Hoe begin je met virtueel vastgoed in 2022?

Alles over het beginnen met virtueel vastgoed!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
virtueel vastgoed

Vandaag de dag kan het interessant zijn te beginnen met virtueel vastgoed. De grootste reden om te beginnen met online vastgoed is dat je er een volledig passief inkomen mee kunt verdienen.

Een passief inkomen dankzij virtueel vastgoed betekent dat je op ‘de automatische piloot’ geld verdient met één of meerdere digitale kanalen. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt met websites, blogs, domeinnamen of apps in jouw beheer.

Virtueel vastgoed is een zeer goede manier op consistente basis inkomsten te verdienen. Aangezien bijna niemand het er over heeft en het doet, liggen de kansen dan ook voor het oprapen om zelf te beginnen met het opbouwen van een passief inkomen met online vastgoed.

In het geval van virtueel vastgoed hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met het opstellen van lastige contracten en facturen in tegenstelling tot bij investeringen in fysiek vastgoed.

Gratis online vastgoed training door Jacko Meijaard:

Hoe Jacko en zijn klanten een passief inkomen van gemiddeld 10.000,- euro per maand verdienen met één uurtje per dag (geen investeringen nodig)

Reserveer nu jouw plek!

Wat is virtueel vastgoed?

Virtueel vastgoed kan worden gezien als een digitaal kanaal dat je eenmalig hoeft op te zetten, waarna het op consistente basis geld blijft opleveren. Je kunt zelfs je passieve inkomsten laten groeien zonder dat je hier meer moeite voor hoeft te doen. Dit maakt virtueel vastgoed een interessant verdienmodel.

Stel je eens voor dat je bijvoorbeeld eenmalig 1000,- euro investeert om vervolgens de rest van je leven elke maand 100,- euro of meer te ontvangen op je bankrekening. Door deze strategie te herhalen, hoef je uiteindelijk nooit meer te werken en kun je leven van inkomsten uit online vastgoed.

Er zijn meerdere vormen van virtueel vastgoed. Je kunt bijvoorbeeld domeinnamen registeren met de verwachting dat ze meer waard worden. Generieke, beschrijvende en zoekwoordrijke domeinnamen kunnen het meeste geld opleveren. Dankzij een website kun je in een zeer korte tijd gaan scoren op belangrijke zoektermen in Google. Door op de eerste pagina van Google terecht te komen, zal je dag en nacht veel verkeer naar je website krijgen, zodat je veel geld verdient met je virtuele vastgoed. Een andere vorm van online vastgoed is het inkopen en verkopen van websites. Bovendien kun je apps lanceren. Zo zijn er nog talloze manieren om rijk te worden met online vastgoed.

Besef goed dat bijna niemand zich bezig houdt met virtueel vastgoed. Het is een onbekende manier om geld te verdienen. Diegenen die er wel mee bezig zijn, delen hun geheimen niet met de massa.

Waarschijnlijk weet je nu wel dat virtueel vastgoed je onderneming naar de next level kan brengen en je veel meer vrijheid kunt krijgen in vergelijking met je huidige situatie, waar je waarschijnlijk niet tevreden over bent. Daarom ga ik je nu vertellen hoe je zelf met virtueel vastgoed kunt beginnen.

Gratis online vastgoed training door Jacko Meijaard:

Hoe Jacko en zijn klanten een passief inkomen van gemiddeld 10.000,- euro per maand verdienen met één uurtje per dag (geen investeringen nodig)

Reserveer nu jouw plek!

Virtueel vastgoed in de vorm van websites

Een goede strategie om te beginnen met virtueel vastgoed is het beheren van websites. Enerzijds kun je een website opzetten en hier een passief inkomen mee verdienen door te scoren in Google. Anderzijds kun je bestaande websites kopen. Je kunt bijvoorbeeld een nieuwe website maken met WordPress, een bestaande website kopen op Websitestekoop.nl of contact opnemen met een website-eigenaar die hoog scoort in Google.

Als je weinig moeite wilt doen, kan het interessant zijn bestaande websites te kopen. Je hoeft dan niet zelf de lastige zaken te regelen die horen bij een website, zoals het hoger komen in de zoekmachines, het maken van content en webteksten en het verkrijgen van kwalitatieve backlinks. Al deze moeite kun je besparen door simpelweg bestaande websites te kopen. Je staat dan direct bovenaan in Google op de zoektermen die je geld opleveren. Bedenk maar eens wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

Interessante websites die je kunt kopen, zien er vaak niet aantrekkelijk uit, maar hebben al veel waardevolle content geschreven, backlinks verkregen en zijn lang online waardoor ze hoge posities in Google pakken. Ook kun je bestaande content gaan ‘upgraden’ of de website overzetten naar een beter websitesysteem, waardoor Google de website nog meer gaat waarderen. Hoe hoog je website scoort in Google, kan een groot verschil maken in de hoogte van je inkomen uit virtueel vastgoed.

Als je wilt beginnen met virtueel vastgoed door het beheren van websites raad ik je aan je markt goed te onderzoeken. Zoek bijvoorbeeld naar koopgerichte zoektermen die te maken hebben met je producten en diensten. De volgende stap is te beslissen of je zelf de content wilt maken of een bestaande website wilt overnemen. Overigens kun je natuurlijk ook beide strategieën toepassen. Dit levert ook nog eens een versterkt effect op. Misschien sta je binnenkort met meerdere websites op de eerste pagina’s van Google op dezelfde zoektermen.

Misschien heb je momenteel al een bestaande website. Het kan dan interessant zijn websites te kopen, welke scoren op dezelfde winstgevende posities als jou. Op deze manier kun je bijvoorbeeld 1000 extra bezoekers per dag krijgen en zal de concurrentie niet meer aanwezig zijn. Je kunt zelfs marktleider worden door websites van concurrenten over te nemen. De extra websites kun je gebruiken bezoekers door te sturen naar je huidige website, malinglijsten op te bouwen, bezoekers op advertenties te laten klikken of digitale producten te verkopen, om maar wat voorbeelden te nomen.

Uiteraard is het belangrijk te anticiperen op de statistieken van websites die je wilt kopen. Je wilt immers alleen investeren in websites die daadwerkelijk een passief inkomen uit virtueel vastgoed gaan opleveren. Hedendaags kun je gratis tools als Google Analytics en Neilpatel gebruiken om te zien hoeveel verkeer een website krijgt en hoeveel van de bezoekers een conversie opleveren.

De vergelijking van fysiek vastgoed met virtueel vastgoed

Investeerders die fysiek vastgoed opkopen, kopen liever een opknapper op de aantrekkelijkste locatie dan een nieuw appartement in een achterstandswijk. De belangrijkste reden aan een bepaald vastgoed project te beginnen, is dan ook de locatie. Een kant-en-klare woning op een onaantrekkelijke locatie zal domweg een stuk minder geld opleveren dan een kleine ruimte aan de grachten in het centrum van Amsterdam of Utrecht.

Bij virtueel vastgoed is de locatie in Google het belangrijkst. Een website die er mooi uit ziet, maar niet in Google gevonden wordt, gaat je geen inkomsten opleveren. Echter valt er nog veel te verbeteren aan een oude, ongebruiksvriendelijke website. Denk bijvoorbeeld aan de permalinks, de titels en meta-omschrijvingen die verbeterd kunnen worden en het verouderde websitesysteem dat niet is geoptimaliseerd om te scoren in de zoekmachines. Dergelijke oude websites zijn letterlijk goud waard. Door enkele simpele aanpassingen zullen er veel meer mensen de website bezoeken en langer op de website blijven.

Net als bij fysiek vastgoed kun je veel zaken die horen bij virtueel vastgoed uitbesteden. Aangezien Google je website regelmatig bekijkt om nieuwe of verbeterde pagina’s te indexeren, kan het slim zijn de bestaande content te blijven verbeteren en nieuwe content te blijven publiceren. Dit kan door zelf extra content te schrijven, content te laten schrijven door freelancers of door middel van user generated content. Als je bijvoorbeeld een oude site omzet naar WordPress, kunnen bezoekers reacties achterlaten en de webpagina’s delen op hun sociale media. Bedenk maar eens hoeveel extra relevante woorden een artikel kan krijgen dankzij de achtergelaten reacties van bezoekers. Door reacties te krijgen op je artikelen, kun je dan ook enorm veel gratis content krijgen op je website. Dit noemt men ‘user generated content’.

Zoals je nu weet kan virtueel vastgoed niet alleen zorgen voor een extra maandelijks passief inkomen, maar ook voor een passief inkomen welke elke maand groter wordt.  

Geld verdienen met virtueel vastgoed

Mocht je een website kopen, kun je overwegen het verdienmodel van de website aan te passen. Als je zelf een website opzet, dien je er natuurlijk ook voor te zorgen dat je het juiste verdienmodel uitkiest.

Ik zie vaak websites voorbijkomen die het verdienmodel Google AdSense toepassen. Dit is een programma van Google waarmee je relevante advertenties op je website kunt weergeven en betaald krijgt per klik op een advertentie. Echter levert dit vaak weinig geld op. Het is daarom goed te controleren wat de statistieken van je huidige website of potentiële website zijn. Mocht 0,2% van de websitebezoekers op een Google advertentie klikken en je verdient hier 500,- euro per maand mee, dan kan het lucratief zijn de website voor 10.000,- euro te kopen. Je kunt de conversie dan namelijk verhogen van 0,2 naar 2%, zodat je opeens 5000,- euro per maand verdient. Bereken maar wat in één jaar je winst is met deze investering in virtueel vastgoed. Het nadeel van Google Adsense is echter dat je websites elk moment kunnen worden uitgesloten voor het advertentieprogramma. Dit betekent dat je opeens al je passieve inkomsten kunt verliezen.

Naast Google Adsense zijn er gelukkig nog veel betere manieren om geld te verdienen met virtueel vastgoed. Je kunt bijvoorbeeld jezelf verdiepen in het verdienmodel affiliate marketing, waarbij je producten van anderen promoot in ruil voor een deel van de winst. Deze methode levert een stuk meer geld op dan de standaard Google advertenties en je kunt het toepassen in elke markt. Ook kun je denken aan het inzetten van e-mailmarketing. De websitebezoekers die normaal je website zouden verlaten, kun je dan gaan opvolgen via e-mails. Bovendien kun je denken aan het aanbieden van advertentieruimtes en het verkopen van eigen digitale producten. Zo zijn er nog veel meer manieren om veel geld te verdienen met virtueel vastgoed.

Rijk worden met virtueel vastgoed is een proces op lange termijn

Als we kijken naar de rijkste investeerders van de wereld hebben zij vaak één eigenschap gemeen, namelijk het voor langere tijd aanhouden van investeringen. Velen doen dan ook investeringen om ze de rest van hun leven te houden. Op de lange termijn kan er namelijk een exponentiele groei ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een aandeel dat je koopt voor een koers van 1,- euro en enorm stijgt. Dit aandeel kun je in de toekomst nooit meer tegen zo’n lage koers inkopen. Dit maakt het vasthouden van virtueel vastgoed heel interessant.

Het is zeker mogelijk vandaag nog een website te kopen, welke vervolgens elke dag en jarenlang geld in jouw laatje gaat brengen. Ook kan je een bestaande website aanzienlijk laten groeien, waardoor je meer websitebezoekers gaat krijgen en dus meer inkomsten gaat verdienen. Een website die nu 500,- euro per maand oplevert, kan over één maand 1000,- euro opleveren en over één jaar zelfs 10.000,- euro per maand opleveren. Dit kan bijvoorbeeld door de website winstgevender te maken en het stimuleren van user generated content. Ook kun je natuurlijk tekstschrijvers inhuren. Wees in ieder geval niet te bang iets op te starten en lastige of vermoeiende taken uit te besteden. Op deze manier kun je namelijk meer tijd overhouden voor belangrijke taken en veel meer virtueel vastgoed opzetten.

Hoe ik veel geld verdien dankzij virtueel vastgoed

Zojuist heb je kunnen lezen hoe je zelf kunt beginnen met virtueel vastgoed. Hopelijk heb je er al mooie inzichten uit gehaald! Mocht je nog niet weten wat nou de beste manier is om te beginnen met virtueel vastgoed, is dat geen probleem. Ik begrijp maar al te goed dat het allemaal nog wat lastig voor je is.

Hoe dan ook, vandaag heb ik een exclusief aanbod voor je. Er staat namelijk een gratis training voor je klaar over het opzetten en bouwen van virtueel vastgoed met affiliate marketing. Het gaat om een manier die volgens velen honderden keren interessanter is dan fysiek vastgoed, omdat je veel sneller kunt opschalen.

In de training zal je ontdekken hoe je zelf rijk kunt worden met virtueel vastgoed dankzij affiliate marketing en zal je eveneens begrijpen over wat het nou eigenlijk echt is.  Er zijn nog maar zo weinig mensen die gebruik maken van virtueel vastgoed waardoor je niet alleen uniek zult zijn door het te gebruiken, maar je zal ook heel makkelijk resultaat hiermee halen omdat het nieuw is en de markt nog is verzadigd. 

Je kunt de training over virtueel vastgoed bekijken door op de onderstaande link te klikken!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *