helft minder cryptomunten beschikbaar zijn. Wanneer een block halvering plaats vindt heeft dit direct impact op de inflatie. Het lijkt erop dat hierdoor de prijs van de crypto zal gaan stijgen in 2021.

4. Ripple (XRP)

Ripple is al diverse keren in het nieuws geweest, dit nieuws was niet altijd even positief. Ergens dit jaar heeft SEC bekend gemaakt een juridische zaak te willen starten tegen Ripple. Men merkte gelijk dat dit een negatief effect had op de cryptocurrencies. Dit veroorzaakte een heleboel onrust bij de beleggers, al legden ze al heel snel de zaak bij zich neer.

In de afgelopen tijd is de crypto munt juist fors gestegen. XRP is gemaakt als betaalmiddel. Als Ripple gaat komen met een nieuw product of een nieuwe samenwerking dan zou de forse stijging nog wel eens door kunnen zetten.

Je moet je even inbeelden dat een bedrijf of instelling een groot netwerksamenwerking zou willen aangaan met Ripple, dat zou dan betekenen dat er veel meer XRP nodig zal zijn. Op dit moment is het vrij rustig wat betreft de crypto, wellicht volgt deze rust in een storm van een stijging. De laatste maand is de waarde van één Ripple in ieder geval verdubbeld.

5. Chainlink (LINK)

In 2019 en 2020 was Chainlink een erg goed presterende cryptocurrencie. In vergelijking met een jaar geleden is de munt in 2021 al bijna tien keer zoveel waard geworden. Dit is een forse stijging, door de technologieën te verbeteren en te bouwen tussen blockchain en externe databases heeft de crypto flinke stappen kunnen maken.

Men hoopt dat 2021 weer zo een grote vordering door gaat maken. De crypto staat op dit ogenblijk al op 32.22. Zou Chainlink gaan verdubbelen of zelfs meerdere keren over de kop gaan in 2021? Ik denk zeker dat het een veelbelovende munt is.

6. Stellar (XLM)

Cryptocurrencies deden het heel goed het afgelopen jaar. De verwachting is dat de cryptomunt Stellar dit jaar nog door de grens van één dollar heen zal gaan.

Net als bij de XRP is Stellar ook gemaakt als een betaalmiddel. Diverse handelaren vinden Stellar een betere variant dan XRP, Stellar is niet alleen goedkoper maar biedt ook meer veiligheid.

7. Tezos (XTZ)

Tezos lijkt ergens wel een klein beetje op de Ethereum crypto. Alleen kennen beide wel een groot belangrijk verschil. De houders van Tezos kunnen stemmen op protocol upgrades. Tezos doet er alles aan om de input van handelaren aan te moedigen, daarnaast presenteren ze zichzelf als een democratisch keuzemogelijkheid voor Ethereum.

De prijs van de cryptocurrencies is vrij hoog, maar gaat deze dan ook stijgen dit jaar? Als we kijken naar het koersverloop in 2021 is Tezos een veelbelovende munt.

8. Binance Coin (BNB)

In 2017 werd deze crypto gelanceerd op de beurs van Binance. Binance is een grote wereldwijde broker om crypto te inkopen en te verkopen.

De Binance beurs werd in de loop van de tijd steeds populairder, niet alleen om de crypto te kunnen verhandelen maar de populariteit naar de specifieke cryptocurrencies werden steeds groter. Handelaren zien het investeren in de Binance crypto als een investering in het ecologisch systeem van Binance.

De Binance crypto staat op dit moment vrij hoog, men denkt dat deze in 2021 ook nog wel eens flink zou kunnen stijgen.

9. Tron (TRX)

Justin Sun is de controversiële oprichter van Tron en een behoorlijke marketinggoeroe op het gebied van crypto. Wanneer Justin een crypto maakt, wordt dit gegarandeerd vuurwerk. Ergens in het begin van dit jaar heeft Justin ongeveer 4,5 miljoen betaald om de crypto die hij gemaakt had te bespreken onder het genot van een lunch.

Tron heeft vele ambities, zo is een van de doelen die ze willen behalen het spreiden via het internet. Nog een ambitieus plan van Tron, een platform delen met gratis en digitaal content via hun eigen platform. Het is de bedoeling dat iedereen en overal ter wereld hier gebruik van kan gaan maken.

Tron heeft op het moment te maken met een stijgende lijn. In 2021 is de munt al zes keer in waarde gestegen. Men denkt dat de crypto op de lange termijn zal blijven stijgen.

10. Uniswap (UNI)

Uniswap is niet aangesloten bij een specifieke organisatie. Het is een bijzonder en uniek concept zou je wel kunnen zeggen. Je kan op het Uniswap platform handelen met een Uniswap token. Het platform is gespecialiseerd in cryptocurrencie.

Waarom is Uniswap nou zo uniek? Het is een DeFi platform. Uniswap krijgt iedere dag vele gebruikers erbij. Ook kun je hier diverse cryptocurrencies traden, welke niet op andere platformen te verkrijgen zijn. DeFi is vooral heel erg trendy geworden vanwege het feit dat handelaren bewust minder controle hebben, dit geldt voor de grotere organisaties. Uniswap zit te wachten op een flinke groei in 2021, omdat de groei omtrent gebruikers behoorlijk is.

11. Vechain (VET)

De missie van Vechain Thor is om de ondernemingen die gericht zijn op het blokketen ecologisch systeem te voorzien van gebruiksgemak. Vechain heeft de potentie om een native blockchain te gebruiken, zodat bedrijven deze gemakkelijk kunnen gebruiken voor contractapplicaties.

Dit platform heeft zich vooral gericht op het opslaan en uitwisselen van gegevens door middel van blokketen, ook hebben ze de live applicaties laten draaien in een supply chain ruimte. De waarde van Vechain is dit jaar aardig omhoog gegaan. Inmiddels is er al een stijging van bijna keer tien geweest. Wellicht is deze munt wel honderd keer over de kop gegaan aan het einde van dit jaar.

12. Cardano (ADA)

Om een goede, veelbelovende cryptomunt te kunnen kopen zijn een aantal factoren belangrijk, zoals de punten die de waarde van de munt bepalen. De ADA-munt is vrij beperkt in aanschaf. De munt is wel bestand tegen inflatie, omdat er veel vraag is naar de crypto. De crypto is uniek en heeft veel potentie. Doordat er een aantal factoren zijn opgebouwd hangt het succes van de Cardano daarvan af. Hierbij kun je denken aan de slimme contracten op de blokketen. Een bijzonder onderzoek maakt deze erg stabiel, maar ook duurzaam.

We kunnen hieruit opmaken dat Cardano een hele goede, maar vooral eerlijke kans maakt op de markt. Cardano is constant in beweging, hierdoor is de crypto een goede keus voor de ervaren handelaar en voor de nieuwe investeerder. Online wordt er in ieder geval gespeculeerd dat deze munt nog honderden procenten kan stijgen in 2021.

13. Polkadot (DOT)

Polkadot is misschien nog niet zo bekend bij iedereen. We kijken hierbij vooral naar een aantal van hun grote projecten. Zo kan iedereen een eigen keuze maken en zien of dit wat voor jou is.

Bijzonder te weten is dat de investeerder erg blij wordt van de potentiele opbouw van projecten die op Polkadot voortvloeien. De nieuwe ontwikkelaar haast zich naar het platform, omdat men zegt dat de blokkades op Ethereum en Bitcoin is bekoeld. Dit bij elkaar op geteld zorgt ervoor dat de prijzen rondom Polkadot aardig omhooggegaan zijn. De projecten van Polkadot zijn behoorlijk divers van Polka Defi tot bruggen die Polkadot verbinden met andere grote ketens. Men denkt dat het rendement behoorlijk verhoogd zal worden.

14. Zilliqa (ZIL)

Zilliqa is de crypto die speciaal is ontworpen om schaalbaarheidsproblemen bij andere bedrijven op te kunnen lossen.

Veel handelaren dachten dat twee andere cryptocurrencies immuun geworden waren voor problemen met de transacties. Men kwam er al vrij snel achter dat dit niet het geval was, denk even aan het fiasco van de crypto Kitties. De crypto wil heel erg graag opschalen, om zo een flinke groei te maken in het netwerk. Ergens is dat wel een pijnlijk punt voor de cryptocurrencies, nadat deze al een forse stijging doormaakte.

Zilliqa biedt ook ondersteuning aan Dapps, er ligt een voorstel om nog meer geld te kunnen verdienen door verificatie van transacties. Als Zilliqa hierin weet te slagen, dan zal deze crypto een goede en waardevolle investering zijn.

Welke cryptocurrencies hebben het meeste potentie dit jaar?

Besef goed dat er geen zekerheid bestaat rondom de besproken veelbelovende crypto’s voor 2021. Simpelweg kan niemand de toekomst of een stijging exact voorspellen. De koersen kunnen van de een op de andere dag hard stijgen of juist kelderen.

Als jij wilt investeren in cryptomunten is het verstandig niet alleen te kijken naar de beste crypto. Het is vooral handig te kijken naar wat de beste cryptocurrencies voor jou zijn. Denk ook aan de beste strategie voor jou. Wil je investeren om aan het einde van 2021 een mooi bedrag te cashen of wacht je liever op een exponentiële stijging? Er zijn diverse tactieken en redenen om te traden. Maak de juiste keuze bij jouw aanschaf van de crypto op basis van het gevoel dat het beste bij jouw past.

Via de onderstaande button kun je zelf geld investeren in veelbelovende crypto’s voor 2021 bij een betrouwbare broker. Ik maak zelf ook gebruik van dit platform. Ga echter alleen geld steken in crypto met potentie als je het geld daadwerkelijk kunt missen. De cryptokoersen kunnen namelijk dalen waardoor je je emoties sneller laat leiden. Het voordeel is echter dat je al met enkele euro’s kunt beginnen met investeren.

Laat een reactie achter als je je je mening over crypto wilt delen of als je zelf nog een veelbelovende crypto kent!

Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *