Wat kan ik verkopen om geld te verdienen?

Ontdek de beste producten om te verkopen!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
wat kan ik verkopen om geld te verdienen

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af: wat kan ik verkopen om geld te verdienen? Je bent tenslotte op deze pagina terecht gekomen.

Het is goed dat je op mijn website bent belandt. Ik ga namelijk vertellen over wat je allemaal kunt verkopen om geld te verdienen. Daarbij ga ik ook voorbeelden geven van goede producten om te verkopen.

Bovendien ga ik aan het einde van dit artikel vertellen hoe je alles wat je maar kunt bedenken, kunt verkopen, zonder deze producten zelf te moeten hebben, maken of inkopen. Je gaat dus zeker antwoord krijgen op de vraag wat je kunt verkopen om veel geld te verdienen.

Ik ben een groot voorstander van geld verdienen met handel. Je hoeft namelijk vrij weinig te doen. Het enige wat je moet doen is het vinden van wat winstgevende producten, deze inkopen en simpelweg voor een hogere prijs online verkopen.

Wat kan ik direct verkopen?

Ten eerste kun je spullen verkopen die je nu in je bezit hebt. Door deze producten te verkopen, kun je direct al wat geld verdienen.

Je kunt bijvoorbeeld eens kijken wat je allemaal nog hebt liggen op zolder, in de kelder en in de kasten. Waarschijnlijk heb je dan ook thuis van alles liggen, wat je eigenlijk nooit gebruikt. Het is zonde om dit te laten liggen. Je kunt hier namelijk geld mee verdienen, andere mensen blij mee maken en er is een kans dat de spullen hun waarde zullen verliezen.

Misschien heb je nog een lading LP’s, modeltreinen, LEGO, ruilkaarten, meubels, computers, kleding, muziekinstrumenten, schilderijen, boeken, camera’s, postzegels, sieraden, speelgoed en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het zijn allemaal voorbeelden van spullen die geld waard zijn en die goed verkopen.

Het bijkomende voordeel van het verkopen van je eigen spullen is dat je de markten leert kennen. Wellicht ontdek je een grote vraag naar een bepaald product. Je kunt dan overwegen om de spullen in te kopen en te verkopen. Op deze manier ben je een handeltje aan het starten.

Waar kan ik mijn spullen goed verkopen?

De spullen die je wilt verkopen kun je aanbieden op handelsplatformen. Denk bijvoorbeeld aan Marktplaats.nl, Facebook Marketplace, Vinted, Etsy, Letgo, Tweedehands.nl en Tweakers.net. De rommelmarkt raad ik af, simpelweg omdat hier vrijwel alleen maar mensen op af komen die op zoek zijn naar koopjes. Je kunt wel zelf naar een rommelmarkt of kringloopwinkel gaan om producten in te kopen en deze voor een hogere prijs online te verkopen.

Ik raad je aan op alle handelsplatformen een account aan te maken. De spullen die je verkoopt, hoef je namelijk slechts eenmalig te fotograferen. Vervolgens kun je dezelfde advertenties plaatsen op alle platformen. Met deze strategie worden de spullen voor zoveel mogelijk potentiele klanten zichtbaar en kun je het product verkopen aan de persoon die bereid is het meeste geld te betalen.

Zorg dat jij de spullen die je verkoopt aantrekkelijker aanprijst dan je concurrenten. Maak dus verleidelijke foto’s, schrijf een duidelijke omschrijving en kies voor een pakkende titel. Eventueel kun je overwegen betaald te adverteren op de platformen. Het kost namelijk vaak slechts 1,- euro om 7 dagen bovenaan een rubriek te staan. Op deze manier gaat iedereen die op zoek is naar een bepaald product, jouw product als eerste zien.

Wat kan ik nog meer verkopen om geld te verdienen?

Je zult simpelweg op zoek moeten gaan naar producten waar een grote vraag naar is en die je goedkoop kunt inkopen. Zoals ik je al zei, kun je dit soort winstgevende producten vinden door bijvoorbeeld de spullen die je al hebt te verkopen en tegelijkertijd de markt te onderzoeken.

Een andere manier om goede producten om te verkopen te vinden is door te kijken naar de bestsellers op AliExpress en andere grote webshops. De producten die goed verkopen, kun je wellicht gaan aanbieden op de Nederlandse markt. Je weet immers al dat er veel vraag naar is.

Ga ook naar veilingen, politie veilingen en faillissement veilingen. De producten die op deze plekken worden aangeboden moeten snel worden verkocht. Daarom kun je hier zeker producten vinden die eigenlijk veel meer geld waard zijn dan de vraagprijs.

Hoe kun je producten verkopen zonder deze zelf te hebben?

Ikzelf heb ook veel geld verdiend door producten te verkopen. Dit heb ik gedaan door Pokémon kaarten in te kopen en te verkopen. Ik ben hier allang mee gestopt, maar soms kijk ik voor de grap en zie ik dat er tot op heden enorme winsten te behalen vallen in deze markt.

Waarom ik ben gestopt met het verkopen van deze soort producten? Ik heb een nog betere manier gevonden om geld te verdienen, namelijk affiliate marketing. Het voordeel van dit verdienmodel is dat je alle soorten producten kunt verkopen zonder deze zelf te hebben. Je wordt namelijk een promoter van producten en diensten van anderen. Elke keer dat iemand op jouw affiliate linkje klikt en het product koopt, ontvang je een percentage van de winst.

Bedenk maar eens dat Bol.com alleen al miljoenen producten aanbiedt en dit slechts 1 affiliate programma is waar je terecht kunt. Tegenwoordig hebben bijna alle bedrijven een partnerprogramma, zodat je hun producten kunt verkopen in ruil voor een deel van de winst. Persoonlijk raad ik je aan om digitale producten te verkopen, omdat hier flinke winstmarges op zitten.

Als je momenteel te weinig geld hebt om grote ladingen producten in te kopen bij Nederlandse of Chinese leveranciers, of gewoon op een hoog tempo wil opschalen om veel geld te verdienen, raad ik je zeker aan om te beginnen met affiliate marketing.

Hoe jij zelf producten kunt promoten en verkopen om geld te verdienen

Bij affiliate marketing verkoop je dus zelf geen producten, alle klantenservice wordt geregeld door de product eigenaar. Dit heeft als voordeel dat je geen producten hoeft in te kopen of te verzenden. Het vervelende verkoopgedeelte wordt geregeld door de product eigenaar en jij hoeft alleen maar zoveel mogelijk klanten te regelen.

Hoe je dit goed aanpakt?

Dat leer je allemaal in de Affiliate Marketing Revolutie. In deze complete videotraining wordt van A tot Z uitgelegd wat je moet doen om veel geld te verdienen als promoter.

Het komt er op neer dat je een website opzet en hier artikelen op plaatst. Door je website met simpele trucjes te optimaliseren, kom je bovenaan te staan in de zoekresultaten van Google. Dit kost je geen geld. De enige kosten die erbij komen kijken zijn enkele tientjes per jaar voor de hosting van je website.

Ook kun je bijvoorbeeld een gratis Instagram account, Twitter pagina, YouTube kanaal en/of alle andere social media platformen in gaan zetten om zoveel mogelijk verkopen te realiseren.

Affiliate marketing is naar mijn mening dan ook de perfecte manier om geld te verdienen met producten. Je kunt simpelweg alles wat je maar wilt, online verkopen.

Via de onderstaande knop ga je direct naar de introductievideo. Hierna kun jij zelf letterlijk alle soorten producten en diensten verkopen om geld te verdienen!

affiliate marketing revolutie cursus

Wil jij geld verdienen op internet dankzij de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate marketing is één van de meest lucratieve manieren om geld te verdienen op het internet en daarom heeft Jacko een gratis te volgen training opgezet waar je hier mee kunt beginnen!

Ja! Ik wil geld verdienen!
Bas
Ik help mensen bij het genereren van een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen door de verschillende verdien methodes toe te lichten. Op Thuis-Inkomsten.nl laat ik je zien wat je wel en niet moet doen. Zo weet jij precies hoe het werkt.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *