Geld verdienen met Apps

Geld verdienen met apps

Geld verdienen door het maken van eigen Apps en vervolgens op de markt brengen is een goede verdien methode. Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met Apps.

Misschien denk je dat er veel technische kennis nodig is om een app te maken en dat het lastig is veel bekendheid te creëren. Toch is het vaak niet zo moeilijk als mensen denken. De tips op deze pagina helpen je op weg om geld te verdienen met apps. Wist je dat de ontwikkelaar van Angry Birds 152 miljoen verdiende met zijn App?

Hoe kan ik geld verdienen met het maken van Apps?

Er zijn erg veel manieren om geld te verdienen met Apps. Wanneer je wilt starten met het maken van een applicatie is het handig om te weten welke verdien methodes er zijn rondom Apps.

Er bestaan namelijk al miljoenen apps. Jij moet hier tussen zien te komen met een app waarmee je geld verdient. We maken het daarom eenvoudig voor je: hieronder vind je de populairste methodes welke je kunt toepassen om geld te verdienen met een eigen app.

Publiceren van Apps in shops

Je kunt een App aanbieden in bijvoorbeeld de Google Playstore of Appstore. Je krijgt daar de mogelijkheid om de App gratis of tegen een vergoeding te koop aan te bieden. 

De app kun je voor enkele euro’s te koop aanbieden. Volgens onderzoek betalen iPhone gebruikers eerder voor een app dan Android gebruikers. Het is dus winstgevender om een iPhone app te lanceren.

Reclame in Apps zetten

Je kunt ervoor kiezen reclame te plaatsen rondom en in de app. Bedenk eens hoeveel mensen al niet per ongeluk op een reclamebanner/advertentie klikken?

Je hebt voor dit verdienmodel wel veel actieve gebruikers nodig. Je krijgt namelijk betaald per klik. Richt je dus op het aantal gebruikers van de app.

In-App aankopen

Door mogelijkheden aan te bieden binnen de App, kunnen personen in-App aankopen doen. Veel games hebben dan ook functies, waardoor personen extra spelfuncties kunnen verkrijgen tegen betaling.

Ook kun je een gratis App en betaalde App ontwikkelen. Voor de gebruiker is het een gratis App, maar jij verdient alsnog geld aan de reclame rondom de app.

Wanneer de App gebruiker geen reclame meer wenst, betaalt hij een vergoeding voor de betaalde versie. Zo ontvang je hoe dan ook geld aan de applicatie.

Sponsoring

Door op zoek te gaan naar een sponsor voor de App kan de sponsor je financieel steunen bij de ontwikkeling van de app. Zorg hierbij voor een goed plan waarmee je de sponsor kunt overtuigen.

Maak apps en verkoop aan bedrijven

Door zelf een App te ontwikkelen en een productaanbod te doen aan verschillende bedrijven kan er veel geld worden verdiend. Denk na bij het productaanbod over de verschillende voordelen die de App kan bieden voor bedrijven, zoals: kostenbesparingklantenservice regelen of een aanvulling op het huidige productaanbod. 

Het onderstaande e-boek geeft je de nodige kennis om geld te verdienen met een app.

Hoe maak je aan app?

Bij het maken van een App kun je kiezen gebruik te maken van gratis of betaalde software. Voor de meeste varianten zul je over enige kennis rondom programmeren moeten beschikken. Het eBoek: Hoe maak je een App? geeft je de benodigde kennis voor het maken van een App. Voor het eBoek is geen programmeer kennis benodigd.

Wanneer je graag je eigen App wilt laten ontwikkelen en lanceren geeft het eBoek je de benodigde informatie. Je leert onder andere hoe je geld kan verdienen met je eigen Apps, het bedenken van een succesvol concept, de lancering in de Appstore & Android market en hoe je bezoekers trekt naar je App. 

Hoe maak je een app?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *