Zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt

De beste manier om zelf je uren en werkplek te bepalen

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Zelf bepalen waar en wanneer je werkt

Zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt, wie wil dat nou niet? Hoewel de meeste mensen het wel zouden willen is de realiteit dat veel mensen voor een baas blijven werken.

Wanneer je zelf wil mogen bepalen waar en wanneer je werkt, dan is werken voor een baas een slechte keuze. Een baas gaat jou in de meeste gevallen geen vrijheid geven. Je zult dus een manier moeten vinden om zelfstandig geld te verdienen en daardoor vrijheid te krijgen. Je krijgt dan meer rust en wordt gelukkiger. Tevens krijg je meer geld om leuke dingen te doen.

Op deze pagina ga ik je dan ook meer vertellen over een verdien methode waarmee ik zelf ook geld verdien. Hierbij mag je zelf de werktijden bepalen. Dankzij deze bijzondere methode is werken waar, wanneer en hoeveel je wilt zeker mogelijk. Je hoeft maar enkele uren per dag te werken om veel geld te verdienen. Sommige mensen werken zelfs nog minder. Ook ben je niet verplicht om op een bepaalde plek te werken.

Ideaal toch?

Normaal bepaalt de baas alles voor je

Werken voor een baas begint ouderwets te worden. Tegenwoordig zijn er veel goede mogelijkheden om zelfstandig een inkomen te vergaren. Hard werken voor weinig geld bij een baas is dus niet meer nodig. Het is ook zeker niet de enige manier om inkomsten te verdienen in tegenstelling tot wat veel mensen denken.

Sinds mijn 15e levensjaar ben ik begonnen met werken. Ik heb dan ook meerdere bazen gekend. Nu ben ik van plan nooit meer voor een baas te werken. Ik verdien namelijk zelf genoeg geld. Ook krijg je simpelweg te weinig vrijheid bij de meeste bazen en banen.

Je bent bij een werkgever verplicht om 5 dagen per week 8 uur te werken. De gebruikelijke werktijd in Nederland is 08:00 tot 17:00 uur. Vaak krijg je niet de mogelijkheid om bijvoorbeeld eerder te beginnen of ’s avonds te werken. Wil je een keer op vakantie of moet je naar de tandarts? Dan zal je eerst moeten overleggen of je vrij mag nemen. Als jij dus zelf wil bepalen wanneer je werkt, kan een baas je hier niet bij helpen.

Daarnaast moet je vaak op de werkplek aanwezig zijn. Je mag dus bijvoorbeeld niet een dagje thuis werken terwijl je dat misschien wel graag wilt. Er geldt dus weer dat je niet terecht kan bij een normale baan als je zelf wilt bepalen waar je werkt.

Bovendien ben je als werknemer verbonden aan een bepaald standaard uurloon. Elke maand weet je dus al wat je gaat verdienen. Het is dan afwachten tot je misschien ooit een salarisverhoging krijgt. Je hebt dus ook amper invloed op hoeveel je verdient.

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt dankzij een eigen business

Ik besloot zelf geld te gaan verdienen om mijn eigen doelen en dromen achterna te gaan in plaats van die van de werkgevers. Ik begon dan ook te werken in de ochtenden, avonden en weekenden aan mijn eigen internet business. Dit deed ik naast de normale baan die ik toen had.

Het verdienmodel waaraan ik werkte, leerde ik kennen toen ik zelf in Google ging zoeken naar makkelijke manieren om veel geld te verdienen. Zo kwam ik achter een verdienmodel waarmee je passieve inkomsten kunt opbouwen. Dit betekent dat je inkomsten krijgt die elke maand terugkomen waarvoor je eenmalig iets hoeft te doen. De inkomsten blijven dus telkens stijgen waardoor je rustig iets kunt opbouwen. Ideaal als je zelf wilt bepalen wanneer en hoeveel je werkt.

Het verdienmodel genaamd ‘affiliate marketing’ is ook echt het ideale verdienmodel. Ik zal je uitleggen waarom.

Je gaat andermans producten en diensten promoten in ruil voor een gedeelte van de winst. De voordelen hiervan zijn dat je geen eigen producten nodig hebt, niet commercieel hoeft te zijn en ook geen klantenservice hoeft te regelen.

Affiliate marketing toepassen kan online en je hebt alleen een laptop met internetverbinding nodig. Je kunt dus vanuit huis geld verdienen of waar jij ook wilt, zolang je maar je laptop bij je hebt. Ook heb je geen werkgever om je heen hangen waaraan je toestemming moet vragen om bijvoorbeeld in een vette hotelbar, op het strand of op vakantie te werken. Jij mag alles zelf gaan bepalen.

De potentie van affiliate marketing is enorm en de keuze aan producten om te promoten is oneindig. Bedenk maar eens dat je via het Bol.com affiliate programma alleen al 20 miljoen producten kunt promoten.

Hoe pas ik affiliate marketing toe?

De manier waarop ik affiliate marketing toepas is er op gericht om passief inkomen op te bouwen. Hierdoor kun je zelf beslissen waar, wanneer en hoeveel je werkt. Je krijgt namelijk uiteindelijk genoeg inkomsten waardoor je alle taken kunt uitbesteden en zelf eigenlijk niet meer hoeft te werken.

Een goede manier om de vrijheid die je wenst te realiseren is door een website of blog op te zetten over iets wat jij leuk vindt. Je gaat dan artikelen schrijven over het gekozen onderwerp en promoot een bijpassend affiliate product met je unieke affiliate linkje. Hierdoor krijg je op gratis wijze bezoekers op je website via Google. Aangezien de artikelen op je site 24/7 in Google toegankelijk blijven voor mensen die naar iets zoeken, kun je hier genoeg passieve inkomsten uithalen.

Met mijn methode laat je het internet voor je werken. Je hoeft namelijk niet fysiek of online aanwezig te zijn als mensen je website bezoeken via Google en de affiliate producten kopen die je promoot. Zolang je websites online blijven, verdien je geld op de automatische piloot.

Naast het opzetten van een website zijn er uiteraard nog meer mogelijkheden om succesvol te worden met affiliate marketing. Je kunt bijvoorbeeld adverteren of een Instagram en Facebook pagina opzetten. Echter bouw je met eenmalige content op sociale media geen vast hoog inkomen op. Zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt kan immers alleen worden gerealiseerd als iemand genoeg geld verdient.

Ga zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt

Je weet nu dat het inderdaad mogelijk is om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Ik hoop dat je actie gaat ondernemen om een eigen online affiliate business te starten, zodat jij voortaan ook zelf je werktijden en werkplekken mag bepalen.

Ik heb affiliate marketing leren toepassen dankzij Jacko Meijaard. Hij heeft een speciale videotraining ontworpen waarin hij van A tot Z vertelt hoe je affiliate marketing winstgevend kunt toepassen. Je kunt dus stap-voor-stap leren hoe je dezelfde successen als ons kunt behalen. Daarnaast kun je altijd terecht met vragen bij andere leden op het forum en krijg je persoonlijke hulp van Jacko.

Je hoeft niet technisch te zijn of een speciale opleiding te volgen om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Klik hier om zelf aan de slag te gaan en je eerste inkomsten te gaan verdienen >>

Ik spreek je daar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *