Webcam model worden

Eenvoudige stappen om snel €20k+ per maand te verdienen met webcammen

Gemiddelde leestijd: 31 minuten
Webcam model worden

Wil je webcam model worden? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik ga je namelijk uitleggen welke belachelijk simpele stappen je kunt nemen om snel veel geld te verdienen als webcam model.

Voor sommigen vrouwen of mannen kan webcammen puur een manier zijn om geld te verdienen. Anderen zullen het leuk vinden zichzelf te laten zien. Om succesvol te worden als webcam model moet je in ieder geval hard werken en weten hoe je het goed aanpakt. Als je dit doet en weet, dan kun je snel duizenden tot zelfs tienduizenden euro’s per maand gaan verdienen. Dat lijkt mij een heel mooi salaris! Je kunt namelijk gewoon voor je webcam gaan zitten op je bed.

Werknemers moeten eerst duizenden euro’s investeren, moeten tientallen jaren werken en worden erg beperkt in hun vrijheid om uiteindelijk in de buurt te komen van een maandsalaris van 10.000,- euro. Jij kunt zonder te studeren of geld te investeren, veel meer geld verdienen. 20.000,- euro per maand verdienen is totaal niet ongebruikelijk in de erotische webcam branche.

In deze blog ga je er precies achter komen wat er nodig is om een succesvol webcam model te worden. Ik heb namelijk gemerkt dat handleidingen voor nieuwe webcam modellen lastig kunnen zijn om te volgen. Blijf verder lezen om eenvoudig een webcam model te worden en snel te beginnen met geld verdienen!

Wat is een webcam model?

Voordat ik je ga vertellen hoe je een webcam model kunt worden, lijkt het mij een goed idee eerst de basis met je door te nemen. Aangezien webcammen veelal erotisch getint werk is, moet je namelijk heel goed nadenken of je alle aspecten van het werk wel volledig ziet zitten. Hoewel je snel geld kunt verdienen, wil je later natuurlijk geen spijt krijgen van een verkeerde keuze uit je verleden.

Een webcam model is een man of vrouw (meestal vrouw) die pronkt voor de webcam en hier inkomsten uithaalt. Er kunnen verschillende handelingen worden uitgevoerd voor de camera. Dit kan bijvoorbeeld strippen en masturberen zijn. Het is mogelijk te communiceren via je stem, webcam en berichten.

De mannen die naar je kijken, kunnen je geld betalen. De manier waarop dit precies gebeurt, verschilt per site om te webcammen. Je kunt bijvoorbeeld betaalt worden per gewenste actie van een klant, per minuut dat je live bent en per bericht dat je ontvangt. Ook kun je ervoor kiezen een openbare stream of juist een privé chat te starten. Uiteraard kun je vaak meer geld verdienen met een 1-op-1 sessie met een klant.

Mocht jij trots zijn op je lichaam, je lichaam goed kennen en niet verlegen zijn te poseren voor de cam, dan kan het webcammen tegen betaling wellicht een goede keuze zijn. Er zijn bijvoorbeeld veel jonge studenten die plezier willen maken en extra geld nodig hebben om hun opleiding te kunnen bekostigen. Anderen willen een luxer leven leiden en houden van dure spullen en merkkleding. Er zijn eigenlijk tal van redenen om een webcam model te worden. Het is in ieder geval wel een vereiste dat je minimaal 18 jaar oud bent.

Hoe kun je een webcam model worden?

Om een succesvol webcam model te worden, is het ten eerste belangrijk dat je een sterk verlangen en oprechte interesse hebt. Je kunt bijvoorbeeld jezelf aanmelden op een site om te cammen en testen of het iets voor je is, zonder enige voorbereiding te doen. Simpelweg neem je een douche en zet je je webcam aan. De kans is echter een stuk groter dat je dan minder geld zult verdienen. Je kunt de volgende punten eens doornemen als je wil weten hoe je kunt beginnen met het webcammen voor geld:

 • Doe onderzoek: Het internet staat vol met artikelen over webcammen en ervaringen van camgirls. Het kan goed zijn deze te lezen om voor jezelf te bepalen of dit werk iets voor je is. In het artikel dat je thans bekijkt, krijg je echter alle benodigde informatie. Ook schreef ik een tijdje geleden een artikel over geld verdienen met chatten en webcammen.
 • Weet wat je grenzen zijn: Denk van te voren goed na over wat je van jezelf wil laten zien tijdens je webcam sessies.
 • Zorg voor privacy: Het hebben van een rustige omgeving waar je helemaal los kunt gaan, kan handig zijn. Waarschijnlijk zit jij er ook niet op te wachten dat je ouders, kamergenoten, broer of zus je kamer binnen komt lopen, terwijl jij je billen niet hebt bedekt.
 • Maak een werkschema: Bepaal voor jezelf op welke tijdstippen je wil werken. Het beste is dan ook het worden van een webcam model serieus nemen en het te gaan zien als een échte baan als je zoveel mogelijk geld wil verdienen.
 • Bedenk op welk platform je wil webcammen: Verderop op deze pagina zal ik je vertellen over een betrouwbare, grote site die daadwerkelijk je verdiende inkomsten uitbetaalt. Werk altijd samen met een bekend platform, zodat de klanten er al zijn. Dan hoef je daar zelf niet naar op zoek te gaan.
 • Zorg ervoor dat je laptop en webcam goed werken: Controleer of je laptop en webcam het goed doen. Anders wordt het lastig überhaupt te kunnen beginnen met het worden van een webcam model. Laat dus kapotte producten repareren of overweeg nieuwe producten aan te schaffen.
 • Denk da over een goede opzet en outfits: Bedenk eens wat je nodig zult hebben om er een succes van te maken. Hier ga ik je ook nog een stuk meer over vertellen.
 • Meld je aan als webcam model en zorg voor fire in je room!

Voor- en nadelen die horen bij het worden van een cammodel

Niet iedereen ziet het op deze manier, maar het worden van een cammodel is een echte baan. Voor elke baan geldt echter dat er voor- en nadelen voor te bedenken vallen. Laten we beginnen met de voordelen van webcammen:

 • Genereren van hoge inkomsten: Je hoeft alleen maar achter je laptop te zitten, dingen te doen die je leuk vindt en tegelijkertijd kun je meer geld verdienen dan mensen die jaren hebben gestudeerd of je vader en moeder samen. Tienduizenden euro’s per maand verdienen met dit soort werk is zeker geen uitzondering.
 • Je wordt eigen baas: Wil je een dagje rust nemen, met vrienden hangen of op een doordeweekse dag naar het strand? Als camgirl kan het allemaal. Je mag namelijk helemaal zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel je werkt.
 • Mensen vinden je leuk: Elke meid houdt ervan aantrekkingskracht te voelen van jongens. Op een cam site kan je veel complimenten en aandacht krijgen. Misschien voel je je opeens een stuk zelfverzekerder en minder eenzaam.
 • Verkennen van je grenzen, verlangens en fantasieën: Door zelf uit te vinden tijdens het cammen waar je geil van wordt en wat je niks vindt, kun je dit later meenemen in je leven. Onthoud dat jij nooit ergens tot wordt verplicht en je ten alle tijden je grenzen moet aangeven.

Je kunt je zelfs ontevreden voelen na het gebruiken van je favoriete vibrator. Houd de volgende nadelen van werken als webcammer in gedachten:

 • Niet kunnen delen van je ervaringen: Bijna iedereen heeft weleens de behoefte te praten over zijn of haar werk ervaringen. Veel camgirls leiden echter een geheim leven, omdat zij weten dat het showen van hun borsten niet gewaardeerd wordt door bijvoorbeeld hun ouders. Je ouders hadden waarschijnlijk iets anders voor zich gezien.
 • Niet kunnen delen op je cv: Sommigen mensen hechten veel waarde aan hun cv. Het werk als webcam model kun je beter niet vermelden op je cv als je ergens wil werken op een kantoor.
 • Houd rekening met verspreiden: Er is een kans aanwezig dat je gegevens en foto’s online zullen komen te staan. Je weet maar nooit wie jou stiekem heeft opgenomen terwijl jij voor je webcam zat.
 • Klanten kunnen vervelend zijn: De mensen die naar je gaan kijken, zijn niet altijd even vriendelijk. Webcammers hebben dan ook veel kans eikels tegen te komen. Houd er dus rekening mee dat mensen je niet altijd beleeft zullen vragen je bh uit te trekken en je ook niet altijd complimenten zullen geven.

Eigenlijk valt over bijna alle nadelen wel wat te zeggen. Sommigen vrouwen zullen het bijvoorbeeld niet erg vinden op zichzelf te moeten zijn en niet te kunnen praten over hun werk. Ook zijn er genoeg banen te vinden waar je je cv niet hoeft te laten zien. Slimme bedrijven zullen kijken naar je kwaliteiten in plaats van naar gevolgde opleidingen en bedrijven waar je werkzaam bent geweest. Bovendien kan je in een fysieke winkel ook te maken krijgen met vervelende klanten die zelfs fysiek gewelddadig kunnen worden. Je mindset zakelijk instellen en het denken aan je andere lieve klanten kan wellicht helpen. Eigenlijk is het grootse nadeel dat je kunt worden opgenomen. Hoewel dit verboden is op webcam sites blijft dit wel degelijk een gevaarlijk ding. Denk dus heel goed na over dit risico!

Webcam model worden (het startpakket)

Je zult eerst moeten beslissen of je het werk als webcam model volledig ziet zitten. Hiervoor heb ik je al enkele punten gegeven die kunnen helpen hierover na te denken. Als je je beslissing hebt genomen, dan wordt de volgende stap het bedenken hoe je alles gaat regelen. Je moet bijvoorbeeld denken aan een locatie, verlichting, microfoon, sexy outfits en speeltjes. Hieronder zal ik de verschillende dingen die je nodig kunt hebben met je doornemen.

Werkende laptop en internetverbinding

Je hebt een werkende laptop nodig om jezelf aan te melden als cammodel en te beginnen met webcammen. Een nieuwste iPhone is dus niet voldoende. Mocht je twijfelen tussen een laptop en computer, kies dan liever voor een laptop. Deze kun je namelijk veel makkelijker verplaatsen en meenemen naar de plekken waar je wil streamen. Denk bijvoorbeeld aan je slaapkamer, badkamer en keuken.

Het hebben van een goede laptop kan in je voordeel gaan werken. Zorg bijvoorbeeld dat er een goede batterij zit in je laptop die deze lang aan kan houden, zodat je laptop niet uitvalt midden in je erotische optreden. Een snelle laptop kan ook zeer fijn zijn. Download bijvoorbeeld een gratis virusscanner om je laptop te verschonen en sneller te maken.

Een goede internetverbinding is ook niet geheel onbelangrijk om de beste ervaring voor je klanten te realiseren. Het beste kan zijn kabelinternet of glasvezelinternet te gebruiken tijdens het webcammen.

Webcam

Om mannen een geweldige ervaring te geven en jezelf goed te kunnen laten bekijken, is het hebben van een goede webcam van belang. Daarom kun je beter een losse, extra webcam aanschaffen in plaats van te werken met de standaard ingebouwde camera in je laptop. Een standaard webcam kan goed zijn om te videobellen met vrienden, maar als je écht veel geld wil verdienen met livestreamen, dan kun je beter zorgen voor een professionele webcam. Logischerwijs geven mannen liever hun geld uit aan goede 4k-beeldkwaliteit dan wazige beelden.

Laat jezelf er niet van weerhouden een webcam model te worden als je momenteel nog geen goede webcam hebt. Natuurlijk is het geweldig om er één te hebben. Je kunt echter gewoon beginnen met een standaard webcam. Je sexy gedrag is immers veel belangrijker. Begin je je eerste inkomsten te verdienen? Dan kun je op dat moment alsnog een betere webcam kopen.

Model met webcam op laptop
Webcam om geld te verdienen als model

Microfoon en belichting

Dit punt komt neer op hetzelfde als ik zojuist aanhaalde. Personen betalen liever geld voor goede kwaliteit in plaats van een donkere omgeving, waarin ze niet eens de kleur van je slipje kunnen zien. Zorg daarom dat alles van jouw lichaam goed te zien is en je genoeg licht hebt op de plek waar je gaat webcammen. Mogelijk kun je om deze reden besluiten overdags te gaan webcammen. Om ’s nachts live te gaan, kan professionele belichting echter beter werken. Misschien heb je thuis al wat spullen liggen waarmee je kunt spelen en een goed belichte setting kunt maken. Denk bijvoorbeeld aan je bureaulamp, kerstverlichting en LED-panelen. Er zijn ook webcamstandaards verkrijgbaar die een lichtring hebben. Maak er in ieder geval geen kermisattractie van.

Veel mannen vinden het fijn je te horen kreunen en hijgen. Maak dus gebruik van een goede microfoon die je stem duidelijk laat horen. Je wil immers dat mannen de volgende dagen, weken en maanden bij je terug blijven komen. Er zijn zelfs betaalbare microfoons die omgevingsgeluiden kunnen verwijderen.

Setting

De ruimte of kamer waar je gaat webcammen, kan invloed hebben op de indruk die je maakt bij je kijkers. Dit zijn enkele tips die je kunt meenemen voor je setting:

 • Schone ruimte: Zorg dat alles clean is. Je moet niet willen dat mensen een stapel kleding, een berg met spullen of een half opgegeten ontbijt zien liggen.
 • Achtergrond: Een rustige ruimte en achtergrond kunnen er ook voor zorgen dat alle aandacht gericht is op jou. Elimineer dus alles wat voor afleiding kan zorgen bij je kijkers. Witte lakens werken het beste.
 • Let op privé spullen: Om zo anoniem mogelijk te blijven, dien je erop te letten dat er geen spullen zichtbaar zijn die naar jou kunnen leiden. Pas dus op met boeken, posters en ramen, om maar wat te noemen.
 • Laat licht komen vanaf de voorkant: Licht vanuit de achtergrond kan een slecht beeld geven voor je kijkers. Anderzijds lijkt het ook niet aantrekkelijk als al het felle licht in je gezicht schijnt. Zorg dus voor het juist verspreiden van al het licht om je heen.

Outfit voor een camgirl

De meningen ten aanzien wat camgirls het beste kunnen dragen tijdens het webcammen zijn nogal verdeeld. Dit verschilt ook per kijker. Afhankelijk van jouw voorkeuren kun je ervoor kiezen soms helemaal naakt te gaan. Natuurlijk moet je altijd wel een sexy en spannende outfit aan hebben. Denk aan strakke topjes, mini jurkjes, bijna onzichtbare nachthempjes, sexy lingeriesetjes en hoge hakken. Ga dus eens zoeken in je kledingkast naar je meest sexy outfits en sla de spotbeha’s even over. Bedenk of een outfit je sexy en stijlvol maakt. Bedenk ook of je er zelf een wild gevoel van krijgt en de outfit goed bij je past. Let bovendien op je nagels, haar en make-up.

Het kan slim zijn meerdere lagen kleding aan te trekken. Op deze manier kun je namelijk langer doen over je striptease, moeten mannen langer wachten en kun je dus meer geld verdienen. Je kunt zelfs overwegen je te verkleden als een schoolmeisje, verpleegkundige of agent. Op deze manier kun je een rollenspel spelen en maak je het allemaal wat erotischer. Door meer je best te doen, ga je waarschijnlijk ook meer geld verdienen. Make-up en lipgloss laat kijkers zien dat je moeite voor ze hebt gedaan. Sommigen mannen houden van “sletterige” meisjes en anderen houden juist van puur natuur. Dit is dus simpelweg een kwestie van testen wat het beste werkt en natuurlijk waar jij jezelf het beste bij voelt.

Graag anoniem blijven tijdens het webcammen? Draag een maskertje!

Geld verdienen met je webcam
Vrouw blijft deels anoniem door het dragen van een maskertje

Overige dingen om te gebruiken tijdens het webcammen

De vorige besproken zaken zijn belangrijk om rekening mee te houden en heb je ook veelal nodig er een groot succes van te kunnen maken. Er zijn echter nog meer dingen die je kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan handdoeken, servetten, glijmiddelen, oliën, lolly’s en sexy speeltjes. Bedenk ook met welke anderen voorwerpen je kunt spelen en mannen een erectie kunt geven. Dildo’s, vibrators, buttplugs, clitoris-stimulatoren, vibrerende slipjes en BDSM-voorwerpen kunnen erg goed werken. Er zijn zelfs speeltjes die werken met een afstandsbediening en zijn verbonden met de webcam site. Klanten sturen je dan geld, zodat het speeltje in je vagina wordt geactiveerd. Dit zijn zaken voor de meest avontuurlijke en geile meiden die waarschijnlijk ook het meeste geld zullen verdienen.

Hoe verdien je 20k+ per maand met webcammen?

Na het treffen van alle voorbereidingen is het de zaak plezier te maken en veel geld te verdienen met je webcam. Je kent vast wel verhalen van cammodellen die tuinduizenden euro’s per maand verdienen of zelfs in één klap één ton aan fooi hebben gekregen. Er zijn gewoon ontzettend veel rijke, eenzame en verlangende mannen die ervan houden op erotische sites actief te zijn. Om veel geld te verdienen met sexting, dien je natuurlijk uniek en origineel te zijn en dat soort types aan te trekken. Jij gaat er in ieder geval al voor zorgen dat je een goede locatie en setting hebt. Dat kunnen simpele dingen lijken, maar het zijn wel dingen waar veel modellen door falen.

Ben je nieuw op een cam site? Dan kent niemand je. Je hebt dus nog geen trouwe volgers, geen merk opgebouwd en mensen weten nog niet wat ze van je kunnen verwachten. De onderstaande tips kun je doornemen om nog meer veel voorkomende fouten te voorkomen, zodat je snel 20.000,- euro per maand kunt verdienen met het worden van een webcam model.

 • Gedrag: Om zoveel mogelijk klanten binnen te slepen, wil je iedereen evenveel aandacht geven. Begroet nieuwe klanten in je room, zodat ze weten dat je ze hebt gezien. Het geeft hun een speciaal gevoel en ze zullen langer blijven.
 • Onbeschoftheid: Natuurlijk moet je nooit hard of grof zijn. Uiteraard kan er soms een vervelende situatie ontstaan als je wordt uitgescholden door een kijker. Blijf echter vriendelijk, reageer flirterig terug, maak er een grapje van of besteed er simpelweg geen aandacht aan. Vat het in ieder geval nooit persoonlijk op. Vaak hebben zij problemen en persoonlijke redenen zich onvriendelijk te gedragen. Dat zijn echter hun eigen problemen en maak er niet de jouwe van.
 • Geniet: Mannen zullen het snel doorhebben wanneer jij geniet, ongelukkig of zenuwachtig overkomt. Word daarom alleen een webcam model als je het daadwerkelijk leuk vindt om te webcammen. Zorg dat je zoveel mogelijk glimlacht, praat, plaagt, flirt of een beetje danst. Zeg dat je geil bent en sluit je ogen om te laten zien dat je aan het genieten bent. Fronsen en verveeld kijken gaat je zeker niet helpen een succesvolle webcammer te worden.
 • Sociaal: Wees sociaal door iedereen in je sessie te begroeten. Sla niemand over en negeer niemand. Die persoon zelf, maar ook anderen gasten in je room zullen anders je onvriendelijke gedrag opmerken. Knipoog, verzin bijnamen, stel vragen en praat met je gasten. Zorg ook dat iedereen zich gewaardeerd voelt door niet teveel aandacht aan één persoon te geven. Maak er een opwindend en sexy optreden van om klanten terug te laten komen. Het moet namelijk een doel van je zijn een constante bezoekersstroom te gaan creëren. Onderschat geen stille mannen. Ze willen misschien niet praten in een openbare chat, maar zullen het wellicht waarderen als jij hun een privé berichtje stuurt. Begin jezelf te zien als entertainer.

Vrijwel iedere webcamgirl is ermee begonnen om geld te verdienen. Je kunt echter niet rekenen op een vast salaris. Daarom moet je hard werken om een hoog inkomen te vergaren met deze vorm van modellenwerk. Dit gaat niet vanzelf en kan best wat moeite kosten. Houd vol. Hier nog meer tips om 20k per maand te verdienen:

 • Maak een schema en kom elke dag live: Zorg dat jij één van de populairste profielen gaat worden op de webcam site. Het is dan van belang veel online te zijn. Ook kan live komen op steeds hetzelfde tijdstip ervoor zorgen dat mensen weten wanneer ze jou kunnen treffen. Sommigen mannen willen ’s ochtend kijken voordat zij naar hun werk gaan en anderen uren in de avond. Het aanhouden van één tijdstip en vaste dagen kan echter het beste zijn.
 • Eerlijkheid: Je gasten zullen het opmerken wanneer je te lang bezig bent of iets probeert te forceren. Zij weten namelijk ook wel dat je gewoon meer geld wil verdienen. Sommigen mannen willen echter snel hun behoefte kwijt. Ga ook niet haasten. Neem gewoon je tijd en plaag ze bijvoorbeeld om ze vast te houden. Het belangrijkste vind ik immers dat jij zelf geniet van je werk. Geef niettemin nooit aan dat je pas over 10 minuten je tepels laat zien, om maar wat te noemen. Praten over tijd is een killer. Hetzelfde geldt voor mensen uitnodigen voor privé chats. Jij moet mensen verleiden, zodat zij het zelf aanbieden.
 • Let op terugkerende gasten: Het is een goed teken als mannen bij je terug blijven komen. Zij vinden jou het leukst en willen je waarschijnlijk het meeste geld betalen. Let dus op het terugkeren van gasten en geef aan ze aan dat je het merkt. Dit laat ze speciaal voelen. Wellicht heeft iemand interesse in een 1-op-1 sessie en is diegene dus bereid nog meer geld te betalen. Je kunt in een privé sessie bijvoorbeeld diepere gesprekken voeren en meer van je laten zien, wat kan resulteren in hogere fooien.
 • Afwisseling: Zorg voor afwisseling in plaats van elke dag dezelfde show op te voeren. Anders zal je je gasten vervelen en hebben ze snel een ander cammeisje gevonden. Bedenk dus nieuwe manieren om je kijkers vast te houden. Weet wel dat je nooit iedereen tevreden kunt houden. Sommigen zullen bijvoorbeeld per se willen dat je een meesteressen pakje voor hu aantrekt. Zorg er in ieder geval voor dat je altijd geil overkomt en ingaat op wensen van klanten die je zelf ook ziet zitten. Mocht iemand een fetisj hebben en bijvoorbeeld vragen of je wil plassen op een kussen, dan kun je eventueel aangeven het te willen doen in een privéchat.

Extra geld verdienen als webcammodel

Door het worden van een webcammodel kun je ontzettend veel geld verdienen. Er zijn echter nog meer dingen die je kunt doen om eenvoudig je inkomen op te schalen. Hieronder geef ik je een aantal tips die je kunt onthouden als je meer geld wil verdienen.

Foto’s verkopen

Wat veel cammeisjes niet weten is dat je nog meer geld kunt verdienen door het verkopen van foto’s. Hier hoef je niet met je gezicht op te staan. Je kunt dus een foto maken van je kont of in je slipje. Het is een makkelijke manier om dagelijks misschien wel 100,- euro of meer te verdienen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid foto’s die je maakt en verkoopt. De meeste webcamsites bieden je de mogelijkheid je foto’s up te loaden en je bent niet eens afhankelijk van alleen die platformen.

Slipjes verkopen

Vreemde gasten zijn zelfs bereid geld te betalen voor je gebruikte bikini. Er zijn onder andere cam sites en platformen die je de mogelijkheid geven deze dienst aan te bieden. Per slipje kun je enkele tot tientallen euro’s verdienen. Soms willen mensen dat je over een slipje heen plast. Hierbij kan het slim zijn een foto te maken als je het slipje draagt. Personen weten dan zeker dat je het écht hebt gedragen.

Abonnementen verkopen

Je kunt zelfs klanten aanbieden, lid te worden van een speciaal abonnement. Stel bijvoorbeeld voor dat ze toegang krijgen tot een speciale omgeving waar ze unieke foto’s, video’s en shows van je te zien krijgen. Veel mensen verdienen geld met Onlyfans op deze manier.

Skype-shows verkopen

Aangezien je vaak verbonden bent aan een opgesteld tarief van een webcam site kan het wellicht een goed idee zijn zelf shows te organiseren via Skype. Het voordeel hiervan is dat je je klanten ook nog eens een speciaal gevoel geeft. Houd er wel rekening mee dat niet alle camsites dit zullen toestaan.

De best betaalde webcamshows

Shows ten aanzien van fetisjen kunnen je het meeste geld opleveren. Veel mannen hebben een fetish, terwijl ze het eigenlijk nooit hebben gedaan, omdat ze er niemand voor kunnen vinden of zich ervoor schamen. Daarom zijn ze bereid je hier geld veel geld voor te betalen. Fetisjen kunnen werkelijk om van alles gaan.

Webcam model worden en geld verdienen

Samenwerken

Eventueel kun je jouw partner of een andere webcammer vragen samen te gaan webcammen. Met 2 personen kunnen anderen en meer handelingen worden verricht. Het kan dus een goede manier zijn meer geld te verdienen.

Bezoekers vasthouden via Snapchat

Een goede manier om je bezoekers aan je vast te houden, is door Snapchat te combineren met het webcam platform. Je kunt mensen er dus op wijzen dat je ook actief bent op Snapchat. Hierop kun je ze gedurende de dag foto’s en video’s sturen om ze weer zo snel mogelijk in je room te krijgen. Voor deze tip geldt wel weer dat je eerst moet weten of het webcam platform het wel toestaat.

Webcam model worden FAQ

Zie hieronder een aantal van de veel gestelde vragen over het worden van een webcam model.

Kan iedereen een webcam model worden?

In principe kan iedereen een webcam model worden. Smaken verschillen, dus maak je in ieder geval geen zorgen over jouw uiterlijk. Je moet wel minimaal 18 en soms 21 jaar oud zijn. Ook moet je waarschijnlijk een contract ondertekenen, waarin je toestemming geeft de webcam site jouw beelden uit te laten zenden. Denk ook aan papieren met betrekking tot je bankgegevens en belastingen.

Hoe gaan camsites om met persoonlijke gegevens?

Vaak moet je verplicht een identiteitsbewijs uploaden om aan de slag te kunnen gaan op een camsite. Dit hebben zij nodig voor hun administratie. Op het uiteindelijke profiel wat je bezoekers te zien krijgen, kun je gewoon anonieme gegevens invullen. Je hoeft hier dus zeker niet je eigen naam en woonplaats in te voeren.

Kun je bezoekers uit bepaalde landen blokkeren?

Sommigen camsites bieden inderdaad de mogelijkheid je profiel alleen weer te laten geven in bepaalde landen. Op deze manier kun je ervoor zorgen dat je niet wordt ontdekt in Nederland of België.

Wat is de beste webcam site om geld te verdienen?

Naast dat je zelf de juiste voorbereidingen treft en je best doet klanten zoveel mogelijk geld aan je te laten betalen, is het uitkiezen van de juiste webcam site ook belangrijk. Er zijn dan ook een aantal dingen waarop je kunt letten bij het uitkiezen van de beste camsites.

Het beste kan zijn aan de slag te gaan op de grootste webcam site. Wanneer er namelijk meer bezoekers zijn, is er ook een grotere kans dat er meer mensen naar jou zullen kijken. Het kan erg frustrerend zijn uren te moeten wachten tot dat er bezoekers naar je komen kijken. Er kan echter meer concurrentie aanwezig zijn op een groot platform. Daarom dien je de meest populaire webcammer te worden.

Kijk ook naar reviews van cammeisjes die werken of hebben gewerkt op de platformen. Zij kunnen je eerlijk vertellen over de voor- en nadelen van het camwerk en het specifieke platform.

Zie: “ClubIsLive review en ervaringen“.

Houd bovendien rekening met de uitbetalingsopties en schema’s voor uitbetalingen. Misschien heb jij bijvoorbeeld geen PayPal en wil je daarom uitbetaald krijgen via bankoverschrijvingen. Ook gaat jouw voorkeur misschien uit naar wekelijkse uitbetalingen in plaats van maandelijkse uitbetalingen.

Vind je het moeilijk een goede website te vinden om te webcammen voor geld? Kies gewoon voor het betrouwbare ClubIslive.nl! Deze website krijgt namelijk het meeste verkeer van de hele Benelux. Bovendien betalen zij netjes en op tijd jouw verdiensten uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *