Thuis geld verdienen met handel

Geld verdienen met handel

Het inkopen en verkopen van goederen, of te wel handelen, is een hele goede methode om thuis online geld te gaan verdienen. Bij ons is het succes dan ook begonnen met het verhandelen van producten. Er zijn vele online en fysieke plaatsen waar je goedkoop spullen in kunt kopen. De ingekochte goederen kunnen worden doorverkocht met een hoge marge. Met deze methode ben je eigen baas en behoud je de winst voor jezelf. 

Hoe verdien ik geld met handel?

Allereerst moet je gaan bedenken welke goederen je gaat inkopen en verkopen. Daarbij is het slim na te denken over de huidige vraag en handelsprijzen op de markt. Voor sommigen is het best lastig om een goed product te kiezen. Wij raden je dan aan een product te kiezen waar je veel over af weet of iets wat te maken heeft met jouw hobby.

Eerst zal je een goedkope en/of gunstige productsoort moeten uitkiezen. Goedkope producten vind je onder andere hier:

 • Rommelmarkten
 • Veilingen
 • Goedkope leveranciers
 • Kringloopwinkels
 • Faillissement veilingen
 • Marktplaats
 • Webshops uit China
 • Politie veilingen
 • Facebook

Bekijk ook eens onderstaande websites. Hier kun je goedkoop goederen kopen. Vaak worden daar goederen verkocht ver onder de marktprijs.

Tip! Meld je aan voor de nieuwsbrief bij Speurders aanbiedingen om op de hoogte van aanbiedingen te blijven.

Ook kun je rommelmarkten en kringloopwinkels gaan bezoeken. Op deze plekken vind je veel goede handel met waarde. Veel oude spullen en verzamelobjecten die hier te vinden zijn kunnen worden doorverkocht met enorme winsten. 

Op veilingen wordt van alles aangeboden. Van kleine (verzamel) objecten tot grote partijen en pallets. Door de ontzettend lage inkoopkosten kan het erg effectief zijn voor het verkrijgen van handel. Op veilingsites zoals jouwveilingen.nl worden elke dag nieuwe veilingen toegevoegd. Ook wij zien hier regelmatig interessante partijen en verzamelartikelen voorbij komen. 

Door het gebruik van internet kun je handel vinden over heel de wereld. Dat betekent vele goedkope leveranciers, bijvoorbeeld uit China. Op een website als Aliexpres kun je heel voordelig goederen inkopen. Daarnaast kun je kiezen goederen in partijen in te kopen. Dat levert uiteraard nog meer voordeel en geld op. Denk hierbij wel weer aan het marktonderzoek, zo voorkom je met een partij te zitten waar geen vraag naar is. 

Kijk naar andere handelaren voor goede handel

Door actief te zijn op advertentiewebsites kom je er snel achter welke producten goed te verhandelen zijn. Op Marktplaats zijn dan ook vele handelaren actief welke je als voorbeeld kunt nemen. Door op de profielen van andere handelaren te klikken, zie je wat zij te koop aanbieden. Bekijk de prijzen en het aantal reacties. Het is altijd belangrijk om te kijken naar de vraag van een product. Op deze manier kun je de juiste producten gaan zoeken.

Voorafgaand marktonderzoek. Gat in de markt?

Het is erg belangrijk bij het uitkiezen van een product te bekijken of er wel voldoende vraag naar is. Bekijk daarom de markt van jouw product goed. Daarbij is het belangrijk te kijken naar de concurrentie.

Als voorbeeld bestellen wij een partij sleutelhangers uit China op Aliexpres. De sleutelhangers willen wij doorverkopen op Marktplaats. Eerst gaan we bekijken of er concurrentie is op Marktplaats en stellen ons daarbij de volgende vragen:

 • Hoe hoog is de mate van concurrentie?
 • Welke soort sleutelhangers verhandelen zij?
 • Op welke doelgroep richten zij zich?
 • Welke prijzen hanteren zij?

Na het beantwoorden van deze vragen kun je een mogelijk gat in de markt ontdekken en bedenken of het rendabel genoeg is om te gaan handelen in sleutelhangers. Door voorafgaand marktonderzoek uit te voeren, kan er worden voorkomen dat er mogelijk verlies wordt geleden wegens onvoldoende vraag naar de aangeboden sleutelhangers.

Waar verkoop ik mijn handel?

Zodra je hebt bedacht welke producten je gaat inkopen en verkopen, heb je een media nodig om de producten te promoten en aan te bieden. Het makkelijkste is binnen enkele minuten gratis een Marktplaats account aan te maken en een advertentie te plaatsen. Uiteraard zijn er ook andere manieren, zoals: een website, sociale media, Ebay of Letgo. Deze type media zijn allemaal gratis te gebruiken om goederen op aan te bieden.

Naast het gratis inzetten van media, kun je overwegen te investeren in een webshop of marketing activiteiten. Zo kun je de producten sneller gaan verkopen. Lees anders eens het artikel: Hoe maak ik een website?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *