Thuis geld verdienen met Oppassen

Geld verdienen met oppassen

Oppaswerk is een makkelijk methode om geld te verdienen. Het internet geeft de mogelijkheid ons zelf als oppasser aan te bieden. In tegenstelling tot vroeger kan er dus veel makkelijker een oppasadres worden gevonden. Aangezien je tijdens het oppassen andere dingen kunt doen zoals televisie kijken is het voor vele ook nog eens een leuke bezigheid. 

Hoe verdien ik geld met oppassen?

In vele Nederlandse gezinnen hebben beide ouders een drukke baan en willen zij ’s avonds graag sporten of andere vrijetijdsactiviteiten beoefenen. De jonge kinderen van de ouders kunnen vaak nog niet zelfstandig thuis blijven. De gezinnen hebben vaak niemand uit de directe omgeving die ze kunnen vragen. Uiteindelijk zoeken zij via het internet naar een oppasser.

Er zijn veel verschillende websites, waar je jezelf kunt aanbieden als oppasser. De grootste Nederlandse website voor oppaswerk isĀ Oppasland.nl. Het is volledig gratis om een account aan te maken. Na het aanmelden op de website kun je jouw eigen profiel gaan aanvullen. Vervolgens kunnen zaken als een profielfoto, uurtarief en beschikbare tijden worden ingesteld.

De gezinnen die op zoek zijn naar een oppasser hebben zelf ook een account op de website. Zij kunnen contact opnemen met de oppassers. Wanneer jij als oppasser zelf contact wilt opnemen met ouders kan dat tegen een kleine vergoeding.

Wil je het liever gratis houden en dus zelf berichten van gezinnen afwachten, is het van belang een aantrekkelijk profiel te maken. Voeg minimaal een leuke profielomschrijving en foto toe. Vaak scoren de profielen met profielfoto beter!

Hoeveel geld verdien ik met oppassen?

Het uurtarief voor het oppassen kun je zelf bepalen. Het lijkt ons verstandig niet overdreven veel geld te vragen. Wanneer je een ouder (volwassen persoon bent) kun je natuurlijk wel een hoger tarief vragen dan een 16-jarige. Vaak spelen factoren als: leeftijd kind, afstand tot het oppas adres etc. een rol bij het bepalen van het tarief.

Het is een idee bij het uurtarief aan te geven: tarief nader overeen te komen. Op deze manier kun je samen met de ouders een tarief overeenkomen. Je komt hierdoor een stuk professioneler over en geeft speling voor de ouders.

Handig overzicht – Geld verdienen met oppassen

Voor oppassers

Geld voor oppassers

Voor ouders

Geld verdienen oppassen voor ouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *