X10 met Crypto review

Je geld vertienvoudigen met behulp van Harm en Jan Robert?

Gemiddelde leestijd: 49 minuten
mm
Review X10 met Crypto

Wil je weten of de cursus ‘X10 Met Crypto’ betrouwbaar is of pure oplichting betreft? Dan ben je op de juiste website belandt! In deze X10 met Crypto review ga ik je namelijk alles vertellen waarvan je de op de hoogte moet zijn.

X10 Met Crypto is opgezet door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Zij beweren deze training te hebben gemaakt, zodat jij je geld 10 keer kunt laten verdubbelen in één jaar. De complete training bevat dan ook video’s over hoe je succesvol wordt met crypto. Daarnaast krijg je ‘crypto alerts’ via sms’jes en e-mails, zodat je weet wanneer het slim is om een cryptomunt te kopen of te verkopen. Op deze manier kun je dus maximaal profiteren van de cryptomarkt, en weet je zelf ook waarom je bepaalde crypto moet kopen of juist moet verkopen.

In deze X10 met Crypto review vertel ik je graag meer over de eigenaren van de cursus, wat je kunt verwachten van de trainingen, hoeveel inkomsten je ermee kunt verdienen, wat de nodige investering is en wat mijn persoonlijke ervaringen met X10 met Crypto zijn. Bovendien vertel ik je wat ik voor- en nadelen vind van dit programma. Aan ieder product zitten immers ook minpunten.

Het is mijn doel jou na het lezen van mijn review een goede keuze te kunnen laten maken of je met X10 met Crypto aan de slag wil. Ik kan in ieder geval alvast verklappen dat het X10 met Crypto programma revolutionair is en het mij behoorlijke geldbedragen heeft opgeleverd.

In dit artikel vertel ik je enkel over mijn persoonlijke review en ervaringen met de X10 met Crypto cursus. Het gaat hier dus niet om beleggingsadvies.

Wat is X10 met Crypto?

Laat ik deze X10 met Crypto review beginnen met een korte introductie over het programma.

Er zijn allerlei financiële producten waarin je kunt beleggen. Denk bijvoorbeeld aan aandelen, grondstoffen en cryptocurrencies. Met crypto kun je misschien wel het meeste geld verdienen. De koersen stijgen simpelweg veel harder dan andere financiële producten.

Als je veel geld wilt verdienen met crypto is het natuurlijk belangrijk dat je het op de juiste manier aanpakt. Je zult bijvoorbeeld de juiste trades moeten plaatsen, op de juiste momenten inkopen en verkopen en moeten investeren in de juiste cryptomunten. Winstgevende trades kun je alleen maken door veel kennis op te doen, onderzoek te doen naar verschillende doelen van cryptomunten en te speculeren wat de koersen zullen doen.

Als je dit allemaal zelf moet gaan uitzoeken, kun je erg lang bezig zijn. Daarom kun je beter kijken naar gasten die al hebben bereikt wat jij ook wil bereiken. Zoals Harm van Wijk zelf weleens zegt “vroeger mocht je op school niet afkijken, maar om succesvol te worden met beleggen, moet je wel afkijken”. Hiermee doelt hij niet alleen op het feit dat je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden, maar dat je ook moet kijken wat de succesvolste beleggers doen. Je kunt dan op hun koers meevaren. Zij hebben immers grote invloed op de koersen en hebben vaak een team bestaande uit de knapste koppen. Als jij dus wilt weten welke stappen je moet nemen om met crypto te beginnen en op de hoogte wil blijven van de winstgevende trades, is X10 met Crypto perfect voor je.

Complete videotraining

Met de komst van het internet zijn er super veel nieuwe mogelijkheden ontstaan. Je kunt bijvoorbeeld contact onderhouden met vrienden, het nieuws blijven volgen en ook cryptocurrencies kopen en verkopen. Om dit laatste succesvol te kunnen doen, dien je echter voldoende kennis te vergaren. Dankzij X10 met Crypto wordt dit erg makkelijk voor je gemaakt.

Na het aanmelden voor het programma kom je op het dashboard terecht. Hier zie je alle onderdelen uit de complete cursus. Door op de verschillende onderdelen te klikken, kom je terecht bij de bijbehorende video’s van de specifieke onderdelen. Houd er rekening mee dat je internet nodig hebt om de video’s te kunnen bekijken. Wel kun je het ook gewoon op je mobiele telefoon of tabblad bekijken, mits je verbinding hebt met het internet.

Wat ga je leren?

Als jij wilt beginnen met de handel in crypto, is de kans groot dat je hier een cursus of coaching programma bij wil gebruiken. Dankzij een cursus kun je immers veel sneller en meer geld verdienen, omdat je niet zelf hoeft aan te klooien en vele beginnersfouten hoeft te maken. Natuurlijk moet je hiervoor een bedrag investeren, maar dit haal je er makkelijk uit, vooral als je kijkt naar ervaringen van de huidige cursisten en hoeveel beleggers zonder kennis geld verliezen op de beurs.

Als je met X10 met Crypto begint, dan krijg je meerdere cursussen, vele bonussen, tools en aanvullende online diensten. Op deze manier kun je de meest relevante kennis opdoen en succesvol worden met crypto. Ik ga je zo kennis laten maken met alle specifieke onderdelen uit het programma, dit lees je dan ook verderop in deze X10 met Crypto review. Ik ga bijvoorbeeld bespreken welke onderdelen allemaal horen bij het programma. Hier kan ik je letterlijk alles over vertellen, omdat ik de volledige training zelf ook heb gevolgd en tot op heden gebruik maak van de crypto alerts die ik ontvang op mijn e-mailadres. Hierdoor kan ik je precies vertellen wat de plus- en minpunten zijn. Je gaat dan ook alles ontdekken in deze uitgebreide, maar ook kritische review.

Wie zijn Harm van Wijk en Jan Robert Schutte?

Voordat ik mijn exacte X10 met Crypto review met je ga delen, zal ik je iets meer vertellen over de eigenaren van de training. Veel mensen vragen zich namelijk af of zij wel te vertrouwen zijn. Ook kun je dan beter beoordelen of de inhoud van de cursus van hoge kwaliteit is. Tegenwoordig zijn er immers talloze crypto guru’s die zogenaamde adviezen geven en cursussen aanbieden, terwijl zij eigenlijk alleen maar mensen hun geld afhandig willen maken met dure cursussen die slechte informatie bevatten dat je gewoon op Google kunt vinden. Vaak zijn zij echter zelf pas geringe tijd actief in de wereld van crypto.

Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn de twee eigenaren van X10 met Crypto. Dit wordt direct aangegeven op de verkooppagina van het product. Hiermee spelen zij in op een stukje vertrouwen bij mensen. Als je namelijk al langer bezig bent met beleggen in bijvoorbeeld crypto, aandelen en opties is de kans groot dat je de namen Harm van Wijk en Jan Robert Schutte voorbij hebt zien of horen komen. Beide worden namelijk gezien als experts op het gebied van beleggen. Hierdoor zijn zij regelmatig te gast op de radio, podcasts en krantartikelen. Denk bijvoorbeeld aan Radio 1, Radio 2, EenVandaag en BNR Nieuwsradio waar zij te gast zijn geweest.

Wie is Jan Robert Schutte en is hij betrouwbaar?

Sinds een tijdje werken Harm van wijk en Jan Robert Schutte samen. Voorheen hadden zij allebei hun eigen vakgebied waarin zij gespecialiseerd waren. Zo richtte Harm zich voornamelijk op de aandelenmarkt en Jan op opties, crypto en blockhain. Echter is er een hechte vriendschap ontstaat tussen de twee en hier is ook een leuke samenwerking uit ontstaan.

Persoonlijk ken ik Jan Robert Schutte al van enkele jaren geleden. OptieAcademy heet het bedrijf dat hij oprichtte in 2011. Het doel van deze training is zoveel mogelijk personen te leren over opties. Dit betekent dat hij anderen vertelt over het voorspellen van de koersen, zodat zij geld kunnen verdienen met opties. Een ander bekend bedrijf van Jan Robert Schutte is CryptoAcademy. Dit bedrijf werd opgericht in 2017. Het was dus weer een training over beleggen, en dit keer met de focus op cryptocurrency.

Ook houdt Jan Robert zich bezig met andere projecten. Denk bijvoorbeeld aan seminars, andere cursussen en nu dus de samenwerking met Harm van Wijk. Over deze specifieke training vertel ik je meer in de X10 Met Crypto review die je thans bekijkt. Zelfs op de internationale markt heeft Jan Robert bekendheid gekregen. Dit komt waarschijnlijk door zijn hoge gerealiseerde rendementen met HODL, Dollar Cost Averaging en Swing strategieën. Ook maakt hij bots die automatisch traden mogelijk maken.

Op internet zoeken veel mensen of Jan Robert Schutte wel te vertrouwen is en geen oplichter is. Echter is Jan Robert zeker te vertrouwen. Het is écht een expert op het gebied van beleggen. Dit merk je bijvoorbeeld aan zijn manier van praten over beleggen en zijn jarenlange ervaringen. Jan Robert is immers sinds 1996 actief op de aandelen- en optie- en termijnmarkten op de Amsterdamse beurs en sinds 2010 begonnen met crypto. Ook heb ik enkele keren contact met hem gehad, waarin naar voren kwam dat hij hier écht is om anderen te helpen. Het lijkt wel alsof hij liever anderen helpt, dan voor zichzelf werkt. Ook gebruikt Jan Robert zijn echte naam, foto en bedrijfsgegevens en heeft hij een uitgebreid LinkedIn profiel. Dit laat zien dat hij niets te verbergen heeft, niet bang is om met anderen in contact te komen en gewoon een open en betrouwbaar persoon is. Op internet is eigenlijk ook niets slechts te vinden over Jan Robert.

X10 met Crypto Jan Robert Schutte review
Jan Robert Schutte

Wie is Harm van Wijk en is hij betrouwbaar?

De andere oprichter van X10 met Crypto is Harm van Wijk. Dit is één van de bekendste beleggers in Nederland. Waarschijnlijk ken je hem wel als je in het verleden al eens geld hebt proberen te verdienen op de beurs met aandelen. Harm van Wijk is namelijk de oprichter van de website en het bedrijf Beleggen.com, waar hij alles vertelt over verschillende beleggingsvormen.

Zoals je waarschijnlijk al vermoed is het doel van Harm van Wijk anderen op weg te helpen succesvol te worden met beleggen. Hij heeft dan ook meerdere online videotrainingen gemaakt over succesvol beleggen, software systemen ontwikkeld om verlopen van koersen te voorspellen, ontzettend veel artikelen met waardevolle tips op zijn website staan en een hecht forum/community opgebouwd waar beleggers met elkaar in contact kunnen komen. Harm heeft inmiddels al meer dan 60.000 mensen geholpen met hun beleggingen en zit zelf al meer dan 30 jaar in het vak.

Harm van Wijk kwam al op jonge leeftijd in aanraking met beleggen. Tijdens zijn studie bedrijfseconomie op de Hogeschool in Utrecht werd er verteld over de handel in aandelen en opties. Hij vond het fascinerend dat je geld voor je aan het werk kon zetten. Daarom besloot hij al zijn eigen geld te steken in aandelen. Dit geld had hij destijds verdiend met zijn krantenwijk en horeca baantjes, waar hij een loon kreeg van slechts 3 gulden per uur. Toen op een activiteiten dag van zijn studie iemand langs kwam om te vertellen over zijn bedrijf raadde hij de studenten aan om te investeren in zijn bedrijf. Harm verkocht al zijn aandelen en investeerde alles in het bedrijf. Enkele weken later zakte de koers met 98% was en was al zijn zuurverdiende geld verdwenen. Dit was gelijk een les voor Harm, namelijk dat je beter niet kunt wedden op één paard. Overigens is de gastspreker die de studenten toesprak, hier later voor veroordeeld.

Na de tegenslag is Harm van Wijk gaan werken op de financiële afdeling bij verschillende banken (ABN Amro, de Volksbank, Fortis en SNS Bank) en de Financiële Telegraaf. Op deze plekken heeft hij gewerkt met aandeelhouders en zich bezig gehouden met het vrijgeven van aandelen en dergelijke zaken. Van zijn salaris is hij ook weer voor zichzelf een beleggingsportfolio gaan opbouwen. Deze keer werd hij erg succesvol. Dit lukte hem door onderzoek te doen naar de aandelen en de bijbehorende bedrijven en berekeningen te maken om de koersen te voorspellen. Hoe hij dit precies deed, vertel ik je zo meer in deze review.

Na de eigen successen van Harm van Wijk besloot hij anderen te gaan helpen met beleggen. Hij verdiende namelijk al behoorlijke bedragen met aandelen en op zijn werk kreeg hij niet de vrijheid om de projecten uit te voeren die hij wilde. Beleggen.com, optionalert.nl, beusbulettin.nl, deslimstebelegger.nl waren geboren. Beleggen.com is momenteel zijn grootste website. Sinds het opzetten heeft Harm van Wijk meerdere cursussen opgezet, waaronder dus X10 met Crypto samen met Jan Robert Schutte.

Zoals je hebt kunnen lezen heeft Harm van Wijk onwijs veel en lange ervaring met beleggen. Ook treedt hij met zijn eigen naam en foto naar buiten. Hij staat op voorpagina’s in kranten en is één van de Nederlandse expert beleggers die regelmatig ergens te gast is om zijn kennis te delen. Harm van Wijk is dan ook 100% te vertrouwen en zeker geen oplichter. Ik heb Harm van Wijk zelf enkele keren mogen spreken. Hieruit bleek dat hij gewoon een zeer aardige, hardwerkende, succesvolle kerel is. Hij wilt je graag helpen, geeft praktische adviezen en spreekt duidelijke taal.

Naar mijn mening is de samenwerking tussen Harm en Jan Robert perfect. Beide heren hebben super veel kennis in huis, verdienen tot op heden zelf geld met beleggen in crypto en zijn te vertrouwen. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken of je wordt opgelicht als je met het X10 met Crypto programma begint.

X10 met Crypto Harm van Wijk review
Harm van Wijk

X10 met Crypto review en ervaringen

Hieronder zal ik je mijn ervaringen en review vertellen met betrekking tot het X10 met Crypto traject. Ik zal je ook vertellen welke resultaten ik heb behaald door het volgen van de cursus.

Voordat ik begon met X10 met Crypto was ik al ruim drie jaar bezig met crypto en blockchain. Echter, Harm en Jan Robert hebben mij geholpen om hogere inkomsten te verdienen op zeer eenvoudige wijze. Je leest het allemaal in mijn review.

Wat houdt X10 met Crypto in?

Nu je weet wie de eigenaren van de X10 met Crypto cursus zijn, is het tijd om verder te gaan met de review. Ik wil je namelijk graag meer vertellen over de inhoud van deze cursus.

De laatste jaren, maanden, weken en dagen zien we enorme koersstijgingen van cryptomunten. Ook komt er enorm veel (social)media-aandacht bij kijken. Er zijn zat verhalen bekend van personen die een gering bedrag in crypto hebben gestoken en hierdoor miljonair of zelfs miljardair zijn geworden. Veel mensen willen dan ook nog steeds crypto miljonair worden, en dat is ook zeker mogelijk. Helaas zijn oplichters hier ook van op de hoogte. Er zijn dan ook een hoop oplichters actief in deze markt. Denk bijvoorbeeld aan gasten die de koersen manipuleren, gasten die nog even snel een positief nieuwsbericht de deur uit doen, voordat zij zelf hun crypto verkopen en oplichters die onbetrouwbare brokers (plaatsen waar je crypto kunt kopen) promoten. Het is daarom van belang dat je een kritische houding hebt en voldoende onderzoek doet als je X10 wilt gaan met crypto.

Als je op zoek gaat naar een crypto cursus, dan zie je al snel het programma X10 met Crypto voorbij komen. Zoals de naam al zegt is het de bedoeling dat je geld gaat verdienen door cryptocurrencies te verhandelen. Dit kan je realiseren dankzij de waardevolle lessen uit de trainingen en signals die je zult ontvangen. Om je te laten slagen, krijg je ook toegang tot verschillende onderdelen en bonussen.

X10 met Crypto is de populairste crypto cursus van het moment. Dit komt waarschijnlijk door alle positieve ervaringen en vele successen die behaald worden. Je kunt immers alerts ontvangen, zodat je exact weet wat Harm en Jan Robert doen, waarna je hun trades 1-op-1 kunt kopiëren. In deze X10 met Crypto review ga ik je dan ook meer vertellen over de verschillende onderdelen uit het programma.

De onderdelen uit X10 met Crypto

Als je nog steeds positief bent over X10 met Crypto na alle informatie die je al hebt gekregen in mijn review, wil je waarschijnlijk ook weten welke informatie je in de cursus kunt aantreffen. Ik kan je vertellen dat dit super veel is, maar wel goed te begrijpen is. Zelf ben ik in ieder geval erg positief over de vele gedeelde kennis in de cursus en de bijbehorende hulp. Je krijgt namelijk waar je voor betaald.

Als je met X10 met Crypto aan de slag gaat, krijg je onder andere toegang tot de volgende cursussen en bonussen:

 • 6-weekse online beginnerscursus over crypto
 • Geld verdienen met Bitcoin cursus; door Harm van Wijk
 • De CryptoAcademy cursus; door Jan Robert Schutte
 • Wekelijkse live Q&A sessies met Harm en/of Jan Robert
 • Coaching service voor Elite Traders
 • Exclusieve toegang tot meerdere platforms
 • Trading updates en signals
 • 3 crypto portefeuilles voor trading en staking
 • Onderzoeksrapporten met aanbevelingen, opgesteld door experts
 • En nog super veel meer bonussen (vertel ik je zo meer over)

Zoals je kunt zien, is de cursus super uitgebreid en krijg je zelfs toegang tot meerdere cursussen en bonussen. Ook vind ik het gaaf dat je elke dag in contact kunt komen met Harm van Wijk en Jan Robert Schutte via de groepen en tijdens de Live sessies.

Na aanmelding krijg je de inloggevens voor mijn.beleggen.com en CryptoAcademy Membershipsite. Daarvoor ontvang je separaat inlogcodes in je e-mail.

Hieronder zal ik je vertellen over de verschillende cursussen, onderdelen en alle bonussen.

Geld verdienen met Bitcoin Cursus

Voorheen focuste Harm zich vooral op het investeren in aandelen en opties. Dit was zijn voornaamste vakgebied en hij heeft dit spelletje aardig uitgespeeld. Om nog meer bezig te zijn op de beurs besloot hij ook cyrpto erbij te pakken. Na veel kennis op te doen en zelf te handelen in crypto, besloot hij dan ook de Bitcoin Cursus op te richten.

De Bitcoin Crusus is een aparte cursus van Harm. Je kunt deze dan ook los kopen, maar deze zit ook verwerkt in het X10 met Crypto programma. Het voordeel van het volledige pakket is dat je ook de cursus van Jan Robert erbij krijgt en vele andere bonussen. Dit kan je een hoop geld besparen.

In de Bitcoin cursus leer je geld te verdienen met crypto. Je gaat bijvoorbeeld leren hoe je crypto koopt, wat je hiervoor nodig hebt, wat de potentiele winsten zijn en waar je aan moet denken. Dit wordt uitgebreid uitgelegd in de volgende modules:

 • Onderdeel 1: Handelen in Bitcoins: Harm gaat je bijvoorbeeld vertellen wat Bitcoins en Ethereum zijn en hoe je hier je geld mee kunt verdienen zonder gevaar te lopen. Je leert bijvoorbeeld 4 methoden om geld te verdienen met Bitcoin en hoe je begint met daghandel, langeretermijn handelen, futures, CFD’s en minen.
 • Onderdeel 2: Altcoins: In deze module wordt verteld over ICO en altcoins. Altcoins zijn alle cryptocurrencies buiten Bitcoin om. Voorbeelden van altcoins zijn Ethereum, Cardano en Ripple. Aangezien de koersen van altcoins nog zeer laag staan, kun je er veel van inkopen en zijn er regelmatig koersstijgingen van honderden of tienduizenden procenten. Je kunt veel geld verdienen met altcoins als je weet wat de koersen ongeveer zullen doen. Je krijgt dan ook precies te weten welke altcoins ‘Hot’ zijn en Harm aanraadt, en waar je deze het beste kunt kopen.
 • Onderdeel 3: De basis van Bitcoin: In deze module ga je meer leren over de technische kant van Bitcoin. Je zult bijvoorbeeld leren over de termen Blockchain, SefWit, PoW, PoS, Pol en Lightning network. Als je dit begrijpt, weet je beter wat de mogelijke potentie van Bitcoin en altcoins zijn.
 • Onderdeel 4: Platforms en wallets: Als jij crypto wilt aanschaffen en bewaren, dan heb je een betrouwbare wallet nodig om crypto te kopen en veilig op te slaan. Harm zal je dan ook alles vertellen over de (in zijn ogen) beste crypto platformen en de verschillende soorten wallets met hun voor- en nadelen. Op deze manier hoef je de minste transactiekosten te betalen per trade, zodat je meer geld kunt verdienen met crypto. Ook zal worden verteld over het belang van twee-factor-verificatie en de Google Authenticator applicatie.
 • Onderdeel 5: Techniek: Naast module 3 is er nog een module waarin dieper wordt ingegaan op de techniek en werking achter de Bitcoin. Het is belangrijk hiervan op de hoogte te zijn, omdat je kunt voorspellen wat bepaalde koersen zullen doen en welke altcoins aantrekkelijk zijn op basis van de fundamentele analyse. Er wordt bijvoorbeeld verteld over quanton computing, het volgen van crypto transacties, het controleren van transacties en hashing.
 • Onderdeel 6: Wetgeving en regulatie: Als je geld wil verdienen met crypto dien je je te houden aan bepaalde wetgeving en moet je Belasting betalen. Als je dit niet doet, kun je in grote problemen raken. Veel mensen weten hier echter niks van af, waardoor zij uiteindelijk minder geld hebben dan voordat zij investeerden in crypto. Denk bijvoorbeeld ook aan informatie hoe het zit met je erfenis en crypto, wetsontwikkelingen in de wereld en innovaties door overhedden.
 • Onderdeel 7: Vragen en antwoorden: In deze module bespreekt Harm van Wijk de veel gestelde vragen. Aangezien hij al jaren actief is in het vak weet hij waar mensen tegenaan lopen en meer hulp bij nodig hebben. Hij heeft deze informatie dan ook gebundeld en toegevoegd aan deze cursus. Super waardevol als je het mij vraagt.
 • Onderdeel 8: Crypto rapporten: In deze module leer je over andere manieren om inkomsten te verdienen, die uiteraard te combineren vallen met cryptocurrency. Het is immers het doel van Harm om je zoveel mogelijk geld en vrijheid te laten creëren.
X10 met Crypto inhoud
X10 met Crypto cursussen op Beleggen.com waar je toegang tot krijgt
review over video uit X10 met Crypto
Video: Altcoins

CryptoAcademy cursus

Naast de geld verdienen met Bitcoin cursus krijg je dus ook toegang tot de CryptoAcademy cursus van Jan Robert Schutte. Deze cursussen vullen elkaar erg goed aan. Jan Robert Schutte is immers een echte expert op het gebeid van crypto. Dit kun je zeker merken aan de volgende modules:

 • Onderdeel 1: How to’s: Tijdens de eerste module ga je direct de diepte in. Je leert bijvoorbeeld over staking (een soort van rente over je investeringen) waarvan je kunt profiteren op de Binance exchange, strategieën die je kunt toepassen, zoals HODL (Hang On for Dear Life) en DCA (dollar Cost Averaging) en hoe je een winstgevend portfolio opbouwt. Je leert bijvoorbeeld ook over het aanmeldproces en de details over hoe je crypto kunt kopen en verkopen op platformen, zoals: Binance, Coinmerce en Bitvavo. Bovendien leer je 3commas.io te koppelen.
 • Onderdeel 2: Crypto trading on deribit: Deribit is een platform waar je opties, futures en crypto kunt verhandelen. Dit is een zeer interessante manier om geld te verdienen met crypto. Aangezien het vrij ingewikkeld werkt, leert Jan Robert het je op eenvoudige wijze in de praktijk toepassen en grafieken lezen. Dankzij het handige stappenplan kun je zelfstandig een account aanmaken en direct zelf aan de slag.
 • Onderdeel 3: English trading webinars: Tijdens de carrière van Jan Robert Schutte heeft hij vele webinars en seminars mogen organiseren. Zijn 1,5 uur durende webinar is zo waardevol dat hij hem heeft geplaatst in de cursus. Je leert hierin meer over het M2W-TS systeem. Dit vinden veel mensen lastig, maar ook dit wordt in een makkelijk te begrijpen taal uitgelegd. Je kunt tevens toegang krijgen tot een extra coachingsvideo over dit systeem.
 • Onderdeel 4: Dutch trading webinars: In deze module zijn meerdere webinars verwerkt. Naast de kennis van Jan Robert over day trading wordt er bijvoorbeeld ook expertise van andere ervaren beleggers gedeeld.
 • Onderdeel 5: Crypto Elite Trader webinars: In deze module vind je de live Masterminds terug die elke woensdag worden gehouden. De webinars zijn super waardevol, omdat je wordt meegenomen in de specifieke onderdelen waarvan je op de hoogte moet zijn als je succesvol wilt worden met de handel in crypto.
 • Onderdeel 6: X10 Crypto: Deze module wordt X10 met Crypto genoemd. Je leert hierin dan ook hoe je daadwerkelijk succes kunt bereiken met de handel in crypto. Dit wordt bereikt door middel van meerdere Mastermind meetings. In de meetings worden vragen gesteld en antwoorden gegeven waar ik veel aan heb gehad.
 • Extra module: Case Studies: Hierin vind je praktijkvoorbeelden. Dit is dan ook een erg goede manier om te leren van experts over wat je wel en vooral niet moet doen als je X10 wilt gaan met crypto.
X10 met Crypto inhoud review
Het ledengedeelte van de cursus van Jan Robert, onderdeel van X10 met Crypto

Welke cursussen en bonussen horen nog meer bij de X10 met Crypto cursus?

Als je begint met de X10 met crypto cursus krijg je dus onder andere toegang tot drie bestaande cursussen, namelijk “6-weekse online beginnerscursus over crypto”, “geld verdienen met Bitcoin” van Harm van Wijk en “CryptoAcademy” van Jan Robert Schutte. Hier houdt het echter niet bij op. Je krijgt namelijk toegang tot zeer waardevolle bonussen en diensten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende bonussen:

 • Onderzoeksrapporten: Je krijgt toegang tot de onderzoeksrapporten van Harm en Jan Robert. De rapporten worden up-to-date gehouden. In de rapporten zie je exact welke posities zij hebben en jij dus kunt overnemen in je eigen portfolio.
 • Trading updates en kansen: Je wordt op de hoogte gehouden van tips en kansen die dagelijks ontstaan. Met deze tips kun je je vermogen laten groeien en met de trading updates weet je precies welke posities je moet innemen. Uni steeg bijvoorbeeld met 580% in één jaar, en Harm en Jan Robert hadden dit als tip gegeven.
 • VIP-toegang tot mijn.beleggen.com: Je krijgt 2 jaar toegang tot het waardevolle forum/community van Harm van Wijk Mijn.Beleggen.com. Je kunt hier terecht met al je vragen, sparren met andere succesvolle beleggers en inspiratie opdoen. In het VIP gedeelte vind je tevens super veel informatie over beleggen. Denk aan actuele kansen op de beurs, DVD’s over trendvol belleggen, beleggen met opties en geheimen van succesvolle beleggers.
 • Live Q&A sessies (Crypto Wednesday): Een andere zeer waardevolle bonus zijn de exclusieve Live sessies die op elke woensdag worden gehouden. Je kunt tijdens de webinars al je vragen stellen en de vragen van andere meeluisteren. Dit is erg leerzaam en leuk als je van crypto houdt en leergierig bent. De sessies worden opgenomen dus je kunt ze altijd terugkijken. Tevens ontvang je direct een verslag na elke sessie.

Denk ook aan deze bonussen.

 • 12 maanden toegang tot handel en staking portefeuilles
 • Toegang tot 3 bonus portfolio’s: HODL, DCA en Swing Trading
 • Toegang tot lunch webinars beleggen: Vrijwel elke dag om 12:00 vindt een lunch webinar plaats met experts over beleggen, of Harm en Jan Robert zelf. Dit gaat over handelsplatformen, indicatoren, trades en trading kansen in specifieke markten en sectoren. Je krijgt iedere week concrete posities om in te spelen op de actuele kansen.
 • 12 maanden premium coaching voor elite traders
 • 12 maanden toegang tot een maandelijks Rapport over veelbelovende Altcoins.
 • Toegang tot het gedeelte Brokeronderzoek: Elk jaar wordt de beste broker onderzocht. De documenten tellen zo’n 50 pagina’s per stuk. De beste broker wordt gekozen aan de hand van de mogelijkheden van het handelsplatform, de kosten en de klantgerichtheid.
 • Toegang 2 Telegram groepen: In de Telegram groep ‘X10 Crypto Trades’ word je op de hoogte gehouden van alle trades die Harm en Jan Robert maken. In de Telegram groep ‘X10 Crypto Elite Traders Group’ kun je al je vragen stellen en communiceren met andere deelnemers.
 • Toegang tot de CryptoAcademy membership website
 • Super veel waardevolle, exclusieve e-books (vertel ik je zo meer over)

De bonussen zijn zeer waardevol. Persoonlijk heb ik enorm veel inzichten gehaald uit de cursussen. Ook is het natuurlijk ontzettend interessant om te horen welke crypto’s potentie hebben en welke trades Harm en Jan Robert zelf dagelijks maken. Er worden namelijk continu nieuwe kansen ontdekt door Harm en Jan Robert, die zij ook weer delen met hun cursisten.

Naast de cursussen en bonussen krijg je ook nog eens verschillende handige tools. Ik vind de “Crypto Mentoring Optie” bijvoorbeeld erg handig, omdat je hier een compleet overzicht krijgt van je gedane investeringen, de beginwaardes en gerealiseerde winsten.

Hieronder bespreek ik enkele onderdelen uitgebreider.

Onderzoeksrapporten (signalen per mail)

Dankzij de onderzoeksrapporten hoef je eigenlijk alleen maar Harm en Jan Robert na te doen. Natuurlijk is het aan te raden om alle video’s te kijken. Je weet dan immers hoe je crypto koopt en verkoopt, trades instelt en hoe de koersen werken. Op deze manier weet je waarom zij bepaalde kansen zien en trades maken. Aangezien je geen levenslange toegang krijgt tot de signalen, lijkt me dat je zelf wil weten hoe het werkt om in de toekomst door te gaan.

Je krijgt in ieder geval regelmatig updates over nieuwe kansen via je mail. In de mails staat exact wat je moet doen. Er staat bijvoorbeeld tegen welke koers je de crypto moet kopen, wat de uitstapprijs is en bij welke exchange je het kunt kopen. De cursisten van X10 met Crypto behalen regelmatig winsten van 50% in één of meerdere dagen op deze manier.

Het goede van X10 met Crypto is dat zij het principe ‘put the money where your mouth is’ principe hanteren. Harm en Jan Robert nemen namelijk zelf ook dezelfde posities in als klanten. Eerst sturen zij de recommendation via e-mail en Telegram en daarna handelen ze zelf, dus niet andersom. Je krijgt minimaal 30 minuten voorsprong. De belangen liggen dus op één lijn met de klant.

X10 met Crypto signaal review
Telegram signaal over een nieuwe trade
X10 met Crypto portfolio
Een zeer kleine gedeelte van trades uit X10 met Crypto. Ik mag dit eigenlijk niet delen 😉

E-books als bonussen

Zoals je waarschijnlijk wel merkt, krijg je ontzettend veel informatie en is het een erg uitgebreid trainingsprogramma. Je krijgt namelijk niet alleen informatie over de theorie en de stappen die je in de praktijk moet zetten, maar zelfs toegang tot livesessies en de exacte trades die je kunt maken. Dit wordt bereikt met de cursussen, maar ook met de bonussen.

Waar ik je nog niet eens over heb verteld zijn de e-books die je erbij krijgt, namelijk:

 • E-book: Meest gestelde vragen over de Bitcoin (93 pagina’s)
 • E-book: 10 tips voor de aanschaf van ICO’s (6 pagina’s)
 • E-book: Starten met Crypto’s: wat zijn de beste crypto Exchanges?
 • E-book: In 7 etappes van start(er) tot finish (24 pagina’s)
 • E-book: Stappenplan analyse altcoins
 • E-book: Geld verdienen met aandelen (56 pagina’s)
 • E-book: Basiscursus opties (63 pagina’s)
 • E-book: Geld verdienen met opties (79 pagina’s)
 • E-book: Boekaanbevelingen over beleggen (3 pagina’s)
 • E-book: Geld verdienen met turbo’s, speeders en sprinters (58 pagina’s)

Over deze bonussen ben ik ook zeer positief. Je leert hierin nog betere keuzes te maken als je op verschillende manieren wil handelen in crypto en hier een hoog inkomen mee wil vergaren. De e-books zijn zeer uitgebreid.

Wat is het doel van de cursus X10 met Crypto?

In deze X10 met Crypto review komt duidelijk naar voren dat ik zeer te spreken ben over Harm en Jan Robert. Ik kan echter begrijpen dat je jezelf afvraagt waarom de heren een samenwerking zijn aangegaan met elkaar. Eigenlijk kan ik hier een vrij simpel antwoord op geven. Beide heren willen namelijk anderen helpen succes te behalen. Aangezien ze allebei met crypto bezig zijn, vonden ze het een goed idee samen te werken. Jan Robert is dan ook uiteindelijk werkzaam geworden bij Harm van Wijk, en zij hebben los van hun eigen cursussen deze complete cursus samen ontwikkelt.

Zoals de naam van de cursus al zegt, is het het doel van Harm en Jan Robert jou X10 te laten gaan met crypto. Je gaat dus daadwerkelijk je geld vertienvoudigen. Dit willen zij bereiken in één jaar. Dit klinkt misschien erg onrealistisch, maar besef goed dat cryptomunten in één dag tientallen of duizenden procenten kunnen stijgen. Het zou dus niet raar zijn als je vandaag begint en morgen al je geld verdubbeld hebt. Ook krijg je alle kennis en signals die je nodig hebt in de X10 met Crypto cursus.

Voor wie is het interessant X10 met Crypto aan te schaffen?

Harm en Jan Robert geven bij de cursus duidelijk aan dat dit programma enkel is ontwikkeld voor mensen die van crypto houden. Je kunt dan ook beter jezelf gaan verdiepen in aandelen, grondstoffen of andere financiële producten, als je geen interesse hebt in crypto.

Uiteraard kan het in je voordeel werken als je momenteel al bezig bent met het handelen in crypto. Je hebt dan namelijk al enige basis kennis en kunt direct de diepte ingaan. Je kunt zelfs aangeven dat je ervaren bent, waarna Harm en Jan Robert hier zeker op zullen inspelen. Als je echter nog geen ervaring hebt, wordt je ook stap voor stap meegenomen om de basis te leren. De cursus is dan ook erg flexibel.

Houd er wel rekening mee dat je tijd moet vrijmaken voor dit programma. Met het bekijken, lezen en toepassen van alle onderdelen ben je zeker even bezig. Sommigen mensen zijn in enkele weken klaar, terwijl anderen er enkele maanden over doen. Dit hangt natuurlijk ook een beetje af van de tijd die ze er dagelijks in willen steken. Je kunt in ieder geval alvast de trades gaan maken die worden aangeraden via e-mails en de Telegram groep, dan kun je later nog de volledige cursussen, video’s en webinars bekijken, wanneer je wel voldoende tijd hebt.

Kort gezegd is deze cursus geschikt als je enige affiniteit hebt met crypto of er al mee bezig bent en tijd wil investeren om serieuze inkomsten te gaan verdienen. Het doel is immers X10 te gaan in één jaar.

Mijn review en ervaringen over X10 met crypto

Je begrijpt nu wel dat de cursussen en onderdelen van het X10 met Crypto programma veelbelovend zijn. In mijn ogen is het programma enorm waardevol en van erg hoog niveau. Het is immers gemaakt door experts die er al tientallen mee bezig zijn.

Eigenlijk vertellen mijn ervaringen dat er weinig minpunten te vinden zijn in het X10 met Crypto programma en de verschillende onderdelen. Het heeft een logische opbouw, ze maken de verwachtingen waar en geven zelfs toegang tot extra bonussen om nog meer waarde te leveren dan je van tevoren verwacht. De opgenomen bonus webinars van Jan Robert zijn bijvoorbeeld erg interessant en je kunt het boek van Harm van Wijk gewoon kosteloos bestellen!

In de cursussen komt duidelijk naar voren dat het vakmannen zijn. Het is dus een verstandige keuze aan de slag te gaan met X10 met Crypto als je zelf succesvol wilt handelen in crypto. Je kunt ook nog eens geld besparen door met dit complete programma aan de slag te gaan. Je bent namelijk een stuk duurder uit als je de cursussen los aanschaft.

Ik heb eigenlijk geen bedenkingen over bepaalde onderdelen van de cursus, behalve enkele kleine dingen die ik zo met je bespreek. Het enige wat ik je dus wil meegeven is dat je daadwerkelijk tijd moet willen investeren om alle kennis op te doen. Op deze manier ga je namelijk de meeste kans krijgen om je vermogen te vertienvoudigen in één jaar.  

Wat zijn ervaringen van andere cursisten?

Naast mij zijn er nog veel meer cursisten te spreken over het programma. Op het internet vind je talloze positieve reviews.

X10 met Crypto is zelfs één van de best verkochte digitale producten op PayPro, het platform dat Harm en Jan Robert gebruiken om betalingen te ontvangen. Dit geeft aan dat het programma erg populair is.

Hieronder deel ik enkele X10 met Crypto ervaringen met je:

ervaringen van X10 met Crypto
Cursist ervaringen
X10 met Crypto review en ervaringen
Cursisten ervaringen en reviews

De voor- en nadelen van X10 met Crypto

Het lijkt me makkelijk voor je om deze X10 met Crypto review uit te breiden met een compleet lijstje met alle voor- en nadelen.

De voordelen

 • Super veel gedeelde kennis

 • Gemaakt door betrouwbare experts

 • Momenteel een korting van 1000,- euro

 • Exacte trades die je alleen maar hoeft te kopiëren

 • Super veel waardevolle extra’s, bonussen en e-books

 • Het is leuk om mee te doen aan het programma en LIVE webinars

 • Je kunt in contact komen met gelijkgestemden

 • Je kunt zelf bepalen hoelang je er dagelijks mee bezig gaat, alles mag op eigen tempo

 • Je vergroot je kans om succesvol te worden met crypto aanzienlijk

De nadelen

 • Je moet tijd vrijmaken om alles te volgen, om alles te volgen ben je waarschijnlijk meerdere weken bezig

 • Er zitten een aantal ingewikkelde, te diepgaande modules tussen die lastig te begrijpen zijn voor beginners

 • Er is geen garantie dat je X10 gaat met crypto

 • Enkele video’s zijn Engestalig

 • Je kunt lui worden, omdat je alle tradingsignalen krijgt

 • Naast de investering in het programma heb je nog eens geld nodig om te investeren in cryptomunten

Als we kijken naar de nadelen van de X10 met Crypto cursus, zullen sommigen mensen dit niet eens als nadelen zien. Sommigen zullen het juist leuk vinden om heel veel kennis te vergaren over hun passie. Ook willen zij dieper in de stof duiken, terwijl andere cursussen enkel de basis uitleggen. Of jij X10 met Crypto gaat, heb je écht zelf in handen. Het is dan ook logisch dat zij geen garantie geven. Misschien heeft iemand niks gedaan, behalve achterover leunen en wachten op zijn of haar inkomsten, terwijl Harm en Jan Robert willen dat je er actief mee bezig gaat. Ik weet ook zeker dat je de enkele Engelstalige video’s wel gaat begrijpen. Bovendien kun je al investeren in crypto met 1,- euro. Als je dan gaat traden, kun je snel een groot vermogen opbouwen. De maximale investering bedraagt 10.000,- euro (buiten de bonus portefeuilles), maar de positiegroottes mag je dus helemaal zelf bepalen.

Vind je dat er teveel informatie wordt gegeven in de cursus. Dan helpen ze je graag op weg. Na aanmelden van de cursus kun je op elk gewenst moment een 15 minuten call inplannen met Jan Robert Schutte.

Wat is de prijs van X10 met Crypto?

Na het lezen van mijn uitgebreide review kan ik me goed voorstellen dat je er zelf mee aan de slag wilt. Het is namelijk super waardevol en er wordt meer waarde geleverd dan ik verwachtte.

Om aan de slag te gaan met X10 met Crypto mag je een investering doen van 997,- euro. Dit is de prijs inclusief 1000,- euro korting, die binnenkort afloopt. Ze verwachten namelijk dat binnenkort crypto door het dak gaat en er dus nog meer markt komt voor crypto investeerders.

997,- euro kan uiteraard een grote som geld voor je zijn. Je moet echter niet vergeten dat deze cursus je geld waard is. De investering kun je makkelijk terugverdienen. Het geld wat je verdient, kun je ook weer blijven herinvesteren.

Houd er ook rekening mee dat je 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt. Dit betekent dat je gewoon je geld terug krijgt als je denkt dat crypto toch niets voor jou is. Dankzij de garantie loop je dus geen enkel risico op een miskoop.

X10 met crypto review: eindoordeel

In deze X10 met Crypto review heb ik je zoveel mogelijk proberen te vertellen over de cursus. Je weet nu bijvoorbeeld welke onderdelen de cursus bevat, wat het doel is van de cursus en of het ook iets voor jou is. Ook weet je nu wie Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn.

Om mijn X10 met Crypto review af te sluiten zal ik je nog even mijn eindoordeel gegeven. Ik kan je in ieder geval de X10 met Crypto cursus van harte aanraden. Ik heb hem zelf ook gekocht en enorme winsten behaald in korte tijd.

X10 met Crypto overtreft andere cursussen door het allesomvattende programma. Je krijgt zelfs de exacte trades die je moet maken. In welke andere cryptocursus vind je dat? Geen! Daarnaast vond ik het leuk om te volgen en dus zeker niet saai. De Live webinars bijwonen heeft mij ook veel goeds gedaan. Op deze manier ben je namelijk samen met de grote mannen, wat mij weer extra motivatie geeft.

De tientallen jaren ervaringen van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte spreken eigenlijk voor zich.

Profiteer nu tijdelijk nog van 1000,- euro korting voordat deze actie in de komende dagen verdwijnt. Men verwacht dat de cryptomarkt gaat ontploffen en de prijs zal dan omhoog gaan naar de reguliere prijs. Via de onderstaande knop ga je direct naar de kortingspagina van X10 met Crypto van Harm van Wijk en Jan Robert Schutte!

X10 met Crypto review
X10 met Crypto review

Beoordeling door Bas,

23 aug 2021
5

In mijn X10 met Crypto review is duidelijk naar voren gekomen dat ik zeer te spreken ben over het zeer uitgebreide trainingsprogramma. Zowel onervaren als ervaren beleggers kunnen daadwerkelijk X10 gaan door actief mee te doen met de lessen en het opvolgen van de signalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *