Geld verdienen met Bitcoins

Geld verdienen met Bitcoins

Geld verdienen met Bitcoins? Cryptovaluta zoals de Bitcoin zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Cryptovaluta zijn kort gezegd digitale munten. Nog dagelijks verschijnen nieuwsartikelen over de welbekende Bitcoin en andere crypto. Vele mensen denken dat de Bitcoin weleens populairder dan de euro of dollar kan worden.

Er zijn vele mensen die met een minimale investering miljoenen hebben verdiend aan de Bitcoin. Er zijn meerdere manieren geld te verdienen aan Crypto. De verdien methodes zullen wij globaal toelichten. Let op dat er risico’s zitten aan het handelen in Cryptovaluta.

Wat zijn Cryptovaluta en Bitcoins?

Cryptovaluta zijn simpelweg digitale munten. De bekendste en eerste digitale munt is de Bitcoin. Na de komst van Bitcoin zijn er ook andere crypto op de markt gebracht, namelijk de Altcoins. Deze munten proberen zich te onderscheiden door zich te richten op specifieke doelgroepen. Alle crypto zijn op cryptografie gebaseerd. Dat houdt in dat de munten versleutelingstechnieken bezitten. Door deze versleutelingen kunnen munten niet zomaar gestolen worden, is er geen sprake van inflatie, zijn munten niet persoonsgebonden en zijn er geen transactiekosten.

Alle crypto zijn op cryptografie gebaseerd. Dat houdt in dat de munten versleutelingstechnieken bezitten. Door deze versleutelingen kunnen munten niet zomaar gestolen worden, is er geen sprake van inflatie, zijn munten niet persoonsgebonden en zijn er geen transactiekosten.

De waarde van een cryptomunt wordt bepaald door vraag en aanbod. Dit komt mede voort uit het vertrouwen in de munt. De meeste mensen die nu Crypto kopen, kopen het niet om de boodschappen mee te doen, maar hopen hiermee winst te maken door een koersstijging.

Hoe kan ik geld verdienen met Cryptovaluta als de Bitcoin?

Let op dat de handel in Cryptovaluta risico’s met zich mee brengt. Er kan zich namelijk een technische fout voordoen en op dat moment is er geen bank die jou kan helpen. Wees daarom oplettend en lees veel over Cryptovaluta. Investeer ook nooit met geld dat je niet kunt missen, want de koers kan ook dalen.

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met Cryptovaluta, namelijk:. Je kunt de cryptovaluta inkopen en op het juiste moment verkopen, inzetten op de koersen of zelf Bitcoin gaan minen. 

  1. Cryptovaluta inkopen en op het juiste moment verkopen.
  2. Inzetten op de koersen.
  3. Bitcoin gaan minen. 

1. Geld verdienen met Bitcoins door inkopen & verkopen

De koersen van cryptovaluta stijgen en dalen. Wanneer iemand denkt dat een crypto zal stijgen in de toekomst zal hij de desbetreffende coin gaan kopen. Zodra je denkt dat de vraag gaat stagneren moet je de coin weer verkopen. Nu zul je winst hebben gemaakt met crypto.

Bitcoin en vele andere cryptomunten kun je kopen op verschillende websites. Grote aanbieders van cryptovaluta zijn Binance en Litebit. Litebit is een Nederlandse website die ook iDeal betalingen accepteert. Betalen kan dus in een veilige omgeving.

Bitcoins verhandelen met Litebit

Litebit is een bekende aanbieder van cryptovaluta. Je kunt hier makkelijk en snel crypto aanschaffen.

2. Handelen in koersstijgingen en dalingen via CFD’s

De koersen van cryptovaluta stijgen en dalen. Hier spelen veel mensen op in door in te zetten op stijgende en dalende koersen. Dit wordt ook wel forex of CFD handel genoemd. Een bekende website waar je op koersen kunt inzetten is Bux. Op Bux kun je onder andere met iDeal betalen en je kunt het platform gratis uitproberen.

Via deze manier van handelen in Cryptovaluta koop je niet werkelijk de coin zelf, maar handel je in CFD’s. Dat zijn een soort van financiële contracten. In het contract wordt de coin in marktprijs vertegenwoordigd.

Bux is een onlangs gestart trading platform voor cryptocurrencies. Het is een Nederlandse website. Dit platform maakt het traden van cryptocurrencies laagdrempelig en eenvoudig. Via de website kun je zelfstandig CFD’s kopen en verkopen.

Voordelen van Bux:

  • Begin direct met traden
  • 100% Nederlands
  • Geen eigen inleg vereist

3. Investeren in Bitcoin voor de langetermijn

Een andere manier om geld te verdienen met Bitcoin is door erin te investeren in de langetermijn. Op deze manier kun je profiteren van een exponentieel groei. Je koopt namelijk tegen een bepaalde koers en houdt de munt vast.

Een ander voordeel is dat je geld kunt verdienen met staking. Als je Bitcoin koopt bij Bitvavo hoef je alleen maar op ‘staking inschakelen’ te drukken waarna je jaarlijks ongeveer 6% rente ontvangt. Dit is dus een stuk hoger dan rente over je spaargeld bij de bank.

Overigens maak ik zelf ook gebruik van Bitcoin. Dit is het goedkoopste en grootste platform van Nederland waar je Bitcoin en andere cryptomunten kunt inkopen.

4. Geld verdienen door bitcoin te minen

Ook kun je geld verdienen met Bitcoin door zelf Bitcoins te minen. Mining is kort gezegd het vastleggen van de transacties die in het bitcoin netwerk plaatsvinden op de Bitcoin blockchain. In ruil voor het minen, maak je kans op nieuwe bitcoins.

In Nederland hebben behoorlijk wat mensen geld verdiend door Bitcoins te minen. Echter is het hedendaags technisch steeds complexer en zijn de winsten lager. Dat komt doordat rekensommen lastiger worden en het aantal Bitcoin dat nog vrij gemined kan worden steeds kleiner wordt.

Is handelen in Cryptovaluta iets voor mij?

Vraag daarnaast je zelf af of jij echt geschikt bent voor het handelen in cryptovaluta. Ga je echt verdiepen in theorieënstrategieën en lees boeken over de cryptovaluta’s.

De onderstaande cursus kan je goed gebruiken om geld te verdienen met Bitcoins.

Beginnerscursus die jou succesvol leert handelen

Verschillende experts zijn jou voorgegaan en hebben eigen eBoeks en cursussen ontwikkeld, waardoor jij succesvol kunt handelen in crypto. De online training “Crypto Beginnerscursus” is een echte aanrader. De training staat vol waardevolle insights over de kansen en valkuilen in de crypto en blockchain markten. Er is veel geld te verdienen volgens hen, ook als Bitcoin niet meer terug naar 20.000 dollar gaat

Met de online Crypto beginnerscursus leren mensen om te investeren en te traden in cryptomunten. De crypto experts van AllesOverCrypto hebben 6 jaar ervaring op het gebied van cryptocurrency’s en blockchain. Ze hebben hun kennis samengevoegd tot deze allesomvattende beginnerscursus.

Nadat mensen deze cursus hebben gevolgd kunnen ze zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen en snappen ze ook de achterliggende technologie ervan. Dat de cursus in trek is, is wel duidelijk. Sinds de lancering ervan is het al veelvuldig verkocht en zijn cursisten laaiend enthousiast over de kwaliteit ervan.

Bitcoin beginnerscursus

Video over geld verdienen met Bitcoins

Hieronder zie je een video over geld verdienen met Bitcoins. Wellicht doe je er inspiratie mee op!

Één reactie op “Geld verdienen met Bitcoins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *