Geld verdienen met Affiliate Marketing

geld verdienen met affiliate marketing

Geld verdienen met affiliate marketing? Starten met Affiliate marketing is een goede methode om thuis online geld te verdienen. Je bent als affiliate marketeer aangemeld bij een affiliate marketing website. Op de affliate site staan vele verschillende producten en diensten die je kunt gaan promoten. De gekozen producten kun je gaan plaatsen op allerlei soorten media.

Voor het promoten van producten ontvang je een vergoeding. Vele personen hebben van affiliate marketing hun vaste baan gemaakt en verdienen zo een volledig inkomen van 2500+ euro per maand. Goede affiliate marketing websites met een groot aanbod aan campagnes zijn Daisycon en Paypro.

Direct geld verdienen met affiliate marketing dankzij een goede start

Je kunt ontzettend veel geld verdienen met affiliate marketing. Bestaande websites kun je namelijk oneindig groot maken en oneindig nieuwe websites blijven aanmaken.

Jacko Meijaard doet dit al jaren en is hiermee erg succesvol. Zelf hebben wij het ook geleerd van hem en bevelen je daarom zijn training ‘de Affiliate Marketing Revolutie’ van harte aan.

Lees zijn verhaal en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Het enige wat je moet doen is starten, zijn stappen 1 op 1 kopiëren en niet opgeven totdat je jouw doel hebt bereikt!

Geld dankzij affiliate marketing

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing is het promoten van producten of diensten voor bedrijven. Op een affliate marketing website zijn er 2 partijen die zich aan kunnen melden, namelijk:

 • Adverteerders (bedrijven): Wanneer bedrijven een groter bereik of omzet willen krijgen, kunnen zij zich aanmelden bij een affliate marketing website. De affliate marketing website geeft namelijk bedrijven de mogelijkheid, producten of diensten aan te bieden en te laten promoten door publishers.
 • Publishers (promoters): De affliate marketing website heeft een groot aantal aangemelde publishers. De publishers promoten de producten of diensten van de aangemelde bedrijven.

In dit geval zijn wij de promoters en willen wij graag producten of diensten gaan promoten voor bedrijven.

Stappenplan affiliate marketing

 1. Meld je gratis aan Publisher op de affiliate website.
 2. Plaats de link van het gekozen product op jouw media.
 3. Een bezoeker van jouw media klikt op de persoonlijke klink.
 4. De affiliate website houdt je conversies bij.
 5. De Publisher ontvang geld per conversie.

Hoe kun je geld verdienen met affiliate marketing?

Allereerst meld je jezelf gratis aan als Publisher op de affiliate marketing website. Goede affiliate marketing websites met een ruim aanbod aan campagnes zijn Daisycon en Paypro.

Met affiliate marketing promoot je adverteerders en krijg je hiervoor een vergoeding betaald. In het geval van CPS (Cost per Sale) is de vergoeding een percentage van het betaalde bedrag door de bezoeker. Elk product of dienst heeft een eigen percentage, dat door de adverteerder wordt uitbetaald. Meestal ontvang je tussen de 10 tot 20% van het betaalde bedrag door de klant. De percentages kunnen oplopen tot wel 50% van het betaalde bedrag. 

Als Publisher krijg je een overzicht van honderden tot wel duizenden campagnes, met producten en diensten. Je kunt zelf kiezen uit de campagnes en wat je wilt gaan promoten. Wij raden aan een campagne uit te kiezen, welke raakvlakken heeft met jouw interesses, hobby’s en/of passies. Hier kun je namelijk veel informatie over geven. 

Wanneer je je hebt aangemeld voor een product of dienst, ontvang je toegang tot het promotiemateriaal. Deze promotiematerialen zijn bijvoorbeeld: reclame, linkjes en banners. De promotie kun je plaatsen op jouw eigen media. Dit kan bijvoorbeeld een website, blog of sociale media account zijn. Op jouw media geef je informatie over het gekozen product en plaatst hier het affiliate linkje bij naar de adverteerder. Wanneer een persoon via jouw link bij de adverteerder uitkomt, ontvang jij een vergoeding.

Elke Publisher ontvangt unieke links voor de gekozen campagnes. Door middel van cookies weet de affliate marketing website, dat de verkoop van jou afkomstig is.

Voor het promoten van de adverteerders ontvang je een vergoeding. De website betaalt een vergoeding, afhankelijk van de door jou gekozen campagnes. Er wordt onderscheid gemaakt tussen 3 categorieën vergoedingen, namelijk:

– CPS= Cost per Sale: Krijg betaald per verkocht product

– CPL= Cost per Lead: Krijg betaald per aangebracht lid

– CPC= Cost per Click: Krijg betaald per klik

Je kunt zelf kiezen wat je wilt gaan promoten. Voorafgaand aan het aanmelden voor een campagne staat aangegeven of je betaald krijgt per sale, lead of click.

Welke producten kan ik promoten met affliate marketing?

Als affliate marketeer krijg je toegang tot de campagnezoeker. In de campagnezoeker staan alle mogelijke adverteerders. De adverteerders bieden je allerlei producten en diensten aan die je kunt promoten. Wij adviseren je een campagne uit te zoeken, welke bij jou past en waar je dus veel informatie over kunt geven. Wanneer er veel informatie over het product wordt verteld, zullen mensen eerder geneigd zijn een product of dienst aan te schaffen.

Aangezien de meeste grote bedrijven staan aangemeld als adverteerder op een affiliate marketingwebsite, zijn er vele categorieën producten en diensten te promoten. Eigenlijk zijn bijna alle soorten producten en diensten te promoten via de affliate marketing websites. Denk aan boeken, kleding, telefoons, televisies, abonnementen tot aan vakanties van duizenden euro’s.

Hieronder zie je mogelijke campagnes op Daisycon

affiliate marketing campagnes
Dit is de campagnezoeker van Daisycon. Momenteel zijn er 758 mogelijke campagnes.
lijst affiliate marketing producten
Hier zie je de lijst met  categorieën campagnes, welke je kunt gaan promoten.

Via welke kanalen promoot ik de producten?

Om de producten van de affiliate marketing website te promoten zal je over een media moeten beschikken, waar de promotie op kan worden geplaatst. Voorbeelden van type media zijn: websites, sociale media kanalen, advertentienetwerken en E-mail marketing.

Hieronder zie je een lijst met type media, waarmee je je kunt aanmelden.

affiliate marketing kanaal uitkiezen

Op een affliate website heb je heel veel mogelijke media types die je kunt inzetten voor het promoten van producten. Bij het bepalen van een media type zijn er 2 mogelijkheden:

 • Een media type inzetten zonder investering.
 • Een media type inzetten met investering.

Een media type inzetten zonder investering

Het aanmaken van een media type om producten of diensten te gaan promoten kan geheel gratis. Op sociale media websites kun je bijvoorbeeld gratis een account aanmaken. Voorbeeld kanalen welke gratis inzetbaar zijn: Instagram, Facebook Twitter en YouTube. Ook het inzetten van kanalen zoals een blog of website kan mogelijk gratis. Er zijn vele websites waarop je op eenvoudige wijze gratis een eigen website kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn: Jouwweb.nl of Webklik.nl.

Ook het inzetten van kanalen zoals een blog of website kan mogelijk gratis. Er zijn vele websites waarop je op eenvoudige wijze gratis een eigen website kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn: Jouwweb.nl of Webklik.nl.

Mocht je een website in gaan zetten als media type hebben wij een interessant artikel, namelijk: Hoe maak je een website?

Een media type inzetten met investering

Wanneer je affliate marketing professioneler wilt aanpakken zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je een website opstarten met een domeinnaam (.nl). Ook kun je kiezen gebruik te maken van de betaalde Google advertententies of sociale media advertenties. Hierdoor komt jouw website bovenaan in Google te staan of worden advertenties automatisch gezien door de doelgroep.

Affiliate marketing voorbeeld – Zonder investering

In het voorbeeld beschrijven wij hoe je gratis zou kunnen starten met Affiliate marketing.

Als voorbeeld maken wij gratis een Instagram account aan. Het profiel is binnen enkele minuten gevuld met informatie en afbeeldingen. Bovenaan de pagina stellen wij de verkregen affiliate link in naar de adverteerder.

Het is nu van belang volgers en (potentiele) kopers te krijgen. Dit kan op eenvoudige wijze, bijvoorbeeld door mensen (uit de doelgroep) hun Instagram foto’s te liken. Hierdoor zullen zij een melding krijgen en zien ze automatisch onze accountsnaam. Uit nieuwsgierigheid gaan veel mensen ons account volgen om te kijken wat het het account te bieden heeft.

Wanneer jouw Instagram pagina een mooie opmaak en iets leuks te bieden heeft, zullen klanten al snel iets aanschaffen op de website van de adverteerder. Hiervoor ontvang jij een percentage. Zo makkelijk kan thuis geld verdienen zijn met Affiliate marketing.

Hoeveel geld kan ik verdienen met Affiliate marketing?

De vergoeding die je ontvangt verschilt per product of dienst en is per adverteerder verschillend. Voorafgaand aan een nieuwe campagne zie je direct hoeveel de vergoeding bedraagt. Het is afhankelijk van CpS, CpC en CpL. Voor een lead kun je bijvoorbeeld ongeveer  2,- euro krijgen en voor een afgesloten verzekering 135,- euro. Bekijk ons blog artikel; Betrouwbaarheid voor meer informatie over de betrouwbaarheid van thuis online geld verdienen .

Meld je aan bij Daisycon en Paypro. Zelf hebben wij de beste ervaring met Daisyon als Affiliate marketing website.

‘De 24 Jarige MBO’er Jacko Meijaard verdient overal ter wereld honderden euro’s per dag

Jacko Meijaard verdient zijn inkomen volledig vanaf zijn laptop. Hij verdient zo’n 7500,- euro in de maand met affiliate marketing. Hij wilt jou ook graag op weg helpen met het verdienen van een inkomen vanuit huis. Door de Affiliate Marketing Revolutie aan te schaffen ontvang je direct toegang tot een uitgebreide training en krijg je levenslang hulp van de specialist zelf. Voor al je vragen rondom affiliate marketing kun je dus bij Jacko terecht.

geld verdienen met affiliate marketing cursus

In de onderstaande video zie je een voorbeeld van een winstgevende website van Jacko:

Ik wil graag toegang krijgen tot de Affiliate Marketing Revolutie.

3 reacties op “Geld verdienen met Affiliate Marketing

 1. Hoi! Erg interessant artikel en ben ook geïnteresseerd. Kan ik hiervoor dus een apart insta-account aanmaken en dan dingen delen? Zoja, moet je hier ZZP’er voor worden? Of kan dit ook zonder KvK nummer?

  Ik hoor het graag.

  1. Hee Anne, dankjewel voor je reactie.
   Je kunt inderdaad bijvoorbeeld een (apart) Instagram account aanmaken en dingen delen die te maken hebben met het affiliate product of dienst dat je promoot.
   Het is mogelijk om te beginnen als affiliate zonder KvK tot enkele duizenden euro’s. Als je veel geld gaat verdienen, is het slimmer om je in te schrijven als bedrijf, zodat je kunt profiteren van belastingvoordelen.

 2. Hoi, ik ben nieuw op dit gebied, ik zocht info over digitale tekeningen verkopen toen mijn oog viel op deze manier van verkopen/promoten. Nu is mijn vraag: moet je voor elke aanbieder een apparte media hebben of kan je ook een verzameling creëren bijvoorbeeld een fb pagina gericht op wonen en daar verschillende links van adverteerders plaatsen? En hoe groot is de kans dan dat je daar iets mee kan gaan verdienen?
  Alvast veel dank!
  Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *