Geld verdienen met chatten en webcammen

Verdien ruim 2000,- euro per maand

Geld verdienen met chatten en webcammen

Geld verdienen met chatten is een goede manier om geld te verdienen.

Ben jij een sociaal persoon? Hou je van praten? Of toch alleen chatten voor het vele geld? Er kunnen verschillende redenen zijn om te beginnen met chatten en webcammen. Het is een makkelijke methode om thuis te werken, vanaf de telefoon te werken en geld te verdienen.

Op deze pagina vertel ik je alles wat je moet weten als je zelf een extra of zelfs geheel maandelijks inkomen wilt verdienen.

Hoe kan ik geld verdienen met chatten?

Allereerst meld je jezelf gratis aan op een chatsite. Een bekende Nederlandse site om te cammen en/of te chatten is ClubIsLive.nl.

Je hoeft geen opleiding te hebben gevolgd om te beginnen met chatten voor geld.

De chatsites geven je de mogelijkheid geld te verdienen met chatten. In de chat zitten mannen en vrouwen die meestal erotisch chat contact willen. Daarbij mag jij zelf bepalen hoe ver de gesprekken gaan en of het überhaupt erotisch getint is. Vaak is het echter zo dat mannen of vrouwen ‘normaal’ chat contact willen, zonder enige erotische intentie. Zij missen het contact met mensen of willen hun verhaal kwijt.

Na registratie en goedkeuring van jouw gegevens, krijg jij een eigen webcam profiel. Qua naam, woonplaats etc. ben jij helemaal vrij. Je kunt dus volledig anoniem cammen en chatten. 

Je kunt zelf bepalen hoeveel, wanneer een waar je werkt. Chatten is namelijk mogelijk op je mobiele telefoon. Wil je stoppen met chatten? Dan log je gewoon niet meer in.

geld verdienen met chatten voordelen

Hoeveel geld kan ik verdienen met chatten? 

Webcam model of chatter worden is makkelijk en met online chatten kun je erg veel geld verdienen. De chatsite betaalt je een vergoeding per ontvangen bericht. Hoe hoog de vergoeding is, verschilt per chatsite. 

Wanneer je meer berichten in de week ontvangt, betaalt de chatsite meer geld per bericht. Per bericht ontvang je meestal tussen de 0,05 en 0,20 cent. Chatsites bieden veelal de mogelijkheid meerdere keren per maand je salaris uit te betalen. Met 1 druk op de knop staat het vaak dezelfde week nog op je bankrekening.

chatten voor geld uitbetaling

Hier zijn de vergoedingen te zien tegenover het aantal ontvangen berichten per week. De vergoedingen verschillen per chatsite.

  • In het weekend ontvang je meer geld per ontvangen bericht. Ongeveer 0,02 cent meer dan normaal.
  • In de avonden na 22.00 uur ontvang je een extra bonus van ongeveer 0,02 cent per bericht. 
  • Trillende speeltjes die worden geactiveerd
  • Ook van klanten kun je credits/fleurts/cadeau’s ontvangen. Dit zijn dus een soort fooitjes.

Op een chatsite kun je erg leuk bijverdienen. Het is al snel mogelijk een inkomen van 300 of 400 euro in de week te verdienen met enkel het ontvangen van berichten. Jij hebt voornamelijk zelf in de hand hoeveel je in de week verdient. Het ligt er namelijk maar net aan hoe actief jij bent, hoeveel berichten beantwoordt en of jij gesprekken op gang houdt. Als je er veel mee bezig gaat, dan kun je duizenden euro’s per maand of zelfs per week verdienen.

Waar kan ik mij aanmelden?

Betaald chatten bij Clubislive.nl

ClubIsLive.nl is een zeer betrouwbare aanbieder in thuiswerk sinds 2003. ClubIsLive is de grootste in Nederland als het gaat om erotisch chat contact. ClubIsLive is opzoek naar mannen en vrouwen die berichten willen versturen, in ruil voor loon. Mocht je interesse hebben, meld je dan onderaan deze pagina aan. 

Ben je nog sceptisch? Lees dan deze uitgebreide Clubislive.nl review.

aanmelden als webcammodel om te chatten

Chatten voor geld of ook via de webcam?

Naast het chatten met andere mensen, krijg je ook de mogelijkheid de webcam aan te zetten tijdens het chatten. Mocht je de webcam aanzetten verdien je een stuk meer geld, vaak het dubbele.

Je hoeft geen echte naam te gebruiken en ook niet herkenbaar in beeld te komen. Je ziet bijvoorbeeld wel eens meiden met een maskertje op of iets dergelijks.

Daarnaast zijn chatsites vaak op zoek naar aanmeldingen voor nieuwe of andere projecten. Vaak bieden zij dus zelfs doorgroeimogelijkheden aan hun chatters binnen het bedrijf. 

Webcam model worden

Je kunt je aanmelden als webcam model door het onderstaande formulier in te vullen of je aan te melden op de website ClubIsLive. In de afbeelding hierboven zie je dat de best verdiende modellen van de laatste 30 dagen: 8174, 6051, 5979 euro hebben verdiend. IsLive.nl is het drukst bezochte webcamplatform van de Benelux. 

Twero – Adult social media

Je kunt je aanmelden als betaalde chatter door het onderstaande formulier in te vullen of je aan te melden op de website Twero.com. Twero is het grootste 18+ sociale media netwerk. Het draait hier voornamelijk om erotische chatten. Naast het chatten kun je ook de webcam aanzetten om nog meer geld te verdienen.

Video over chatten en webcammen

Hieronder zie je een video van een cammodel die haar verhaal doet. Je krijgt hierdoor een beter beeld wat geld verdienen met webcammen precies inhoudt. Let opje kunt er ook voor kiezen enkel te chatten voor geld in plaats van de webcam aan te zetten.

2 reacties op “Geld verdienen met chatten en webcammen

  1. Beste

    Ik zou graag willen starten als ‘chatter’. Moet ik dit aangeven?best hiervoor een andere gsm nummer gebruiken?verplicht om een profielfoto te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *