Thuis online geld verdienen met Bloggen

Geld verdienen met bloggen

Er zijn vele bloggers actief op het internet. Toch slaagt er maar een klein deel in om geld te verdienen met het plaatsen van blogs. De bekendste manieren van geld verdienen met blogs zijn Affiliate marketing en Google AdSense. De manieren worden toegelicht in het artikel.

Wat is bloggen?

Je kunt op jouw website of speciale blogpagina teksten gaan schrijven. Deze artikelen zijn de zogenoemde blogs. Blogs kunnen uiteenlopende onderwerpen hebben. Vaak krijgen lezers van een blog de mogelijkheid te reageren of vragen te stellen.

Hoe verdien ik geld met bloggen?

Geld verdienen met je blog is erg goed mogelijk. Je kunt gebruik maken van de 2 bekendste verdien methodes, namelijk Affiliate marketing en Google AdSense.

Bloggen en Affiliate Marketing

Affiliate marketing is het promoten van producten of diensten voor andere bedrijven. Je ontvangt hiervoor een commissie per klik, verkocht product of abonnee. Het plaatsen van blogs is een handige manier om producten te promoten. Je kunt namelijk in je blog het product of dienst laten zien of erover vertellen. In de tekst hoef je enkel nog een linkje in te stellen naar het product of dienst. Voor Affiliate marketing zijn geen opstartkosten nodig, omdat je producten van anderen aanbiedt.

Bloggen en Google AdSense

Ook kun je geld gaan verdienen met behulp van Google Adsense. Google Adsense is geheel gratis te gebruiken. Naast je artikel worden door de service van AdSense advertenties getoond door Google. Je wordt hiervoor betaald door Google per klik of aantal weergaven. Wanneer je kiest voor aantal weergaven, krijg je per bezoeker geld betaald. Op deze manier is het makkelijk om een passief inkomen op te bouwen. Je hoeft namelijk enkel artikelen te plaatsen. De artikelen blijven hoogstwaarschijnlijk de rest van je leven online staan. Automatisch zorgt de reclame voor jouw inkomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *